..............................1 Tastaţi titlul capitolului (nivel 2)..................5 Tastaţi titlul capitolului (nivel 3).............................................................................................4 Echipamente necesare......................................................................................................................................................6 ..........................................................................3 Romtelecom Dolce.....................................................2 Tastaţi titlul capitolului (nivel 3)...................................................2 Cuprins Introducere..

pe lângă oferta clasică de telefonie fixă. . cât și o recepție mai bună a semnalului decât cea oferită de televiziunea analogică. în aprilie 2008. internet și televiziune digitală prin satelit. care are 54. care a deținut monopolul în telefonia fixă până la 1 ianuarie 2003. necesitând astfel televizoare care înglobează astfel de funcții. Restul de 45. Platforma Dolce a înregistrat în primii ani de după lansare cele mai înalte rate de creștere din România și din regiune pe acest segment. cu o rată de penetrare pe piața televiziunii prin satelit de peste 33%. reușind să dezvolte un portofoliu de servicii alternative.000 clienți. adaptoare externe care sa converteasca semnalul TV sau plăci speciale care se pot insera în computere. pe 29 noiembrie 2006. de asemenea. Romtelecom a traversat o perioadă de transformări majore în ultimii ani. Astfel. RCS & RDS.01% din acțiuni. În vara anului 2010. Romtelecom deține. televiziunea digitală are de cele mai multe ori o calitate mai bună a imaginii și a sunetului. Compania.6 milioane de clienți de telefonie fixă. Romtelecom a lansat serviciul de televiziune digitală prin satelit. Vodafone și Orange. De asemenea. prin care informația este compresată. 30% din acțiunile operatorului român de telefonie mobilă Cosmote România. În luna decembrie a anului 2009 compania a lansat și serviciul de televiziune prin internet (IPTV). Noul serviciu a fost comercializat sub brandul Dolce. tradițional. Romtelecom este o companie de telecomunicații din România. deținută inițial de statul român. spre deosebire de semnale analogice folosite în sistemul de televiziune analog.99% din acțiuni au rămas în posesia statului român. Serviciul a avut succes. Acesta conține 100 de canale. aparține Organizației Elene de Telecomunicații (OTE). Concurenții principali sunt: UPC. dintre care 5 în format de înaltă definiție (HD) și este disponibil în 14 orașe începând cu luna august a anului 2010.3 Televiziunea digitală (DTV) este un sistem de telecomunicații prin care se emit și se recepționează imagini în mișcare și sunete prin intermediul semnalelor digitale. Romtelecom Dolce ajungând la 500. Televiziunea digitală folosește metode de modulație digitală. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt: telefonia fixă. Romtelecom avea un număr de 2. având ca slogan "televiziune digitala totala".

când a fost redefinit portofoliului Dolce. Antena 1. de calitate similară. Prima TV. Dolce Variat este pachetul destinat întregii familii. Instalarea şi activarea serviciului gratuite.9 euro. Trinitas TV. la contractul pe 24 de luni. Abonament gratuit în prima luna. PRO TV. Bazându-se pe noile preferinţe de consum înregistrate la nivelul pieţei. desene animate şi muzică.40 Euro. cu un număr mai mic de canale). Lista de canale incluse în pachetele principale și în pachetele opționale este valabilă la data de 8 noiembrie 2010. în funcţie de nevoile lor. Euforia Lifestyle TV. dacă e păstrat pe o perioadă de 12 luni. Pachetul Midnight gratuit timp de 6 luni. lista de programe pe care vor să le vizioneze şi pentru care vor plăti. Oferta Dolce 1. Dolce Variat și Dolce Național. cu TVA).4 1. cea mai recentă ofertă Dolce cuprinde pachetele enumerate mai sus. TVR Info. acordând clienţilor flexibilitate maximă în utilizarea serviciilor. • • • • • • 49 de canale naţionale şi internaţionale pe placul întregii familii. Programele incluse în pachetul Dolce Variat sunt: TVR 1.1 Pachetul de programe pentru abonații Romtelecom Principalele pachete din oferta Dolce ce sunt puse la dispoziția clienților în prezent au fost lansate încă din anul 2009. Antena 2. Abonaţii Dolce pot opta pentru una dintre cele doua opțiuni de servicii de televiziune principale: • Romtelecom Dolce • Romtelecom Dolce Interactiv Prima opțiune conține cele 3 pachete de bază ce pun la dispoziţie programe variate pentru toate segmentele de clienţi: Dolce Variat (distracţie pentru întreaga familie). documentare. Dolce Star (pachetul principal cu cele mai multe canale de filme de pe piaţă) și Dolce Național (accesibil tuturor. TVA inclus). TV5 Monde. Posibilitatea de a adăuga pachete suplimentare. Kanal D. TVR Cultural. Naţional TV. Dolce Star dispune. Dolce Flexi. Dolce și-a propus să ofere abonaţilor TV posibilitatea de a alege. OTV. TVR 2. sport. Printre pachetele lansate se numără: Dolce Star. B1 TV. . Pachetul este disponibil pentru un abonament lunar de 3. Acasă TV. fără TVA (4. Cuprinde următoarele facilități si beneficii: • Contract pe 12 sau 24 de luni. Instalare gratuită şi taxă de activare de 35 de Euro (43.84 euro. În prezent. la contractul pe 12 luni. răspunzând fiecărei preferinţe în ceea ce priveşte programele de ştiri. PRO TV International. de asemenea. Romtelecom își rezervă dreptul de a modifica aceasta listă prin înlocuirea anumitor canale cu altele. pentru contract pe 24 de luni. şi de o versiune pentru care nu este necesară o perioadă contractuală. TVR 3. precum și alte pachete destinate celor care nu dețin abonament Romtelecom.

TVR Info. Trinitas TV. Instalare gratuită şi taxă de activare de 35 de Euro (43.6 euro cu TVA). fără TVA (6. Eurosport 2. Prima TV. AXN CRIME. la contractul pe 24 de luni. cuprinzând cel mai mare număr de programe de filme de pe piaţă. TVR 3. Antena 3. PRO TV. Minimax. inclusiv canalele CineStar. Pachetul permite vizionarea a peste 1. Movies 24. TV5 Monde. AXN. la contractul pe 12 luni. Animal Planet. Hallmark. National Geographic MTV Romania. TVRM. Music Channel.RO CineStar. OTV. se adresează clienţilor cu venituri mici şi nevoi reduse în ceea ce priveşte vizionarea programelor TV. Etno Cartoon Network. TVA inclus). Animal Planet. PRO Cinema. TVR 2. SPORT. The Money Channel. Disney Channel Pachetul Dolce Star. TVRM. CNN International. Dolce TV Realitatea TV. începând cu luna a 7-a de contract pentru o perioadă minimă contractuală de 29 luni și de 3 luni gratuite. Boomerang. Oferta Dolce Star cuprinde următoarele facilități și beneficii: • • • • • • • • Contract pe 12 luni sau pe 24 de luni. Clienții Romtelecom pot beneficia de 6 luni gratuite la pachetul Dolce Star.5 E! Entertainment. Abonamentul are 21 de programe TV.500 de filme pe lună pentru un abonament lunar de 4. dacă e păstrat pe o perioadă de 12 luni. Cele mai multe canale de filme incluse într-un pachet. Acasă TV. Kanal D. Universal Channel Discovery. ComedyStar. Oferta Dolce Național cuprinde următoarele facilități și beneficii: • Contract pe 24 de luni. 57 de canale TV naţionale şi internaţionale pe placul întregii familii. Posibilitatea de a adauga pachete suplimentare. a fost special conceput pentru cinefili. Animax. Disney Channel Dolce Naţional . Favorit TV. Dolce TV Realitatea TV. ActionStar şi ComedyStar. B1 TV. Naţional TV. Animax. Movies 24. Minimax.9 euro. EuroNews. VH1.cu un abonament lunar de 2. EuroNews.RO PRO Cinema. Programele incluse în pachetul Dolce Star sunt: TVR 1. AXN. Antena 1. TCM. Antena 3. TVR Cultural. Euforia Lifestyle TV. Instalarea şi activarea serviciului gratuite. Music Channel. National Geographic MTV Romania. CNN International. începând cu luna a 4-a pentru un abonament de 12 luni. Boomerang.08 euro cu TVA). Taraf. E! Entertainment. Eurosport. Favorit TV. Hallmark. Universal Channel Discovery. Antena 2. Etno Cartoon Network. Kiss TV. . Pachetul Midnight gratuit timp de 6 luni.40 Euro. AXN SCI FI. Eurosport 2. Taraf.9 euro fără TVA (3. Kiss TV. ActionStar. SPORT. The Money Channel Eurosport.

Pachetul Midnight gratuit timp de 6 luni. Dolce Star Uni și Dolce Național Uni. Dolce Variat Uni . cu numele Dolce Variat Uni. dacă e păstrat pe o perioadă de 12 luni. Kanal D. OTV. Dolce Star + HD. Dolce TV Realitatea TV. Dolce Naţional Uni . • • • • Abonament gratuit timp de 6 luni de care clientul va beneficia începând cu luna a şaptea de contract. Pachetul Midnight gratuit timp de 6 luni. Antena 3.99 Euro/ lună (9. dacă e păstrat pe o perioadă de 12 luni. Taraf 1. muzica. TVR 2. • Pachetul CineStar gratuit în prima lună. desene animate.contract pe 24 de luni: • • • Abonament lunar de numai 6. TVR Cultural. TVRM. • 49 de canale naționale și internaționale. TV5 Monde. 1.99 Euro/ lună (4. PRO TV. TVR 3. Prima TV. interes general sau .6 • • Instalarea şi activarea serviciului gratuite. sport. Trinitas TV. lifestyle. TVR Info. Dolce Star Uni . Kiss TV.RO PRO Cinema MTV Romania.contract pe 24 de luni: • abonament lunar de numai 3. În Pachetul Dolce Star + Relax un utilizator primeşte 74 de canale TV selectate pe placul fiecăruia: canale de documentare. Instalarea şi activarea serviciului gratuite. cu chirie zero. • Instalarea şi activarea serviciului gratuite.95 Euro cu TVA). Abonament gratuit în prima lună. • Instalarea şi activarea serviciului gratuite.91 Euro cu TVA). Pachetul CineStar gratuit în prima lună.contract pe 24 de luni: • Abonament lunar de numai 7. Antena 1. The Money Channel SPORT.2Pachetul de programe pentru clienții care nu sunt abonați Romtelecom Romtelecom pune la dispoziția clienților care nu sunt abonați Romtelecom alte 3 pachete principale similare.25 Euro cu TVA).65 Euro/ lună (8. Acasă TV. 57 de canale naționale și internaționale. Echipamentul (primul receptor şi kit antena) sunt oferite în custodie. Programele incluse în pachetul Dolce Național sunt: TVR 1.3 Oferte speciale Dolce Printre ofertele speciale Dolce se numără pachetele: Dolce Star + Relax.

Sibiu și Piatra-Neamț. pentru cei care se abonează la pachetul iMaxim. ProTV HD. Pe lângă pachetele de bază. National Geographic Wild HD. Iași.7 pentru adulți. Clienții pot opta și pentru set-top-box-uri cu hard disk (care permit utilizatorului să pună pauză /să reia/să deruleze sau să înregistreze o emisiune). respectiv pentru abonații existenți de Clicknet sau cei care se abonează împreună cu Dolce Interactiv la serviciul de broadband fix al companiei. culori intense şi sunet surround Dolby Digital în format 5. Cluj Napoca.8 €/lună fără TVA (9. Pachet Dolce Star + Relax e disponibil pentru 7. Pentru clienții Romtelecom Clicknet tarifele sunt reduse pe toată perioada contractului pentru toate pachetele de mai sus: Pachetul iStar e disponibil la prețul de 5.39 euro. Primul set-top-box fără hard disk este oferit în custodie. printre altele. fără TVA. Constanța. Ploiești.4 Oferta Dolce Interactiv În decembrie 2009. Pachetul Dolce Star + Relax se poate comanda doar online și conține canalele incluse în pachetul Dolce Star impreună cu canalele din pachetul Relax. pentru un contract de 24 luni.9 euro/lună. Bacău. fără TVA.8 €/lună fără TVA (12.9 euro/lună. un potențial client poate alege și adăuga oricând pachete suplimentare la cele principale. Discovery HD Showcase. fără TVA. la tariful de 83. pentru un contract de 24 luni. Serviciul este disponibil în 10 orașe din România: București. fără TVA. fără TVA). 6. fără TVA) și iMaxim (106 de canale. Brăila. 1. Sport. Echipamentele necesare pentru serviciul Dolce Interactiv sunt reprezentate de: minim un set-top-box (disponibil în varianta cu sau fără hard disk) și un router VDSL. Romtelecom a lansat oferta comerciala pentru Dolce Interactiv.89 €/lună fără TVA (13. Timișoara.5 Pachete suplimentare Romtelecom Dolce oferă utilizatorilor flexibilitate în alegerea programelor pe care vor să le urmărească.89 €/lună fără TVA (11.9 euro/lună.ro HD.1.02 € cu TVA). standard. care sunt disponibile la tariful de 66. cu 4 planuri tarifare. 5. fără TVA. Acestea sunt: Descriere Ce cuprinde pachetul Abonament . în prezent având aproximativ 10.2 € cu TVA).9 euro. Pentru cei care nu sunt abonați Romtelecom Pachetul Dolce Star Uni + HD este disponibil pentru 10. fără TVA.9 euro/luna. înregistrarea programelor difuzate de posturile de televiziune. • • Pachetul iVariat e disponibil la prețul de 4.2 euro. imagini de până la cinci ori mai clare decât Standard Definition (SD) şi o experienţă mai vie şi mai aproape de realitate.5 € cu TVA). Pachetul Dolce Star + HD oferă calitate impresionantă a imaginii.9 euro/luna. iStar (79 de canale. Pachetele disponibile sunt: iVariat (64 canale. 1. Pentru clienții Romtelecom Pachetul Dolce Star + HD e disponibil pentru 9. Pachetul suplimentar Dolce HD include următoarele canale: TVR HD.9 euro/lună. 15. iar cel de-al doilea.000 de clienți.7 € cu TVA) pentru un contract de 24 luni. Pachet Dolce Star Uni + Relax e disponibil pentru 8. National Geographic HD. Oferta permite. având prețuri de până la 15. • Pachetul iMaxim e disponibil la prețul de 13. fără TVA).

1 HD 8. în fiecare lună.8 Denumire pachet Discovery World Discovery Travel & Living Discovery Science Travel Channel KidsCo Disponibil exclusiv online. HBO HD Maxpak+ și Dream. Dream HBO HD Oferă canale Discovery suplimentare. VH1 Classic modă călătorii şi divertisment pentru Fashion TV adulţi.4 1.9 6. 1. ProTV HD culori intense şi pline de viaţă şi sunet Discovery HD surround Dolby Digital în format 5. MAXPAK+: E disponibil în trei variante: Dolce HD. 4 4 10. Showcase Oferă imagini de până la cinci ori mai clare Sport.4 1.36 Style MTV Dance Playboy TV Oferă o selecţie de canale TV de muzică. documentare. desene animate și Fashion TV canale pentru adulți. Discovery World Discovery Science Discovery Travel & Living Sport Klub Telesport (Euro/lună) fără cu TVA TVA Relax 2. Oferă emisiuni lifestyle.9 2. Hustler TV Odată comandat.74 Sports Oferă 2 canale cu peste 2000 de ore de sport adevărat. Playboy TV MTV Dance MTV Rocks VH1 Classic Sport Club Darling TV Dolce HD: TVR HD Oferă calitate impresionantă a imaginii.6 4.9 3. programe Baby TV sportive. MTV Two Travel Channel 1. Explorer 1. National Geographic Echipament necesar: televizor HD ready Wild HD sau Full HD.74 .1.ro HD decât Standard Definition (SD) şi o National Geographic experienţă mai vie şi mai aproape de HD realitate. pachetul Relax impune Private Spice păstrarea sa pe o perioadă minimă de 3 luni Blue Hustler de la data activării.

99 MaxPak HBO Cinemax Pentru cei care vor să urmărească atât filmele de top. Kids. Style.8 0. Oferă programe pentru adulţi.Xtreme suplimentar Dream.24 Hungarian Oferă cele mai importante canale TV în limba maghiară. Nickelodeon KidsCo Baby TV Magyar 1 RTL Klub Magyar 2 Film+ Erdely TVDuna TV HBO Cinemax HBO Comedy Cinemax 2 HBO Cinemax Kids 1 1.6 Dream 8. Midnight si HBO HD PROMO: prima lună gratis 2. Odată comandat.9 3.9 2. conţine pachetele: Explorer. 0.9 Oferă desene animate şi emisiuni pentru toţi copiii. Sports. 3.73 Midnight Oferă noutăți în materie de filme.1 PROMO: 6 luni gratis pentru un abonament pe 12 luni Action Combină pachetele Midnight şi Sports într-un singur pachet – Action Abonatul economiseşte peste 40 de Euro în 2 ani. pachetul impune Private Spice păstrarea sa pe o perioadă minimă de 3 luni Hustler TV de la data activării.4 10. MAXPAK. cât şi pe cele de colecţie.6 2.2 4.84 3. cu excepţia situaţiei în Blue Hustler care se solicită migrarea la pachetul XXX . 2.9 2.42 . Pentru adevăraţii cunoscători de film.5 3.

flexibilitate în alegerea ofertei de programe de care va beneficia clientul. Pe lângă avantajele televiziunii digitale față de televiziunea tradițională. având creşteri chiar şi în perioada crizei. Avantajele utilizării Dolce Platforma Dolce este o alternativă la cablul TV și. fiind un produs de succes atât în zonele rurale. un client Dolce poate beneficia si de alte avantaje specifice. în același timp. acesta având la dispoziție o gamă variată de pachete de bază și opțiuni suplimentare.10 2. și până în anul 2009 (cifrele sunt reprezentate la o scală de 1:1000 utilizatori): Evoluția bazei de clienți Dolce de la lansare (2006) până în 2009 . Baza de clienţi Dolce oglindeşte structura populaţiei României. Dolce oferă. Dolce a înregistrat rate semnificative de creştere de la lansarea sa din 2006. de la lansarea sa. cât şi în cele urbane. Conceptul de televiziune digitală Dolce a fost creat “pe principiul performanţei de top la preţuri accesibile. orientat către clienţi şi concentrat pe necesităţile şi aşteptările consumatorilor români”. Următorul grafic prezintă creșterea popularității serviciului de televiziune Dolce în rândul populației. în primul rând. conform site-ului de promovare propriu. în 2006. o opțiune viabilă pentru cei care doresc o calitate superioară a imaginii și a sunetului TV la un preț mai mic.

Serviciul poate fi comandat în toată  Dolce . Tandberg (unul dintre numele reputate în industria de broadcasting și câstigător al premiului pentru cel mai bun produs de satelit în 2006) și S3 Satcom (unul dintre cei mai experimentați furnizori de sisteme de satelit din Europa. abordarea orientată către client. a unui  Oferă opțiunea de a restricționa accesul copiilor la anumite canale TV.divertisment. diversitate pentru toată familia. pachetele de bază. Acesta este perceput ca fiind uşor de accesat şi foarte folositor. un card personal și o telecomandă multifuncțională.  Din punct de vedere tehnic. utilizatorii au nevoie de un simplu kit de instalare . CBS News etc). Timpul de instalare avut în vedere este de mai puțin de o săptămână din momentul lansării comenzii. dorința de a menține o calitate ridicată a serviciilor.  Cu Dolce. folosind o singură antenă aflată pe acoperişul acesteia.  Dolce oferă posibilitatea de a urmări canale diferite pe 4 televizoare.format dintr-o antenă și un receptor (receiver) set top box. la prețuri atractive.11 Succesul Dolce se datorează mixului optim al câtorva componente precum obiectivele de vânzări. online sau chiar cu zapping-ul. Dolce s-a adaptat rapid la cererea pieţei. simplu.  Folosind pachetele combinate furnizate de Romtelecom clienții beneficiază și de posibilitatea de a plăti o singură factură pentru toate cele trei servicii. Câteva dintre avantajele Dolce sunt:  Un abonat Dolce dispune de până la 87 de canale TV cu ştiri. crescând de la 46 la 57 de canale incluse în pachetul de bază. mai ales cu politica de asigurare unor oferte atractive chiar și pentru cei care nu au abonament la Romtelecom. Dolce a evoluat de la soluţia antenei unice per utilizator la se bazează pe cea mai avansată tehnologie în domeniu. promoţiile cât şi ofertele personalizate prin reorganizarea portofoliului. Romtelecom colaborând cu parteneri internaționali de anvergură pentru lansarea acestui serviciu: NDS (lider mondial în securitatea conținutului multimedia și sisteme de acces condiționat). care lucrează pentru BBC. Pe lângă  Tarifele Dolce sunt destul de accesibile. de asemenea.  Una dintre cele mai apreciate funcţionalităţi ale Dolce este ghidul electronic oferit clienţilor. Un client Dolce nu se mai confruntă cu problema orientării către satelit.  Flexibilitatea în alegerea pachetului de programe și a tipului de abonament. Pentru a folosi Dolce.  Serviciul de televiziune digitală Dolce poate fi folosit ca parte pachet de voce-internet-televiziune. care este un sistem ce permite distribuirea serviciului Dolce în apartamentele unei clădiri. rapid şi la îndemână pentru a aduna informaţii cu privire la transmisiunile TV. plătind doar un singur abonament. filme. un utilizator se poate bucura de calitatea excepţională a sunetului şi imaginii HD cu rezoluţie de până la 5 ori mai bună decât cea standard. recent dezvoltatul SMATV (Satellite Master Antenna Television). chiar dacă locuieşte la primul etaj al blocului. Ghidul electronic de programe este considerat de clienţii Dolce drept cel mai facil mod de a consulta un ghid TV. comparativ cu cele tipărite. lansând în anul 2009 patru pachete principale dintre care clienţii au posibilitatea să aleagă: cele mai urmărite canale. sport. un utilizator poate adăuga pachete suplimentare de programe la oferte speciale. un pachet bazat pe filme sau fără perioadă minimă de abonament. beneficiind de o soluție colectivă. în funcție de preferințele sale. conectată la o reţea locală de cabluri.

 Pentru clienții Romtelecom cât și pentru cei care nu au abonament Romtelecom kitul de instalare este oferit gratuit. clienții au la dispoziție posibilitatea de a achiziționa în rate cel de al doilea receptor. cât și prin continua îmbunătațire și adaptare a serviciilor sale la nevoile utilizatorilor.36. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Dolce este unul dintre cei mai apreciaţi furnizori de DTH de pe piaţă. tarifele Dolce sunt destul de accesibile.Vânzări şi Relaţii cu Clienţii. gratuit.De asemenea.8 € cu TVA). ceea ce presupune instalarea la adresa clientului în maximum 48 ore de la procesarea comenzii online.12 țara. clienții beneficiind de posibilitatea de a plăti o singură factură pentru toate cele trei servicii în format electronic sau standard. permite recepționarea semnalului de către utilizatori individuali din zone unde. serviciul de televiziune Dolce a lansat o politică de promovare a unor oferte atractive chiar și pentru cei care nu au abonament la Romtelecom. Romtelecom pune la dispoziția clienților serviciul 1930 . oferte speciale și funcționalități. Un criteriu important în alegerea abonamentului de televiziune este raportul calitate/preț. . fie nu ar fi avut acces la un operator TV prin cablu. 7 zile din 7. în magazinele Romtelecom. instalarea acestuia fiind gratuită dacă se face în același moment cu instalarea primului receptor sau de către client. indiferent de durata contractului. cât și câteva avantaje specifice care o diferențiază de concurență.8008. De asemenea. la numărul 0. Pentru a fi atractiv pentru un număr și mai mare de clienți. Concluzii Față de sistemul TV analog. Acest serviciu se taxează cu 20 € fără TVA (24. televiziunea digitală comportă o serie de avantaje evidente: are de cele mai multe ori o calitate mai bună a imaginii și a sunetului.  Este disponibilă și opţiunea "Instalare expres" pentru majoritatea serviciilor. În concluzie. Din acest punct de vedere. iar oferta este una foarte variată.523 sau cu taxă la 021 408 80 65. la prețuri atractive. disponibil 24 ore/zi. fie acest tip de infrastructura ar fi fost complet inexistent. Platforma Dolce oferă toate aceste avantaje prin natura serviciului de televiziune pe care îl pune la dispoziția clienților. Dolce este o alegere bună pentru orice persoană interesată să beneficieze de un abonament la o televiziune digitală. Dolce câștigă în fața concurenței și prin funcționalități suplimentare cum sunt: ghidul electronic oferit clienţilor și posibilitatea de a restricționa accesul copiilor la anumite canale TV. atrăgând prin flexibilitate sa. gama ingenioasă de pachete de bază sau suplimentare. iar activarea este gratuită pentru contractele încheiate pe o perioada de doi ani. în cele 300 de magazine ale partenerilor Romtelecom sau telefonic. Un alt aspect atractiv al Dolce este faptul că poate fi folosit ca parte a unui pachet de voce-internet-televiziune.

13 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful