MAJLIS HARI ANUGERAH KUALITI SEKOLAH KEBANGSAAN UNDANG JELEBU DEWAN BESTARI SKUJ PADA 12 NOVEMBER 2010

MASA

PERISTIWA

BUTIRAN PENYAMPAIAN MENGUMUMKAN KETIBAAN YG BERBAHAGIA ENCIK ANSAR BIN MAT ISA, PENOLONG PEGAWAI PELAJARAN DAERAH JEMPOL DAN JELEBU.

PENYAMPAI

2.30 Ptg

KETIBAAN TETAMU KHAS

AIZIL

2.45 PTG

UCAPAN ALUALUAN PENGERUSI MAJLIS

Sirih Berlipat Sirih Pinang Sirih Dari Pulau Mutiara Pemanis Kata Selamat Datang Awal Bismillah Pembuka Bicara
BISMILLAHIRAHMANIRAHIM. ASSALAMU'ALAIKUM & SALAM SATU MALAYSIA PIHAK MAJLIS MENGALU-ALUKAN KEDATANGAN YG B’BHG :

SHIKIN

1. YG BHG. EN. ANSAR B. MAT ISA,
PENOLONG PEGAWAI PELAJARAN DAERAH JEMPOL DAN JELEBU

2. EN. SEZALI B. MOHAMAD KAMAL,
PENYELARAS PRA SEKOLAH JABATAN PELAJARAN N.SEMBILAN 3. YG BERUSAHA EN. ZULKUPLI B. OSMAN, GB CEMERLANG SKUJ.

4. YG, DIHORMATI EN MOHD FOUZI B
ISA, YG DIPERTUA PIBG SKUJ. 5. YG SETIA SRJN ZAKARIA B. RAHIM , BAPA ANGKAT SKUJ.(jika hadir) 6. YG SETIA SRJN RASHID B. AWANG, BAPA ANGKAT SKUJ. (jika hadir)

1

SEPERTI YANG KITA SEDIA MAKLUM. AJK2 PIBG SKUJ YANG SEMPAT HADIR. Anugerah Cemerlang 2010 . Sayang Kumbang Mencari Makan. MARILAH KITA MEMANJATKAN KESYUKURAN KE HADRAT ILAHI KERANA DENGAN IZIN SERTA LIMPAH RAHMATNYA KITA DIBERIKAN KELAPANGAN MASA UNTUK BERSAMA-SAMA MENJAYAKAN HARI ANUGERAH KUALITI SK UNDANG JELEBU 2010. MEREKA BUKAN SAHAJA DINILAI DARI SEGI AKADEMIK MALAH PENGLIBATAN DALAM BIDANG KOKURIKULUM TURUT DIAMBIL KIRA. Melati Kuntum Berhias Buluh.7. GURU2 PENOLONG KANAN. JUSTERU. MAJLIS YANG DIADAKAN SABAN TAHUN INI ADALAH UNTUK MERAIKAN DAN MEMBERI PENGHARGAAN KEPADA ANAKANAK DIDIK YANG TELAH MENUNJUKKAN PRESTASI CEMERLANG. IBU BAPA SERTA PELAJAR2 YANG DIKASIH SEKALIAN. BACAAN DOA Penglipurlara Mengungkap Madah Madah Dibaca Panjang Berbaris Sembah Bukan Sebarang Sembah Sembah Beradab Pemula Majlis Kalau Pergi Tanjung Keramat Anak Manis Jangan Diangkat Bersama Kita Memohon Rahmat Moga Majlis Mendapat Berkat AIZIL 2 . Murid-Murid Bertuah Kita Hargai DIMAJLIS YANG PERMAI INI. GURU2. Terbang Seiring Di Tepi Kali. Tumbuh Melata Di Tepi Kali. Selamat Datang Kami Ucapkan Moga Diiringi Restu Illahi. ADALAH MENJADI HARAPAN KAMI WARGA PENDIDIK AGAR IANYA MENJADI TONGGAK BAGI MEMULAKAN ANJAKAN PARADIGMA DAN PENCETUS REVOLUSI DALAM DIRI PARA PELAJAR INI.

KINI TELAH TIBA MASANYA UNTUK KITA MENDENGAR UCAPTAMA YANG AKAN DISAMPAIKAN OLEH YANG BERBAHAGIA ENCIK ANSAR BIN MAT ISA. SHIKIN MAJLIS DITERUSKAN LAGI MEMPERSILAKAN EN ZULKUPLI B. SELESAI BACAAN DOA MAJLIS MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA AL FADHIL UST. HARUN ATAS BACAAN DOA SEBENTAR TADI. AIZIL UCAPAN DAN PERASMIAN Cempaka Sari Warisan Sejati Menjadi Kebanggaan Seisi Negeri Ucapan Perasmi Memang Dinanti Berilmu Tinggi Bijak Bestari. HARUN UNTUK MENGETUAI BACAAN DOA. Singgah Bersantai Di Tepi Jeti. KUMPULAN INI AKAN MENYAMPAIKAN DUA BUAH LAGU IAITU LAGU SI CANTIK MANIS DAN ZAPIN ANAK AYAM. DENGAN INI DIJEMPUT AL FADHIL UST. MOHD FIRDAUS B. Semoga Hadirin Terhibur Di Hati DENGAN INI DIJEMPUT KUMPULAN CAK LEMPONG PELAPIS SK UNDANG JELEBU UNTUK MEMBUAT PERSEMBAHAN. MAJLIS MEMPERSILAKAN. MOHD FIRDAUS B. SHIKIN SELESAI PERSEMBAHAN CAK LEMPONG UCAPAN GBC SK UNDANG JELEBU BEGITULAH TADI ALUNAN MERDU DARIPADA KUMPULAN CAK LEMPONG PELAPIS SK UNDANG JELEBU. MAJLIS SEGALA HORMATNYA MEMPERSILAKAN. DENGAN OSMAN SEKOLAH UNTUK DENGAN AIZIL SELESAI UCAPAN GBC SKUJ MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA TUAN GURU BESAR ATAS UCAPAN BELIAU SEBENTAR TADI. GURU BESAR CEMERLANG KEBANGSAAN UNDANG JELEBU MENYAMPAIKAN UCAPAN.BAGI MEMULA DAN MEMULIAKAN MAJLIS. AIZIL PERSEMBAHAN CAK LEMPONG Dari Kedah Ke Bandar Perlis. PENOLONG PEGAWAI PELAJARAN DAERAH JEMPOL DAN JELEBU DAN SETERUSNYA SHIKIN 3 . Persembahan Menyusul Memeriahkan Majlis. DENGAN PENUH TAKZIMNYA DIPERSILAKAN.

.. DIPERSILAKAN... / SRJN... DIJEMPUT ADIK …………………………………. MAJLIS DITERUSKAN LAGI DENGAN PENYAMPAIAN HADIAH DAN SIJIL BAGI MURID-MURID PRA SEKOLAH PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI DAN PRA PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI. SEZALI B.. MAJLIS MEMPERSILAKAN. PENYAMPAIAN DIMULAKAN DENGAN KELAS PRA DAMAI.. DIJEMPUT MURID-MURID DARI KELAS PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI UNTUK MEMPERSEMBAHKAN TARIAN ENDANG...ZAKARIA BIN RAHIM......BHG ENCIK ANSAR BIN MAT ISA SEBENTAR TADI. SIDANG HADIRIN YG DIHORMATI SEKALIAN. AIZIL AIZIL SELESAI PERSEMBAHAN PPKI PENYAMPAIAN HADIAH DAN SIJIL PRA SEKOLAH DAN PRA INTEGRASI BEGITULAH TADI PERSEMBAHAN YANG BERSAHAJA DAN MENGHIBURKAN DARI MURIDMURID KELAS PENDIDIKAN KHAS INTEGRASI...SEMBILAN / SRJN.. MOHAMAD KAMAL.. SELESAI UCAPAN DAN PERSAMIAN Ucapan Tuan Menyerikan Majlis Warga Pendidik Tampak Ceria Kesudian Tuan Merasmikan Majlis Bangganya Kami Tidak Terkira MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN JUTAAN TERIMA KASIH ATAS UCAPAN DAN PERASMIAN YG TELAH DISEMPURNAKAN OLEH YG. AWANG SELAKU BAPA ANGKAT SK UNDANG JELEBU UNTUK MENYEMPURNAKAN UPACARA TERSEBUT... PENYELARAS PRA SEKOLAH JABATAN PELAJARAN N. DENGAN INI MAJLIS MEMPERSILAKAN PUAN SALMAH BINTI ABD.... BERIKUT ADALAH ANUGERAH KEDUDUKAN AIZIL SHIKIN 4 . WAHID BAGI MENGIRINGI EN. RASHID B. SHIKIN PERSEMBAHAN PPKI Terbang Bebas Si Rama -Rama Teratai Mekar Di Tengah Lembah Menyusun Langkah Semerdu Irama Tarian Endang Kini Dipersembah BAGI MENCERIAKAN LAGI MAJLIS KITA PADA PETANG INI..MERASMIKAN PERASMIAN MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG SK UNDANG JELEBU TAHUN 2010... DENGAN INI.. SETERUSNYA BAGI KELAS PRA SURIA DIJEMPUT ADIK ..

.. SHIKIN MAJLIS DENGAN INI MENJEMPUT GABUNGAN MURID-MURID TAHUN 1... / SRJN. SHIKIN PENYAMPAIAN HADIAH AKADEMIK 2010 HADIAH & SIJIL TAHAP 1 AIZIL 5 ...... Acara Seterusnya Kami Mulai... PENYAMPAIAN INI DIMULAKAN DENGAN TAHUN 1. Kembang Mekar Di Pagi Indah........... TEMPAT PERTAMA DIJEMPUT ADIK ............. NYDP PIBG SK UNDANG JELEBU BAGI MENYEMPURNAKAN PENYAMPAIAN TERSEBUT..2 DAN 3 UNTUK MENYAMPAIKAN NYANYIAN DALAM BAHASA CINA YANG BERTAJUK TONG XUE QI LI YANG MEMBAWA MAKSUD MURID-MURID BANGUN.. MELENTUR BULUH BIARLAH DARI REBUNGNYA.....MOHAMED AZAHARAN B... RASHID B.ZAKARIA BIN RAHIM. TEMPAT PERTAMA DIPERSILAKAN ADIK .. DIMULAKAN DENGAN PRA DAMAI..TERBAIK PRA SEKOLAH... ABD WAHID GPK 1 / PN........ SHIKIN SELESAI NYANYIAN BAHASA CINA BAK KATA PEPATAH . MAJLIS ANUGERAH DITERUSKAN LAGI DENGAN PENYAMPAIAN HADIAH DAN SIJIL BAGI PELAJAR TAHAP 1... UNTUK MAKLUMAN HADIRIN...... MOHAMAD GPK HEM UNTUK MENGIRINGI ………………………………….. Tumbuh Melati Dalam Perigi. BAGI TAHUN 1 ARIF DIJEMPUT ADIK ...... Penyampaian Hadiah Dan Juga Anugerah...... BAGI KELAS PRA SURIA...... JAMALUDIN GPK KOKO / EN.... PERSEMBAHAN TADI DI BAWAH BIMBINGAN PUAN ELING HO...HJH NORZILA BT..... BEGITULAH KEHEBATAN YANG TELAH DITUNJUKKAN OLEH ANAK-ANAK KITA DALAM PENGUASAAN BAHASA CINA....... MAJLIS MEMPERSILAKAN.... PROGRAM PENDIDIKAN SELESAI PENYAMPAIAN HADIAH & SIJIL PRA SEKOLAH DAN INTEGRASI PERSEMBAHAN NYANYIAN BAHASA CINA MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN TERIMA KASIH ATAS KESUDIAN SRJN. DENGAN INI DIJEMPUT PUAN SALMAH BT. SETERUSNYA BAGI KHAS ...... AWANG MENYAMPAIKAN HADIAH DAN SIJIL SEBENTAR TADI. SIDANG HADIRIN SEKALIAN.....

