Tehnica de contactare a fiintelor extraterestre benefice

Consacrare

- intrarea intr-o stare de constiinta cat mai elevata si de liniste mentala cat mai profunda (orice tehnici cunoasteti ± laya yoga etc) - constientizarea faptului ca tot universul este o proiectie a mintii divine si ca toate fiintele care exista in univers sunt unite prin constiinta divina care le-a creat (suntem cu totii copii ai aceluiasi Dumnezeu) expansiunea constiintei in spatiu:

o dincolo de limitele planetei noastre, pe care o vedem din spatiu o dincolo de limitele sistemului solar, pe care il vedem din afara o dincolo de limitele galaxiei noastre, pe care o vedem din afara

(aici poate fi de ajutor vizionarea in prealabil de imagini ale planetei, galaxiei etc vazute din afara) - percepem in aceste spatii vaste prezenta fiintelor extraterestre benefice, elevate si a navelor lor spatiale. - Constientizam ca aceste finite sunt conectate la un Consiliu suprem intergalactic, compus din finite extraterestre extrem de elevate spiritual. - Urmarim sa contactam atat fiintele extraterestre percepute, cat si membrii Consiliului intergalactic. Ne prezentam si le transmitem toata iubirea si prietenia de care suntem capabili. Ii invitam sa vina acolo unde noi ne aflam, cu scopul de a cunoaste mai mult despre existenta lor, si de a contribui si in felul acesta la crearea unei civilizatii spirituale pe planeta Pamint. - Le rugam pe fiintele extraterestre sa se manifeste pentru noi in orice mod care este potrivit si care confera siguranta, atat lor cat si participantilor din grupul nostru. - Le aratam mental unde ne aflam (ca si cum am face ³zoom´: galaxia Calea Lactee, sistemul nostru solar, Pamintul ± a treia planeta de la Soarele nostru, continentul pe care suntem, tara si pozitia ei pe continent (gen: Romania, in partea de sud-est, pe tarmul Marii Negre), orasul si pozitia lui geografica in tara, zona din oras, strada, casa etc ± cu cat mai multe detalii vizuale).

- Ca mijloc de identificare a noastra putem mentaliza o coloana de lumina alba care se inalta chiar din mijlocul grupului nostru. Putem de asemeni folosi lanterne cu raze laser sau/si anumite sunete Putem realiza de mai multe ori aceasta procedura de zoom out/zoom in.

- Ramanem in liniste intr-o stare de receptivitate, urmarind sa percepem prezenta si manifestarea fiintelor extraterestre. - E bine sa alocam macar 2-3 ore pentru aceasta procedura ± ideal in noptile fara luna, cand e mai usor de privit stelele, dar nu numai. Procedura se poate face oriunde, chiar si intr-o camera. Ideal totusi este afara. - Puteti folosi detectoare de radar cu baterie, si de asemeni detectoare de campuri magnetice, care pot semnala usor prezenta eterica a ET, si se pot manifesta chiar interactiv. Daca faceti poze ± folositi trepied si expunere lunga gen 30 sec, fara flash.

- La locul unde se face contactul nu se vor folosi nici un fel de surse de lumina ± gen faruri, lanterne, flash-uri etc (acestea scad senzitivitatea ochiului pt aproape 30 de minute) Pt a percepe mai usor manifestarile eterice realizam defocalizarea privirii.

- In timpul tehnicii se pot alterna perioadele in care privim cerul cu perioade de meditatie, sau diverse tehnici spirituale (gen rugaciuni pt planeta pamant, binecuvantari sau orice altceva ne simtim inspirati sa facem). La plecare multumim fiintelor extraterestre.

Materiale necesare (ideal) ± evident se poate si fara: Lanterne cu laser Detectoate de radar si campuri magnetice Camere digitale Scaune pliante CD player

Pentru intrebari si relatari, va rugam sa o contactati pe Ileana Stefanescu la ileana@usyoga.net.

Pentru a afla detalii despre activitatea Dr. Steven Greer, vizitati http://www.cseti.org

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful