JAWATANKUASA MAHASISWA KOLEJ ZA’BA KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS KAMPUS SULTAN AZLAN SHAH

PROTON CITY 35900 TANJUNG MALIM PERAK DARUL RIDZUAN

Telefon : 05-4583259 Faksimili : 05-4585576

Rujukan Tuan : Rujukan Kami : UPSI/KZ/MIMK11/PRO.03(20) Tarikh : 29 Disember 2010 23 Muharram 1432H

Kepada; Puan Halimaton binti Hamza Pengarah Komunikasi Korporat Jabatan Penyiaran Malaysia Tingkat 2, Wisma TV Angkasapuri 50614 Kuala Lumpur Melalui; Encik Mohd Redzuan bin Donial Penasihat Hari Terbuka Kolej Kediaman Za’ba Kampus Sultan Azlan Shah Universiti Pendidikan Sultan Idris 35900 Tanjung Malim Perak Darul Ridzuan

Tuan, MEMOHON PENAJAAN BAGI HARI TERBUKA KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA 2011 Dengan segala hormatnya izinkan saya merujuk kepada perkara di atas. 2. Adalah dimaklumkan bahawa, Kolej Kediaman Za’ba, Universiti Pendidikan Sultan Idris akan mengadakan Hari Terbuka yang bertema ‘Memperkasa Ilmu Merekayasa Kepimpinan’ pada 20 hingga 23 Januari 2011. Sehubungan itu, kami berminat untuk mempelawa pihak tuan untuk menaja program kami.

3.k . Bersama ini saya lampirkan tentatif program dan kertas kerja Hari Terbuka Kolej Za’ba.Pengetua Kolej Kediaman Za’ba . Cik Inda Wahida binti Zainal Abidin (017-5518573). Saya yang menjalankan tugas. Pakej-pakej tersebut adalah seperti berikut. Pakej A: Penaja Utama Pakej B: Penaja Bersama Pakej C: Penaja Sampingan Pakej D: Penaja Produk Pakej E: Sumbangan Khas Sila rujuk lampiran untuk maklumat pakej penajaan dan kaedah pembayaran. d. boleh berhubung terus dengan Ketua Unit Penajaan Hari Terbuka. 5. Sebarang maklumat lanjut. Kami juga memberi peluang kepada pihak tuan untuk mengadakan aktiviti serta mengadakan ‘booth display’ bagi memasarkan produk Proton. Sekian.Fail . dengan mengambil inisiatif membantu penajaan Hari Terbuka ini. c. e. kami menyedari bahawa salah satu daripada matlamat utama agensi tuan adalah untuk mempamerkan imej perniagaan yang cemerlang. Kerjasama dan perhatian daripada pihak tuan dalam hal ini saya dahului dengan ucapan terima kasih. a. b. Oleh itu. pihak tuan boleh mempamerkan imej perniagaan syarikat puan yang cemerlang. Sebagai badan korporat. (MUHAMMAD NAQIUDIN BIN ARIFIN) Pengarah Program Hari Terbuka Kolej Kediaman Za’ba Universiti Pendidikan Sultan Idris s. Oleh itu. 4. pihak kami telah menyediakan beberapa pakej khas untuk pihak tuan salurkan tajaan dan sumbangan kepada program ini.

RINGKASAN EKSEKUTIF Butiran program adalah seperti berikut: IPTA JENIS PROGRAM TAJUK PROGRAM MATLAMAT DAN PENCAPAIAN PROGRAM UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS (UPSI) HARI TERBUKA KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA MEMPERKASA ILMU MEREKAYASA KEPIMPINAN • Meningkatkan kesedaran mahasiswa dan masyarakat setempat tentang kepentingan ilmu dalam kehidupan • Mewujudkan hubungan baik antara mahasiswa UPSI dengan masyarakat setempat dan agensi-agensi kerajaan • Berusaha memartabatkan nama UPSI dan kolej kediaman sebagai sebuat institusi yang bitara • Mewujudkan dan memperteguh perpaduan dan keharmonian penghuni kolej-kolej kediaman • Mewujudkan kerjasama dan menerapkan semangat kekitaan dikalangan penghuni kolej kediaman • Memberi pendedahan dan pengalaman kepada Ahli Jawatankuasa (AJK) pelaksana untuk menguruskan sesuatu program ANJURAN KUMPULAN SASARAN JAWATANKUASA KEDIAMAN ZA’BA Warga UPSI Masyarakat Setempat • • TARIKH TEMPAT Pelajar Sekolah dan Institusi Pengajian Tinggi Sekitar Tanjong Malim Dianggarkan boleh menarik seramai 10.000 orang ke Hari Terbuka ini 20 HINGGA 23 JANUARI 2011 PERKARANGAN KAMPUS MAHASISWA KOLEJ SULTAN AZLAN .

p: CIK SITI NAQUIAH BINTI MD.000. TANJONG MALIM. PERAK RM 20. SUYUT atau ke akaun Bank Islam Berhad. kami menyedari bahawa salah satu daipada matlamat utama syarikat anda adalah untuk mempamerkan imej perniagaan yang cemerlang. PROTON CITY. .ANGGARAN KOS PAKEJ TAJAAN (tandakan (/) pada pakej yang ingin ditaja) SHAH.00 Penaja Utama Penaja Bersama Penaja Sampingan Penaja Produk Sumbangan Khas Semua sumbangan / penajaan boleh di bayar dengan menggunakan draf bank / cek / kiriman wang / wang pos yang dibayar atas nama BENDAHARI HARI TERBUKA KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA dan di kirimkan ke alamat: Jawatankuasa Mahasiswa Kolej Za’ba Universiti Pendidikan Sultan Idris Kampus Sultan Azlan Shah 35900 Tanjong Malim Perak Darul Ridzuan u. Jadi. JAWATANKUASA MAHASISWA KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA 08-068-02-054133-2 PEMBAYARAN PENAJAAN BAGAIMANA ANDA BOLEH MEMBANTU MENJAYAKAN HARI TERBUKA KOLEJ KEDIAMAN ZA’BA? Sebagai badan korporat / profesional.

dengan mengambil inisiatif membantu penajaan program Hari Terbuka Kolej Kediaman Za’ba ini. ii. iv. PENAJA UTAMA: RM 10. Keprihatinan terhadap tanggungjawab sosial. a. pihak kami menyediakan beberapa pakej khas untuk anda menghulurkan sumbangan kepada program ini. iii. Imej syarikat anda sebagai salah sebuah pertubuhan / syarikat yang boleh dipercayai dan dihormati. anda boleh mengambil peluang tersebut untuk mempamerkan: i.000 DAN KE ATAS . Anda boleh memilih mana-mana pakej yang dirasakan sesuai dengan imej syarikat anda. Keterbukaan terhadap pelbagai hubungan dua hala yang menguntungkan semua pihak. kukuh dan berdaya saing. Sehubungan dengan itu. Kredibiliti syarikat anda yang maju.

000.RM 9.999 . PENAJA BERSAMA: RM 7.b.

c.999 . PENAJA SAMPINGAN: RM 4.000 – RM 6.

d. PENAJA PRODUK .

SUMBANGAN KHAS Sekiranya syarikat tuan tidak berminat untuk menyumbang dalam mana-mana pakej yang ditawarkan. Sumbangan boleh dibuat dalam sebarang bentuk sama ada dalam bentuk kewangan atau material bagi membantu kami menjayakan program ini. .Tajaan Boleh Dilakukan Dalam Bentuk: • • • • • Artis Slot / aktiviti Liputan media Pakaian Sebarang bentuk material yang lain FAEDAH-FAEDAH YANG AKAN DIPEROLEH ADALAH SEPERTI BERIKUT: e. kami berharap pihak tuan masih berminat untuk menyumbang secara peribadi.