.. DIJEMPUT PUAN SALMAH BT... MARILAH KITA SAMA-SAMA MENYAKSIKAN PERSEMBAHAN TARIAN ZAPIN DAN CAK LEMPONG YANG AKAN DISEMBAHKAN OLEH ANAK-ANAK CILIK DARI PRA SEKOLAH...... MAJLIS MEMPERSILAKAN... MOHD FOUZI B. AIZIL Bersarang Merbah Di Kuala Langat Manis Madunya Pabila Dimakan Suasana Meriah Bertambah Hangat Persembahan Cak Lempong Kami Persembah SHIKIN 6 ...SELESAI PENYAMPAIAN HADIAH & SIJIL TAHAP 1 MAJLIS MERAKAMKAN JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA ....... MOHD ISA NAIK KE PENTAS UNTUK MENYAMPAIKAN HADIAH TERSEBUT... Diserikan Dengan Permata Berlian... BAGI TAHUN 4 ARIF DIJEMPUT ADIK ..HJH NORZILA BT. MOHD ISA DI ATAS KESUDIAN MENYAMPAIKAN HADIAH DAN SIJIL SEBENTAR TADI......... Tibalah Masa Penyampaian Anugerah Penerima Teruja Menunggu Giliran MAJLIS DITERUSKAN LAGI DENGAN PENYAMPAIAN HADIAH DAN SIJIL BAGI TAHAP 2... JAMALUDIN GPK KOKO / EN... MOHAMAD GPK HEM UNTUK MENGIRINGI EN...... Berkebaya Batik Berwarna Merah...... SHIKIN SELESAI PERSEMBAHAN PRA SEKOLAH SHIKIN PENYAMPAIAN HADIAH & SIJIL TAHAP 2 AIZIL PENYAMPAIAN INI DIMULAKAN DENGAN TAHUN 4.. AIZIL PERSEMBAHAN PRA SEKOLAH BAGI MENERUSKAN LAGI ATURCARA PADA PETANG INI. ATAS KESUDIAN MENYEMPURNAKAN PENYAMPAIAN HADIAH DAN SIJIL SEBENTAR TADI.. SEKIAN TADI PERSEMBAHAN YANG MENGHIBURKAN DARIPADA MURID-MURID PRA SEKOLAH.. UNTUK MAKLUMAN HADIRIN. KUMPULAN TARIAN INI ADALAH DI BAWAH PIMPINAN PUAN NORLIA BAHALDIN..... MAJLIS MEMPERSILAKAN... SELESAI PENYAMPAIAN HADIAH & SIJIL TAHAP 2 PERSEMBAHAN CAK LEMPONG 2 TERIMA KASIH DIUCAPKAN KEPADA EN. ABD WAHID GPK 1 / PN.....MOHAMED AZAHARAN B... MOHD FOUZI B.

BAGI PENERIMA SIJIL PENGHARGAAN PENGAWAS TAHUN 6 DIJEMPUT …………………………………………………… SETERUSNYA. MAJLIS MEMPERSILAKAN. MOHAMAD KAMAL. KUMPULAN INI TELAH MENJADI JOHAN PERSEMBAHAN TERBAIK DAN KOSTUM TERBAIL DALAM FESTIVAL KESENIAN KEBUDAYAAN PERINGKAT NEGERI SEMBILAN SERTA NAIB JOHAN DALAM FESTIVAL KEBUDAYAAN NEGERI SEMBILAN. SEMBILAN UNTUK MENYEMPURNAKAN UPACARA TERSEBUT. SEZALI B. DIJEMPUT WAKIL PENGAWAS DARI TAHUN 5. PELAJARAN N. BERIKUT DIJEMPUT WAKIL TAHUN 4 ……TAHUN 3. SELESAI PERSEMBAHAN CAK LEMPONG 2 Pagi Hari Pergi Ke Taman. LIHAT PADA LAMPIRAN TEKS PENYAMPAIAN KEPUTUSAN 7 . DIJEMPUT ……………………. DIPERSILAKAN.MAJLIS DITERUSKAN DENGAN PERSEMBAHAN KEDUA DARI KUMPULAN CAK LEMPONG SK UNDANG JELEBU DENGAN ALUNAN LAGU YANG BERTAJUK MEDLEY 1 MALAYSIA. PENYAMPAIAN HADIAH & SIJIL PENGAWAS SEKOLAH & MEDIA Terkenal Dengan Pembantu Sejati Terpilih Dari Prestasi Tinggi Jalankan Tugas Penuh Integriti Pengawas Sekolah Dan Media Kini Dirai MAJLIS DENGAN SEGALA HORMATNYA MEMPERSILAKAN ENCIK ZULKUPLI B. UNTUK MAKLUMAN HADIRIN. Jangan Dipetik Bunga Larangan Alunan Merdu Telah Dipersembahkan Tepukan Gemuruh Buat Kalian SHIKIN TERIMA KASIH DIUCAPKAN KEPADA KUMPULAN CAK LEMPONG SK UNDANG JELEBU ATAS PERSEMBAHAN SEBENTAR TADI. PENYELARAS PRA JBTN. OSMAN GURU BESAR CEMERLANG SK UNDANG JELEBU MENGIRINGI EN. BAGI PENERIMA SIJIL PENGHARGAAN PENGAWAS MEDIA. PENGAWAS DARI AIZIL SETERUSNYA.

SELESAI PENYAMPAIAN ANUGERAH KHAS. 2. Bersyukur Kini Kami Panjatkan. 7. AIZIL PENYAMPAIAN ANUGERAH KHAS SIDANG WARGA DEWAN SEKALIAN. PENYELARAS PRA MENYAMPAIKAN HADIAH DAN SIJIL SEBENTAR TADI. ANUGERAH INI DIMULAKAN DENGAN PENERIMA 1. ANSAR B. MOHAMAD KAMAL. Sekalung Penghargaan Kami Hulurkan. SEBAGAI MENGENANG JASA YANG TELAH DIBERIKAN . SHIKIN PENYAMPAIAN SIJIL PENGHARGAAN SIDANG HADIRIN SEKALIAN. PIHAK SEKOLAH TELAH BERBESAR SHIKIN 8 . Segulung Tahniah Kami Ucapkan MAJLIS MERAKAMKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA EN. MAT ISA DI ATAS KESUDIAN BELIAU MENYEMPURNAKAN PENYAMPAIAN HADIAH SEBENTAR TADI. 6. 5. GBC SK UNDANG JELEBU UNTUK MENGIRINGI EN. 3. MAT ISA. OSMAN. Majlis Anugerah Telah Disempurnakan. MAJLIS SEKALI LAGI MENJEMPUT EN. MAJLIS DENGAN INI DITERUSKAN LAGI DENGAN PEMYAMPAIAN ANUGERAH KHAS. ZULKUPLI B. 4. TERBAIK KO AKADEMIK TERBAIK DALAM BADAN UNIFORM TERBAIK DALAM SUKAN & OLAHRAGA TERBAIK DALAM PERMAINAN UNIT TERBAIK MURID MITHALI TOKOH KURIKULUM TAHUN 2010 TOKOH AKADEMIK TAHUN 2010 TOKOH MURID TAHUN 2010 SHIKIN 9.UPSR 2010 SELESAI PENYAMPAIAN HADIAH & SIJIL PENGAWAS SEKOLAH DAN MEDIA SERTA KEPUTUSAN UPSR MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN TERIMA KASIH ATAS KESUDIAN EN. 8. MAJLIS DENGAN SEGALA HORMATNYA MEMPERSILAKAN. ANSAR B. PENOLONG PEGAWAI PELAJARAN DAERAH JEMPOL DAN JELEBU UNTUK NAIK KE ATAS PENTAS BAGI MENYAMPAIKAN ANUGERAH TERSEBUT. SEZALI B.

MOHD ISA UNTUK MENYEMPURNAKAN PENYAMPAIAN TERSEBUT. MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN TERIMA KASIH KEPADA EN. OLEH ITU. WAHID GPK 1 MENGIRINGI YANG BERUSAHA TUAN GURU BESAR CEMERLANG UNTUK NAIK KE PENTAS BAGI MENYEMPURNAKAN UPACARA TERSEBUT. DENGAN INI MAJLIS MENJEMPUT EN. PENOLONG PEGAWAI PELAJARAN DAERAH JEMPOL DAN JELEBU SELESAI PENYAMPAIAN PENGHARGAAN WARIS MITHALI AIZIL PENYAMPAIAN CENDERAMATA AIZIL 2.SEMBILAN AIZIL SELESAI PENYAMPAIAN CENDERAMATA KEPADA VIP TERIMA KASIH DIUCAPKAN KEPADA TUAN GURU BESAR EN ZULKUPLI B. MOHD FOUZI B. MOHD ISA ATAS SUMBANGAN YANG TELAH BELIAU BERIKAN UNTUK KECERIAAN KELAS PRA SEKOLAH. TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA PENERIMA SIJIL. BAHALDIN UNTUK MENERIMA SIJIL PENGHARGAAN DI ATAS SUMBANGAN YANG TELAH BELIAU BERIKAN SEBAGAI JURULATIH TARIAN PRA SEKOLAH 2010. MAJLIS MENJEMPUT PUAN NORLIA BT. GBC SK UNDANG JELEBU BAGI MENGIRINGI EN. PENYELARAS PRA SEKOLAH JABATAN PELAJARAN N. MOHAMAD KAMAL. MAJLIS MEMPERSILAKAN PUAN SITI ROHAIDAH BT. SEZALI B. MAT ISA. CENDERAMATA DIBERI TANDA INGATAN. DENGAN INI DIJEMPUT : 1. DIPERSILAKAN. MAJLIS DENGAN SEGALA HORMATNYA MEMPERSILAKAN PUAN SALMAH BT. OSMAN. MOHD ISA ATAS KESUDIAN MENYAMPAIKAN SIJIL PENGHARGAAN SEBENTAR TADI. MOHD FOUZI B. ABD. OSMAN ATAS KESUDIAN MENYAMPAIKAN CENDERAMATA SEBENTAR TADI. EN. ZULKUPLI B. ANSAR B. ADAT TETAMU DATANG BERTANDANG. EN. SHIKIN SETERUSNYA.WARIS MITHALI PRA SEKOLAH 2010 HATI MENYEDIAKAN SIJIL PENGHARGAAN WARIS MITHALI PRA SEKOLAH 2010. AIZIL Tanam Lengguna Tumbuh Kelapa Terbit Bunga Pucuk Mati 9 .

PENOLONG PEGAWAI PELAJARAN DAERAH JEMPOL DAN JELEBU 9. MOHAMAD KAMAL.YG … SETERUSNYA KEPADA SEMUA WARGA SK UNDANG JELEBU SERTA ORANG-ORANG PERSEORANGAN YANG TELAH MEMBERI SUMBANGAN DALAM BENTUK KEWANGAN DAN TENAGA SEHINGGA MAJLIS INI DAPAT DIJALANKAN DENGAN JAYANYA. KAMI MERAKAMKAN SETINGGI2 PENGHARGAAN DAN TERIMA KASIH YANG TIDAK TERHINGGA KEPADA : AIZIL 8. 14. SHIKIN 10 . 11.YG …. PENYELARAS PRA SEKOLAH JABATAN PELAJARAN N. DENGAN INI BERAKHIRLAH SUDAH MAJLIS ANUGERAH KUALITI SK UNDANG JELEBU BAGI TAHUN 2010. 12. Andai Kata Tersilap Bicara..SEMBILAN 10. YG BHG. ANSAR B. SEZALI B..YG …. Bunga Seroja Di Atas Para .YG …. Dari Kedah Ke Pekan Sari. BICARA PENUTUP Subur Padi Allah Kurnia. EN. Hidup Mula Di Dalam Air. 13. EN. Kemaafan Jua Kami Pohonkan. MAT ISA. Setiap Yang Bermula Pasti Berakhir. Jatuh Ditimpa Buah Berangan..YG …. Sudah Menjadi Lumrah Dunia.Budi Tuan Kami Tak Lupa Sudah Terpaku Di Dalam Hati UCAPAN TERIMA KASIH SIDANG HADIRIN YG DIHORMATI SEKALIAN..

JEMPUTAN KE JAMUAN Sungguh Indah Bunga Kemboja.00 PETANG DEWAN BESTARI SK UNDANG JELEBU 11 . Juadah Sudah Letak Di Meja. TETAMUTETAMU UNDANGAN. Selesai Sudah Tugas Diberi. 2010 (JUMAAT) 3. Sudilah Santap Tuan Budiman DIJEMPUT KEPADA PARA JEMPUTAN. IBU BAPA. Di Bawah Atap Tepi Halaman. SHIKIN SKRIP PENGACARA MAJLIS MAJLIS ANUGERAH CEMERLANG SK UNDANG JELEBU 2010 M / 1431 H 12 NOVEMBER. Di Lain Masa Bersua Lagi. DENGAN INI SAYA LABUHKAN TIRAI MAJLIS ANUGERAH KUALITI SK UNDANG JELEBU 2010 DENGAN LAFAZ ASSALAMMUALAIKUM WBT. PARA GURU DAN ANAK DIDIK SEKALIAN UNTUK KE KANTIN MENJAMU SELERA.Beli Suasa Di Kota Tinggi.

PENYAMPAIAN ANUGERAH 5A ……………. TAHNIAH & SYABAS KEPADA SEMUA PELAJAR YANG TELAH MENDAPAT KEPUTUSAN 5 A DAN SETERUSNYA MENGHARUMKAN NAMA SEKOLAH. SK UNDANG JELEBU TELAH MUNCUL SEBAGAI SEKOLAH YANG TERBAIK DALAM DAERAH JELEBU BAGI PENCAPAIAN UPSR TAHUN 2010. OLEH YANG DEMIKIAN. TANGGAL 11 NOVEMBER 2010 MERUPAKAN TARIKH KERAMAT DIMANA KEPUTUSAN UPSR DIUMUMKAN. 12 .TAMBAHAN TEKS KEPUTUSAN UPSR 2O1O HADIRIN SEKALIAN.P. PIHAK MAJLIS SUKACITANYA MEMPERSILAKAN MURIDMURID BERTUAH INI UNTUK MENERIMA ANUGERAH ATAS KEJAYAAN MEREKA MENGHARUMKAN NAMA SEKOLAH SEKALIGUS MENGUKIR KEJAYAAN DALAM DIARI HIDUP MASING-MASING. SERAMAI 22 ORANG MURID BERJAYA MENCATAT KECEMERLANGAN DALAM UJIAN PENCAPAIAN SEKOLAH RENDAH (U.S. UNTUK MAKLUMAN HADIRIN.R) TAHUN INI.

TEKS TOKOH MURID SETERUSNYA BAGI PENERIMA ANUGERAH KHAS TOKOH MURID TAHUN 2010. PERAMAH. BELIAU DILAHIRKAN PADA 4 JULAI 1998 DAN MERUPAKAN ANAK BONGSU DARI 5 ADIK-BERADIK. SEKALUNG PENGHARGAAN KAMI HULURKAN.. ANTARANYA MEMEGANG JAWATAN SEBAGAI KETUA PENGAWAS. ANUGERAH UPSR TELAH DISEMPURNAKAN. SEGULUNG TAHNIAH KAMI UCAPKAN. SIKAP KEPIMPINAN YANG DIWARISI DARIPADA IBU BAPANYA YANG JUGA MERUPAKAN PENDIDIK. KERANA TELAH SUDI MENYAMPAIKAN ANUGERAH INI..PENYAMPAIAN ANUGERAH 4A ………………. DARI SEGI AKADEMIK. PIHAK MAJLIS SEKALI LAGI MENYUSUN UCAPAN JUTAAN TERIMA KASIH ATAS KESUDIAN YANG BERBAHAGIA. BELIAU MEMPUNYAI PENCAPAIAN YANG KONSISTEN IAITU MEMPEROLEH 5 A DALAM SEMUA UJIAN DI PERINGKAT NEGERI DAN DAERAH. ~PENYAMPAIAN ANUGERAH~ BERSYUKUR KINI KAMI PANJATKAN. BENDAHARI KELAB DOKTOR MUDA. ………………………………. TOKOH INI MERUPAKAN SEORANG YANG PERIANG. PENGERUSI KELAB PENGAKAP DAN PENGERUSI KELAB BADMINTON. BELIAU JUGA AKTIF DALAM BIDANG SUKAN DAN PERMAINAN SERTA MELIBATKAN DIRI DALAM SEMUA 13 . MESRA DENGAN GURU DAN RAKAN-RAKAN. DALAM BIDANG KOKURIKULUM. TELAH DAPAT MEMBANTU BELIAU MENJAWAT BEBERAPA JAWATAN PENTING DI PERINGKAT SEKOLAH.. BELIAU MERUPAKAN SEORANG PELAJAR YANG SANGAT AKTIF DALAM KELAB KEBUDAYAAN SEKOLAH SEHINGGA KE PERINGKAT NEGERI.. SOPAN SERTA PANDAI MENYESUAIKAN DIRI DALAM APA JUA KEADAAN.

MAJLIS MEMPERSILAKAN…. MAJLIS MENJEMPUT WAKIL KELAB M. BELIAU YANG DIMAKSUDKAN IALAH ADIK MOHD AFFANDI BIN MOHD SAAT. DENGAN INI. ENCIK MOHD SAAT BIN WAHID SERTA PUAN ESAH BINTI KASSIM NAIK KE PENTAS UNTUK MENERIMA ANUGERAH TERSEBUT. KELAB TUNAS BUDAYA TELAH BERJAYA MENJADI JOHAN PERSEMBAHAN TERBAIK DAN KOSTUM TERBAIK DALAM FESTIVAL KESENIAN KEBUDAYAAN PERINGKAT NEGERI SEMBILAN SERTA NAIB JOHAN DALAM FESTIVAL KEBUDAYAAN NEGERI SEMBILAN.AKTIVITI KOKURIKULUM SAMAADA DI PERINGKAT SEKOLAH DAERAH MAHUPUN NEGERI. BAGI ANUGERAH KHAS UNIT TERBAIK. UNTUK MAKLUMAN HADIRIN. JATUH KEPADA KELAB TUNAS BUDAYA. KAMAL HASSANI B RAZZALI NAIK KE PENTAS UNTUK MENERIMA HADIAH. TEKS ANUGERAH KHAS UNIT TERBAIK SETERUSNYA. 14 . MAJLIS DENGAN BERBESAR HATI MEMPERSILAKAN ADIK MUHAMMAD AFFANDI BIN MOHD SAAT BERSAMA-SAMA KEDUA IBU BAPANYA.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful