You are on page 1of 42

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu

KAMASUTRA BERGAMBAR
Versi Bahasa Melayu
http://www.kamasutrabergambar.com

(VERSI PERCUMA)

Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.com

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu

INFORMASI HAKCIPTA
Segala informasi yang terdapat di dalam dokumen ini adalah kepunyaan
Info Seks Melayu (http://www.seks-melayu.info).

Tiada Sebarang bahagian dalam dokumen ini yang boleh di tiru, dicetak
semula atau dijual tanpa kebenaran bertulis dari pihak Info Seks Melayu
(http://www.seks-melayu.info)

Sebarang cetakan tanpa kebenaran adalah dilarang sama sekali dan
pesalah akan didakwa mengikut undang-undang.

Jika anda mempunyai sebarang maklumat tentang penjualan tanpa ke-
benaran atau cetakan tanpa kebenaran dari pihak Info Seks Melayu
(http://www.seks-melayu.info), sila maklumkan kepada pihak kami di
hakcipta@seks-melayu.info.

—————————————————————
DISCLAIMER
Pihak Info Seks Melayu tidak akan bertanggungjawab terhadap salah
guna dokumen ini, atau sebarang kecederaan atau kerosakan dan kehi-
langan harta benda yang terjadi akibat daripada penggunaan dokumen
ini.

Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.com

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu

Isi Kandungan
Mukasurat
Pengenalan 1
Penggunaan E-book 2
Persediaan 3
Kepentingan Foreplay 5
Hotspot
Urutan & Ciuman
Mandi Kucing
Penetrasi Lidah
Kamasutra (Seni Berasmara) 10
Teknik Tusukan 12
Menghangatkan Suasana 14
Permainan Jual Mahal 16
Urutan Dalaman 18
Posisi Seks 20-30
Posisi Seks (Tiada dalam versi Percuma) 31-44
Ananga Ranga (Peringkat Percintaan) (Tiada dalam versi 45
Percuma)
Pengenalan 46
4 Jenis Wanita 48
3 Jenis Lelaki 50
Peluklah Daku 52
Ketegangan Seksual & Ejakulasi Beperingkat 54
Posisi Seks 56-76
Taman Harum (The Perfumed Garden) (Tiada dalam versi 77
Percuma)
Pengenalan 78
Jenis-Jenis Zakar 80
Pujian Kepada Faraj 82
Tips Klimaks Bersama 84
Gerakan Asmara 86
Posisi Berturutan 88-99
Posisi Istimewa 100-117
Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.com

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu

Mukasurat
Tao (Cantuman Asmara) (Tiada dalam versi Percuma) 118
Pengenalan 119
Senaman Rusa Untuk Wanita 121
Senaman Rusa Untuk Lelaki 123
Tusukan Bersembilan 125
9 Peringkat Orgasme Wanita 127
Posisi Seks 128-160
Penutup Kata 161

Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.com

kamasutrabergambar. Hubungan seks adalah untuk dinikmati dan diterokai. pihak Info Seks Melayu ingin megucapkan tanniah kepada anda kerana anda telah mengorak langkah pertama untuk meningkatkan nikmat dalam hubungan asmara anda memuatturun ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu ini. Info Seks Melayu memberikan anda kamasutra bergambar versi bahasa melayu untuk memudahkan anda menerokai hubungan seks dan mencari posisi yang paling sesuai dengan keadaan fizikal anda dan pasangan anda. Info Seks Melayu Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. dan itulah yang di- lakukan oleh penulis asal KamaSutra. “Sensuality is as important for the well being of the body as food” Vat- syayana. Kita semua sudah sedia maklum bahawa nikmat yang didapati daripada hubungan seks adalah salah satu faktor yang melengkapkan hidup setiap insan yang berada di muka bumi ini.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu Pengenalan Pertama sekali. penulis asal Kama Sutra. Faktor inilah yang menyebabkan ilmu seperti kamasutra ini sentiasa di- cari-cari oleh insan yang inginkan kelebihan atau lebih kenikmatan dalam hubungan seks mereka. Semoga anda mencapai kebahagiaan di dalam hubungan seks bersama pasangan anda melalui buku ini.com . Vatsyayana.

Setiap bahagian juga diselang-selikan dengan kata-kata hikmah untuk renungan dan panduan anda. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Setiap bahagian mempunyai tip-tip dan teknik-teknik tentang hubungan seks dan juga posisi-posisi seks mengikut pemahaman bahagian masing- masing. Anda dinasihatkan supaya mengamalkan tips-tips .KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 2 Penggunaan Ebook Ebook Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu ini di bahagikan kepada empat bahagian utama.com . walaupun terdapat posisi-posisi seks yang agak sama antara setiap bahagian. “Taman Harum (The Perfumed Garden)” dan “Tao (Cantuman Asmara)”. Posisi-posisi seks yang terdapat pada setiap bahagian adalah unik untuk bahagian tersebut. panduan dan sena- man-senaman yang terdapat dalam setiap bahagian untuk mengaplikasi- kan sepenuhnya ilmu yang terdapat di dalam ebook Kamasutra Bergam- bar versi Bahasa Melayu ini.kamasutrabergambar. “Ananga Ranga (Peringkat Percintaan)”. iaitu “Kamasutra (Seni Berasmara)”.

kamasutrabergambar.com .KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu Gelodak Nafsu Asmara Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.

kamasutrabergambar.com . Mandi terlebih dahulu dan sapukan losyen pada tubuh anda Atau mandi bersama pasangan anda dan lakukan foreplay ketika sedang mandi. Pastikan keadaan bilik tersebut berkeadaan suam untuk anda berbogel. Mainkan lagu-lagu yang romantik atau lagu-lagu yang asyik untuk mem- pengaruhi suasana dan keadaan persekitaran.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 4 Vatsyayana menasihatkan pengamalnya melakukan persediaan sama ada dari aspek fizikal diri sendiri mahupun suasana lokasi hubungan seks tersebut. Sediakan lokasi hubungan seks anda serapi mungkin seperti mana anda ingin melakukan hubungan seks pada kali pertama. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.

kamasutrabergambar.com .KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 5 Kepentingan Foreplay Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.

saraf akan dirangsang dan sensasi stimulasi akan berlaku. ibu jari.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 6 HOT SPOT Apabila bahagian-bahagian sensitif pada badan di usap.kamasutrabergambar. Empat tangan adalah lebih baik dari dua. punggung. Bahagian-bahagian sensi- tif seperti buah dada. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Tetapi terdapat juga bahagian-bahagian lain yang mempunyai tahap sensitiviti yang tinggi dan dapat merangsang pasangan anda. Bahagian-bahagian tersebut adalah seperti tapak kaki. basahkan jari dan usaplah puting anda.com . telinga. leher. Untuk Perempuan: Ketika pasangan anda membelai badan anda. putting dan kemaluan adalah bahagian-bahagian utama yang harus diusap. Untuk Lelaki: Ketika pasangan anda mengusap zakar anda. usaplah sama. pelipat lutut dan siku.

Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Jangan tergopoh-gapah. Teknik ciuman ini memerlukan kesa- baran dan tidak boleh dilakukan dengan terlalu gelojoh.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 7 URUTAN & CIUMAN Biarkan urutan-urutan yang lembut dan penuh dengan kasih sayang menaikkan nafsu anda dan pasangan anda. Salah satu teknik ciuman kamasutra. Urutlah dengan kelembutan untuk membawa pasangan anda ke alam yang penuh dengan kenikma- tan.com . ambil masa anda dan bisikkan ungkapan- ungkapan cinta yang menaikkan rasa ingin pasangan anda kepada anda. jilat bahagian bawah bibir tersebut dengan lidah anda. vatsyayana mempraktikkan teknik ciuman dengan memegang lembut bahagian bawah bibir pasangan anda. kemudian cium bibir pasangan anda dengan rakus.kamasutrabergambar.

Anda juga boleh menjilat pasangan anda dari atas se- hingga bawah. Jika anda inginkan bahagian-bahagian tertentu pada badan anda dijilat oleh pasangan anda. Sekeliling faraj atau pun zakar juga adalah tempat yang dapat memberikan rangsangan yang tinggi ketika dijilat. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Biarkan air liur anda bercampur den- gan peluh pasangan anda apabila anda bergilir-gilir menjilat dan menghembus tubuh badan dan tempat sensitif pada pasangan anda. Tek- nik jilatan ini amat berkesan pada puting buah dada atau pada leher pasangan anda.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 8 MANDI KUCING Mandi kucing amat berkesan apabila dilakukan pada hari yang panas atau pada bilik yang berhaba panas.kamasutrabergambar. beritahu kepada pasangan anda.com .

Kemudian masukkan se- penuhnya zakar ke dalam mulut anda. Tusukkan dan gerakkan hujung lidah anda ke atas dan ke bawah pada klitoris pasan- gan anda. tetapi vatsyayana memanggilnya penetrasi lidah atau mulut. dan jilat dengan perlahan- lahan. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 9 PENETRASI LIDAH Kita mengenalinya dengan "Seks Oral". Untuk Wanita: Pegang zakar pasangan anda dengan lembut dan cium zakar pasan- gan anda. Ulangi be- berapa kali sehingga pasangan anda mengeliat kesedapan.com . Masukkan zakar ke dalam mulut anda kemudian tarik semula. dan hisap zakar pasangan anda. Untuk Lelaki: Gunakan hujung lidah anda dan letakkan pada klitoris pasangan anda.kamasutrabergambar. Hisap seperti anda ingin memasukkan kesemua bahagian zakar ke dalam mulut anda. Berikan perhatian kepada reaksi pasangan anda. Cium perlahan-lahan zakar pasangan anda. Perhatikan pada ba- hagian manakah yang paling memberikan reaksi yang lebih.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu KAMASUTRA Seni Berasmara Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com .kamasutrabergambar.

.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 11 “ Tanda-tanda kepuasan bagi seo- rang wanita adalah ketenangan pada reaksi tubuhnya. ..Vatsayana - Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com . dan kere- laan sepenuhnya untuk men- yatukan ‘yoni’nya (faraj) dengan “ ‘lingam’ (zakar) pasangannya.kamasutrabergambar.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 12 Teknik Tusukan Mengikut KamaSutra.. kaum lelaki bertanggungjawab untuk memberikan kepuasan kepada pasangannya.com . Tusukan dari atas Tusukan zakar dari bahagian atas dan pada masa yang sama zakar akan menekan bahagian klitoris pada faraj. tetapi dengan kawalan. Ulangi pada se- belah bibir faraj yang lain pula. Tusukan ke depan Tusukan zakar hanya bergerak ke depan dan hanya ditarik sedikit sahaja untuk setiap tusukan.Berikut ialah beberapa teknik tusukan yang disyorkan dalam ajaran Kamasutra. Pastikan faraj berada dalam keadaan basah sebelum menggunakan teknik ini. Vatsyayana telah memberikan beberapa teknik tusukan zakar untuk membolehkan zakar bertindak untuk mem- berikan kepuasan maksima kepada pasangannya. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Gerakan Gerakan zakar di dalam faraj tanpa mengeluarkan zakar.kamasutrabergambar. Gosokan Gosokkan zakar pada sebelah bahagian bibir faraj. kemudian tujah zakar dengan kuat ke dalam faraj sehingga masuk habis ke dalam. Geseran Geserkan zakar dengan lembut tetapi laju keluar dan masuk ke dalam faraj. Tekanan Tekan zakar dengan kuat pada faraj. Lebih kepada paksaan. Hentaman Keluarkan zakar.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 13 “ Si lelaki harus memainkan per- anan dengan menekan bahagian- bahagian pada badan si wanita yang boleh membuat si wanita “ mengerling keasyikan. ..com .kamasutrabergambar.Vatsayana - Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www..

teruskan usapan dan gosokan pada badan. dengan perla- han dan lembut.. usulkan satu permainan.. kemudian apa yang dia mahu si lelaki lakukan dengan tan- gan apabila tangan si lelaki berada di situ… Cubalah situasi ini bersama pasangan anda. nescaya anda akan menda- pat suasana baru dalam hubungan seksual anda! Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.. tetapi tanpa melakukan apa-apa gerakan.kamasutrabergambar. si wanita bo- leh memberitahu si lelaki di mana dia ingin si lelaki letakkan tan- gannya. gerakkan tangan ke bawah perlahan-lahan. jika si wanita seakan membantah. Selepas tempoh 3 malam terse- but tamat. Sebagai contoh. semasa berbual. dan memberikan reaksi positif terha- dap sentuhan tersebut. bersabar! Jika si wanita tidak melarang atau membantah. pasangan hanya perlu tidur bersama tanpa melakukan hubungan seks atau bersentuhan antara satu sama lain. si lelaki meletakkan tangan di atas payu dara si wanita. lalu cium si wanita dengan perlahan dan penuh cinta.com . si lelaki boleh meneruskan dengan meng- gerakkan tangan di atas putting payu dara si wanita. Seterusnya. Dengan perlahan dan lembut. Teruskan dengan berbual. si lelaki boleh memulakan langkah dengan teknik-teknik di bawah.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 14 Menghangatkan Suasana Vatsayana mengesyorkan untuk 3 malam pertama selepas bernikah.

Vatsayana - Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com . ..KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 15 “ Hubungan seksual yang indah dengan pelbagai cumbuan dan posisi kadangkala akan beralun “ dengan lancar seperti tarian yang tiada penghujung..kamasutrabergambar.

com . Vatsayana memberikan nasihat supaya si wanita le- bih berlagak seperti jual mahal kepada si lelaki. sekaligus akan mengurangkan nafsu si lelaki untuk bersama. kerana mungkin sikap ini akan disalah intepretasikan oleh si lelaki sebagai sikap yang din- gin atau tidak berminat untuk melakukan hubungan seksual. Mungkin sesetengah pakar hubungan seksual pada masa sekarang tidak akan menggalakkan sikap atau perbuatan sebegini. teknik sebegini jika dia- malkan oleh si wanita dapat memberikan lebih nikmat kepada kedua-dua pihak jika dipraktikkan dengan betul. seorang wanita tidak harus berlagak seperti beliau terlalu inginkan belaian dan sentuhan daripada si lelaki.kamasutrabergambar.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 16 Permainan Jual Mahal Menurut Vatsayana. dan juga si wanita tidak harus menyerahkan dirinya sepenuhnya apabila si lelaki me- mulakan langkah pertama dalam hubungan seksual. Dalam erti kata lain. Walaubagaimanapun. asalkan anda tidak ber- main permainan ini terlalu lama! Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. dalam sesetengah situasi.

seperti sesuatu yang baru dalam hidupmu. berlakon seperti tidak rela ketika si dia “ menciummu.com .. relakan cuma apa- bila si dia berkeras.kamasutrabergambar.Vatsayana - Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. biarkan si dia menunjukkan kasih sayangnya kepadamu.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 17 “ Jangan memberikan sepenuhnya kepada lelakimu. ..

Apabila sampai ke tingkat teratas. Ulangi teknik ini sebanyak 10 kali. kemudian lepaskan kemutan. kemudian berhenti seketika di tingkat pertama.com . 3 kali sehari. Kamasutra memberikan beberapa teknik senaman untuk membentuk otot-otot faraj bagi si wanita.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 18 Urutan Dalaman Vatsayana menggalakkan si wanita memicit dan mengurut zakar si lelaki dengan menggunakan otot-otot di dalam faraj. Untuk melakukan urutan ini. tahan kemutan lama sedikit sebelum melepaskan kemutan dan turun ke tingkat pertama den- gan perlahan-lahan. Kemutkan faraj dengan sepantas yang mungkin sehingga faraj terasa seperti sedang menggulupur. si wanita memerlukan otot-otot faraj yang pejal dan berbentuk. Kemutkan faraj perlahan-lahan se- hingga sampai ke tingkat pertama. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. berhenti sebentar kemudian teruskan untuk tingkat-tingkat seterus- nya. Teruskan kemutan sehingga ke tingkat ke 2 pula. kemut faraj anda dan tahan kemutan selama 3 saat. Bayangkan faraj anda adalah seperti sebuah lif yang perlu melalui 4 tingkat un- tuk sampai ke tingkat atas. Lakukan teknik ini 2 kali sehari. kemudian lepaskan kemutan dengan perlahan-lahan. Dengan perlahan-lahan. Teknik senaman kemutan faraj ini jika dilakukan dengan betul dan konsis- ten akan memberikan keupayaan baru kepada faraj. 3 kali sehari.kamasutrabergambar. sekaligus meningkat kenikmatan yang dapat anda berikan kepada si lelaki. Ulangi teknik ini sebanyak 10 kali.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 19 “ Pujian dan reaksi yang paling bernilai dalam hubungan seksual ialah erangan dan jeritan keseda- pan.kamasutrabergambar. jadi janganlah menahan dirimu untuk mengerang dengan “ penuh kesedapan dan kenikma- tan..com ..Vatsayana - Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. .

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 20 KAMASUTRA Posisi Seks Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.com .

kamasutrabergambar.com . Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 21 POSISI LOTUS Si dia(wanita) menyilangkan kakinya membawa kakinya hampir kepada perut- nya.. Dia(lelaki) menghampiri dan mema- sukkan zakar ke dalam farajnya. Pinggang dan kaki si wanita hendaklah fleksibel dalam posisi ini.

pastikan tusukan anda perlahan dan hanya masukkan separuh zakar dan bukan penuh.. Lihat mata pasangan anda sepanjang tusukan. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Kepada lelaki. Kepada wanita.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 22 POSISI BUKAAN LUAS Si dia(wanita) mengangkat pinggangnya tinggi sehingga bahagian pelvisnya men- yertai tusukan zakar lelaki.kamasutrabergambar. gerakkan pinggang anda dan faraj anda untuk se- lari dengan tusukan zakar.com .

com .KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 23 POSISI LELAKI DI ATAS Dengan setiap tusukan zakar si dia(lelaki). Lebih kuat tusukan zakar. bahagian atas zakar akan mengusap lem- but klitoris si dia(wanita). lebih kuat tekanan dan usapan kepada klitoris sekaligus memberikan lebih nikmat kepada wanita. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.

com . Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar. Si dia(wanita) mengangkat kakinya tinggi lurus ke atas. bengkokkan kaki anda ke dada. Kepada wanita. jika inginkan tusukan yang lebih dalam. variasikan pula dengan posisi "yawning".KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 24 POSISI "YAWNING" Dari posisi "lelaki di atas". si dia(lelaki) pula melutut dan memegang tangan untuk sokongan.

kamasutrabergambar. Ketika tusukan zakar.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 25 POSISI MEMAKU Kaki si dia(wanita) dirapatkan dan dilu- ruskan sehingga menyentuh dahi si dia (lelaki). minta pasangan anda menjilat atau men- cium kaki anda. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Kepada wanita.com . si wanita akan mengemut zakar dengan lembut dan berulang-ulang kali.

Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com .KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 26 POSISI "THONG" Si dia(wanita) berada di atas dan bergerak ke atas dan ke bawah. ke depan dan ke belakang sambil mengemut zakar si dia (lelaki) Pastikan kemutan faraj anda(wanita) kuat untuk memberi- kan lebih nikmat kepada pasangan anda.kamasutrabergambar.

kamasutrabergambar.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 27 POSISI GAJAH Diilhamkan daripada gajah.com . erangan dan desahan adalah penting untuk menunjukkan kepada pasangan anda yang anda berada dalam kenikmatan. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. si dia(lelaki) memasuki wanita dari belakang dan cuba untuk mencari G-Spot untuk memberikan kenikmatan kepada pasangannya. Oleh kerana tiada "eye contact" dan anda tidak dapat melihat wajah pasangan anda.

Dalam posisi ini otot-otot kaki dapat direhatkan dan wanita berada dalam keadaan rileks.com . Dari posisi ketam.kamasutrabergambar. anda boleh beralih terus kepada posisi "lelaki di atas" atau posisi missionary jika anda ingin men- cium pasangan anda.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 28 POSISI KETAM Si dia(wanita) membengkokkan kakinya dan merapatkan kaki kepada dada. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.

pantas dan rakus untuk memberi- kan kepuasan maksimum dalam posisi ini. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com .KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 29 POSISI INDRA Posisi ini diilhamkan daripada dewi In- drani dan dicipta untuk penetrasi tusukan maksimum. anda boleh memilih untuk melakukan tusukan dengan dalam. Dalam posisi ini.kamasutrabergambar.

wanita lebih me- mainkan peranan berbanding posisi Indra sebelum ini Dalam posisi ini. pantas dan rakus untuk memberi- kan kepuasan maksimum dalam posisi ini.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 30 POSISI INDRA Posisi ini juga dinamakan posisi Indra dan dicipta untuk penetrasi tusukan mak- simum. Dalam posisi ini.com .kamasutrabergambar. anda boleh memilih untuk melakukan tusukan dengan dalam. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.

Posisi seks mukasurat 31 hingga mu- kasurat 44 hanya terdapat dalam Kamasutra Ber- gambar versi Penuh. Antara Screenshot Kamasutra Bergambar versi Penuh Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com . Sila ke mukasurat 38 jika anda berminat untuk men- dapatkan Kamasutra Bergambar versi Penuh.kamasutrabergambar.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 31 Harap Maaf.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu ANANGA RANGA Peringkat Percintaan Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com .kamasutrabergambar.

Sila ke mukasurat 38 jika anda berminat untuk men- dapatkan Kamasutra Bergambar versi Penuh. Ananga Ranga (Peringkat Percintaan) dan kandungannya hanya terdapat dalam Kamasu- tra Bergambar versi Penuh.kamasutrabergambar.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 33 Harap Maaf.com . Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu TAMAN HARUM The Perfumed Garden Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.kamasutrabergambar.com .

Taman Harum (The Perfumed Garden) dan kandungannya hanya terdapat dalam Kamasu- tra Bergambar versi Penuh.com .kamasutrabergambar. Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Sila ke mukasurat 38 jika anda berminat untuk men- dapatkan Kamasutra Bergambar versi Penuh.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 35 Harap Maaf.

KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu TAO Cantuman Asmara Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.com .kamasutrabergambar.

Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www. Tao (Cantuman Asmara) dan kandun- gannya hanya terdapat dalam Kamasutra Bergam- bar versi Penuh.com .kamasutrabergambar. Sila ke mukasurat 38 jika anda berminat untuk men- dapatkan Kamasutra Bergambar versi Penuh.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 37 Harap Maaf.

com .kamasutrabergambar.kamasutrabergambar.KAMASUTRA BERGAMBAR |Versi Bahasa Melayu 38 Terima Kasih Kamasutra bergambar bahasa Melayu (versi Percuma) ini adalah preview daripada ebook terbaru yang telah dilan- carkan oleh Pihak Seks Melayu iaitu: Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu Ebook terbaru ini mengandungi:  161 Mukasurat !  102 Posisi Seks Bergambar dengan penjelasan yang jelas !!  Tips-tips untuk menambahkan kenikmatan hubungan seks anda !!! Anda boleh mendapatkan Ebook terbaru ini di laman web: http://www.com Hakcipta Terpelihara © 2009 Kamastura Bergambar http://www.