Orgasmul cu continenţă - mai bun decât orice medicament

Scris de Administrator Duminică, 03 Ianuarie 2010 15:55

Dragostea fizică realizată numai cu continenţă de către un cuplu unit şi iubitor, poate apăra organismul uman, pe o cale naturală, de boli, de depresiuni psihice sau de dureri. Unii dintre oamenii de ştiinţă sunt la ora actuală de acord că o activitate sexuală intensă şi regulată, care este realizată numai prin continenţă, printre alte efecte minunate, ne poate apăra de tensiuni şi totodată ne dezvoltă creativitatea individuală, inteligenţa şi puterea benefică interioară. Trăirea orgasmului multiplu, intens, profund şi în mod constant fără ejaculare, îmbunătăţeşte, de asemenea, activitatea sistemului imunitar. În acelaşi timp, fiinţele care practică în mod perseverent continenţa sexuală sunt mai puţin stresate, au o mai mare încredere în propriile forţe şi sunt mult mai optimiste. Mai ales pentru persoanele pentru care prelungirea ore în şir a actului sexual în sine şi finalizarea acestuia fără EJACULARE nu constituie deocamdată un argument destul de puternic în sprijinul realizării activităţii sexuale numai cu continenţă, oferim în cele ce urmează informaţii referitoare la efectele benefice pe care dragostea fizică realizată cu continenţă le are asupra organismului atât în cazul femeilor, cât şi în cazul bărbaţilor. O viaţă sexuală regulată, care este angrenată numai cu continenţă are drept efect dispariţia completă a stresului

Mulţi cercetători consideră că apariţia stresului este în general legată de unele tulburări, cum ar fi durerile de cap, de stomac sau de cap, până la apariţia unor probleme cardiace sau sterilitate. Majoritatea terapiilor antistres se bazează mai ales pe relaxarea muşchilor. Dragostea fizică care este realizată numai cu continenţă este una dintre cele mai relaxante activităţi pentru muşchi, conform declaraţiilor specialiştilor în fiziologie. "Durerile de cap, care cel mai adesea sunt cauzate de stres, vor fi fără îndoială înlăturate într-o seară care se încheie în pat, alături de persoana iubită", declară expertul sexolog american, dr. Ruth Westheimer. Orgasmele prelungi, fără ejaculare, care sunt atinse prin activitate sexuală realizată cu continenţă, anulează pentru totdeauna efectul stărilor emoţionale negative Dificultăţile apărute în plan emoţional şi sentimental se manifestă adeseori prin misterioase dureri, ce au o manifestare psihosomatică mai ales atunci când încercaţi să le reprimaţi cu orice preţ. Pe lângă multe cazuri de durere fizică, care este gradat atenuată de contactele sexuale ce sunt realizate cu continenţă, multe probleme ale "inimii" se rezolvă ca prin farmec prin intermediul orgasmelor profunde care sunt trăite fără ejaculare. De exemplu, în cazul golurilor chinuitoare lăsate în suflet de persoana iubită care a părăsit cuplul sau căminul conjugal, înlocuirea acesteia cu o fiinţă minunată din toate punctele de vedere, în situaţia acelora care practică sistematic continenţa sexuală, va conduce rapid la reîntregirea personalităţii "păgubaşului", precum şi la dispariţia gândurilor negre care aveau tendinţa să îşi facă apariţia.

1/3

Stimulul sexual sublimat face parte din nevoia firească a oamenilor de a stabili relaţii şi de a comunica profund unii cu alţii. Cercetările recente referitoare la fenomenele complexe care se petrec în creier. Siguranţa şi încrederea în sine pe care le afişează în mod spontan o femeie care este foarte conştientă de frumuseţea corpului său. Surprinzător este însă faptul că în timpul orgasmului profund. Multe femei au constatat că dacă viaţa lor sexuală este regulată. Orgasmul fără ejaculare are un efect soporific asupra acelora la care "Moş Ene" ajunge mai greu. irigând astfel mult mai bine extremităţile corpului. Efectele complexe care apar după orgasmul fără ejaculare sunt direct răspunzătoare 2/3 . atât la bărbat. echilibrând cantitatea de sânge şi limfă în organism. pe când femeile folosesc de multe ori ambele emisfere. Aceste rezultate apar şi datorită creşterii secreţiei de estrogen în organism. cât şi femeile folosesc ambele emisfere ale creierului. s-a constatat creşterea considerabilă a creativităţii. şi atunci atât bărbaţii. magnetică şi plină de farmec Aceasta se produce atât datorită faptului că în aura lor vor fi atrase energii subtile benefice. având efecte benefice asupra corpului femeii. sentimentele intense de plăcere îşi au sediul în sistemul limbic. după cum ştim. 03 Ianuarie 2010 15:55 Orgasmul fără ejaculare face să se îmbunătăţească în mod simţitor creativitatea individuală şi inteligenţa Din cele mai vechi timpuri poeţii au simţit adeseori nevoia să scrie despre dragoste şi fericire. activitatea sexuală realizată numai cu continenţă are un efect profund binefăcător. o seară petrecută în mod activ în braţele fiinţei iubite este echivalentă cu o întreagă şedinţă de gimnastică.mai bun decât orice medicament Scris de Administrator Duminică. au relevat faptul că. are în plus avantajul de a atrage foarte tare bărbaţii. pielea strălucitoare şi mai curată. De exemplu. fără ejaculare. bărbaţii tind să folosească mai mult emisfera stângă a creierului (care. este un organ vital). într-un mod irezistibil. pe care îl fortifică. iar înfăţişarea lor generală este mult mai plăcută. în jurul zonei aflate între cele două emisfere ale creierului. părul le devine mai lucios. cât şi la femeie se dinamizează considerabil inteligenţa. în general. cât şi pentru că circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte. Oare de ce nu au compus ei versuri referitoare la finanţe? Răspunsul la această întrebare ar putea fi acela că impulsul spontan de a ne exprima creativitatea în dragoste se poate transforma foarte uşor într-o formă a expresiei artistice. Totodată s-a constatat că după 4-5 orgasme fără ejaculare sau descărcare. Sexualitatea realizată cu continenţă este un excelent remediu natural împotriva insomniei Chiar şi asupra acelora care sufereau de o insomnie rebelă. care în cazul continenţei are legătură directă cu timpul mult mai mare de desfăşurare a actului sexual.Orgasmul cu continenţă . După cum se ştie.

riscă să sufere mai puţin din cauza osteoporozei.net 3/3 . îşi va regenera şi armoniza astfel organismul.yogaesoteric. Cei care experimentează săptămânal astfel de stări. Winnifred Culter. produce o cantitate dublă de estrogen.mai bun decât orice medicament Scris de Administrator Duminică. cu atât mai mult va fi avantajat sistemul endocrin. 03 Ianuarie 2010 15:55 de realizarea comenzilor către creier pentru perioadele de pauză. chiar femeile tinere care prezintă mici deficienţe ale compoziţiei oaselor. Oasele corpului se întăresc şi se regenerează Indiferent de vârstă. după apariţia menopauzei. o reputată cercetătoare americană în domeniul biologiei şi totodată membru fondator al Institutului Athena pentru Sănătatea Femeii. Preluare dupa http://www. Estrogenul ajută foarte mult la întărirea şi regenerarea sistemului osos şi prin urmare. ştiu că grijile care provoacă insomnii nu mai par aşa de importante. organismul femeilor care au cel puţin un contact sexual pe săptămână. ci mai ales acelea care alternează perioadele de saţietate sexuală cu abstinenţa totală. O femeie care face dragoste de 2-3 ori pe săptămână numai cu continenţă. a ajuns la o concluzie uimitoare: femeile cu un conţinut scăzut de estrogen nu sunt neapărat celibatarele.Orgasmul cu continenţă . după ce în cadrul jocului amoros au avut loc 7-8 orgasme fără ejaculare. Cu cât perioada de "ospăţ" săptămânal este mai bogată în acte sexuale realizate cu continenţă. care este realizat cu continenţă. Această angrenare va elibera cantităţi mari de hormoni în timpul zilelor în care ea face dragoste cu continenţă. comparativ cu cele mai puţin active din acest punct de vedere şi care nu practică deloc continenţa sexuală.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful