You are on page 1of 7

Digital Revolution BV Tel: 0294-255590

Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451
1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt.nl

Het resetten van de HP 15, 40 en 45 cartridge:
Elke cartridge van HP heeft zijn eigen serienummer. Sommige Hp-printers onthouden de twee/drie
laatste serienummers van de geplaatste cartridges.
Wanneer een derde/vierde cartridge geplaatst wordt, wordt het serienummer van de eerste
automatisch verwijdert uit het geheugen van de printer. Wanneer de eerste cartridge weer wordt
teruggeplaatst zal de printer deze als vol herkennen.

Omdat niet iedereen drie of vier cartridges heeft om de printer om de tuin te leiden is er de volgende
truc:

1 2

3 4

- Plak met een stukje tape de bovenste vier contactjes van de eerste rij contactjes af (nr 1, de
blauwe blokjes op de foto).
- Stop de cartridge (met de afgeplakte contactjes) in de printer.
- Er verschijnt nu een venster met een foutmelding.
- Klik op “ok”.
- Er kan nu door de printer een testpagina worden afgedrukt.
- Haal de cartridge weer uit de printer.
- Verwijder de tape van de cartridge. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven
zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus.
- Plak nu met een stukje tape de bovenste vier contactjes van de vierde rij contactjes af (nr 2,
de rode blokjes op de foto).
- Stop de cartridge in de printer.
- Er verschijnt nu wederom een venster met een foutmelding.
- Klik op “ok”.
- Er wordt nu wederom door de printer een testpagina afgedrukt.
- Haal de cartridge weer uit de printer.
- Verwijder de tape van de cartridge. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven
zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus.
- Stop de cartridge in de printer.
- De printer print nogmaals een testpagina en herkent de cartridge als een volle cartridge.

Werkt dit niet, probeer dan de volgende truc:

- Plak met een stukje tape de onderste vier contactjes van de eerste rij contactjes af (nr 3, de
groene blokjes op de foto).
- Stop de cartridge (met de afgeplakte contactjes) in de printer.
- Er verschijnt nu een venster met een foutmelding.
- Klik op “ok”.
- Er kan nu door de printer een testpagina worden afgedrukt.
- Haal de cartridge weer uit de printer.
- Verwijder de tape van de cartridge. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven
zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus.

Stop de cartridge in de printer. Stop de cartridge in de printer. Klik op “ok”. Er verschijnt nu wederom een venster met een foutmelding.nl . De printer print nogmaals een testpagina en herkent de cartridge als een volle cartridge. . Verwijder de tape van de cartridge. . Digital Revolution BV Tel: 0294-255590 Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451 1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt. . . . . . . Er wordt nu wederom door de printer een testpagina afgedrukt. Plak nu met een stukje tape de onderste vier contactjes van de vierde rij contactjes af (nr 4. de bruine blokjes op de foto). . Haal de cartridge weer uit de printer. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus.

. 41 en 78 cartridge: Elke cartridge van HP heeft zijn eigen serienummer. wordt het serienummer van de eerste automatisch verwijdert uit het geheugen van de printer. Digital Revolution BV Tel: 0294-255590 Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451 1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt. Plak nu met een stukje tape de onderste vier contactjes van de vierde rij contactjes af (nr 2. . Er verschijnt nu een venster met een foutmelding. Er wordt nu wederom door de printer een testpagina afgedrukt. Stop de cartridge in de printer. Plak met een stukje tape de bovenste vier contactjes van de eerste rij contactjes af (nr 1. Omdat niet iedereen drie of vier cartridges heeft om de printer om de tuin te leiden is er de volgende truc: 1 2 . . Haal de cartridge weer uit de printer. Klik op “ok”. Er verschijnt nu wederom een venster met een foutmelding. . De printer print nogmaals een testpagina en herkent de cartridge als een volle cartridge. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus. . . Stop de cartridge in de printer. Klik op “ok”. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus. de blauwe blokjes op de foto). . Haal de cartridge weer uit de printer. Er kan nu door de printer een testpagina worden afgedrukt.nl Het resetten van de HP 17. . de rode blokjes op de foto). . Sommige Hp-printers onthouden de twee/drie laatste serienummers van de geplaatste cartridges. . 23. . Wanneer de eerste cartridge weer wordt teruggeplaatst zal de printer deze als vol herkennen. . . Wanneer een derde/vierde cartridge geplaatst wordt. . . Stop de cartridge (met de afgeplakte contactjes) in de printer. Verwijder de tape van de cartridge. Verwijder de tape van de cartridge. .

. Haal de cartridge weer uit de printer. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus. . Er verschijnt nu wederom een venster met een foutmelding. . Digital Revolution BV Tel: 0294-255590 Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451 1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt. het rode blokje op de foto). . Stop de cartridge in de printer. probeer dan de volgende truc: 1 2 . . . De printer print nogmaals een testpagina en herkent de cartridge als een volle cartridge. Haal de cartridge weer uit de printer. Verwijder de tape van de cartridge. Plak nu met een stukje tape het onderste contactje van de vierde rij contactjes af (nr 2. Klik op “ok”. . Er kan nu door de printer een testpagina worden afgedrukt. . Er verschijnt nu een venster met een foutmelding. Plak met een stukje tape het onderste contactje van de eerste rij contactjes af (nr 1. Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus. . het blauwe blokje op de foto). .nl Werkt dit niet. . . . . Er wordt nu wederom door de printer een testpagina afgedrukt. . Stop de cartridge in de printer. . Klik op “ok”. Stop de cartridge (met de afgeplakte contactjes) in de printer. Verwijder de tape van de cartridge.

Sommige Hp-printers onthouden de twee/drie laatste serienummers van de geplaatste cartridges. . Voor HP 21: Klik de foutmelding weg en zet de printer uit en aan. Omdat niet iedereen drie of vier cartridges heeft om de printer om de tuin te leiden is er de volgende truc: . Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus. Plak met een stukje tape het bovenste contactje van de tweede rij contactjes af (het groene blokje in de tekening). . . . Verwijder de tape van beide contactjes. Voor HP 27. Er verschijnt nu wederom een venster met een foutmelding. 56 en 58 cartridge: Elke cartridge van HP heeft zijn eigen serienummer. . Er wordt nu wederom door de printer een testpagina afgedrukt. Stop de cartridge (met het afgeplakte contactje) in de printer. . Stop de cartridge in de printer.27.56 en 58: Klik op “ok”. . . . . . wordt het serienummer van de eerste automatisch verwijdert uit het geheugen van de printer. Haal de cartridge weer uit de printer. Stop de cartridge (met de twee afgeplakte contactjes) in de printer. Plak nu met een stukje tape het bovenste contactje van de vijfde rij contactjes af (het blauwe blokje in de tekening). . . Er wordt nu door de printer een testpagina afgedrukt. Haal de cartridge weer uit de printer. Digital Revolution BV Tel: 0294-255590 Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451 1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt. Voor HP 21: Klik de foutmelding weg en zet de printer uit en aan. . . .nl Het resetten van de HP 21.56 en 58: Klik op “ok”. Wanneer de eerste cartridge weer wordt teruggeplaatst zal de printer deze als vol herkennen. het eerder afgeplakte contactje (groen) dient afgeplakt te blijven. . Voor HP 27. De printer print nogmaals een testpagina en herkent de cartridge als een volle cartridge. Wanneer een derde/vierde cartridge geplaatst wordt. Er verschijnt nu een venster met een foutmelding.

. Plak nu met een stukje tape het bovenste contactje van de zesde rij contactjes af (het paarse blokje in de tekening). Verwijder de tape van beide contactjes. Voor HP 22: Klik de foutmelding weg en zet de printer uit en aan. . Mochten er lijmresten op de contactjes achter gebleven zijn dan kunt U deze verwijderen met alcohol of spiritus. kunt U het nogmaals proberen echter dan door het bovenste contactje van de 5e rij af te plakken en de procedure te herhalen. . Er wordt nu door de printer een testpagina afgedrukt. . . Wanneer de eerste cartridge weer wordt teruggeplaatst zal de printer deze als vol herkennen. Omdat niet iedereen drie of vier cartridges heeft om de printer om de tuin te leiden is er de volgende truc: . De printer print nogmaals een testpagina en herkent de cartridge als een volle cartridge. Er verschijnt nu een venster met een foutmelding. wordt het serienummer van de eerste automatisch verwijdert uit het geheugen van de printer. . . Stop de cartridge (met de twee afgeplakte contactjes) in de printer. Mocht bovenstaande niet lukken. . Digital Revolution BV Tel: 0294-255590 Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451 1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt. Voor HP 28 en 57: Klik op “ok”. Er verschijnt nu wederom een venster met een foutmelding. . Voor HP 22: Klik de foutmelding weg en zet de printer uit en aan. . Er wordt nu wederom door de printer een testpagina afgedrukt. . het eerder afgeplakte contactje (groen) dient afgeplakt te blijven. Wanneer een derde/vierde cartridge geplaatst wordt. . Plak met een stukje tape het bovenste contactje van de tweede rij contactjes af (het groene blokje in de tekening).28 en 57 cartridge: Elke cartridge van HP heeft zijn eigen serienummer. Haal de cartridge weer uit de printer. . Voor HP 28 en 57: Klik op “ok”. . . Stop de cartridge (met het afgeplakte contactje) in de printer. Stop de cartridge in de printer. . Haal de cartridge weer uit de printer. . Sommige Hp-printers onthouden de twee/drie laatste serienummers van de geplaatste cartridges.nl Het resetten van de HP 22.

druk 1 voor ja. © Digital Revolution BV 2008 . Digital Revolution BV Tel: 0294-255590 Nieuw Walden 70 Fax: 0294-255451 1394 PC Nederhorst den Berg Email: info@123inkt. voor de hp officejet d135) is er ook een veel eenvoudigere truc: zet printer aan. De printer vraagt nu of je wilt resetten.nl Het resetten van HP 14 zwart en kleur Voor cartridge 14 (o.a. druk kort tegelijk op de plus en min-knop (=pijltje links en rechts) er verschijnt nu een cursor op het LCD-schermpje. Druk achtereenvolgens op de cijfers 7 8 9 om zwart te resetten en 4 5 6 om kleur te resetten.