UCS

Coroanã maatwerk! Coroanã is de nieuwe handelsnaam die UCS Constructie aan de ramen en deuren die ze vervaardigt heeft gegeven. UCS is - zoals de naam al zegt - een universele constructeur met ervaren vakmensen op het gebied van aluminium, houten en PVC ramen. Wij werken onafhankelijk en nimmer merkgebonden, derhalve maken wij voor de profielen die wij gebruiken een selectie uit meerdere, internationaal gekende merken. De keuze voor de profielen die wij aanbieden zijn dan ook gebaseerd op de specifieke wensen die onze klanten ons kenbaar maken. Ons aanbod is derhalve geschikt voor de prijsbewuste klant tot en met de meest kritische klant. Voor iedereen leveren wij maatwerk!

Onzé PVC ramen en deuren:

Ons basisaanbod betreft het Arcade-profiel van het merk Deceuninck, een 5-kamerprofiel met een uitstekende prijs-kwaliteits-verhouding. De naam Deceuninck hoeft eigenlijk géén verdere uitleg, het is een algemeen gekende, Belgische fabrikant. Het kaderprofiel van het Arcade-profiel heeft een licht afgeronde, verzette hoek (afbeelding) en naar keuze een eveneens licht verzette vleugel of een geprofileerde design-vleugel, zoals de afbeelding laat zien. Het Arcade-profiel past derhalve in moderne als klassieke woningbouw. Het beslag dat wij toepassen bij het Arcade-profiel is van het merk Winkhaus.

Duitse producent van hoogwaardige kwaliteitsprofielen in PVC. Afhankelijk van het glasoppervlak bedraagt de opbouw minimaal S4-16-4. De toegepaste HR++ 1. met diverse milieu-beschermingsprogramma s. hoogwaardige kleuring door extrusie Alu-clips voor verhoogde bescherming én alle denkbare RAL-kleuren Hierboven staat afgebeeld het Gealan S-7000 IQ-profiel. .1 beglazing is Climaglas van het merk Saint Gobain. U heeft de keuze uit witte of licht-beige profielen in de massa gekleurd of een ruime keuze uit Renolit houtnerf. Gealan is een innoverende. Gealan biedt bovendien de grootst mogelijke keuze om uw nieuwe ramen en deuren te voorzien van uw favoriete.en kleurenfolies. maar ook aan het milieu: zowel bij u thuis als in haar omliggende wereld. bruine of verzilverde uitvoering. wat een dikte van 24 mm oplevert. Zowel het beslag als de raamgrepen zijn uitgevoerd in witte. Gebruiksgemak en elegantie worden moeiteloos gecombineerd. persoonlijke kleur: diverse Renolit® houtnerf. Gealan hecht niet alleen veel waarde aan duurzaamheid en design.UCS Winkhaus is gekend om zijn eenvoud en hoge mate van bedieningsgemak.en kleurenfolies Gealan polycolors.

en binnenste dichting tussen het kader. Gealan S-8000 IQ profielen een bijzonder aantrekkelijk geprijsd 6-kamersysteem! Optimaal isolerend vermogen. elegantie gecombineerd met een zéér gunstige prijsstelling. zoals op de afbeelding te zien is. dit levert extra thermische en akoestische voordelen op. daar staat het Gealan-profiel S-8000 IQ voor. Om een hoog gebruiksgemak te garanderen plaatsen wij in deze profielreeks beslag van de Oostenrijkse fabrikant Maco serie Multi Trend. garandeert een optimale uitwisseling tussen buiten. Dit door Gealan zelf ontwikkelde. dan adviseren wij u graag de ramen en deuren vervaardigd met het Gealan S-7000 IQ-systeem. Bovendien passen wij het STV-procedé toe bij het plaatsen van de ClimaPlus 4S beglazing.UCS Dit 5-kamersysteem heeft naast een buiten. De raamgrepen zijn eveneens van Maco. Is naast een scherpe prijsstelling gebruiksvriendelijkheid en afwerking voor u belangrijk.en vleugelprofiel een extra middendichting. uitgevoerd in matte inox-lock straalt het zijn hoogwaardige karakter zonder meer uit.en binnenlucht. worden voorzien van het Clima Control-systeem Gecco. hoogwaardige afwerking. serie Harmony. De vleugels zijn naar keuze verzet als het kaderprofiel of zijn uitgevoerd in een geprofileerd design. De inbouwdiepte bedraagt maar liefst 74 mm. Tegen bescheiden meerprijs kan het profiel S-7000 IQ.8 van Saint Gobain. door de opbouw van minimaal S4/10/4/10/4 komt u ook hier op een glasdikte van 32 mm. volautomatische ventilatiesysteem. alsmede alle andere Gealan-profielen. Het glas dat wij plaatsen in ramen gemaakt met het Gealan S-7000 IQ systeem is Climaglas 3-dubbele beglazing HR++0. en is daarmee een van de diepere 5-kamersystemen die verkrijgbaar zijn. .

in lijn met het kaderprofiel (als afgebeeld). De inbouwdiepte van het S-8000 IQ 6-kamerprofiel bedraagt 74 mm. Het volautomatische ventilatiesysteem Gecco van Gealan is eveneens tegen geringe meerprijs leverbaar. De vleugels zijn naar keuze verzet. heeft een extra behandeling ondergaan en dat levert de benaming 4-seizoenen op: het glas past zich hierdoor aan de verschillende seizoenen aan. beide merken en series behoeven voor de echte kenner géén verdere uitleg.8 beglazing en Maco Multi Matic of Roto NT-beslag. Hoppe Secustik raamgrepen betekenen de kroon op het door u gekozen beslag. Door de hoogwaardige profielen S-8000 IQ te combineren met Saint Gobain ClimaPlus 4S HR++0. of zijn uitgevoerd in een geprofileerd design. Deze speciale lijmtechniek is door Gealan zelf ontwikkelt. in Uf-waarden tot 0. maken wij voor u een topklasse-raam voor de prijs van een middenklasse-raam.8 -4/10/4/10/4. Hecht u veel waarde aan alle voordelen van het Gealan S-8000 IQ systeem. In deze serie monteren wij naar keuze beslag van het merk Maco serie Multi Matic of Roto NT.2 punten. Naast een verhoogde warmte-isolatie levert het STV-procedé ook een betere inbraakwering. maar wilt u een profielsysteem dat u nog hogere isolatiewaarden biedt? Dan is de logische stap omhoog het profielsysteem Gealan S-8000 IQ Plus + STV® .UCS De ClimaPlus 4S beglazing HR++0. Telkens in uw voordeel! Het toepassen van het STV®-procedé bij de montage van het glas levert bovendien extra energiebesparing op. wat een diepte van 32 mm oplevert.

Elegantie gecombineerd met uitgebreide toepassingsmogelijkheden.8 van Saint Gobain weer toe.en kleurfolies door middel van Renolit® of anders een van de 150 verschillende RAL-kleuren dankzij de Rehau-laktechniek. zowel in eindeloze vormen als kleuren. Door toepassing van de door Gealan ontwikkelde speciale techniek van glasverlijming STV® wordt deze Uf-waarde zelfs 1. Dan is kiezen voor Gealan S-8000 IQ Plus een verstandige keuze. De firma Rehau wordt al jarenlang tot de top gerekend op het gebied van bouwkundige producten en oplossingen. . waaronder vele verschillende profielreeksen voor PVC ramen en deuren. dit systeem kan de toekomst met vertrouwen tegemoet zien! Graag stellen wij u verder nog 2 profielreeksen van de Duitse constructeur Rehau voor.02 W/m2K. Uiteraard passen wij bij deze profielen de ClimaPlus 4-S beglazing HR++0. gecombineerd met een meer dan gemiddelde besparing op energie. verlijmd met een speciale techniek die verhoogde inbraakwerende en energiebesparende eigenschappen kent. bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe ramen en deuren geheel naar persoonlijke smaak samen te stellen. dankzij hoogwaardig beslag van internationale gewaardeerde merken? En isolerende beglazing. die zich aanpast aan alle seizoenen van het jaar.en stookkosten? Gecombineerd met hoogste gebruiksgemak voor uw ramen en deuren. De keuze uit vele houtnerf. degelijkheid en hoogwaardige produkten.UCS Met een inbouwdiepte die is verbreed tot 83 mm biedt dit profiel reeds een Uf -waarde die makkelijk kan aansluiten bij het passief bouwen. Rehau is gekend om zijn innovatie. Om u te verzekeren van een hoog gebruiksgemak kunt u voor het beslag weer kiezen uit de serie Multi Matic van de Oostenrijkse fabrikant Maco of NT van de Duitse fabrikant Roto. raamgrepen Hoppe Secustik maken het geheel écht compleet! U zoekt een hoogwaardig profiel met ruime keuze in uitvoering en kleur.

De keuze uit beslag Maco Multi Matic of Roto NT. . garanderen u het hoogste bedieningsgemak. NIEUW: raamsysteem GENEO®. verhuisramen. serres en dakkapellen. de nieuwe dimensie in raamsystemen. in combinatie met raamgrepen Hoppe Secustik. in plaats van de standaard inbouwdiepte van 70 mm.8 beglazing van Saint Gobain toe. u profiteert van de innovatieve REHAU systeemoplossingen en onze service. kiezen voor Rehau is kiezen voor absolute kwaliteit! Bouw met REHAU! Wij leveren profielsystemen voor ramen.07 W/m2K Om het geheel verder te onderscheiden van de concurrentie passen wij in deze ramen uiteraard ook weer de ClimaPlus 4-S HR++0. Wij werken voor de vervaardiging van Brilliant ramen met de serie 80 . Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Profielen vervaardigd uit hightech glasvezel versterkte grondstof RAU-FIPRO®. deuren.UCS Rehau Brilliant 80 Het Brilliant-systeem dat Rehau op de markt brengt kent verschillende inbouwdieptes. zoals de naam al doet vermoeden kent dit profiel een inbouwdiepte van 80 mm. Door gebruik te maken van dit bredere profiel kent dit 6-kamersysteem een doorgaans hogere isolatiewaarde dan de naaste concurrentie: Uf 1. Het Rehau Brilliant 80 profiel. hefschuifdeuren.

Met dit systeem bereikt u uitmuntende isolatiewaarden in warmtewinning en geluidsreductie. gebruiksgemak en isolerende eigenschappen dé oplossing voor zijn plannen van verbouw. wat beduidend verbeterde isolerende eigenschappen oplevert. In deze ramen monteren wij ClimaPlus 4-S glas met minimaal S4-16-4-16-4. heeft u de meest ideale combinatie van de hoogste elegantie. bieden wij zelfs de meest kritische bouwer met eisen van hoogste elegantie. isolerende eigenschappen én afwerking in handen. De waarde van deze beglazing is dan ook HR++0. Het Geneo is bijzonder geschikt voor de meest veeleisende (ver)bouwer op het gebied van energiebesparing: het profiel kent een Uf-waarde van maar liefst 0. met uiterst hoogwaardig beslag en super-isolerende beglazing HR++0. Door de combinatie van de meest innovatieve profielen Geneo®.86 W/m2K. nieuwbouw of renovatie aan! UCS: ook voor houten ramen en aluminium ramen vraag er naar! . met Hoppe Secustik raamgrepen. oftewel een breedte van maar liefst 44mm.6. GENEO® zorgt ervoor dat u ruim voldoet aan de huidige eisen voor energiezuinig bouwen.UCS Ideaal voor passieve én energiezuinige nieuwbouw en renovatie.6. echt TOP dus! In combinatie met Maco Multi Matic of Roto NT beslag.

houtnerf. houtnerf.3 W/m2K 80 mm 6-kamersysteem 1.en kleurfolies Renolit Ver.en Nieuwbouw Renovatie verzet kader verzet of design wit-massa div.en kleurfolies in Renolit Rehau laktechniek Onze waardering: 3 sterren 4 sterren 5 sterren 5 sterren 5+ sterren 5+ sterren .86 W/m2k Beglazing: Producent: Glastype: HR++ 1.en kleurfolies in Renolit Gealan Polycolors Alu-clips Ver.8 3-dubbele beglazing 4/10/4/10/4-Argon Saint Gobain Clima HR++ 0. houtnerf.en Nieuwbouw Renovatie verzet kader verzet of design wit-massa div.2 W/m2K Gealan S-8000 IQ + STV® 74 mm 6-kamersysteem 1.8 3-dubbele beglazing 4/10/4/10/4-Argon Saint Gobain ClimaPlus 4S HR++ 0.8 3-dubbele beglazing 4/10/4/10/4-Argon Saint Gobain ClimaPlus 4S HR++ 0.en Nieuwbouw Renovatie verzet kader verzet of design wit-massa div.8 3-dubbele beglazing 4/10/4/10/4-Argon Saint Gobain ClimaPlus 4S HR++ 0.07 W/m2K 86 mm 6-kamersysteem 0.en Nieuwbouw Renovatie Passief Bouwen verzet kader verzette vleugel wit-massa div.en kleurfolies in Renolit Gealan Polycolors Alu-clips Ver. houtnerf.en kleurfolies in Renolit Rehau laktechniek Uitvoering kader: Uitvoering vleugel: Kleuren: Ver.UCS Omschrijving: Deceuninck Arcade Gealan S-7000 IQ + middendichting 74 mm 5-kamersysteem 1. houtnerf.17 W/m2K Rehau Brilliant 80 Gealan S-8000 IQ Plus + STV® 83 mm 6-kamersysteem 1.02 W/m2k Rehau Geneo-® Profielbreedte: Aantal kamers: Uf-waarde W/m2K: 71 mm 5-kamersysteem 1.1 dubbele beglazing 4/16/4-Argon Saint Gobain Clima HR++ 0.en Nieuwbouw Renovatie Passief Bouwen verzet kader verzet of design wit-massa div.en kleurfolies in Renolit Gealan Polycolors Alu-clips Ver.6 3-dubbele beglazing 4/16/4/16/4-Argon Saint Gobain ClimaPlus 4S Beslag: Raamgrepen: Winkhaus Winkhaus Maco Multi Trend Maco Harmony Maco MM/Roto NT Hoppe Secustik Maco MM/Roto NT Hoppe Secustik Maco Mm/Roto NT Hoppe Secustik Maco MM/Roto NT Hoppe Secustik Toepassingen: Ver.en Nieuwbouw Renovatie verzet kader verzet of design wit of beige-massa div. houtnerf.

UCS .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful