Test de personalitate 1

Din cele doua optiuni oferite la fiecare punct, bifati cuvantul despre care considerati ca vi se aplica cel mai bine. In toate cazurile trebuie sa alegeti un singur cuvant, pentru a obtine o evaluare precisa. Daca nu sunteti sigur in privinta intelesului exact al unui cuvant, este recomandabil sa-i cititi definitia intr-un dictionary, fiindca astfel punctajul va fi aproape de realitate. 1. a.satisfacut b.suparat 2. a.multumit b.agitat 3. a.moderat b.nestatornic 4. a.bland b.temperamental. 5. a.fericit b.nesigur 6. a.norocos b.ezitant 7. a.adecvat b.precaut 8. a.adaptat b.neastamparat 9. a.degajat b.jenat 10. a.plin b.docil. 11. a.fara b.schimbator 12. a.energic b.nervos. 13. a.viguros b.vehement

de

viata

griji

a. fericit. iar aceasta fericire se transmite celor din jur.oscilant.sovaielnic 15.devotat b. totusi daca sunteti atat de multumit. 17. Evaluare Acordati-va 2 puncte pentru fiecare raspuns ³a´ si 0 puncte pentru fiecare raspuns ³b´ 40-50 de puncte Sunteti foarte multumit cu viata pe care o duceti si de aceea sunteti probabil o persoana foarte fericita.derutat 20. a.incordat 21.cordial b.rezistent b. a. desi uneori nu va puteti da seama de asta in masura in care ar convingeri puternice la stres .voios b.14.inflexibil. 24-39 de puncte Sunteti multumit cu viata personala.sever 25. ba chiar. a. a.expansiv b. a. a. de c ear trebui sa cautati ceva mai mult din partea vietii? Cresterea succesului nu aduce in mod obligatoriu cresterea fericirii. a.refractar 23. impacat interior.echilibrat b. fiindca sunteti satisfacut cu destinul pe care-l aveti. relaxat.stabil b.inconsecvent 16. a.anxios 18.gentil b. a. a.pripit 19.dinamic b.cu b.crispat 24.impacat b. a. Cuvinte cheie: multumit. adesea poate fi vorba despre revers.iubitor b. mai ales familiei.nelinistit 22. Poate ca asta inseamna ca va lipseste ambitia.

trebui. Desi nu duceti lipsa de ambitie. Poate ca ar fi un moment potrivit sa va retrageti un pas ca sa va puteti examina viata in ansamblu. exista toate sansele sa gasiti pacea interioara si satisfactia care v -au ocolit in asemenea masura in trecut. nu doriti niciodata sa va impliniti ambitiile respective pe seama fericirii. dezamagit. Este posibil sa credeti ca viata este prea scurta si ca nu aveti sufficient timp pentru a realize toate lucrurile pe care ati dorit dintotdeauna sa le faceti. Sub 24 de puncte In principal. acestea nu sunt realizari minore in viata. Ce ati realizat? Poate ca aveti o slujba permanenta si o familie iubitoare si stabile. iar uneori asta vi se pare oarecum frustrant. indifferent cat de banale sau de neinsemnate pot parea. . Poate ca aveti un hobby la care sunteti priceput si nici acesta nu este ceva minor. disperat. ganditor. nu sunteti multumit de viata pe care o duceti. Cuvinte cheie: frustrate. in vietile noastre exista foarte multe lucruri pentru care sa fim multumiti. implinit. Una peste alta. Cuvinte cheie: satisfacut. In strafundul mintii exista insa intotdeauna sentimental ca ati putea face mai mult. exasperate. a vietii asezate si a fericirii familiei. Poate ca simtiti ca nu v-ati implinit ambitiile ori poate ca inca nu v-ati dat seama care va este intregul potential. Daca sunteti in stare sa va focalizati mai mult asupra tuturor aspectelor positive din viata. in sine.

inimos b. a.calculat 10. fiindca astfel punctajul va fi mai aproape de realitate.irascibil b.inconstant b. a.demn de incredere.cu b.prevazator 12.tacticos 11.Test de personalitate 2 Din cele doua optiuni oferite la fiecare punct.protocolar 13.usor b. a. a.nepasator influentabil reactii instinctive . pentru a obtine o evaluare precisa.compatimitor b. a. a.prudent 6.simtitor b. Daca nu sunteti sigur in privinta intelesului exact al unui cuvant. a.sensibil b. 7.cu convingeri ferme 8.vulnerabil b. a. a.detasat 2. 1.impresionabil b.chibzuit 9. a.discret 4.patimas b. a. bifati cuvantul despre care considerati ca vi se aplica cel mai bine.milos b.receptiv b. a.judicious 5. In toate cazurile trebuie sa alegeti un singur cuvant. este recomandabil sa-I cititi definitia intr-un dictionary. a.rezervat 3.

a.reticent 18.analitic 25.logic. atata timp cat nu va franati manifestarile exterioare ale emotiilor intr-o asemenea masura incat sa fiti mereu ingrijorat in sinea dumneavoastra.retinut 15. Sunteti neobisnuit de stabil si probabil ca va mentineti sangele rece in momente de criza.impulsiv b. a. a.expansiv b.secretos 20.impetuos b. in vreme ce toti cei din jur isi pierd capul.conventional 17. a. a. 24. Este bine. a.capricios b.natural b.excentric b. a. increzator.modest 21.practic 23. . temperat.ponderat 16. a. Cuvinte cheie: stabil emotional. Cuvinte cheie: stabil.elocvent b.subtil Evaluare Acordati-va 0 puncte pentru fiecare raspuns ³a´ si 2 puncte pentru fiecare raspuns ³b´ 40-50 de puncte Lipsa extrema de emotivitate. a.zorit b. a. a. 24-39 de puncte Grad mediu de emotivitate.comic b.impasibil 22. neclintit.emotionant b.sociabil b.schimbator b. ceea ce v-ar putea afecta sanatatea si buna dispozitie. a.retras 19.14.

Din acest motiv. sunteti vulnerabil fata de aspectele positive si negative ale vietii. . patimas. anxios. Cuvinte cheie: grabit. surescitabil. nu regula generala. adesea sunteti profund afectat de tragedii si bucurii deopotriva si nu intreprindeti nicio tentative de a va interiorize reactiile fata de evenimentele respective. Exprimandu-va aceste emotii.Nu sunteti imun la griji si ocazional va manifestati emotiile in mod neobisnuit. iar vulnerabilitatea aceasta va face iubit de multi. sentimental. In general va simtiti oarecum stresat de viata. Sub 24 de puncte.Emotivitate foarte accentuate. dar aceasta este exceptia. sunteti respectat de familie si colegi ca o persoana foarte sensibila.

adecvat imprejurarilor.concentrat c.ezitant b.hotarat c.fidel deprinderilor 8.echilibrat 5. a. Daca nu sunteti sigur in privinta intelesului exact al unui cuvant. In toate cazurile trebuie sa alegeti un singur cuvant. 2.fluctuant b. a.rezistent c. a. a.suportabil 3. a. este recomandabil sa-I cititi definitia intr-un dictionary.timid b.nesigur b. pentru a obtine o evaluare precisa.sigur c. 9.firesc 7.obisnuit 4.politicos 11. a.energic c.ferm c. bifati cuvantul despre care considerati ca vi se aplica cel mai bine.Test de personalitate 3 Dintre cele 3 optiuni oferite la fiecare punct .cumpatat 6. a. a.tenace c. 1.contemplative b.suspicios b.certaret principii solide . a.refractar b.comun 10. a.imprastiat b.direct c.blazat b. fiindca astfel punctajul va fi mai aproape de realitate. a.rabdator c.oscilant b.cu c.ordonat.

vehement c.constiincios 19. a.dur c.prudent b. a.nervos b.capabil 22.onorabil 13.semet c.enigmatic b.nedecis b.impartial 20. a. 17.inflexibil c.surescitabil b.categoric c. a.temerar c. a. a.multumit .neinfricat c.metodic.normal 15. a.b.precis 23.agitat b. a.neastamparat b. a.vivace c.imprevizibil b.conformist 21.promt c.decis c.respectabil 12.pasnic b.moderat 18. a. a.cutezator c.ambivalent b.la locul lui 14. a.corespunzator 16.nestatornic b.dezghetat c.

optimist c. hotarat.rezistent c. Cuvinte cheie: tenace.statornic 24.nefericit b. In general stiti exact ce anume doriti in viata si nu va opriti pana nu va atingeti telurile. nehotarat. a. 2 puncte pentru fiecare raspuns ³b´ si 1 punct pentru fiecare raspuns ³c´: 40-50 de puncte Personalitate foarte puternica. In general veti avea success. dar veti devein probabil frustrate daca nu va veti atinge tintele. . Punctajul indica in principal faptul ca ii sustineti pe altii in aceeasi masura in care sunteti ambitios pentru aspiratiile personale.b.corect la socuri perspective modeste Raspunsuri: Acordati-va 0 puncte pentru fiecare raspuns ³a´. a. dar sunteti pregatit sa acceptati coborasurile inevitabile. ca su urcusurile.cu b. Poate fi in avantajul personal sa va stability obiective mai inalte sis a intelegeti ca aveti tot atata talent si capacitate de a reusi in viata cat oricare alt individ. asta poate insemna ca nu va exploatati potentialul in mod suficient. Sunteti un bun membru de echipa si stiti ce doriti de la viata. Sub 25 de punctePersonalitate mai putin puternica. Cuvinte cheie: politicos. 25-39 de punctePersonalitate foarte echilibrata ca tarie.efervescent c. tolerant. Cuvinte cheie: indecis. Desi puteti fi in relatii de pace cu lumea si multumit de destinul propriu. Punctajul indica o lipsa de incredere si indoiala fata de capacitatile personale. amabil.meticulous 25. ambitios. ezitant.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful