Am uitat să ne simţim bine?!

În data de 12 Decembirie 2009, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor invităm toţi tinerii si nu numai, să asiste la concertul de muzică organizat de noi, ONG-ul naţional « Young And Happy ». Vom pregăti concursuri cu premii, piese de comedie şi multă distracţie. Ca invitaţi avem cunoscuta trupă de comedie Mondenii şi formaţiile : Dj Project, Dj Sava, Voltaj, Fly Project. Motivul acestui concert : Am uitat să acordăm viaţă anilor şi astfel vă recomandăm “pastila” către un zâmbet! Vă oferim 3 ore în care vom transmite energie, optimism şi emoţii!

Program Conferinţă:
16:00- 16: 10- - Deschiderea Conferinţei Speaker: Trandafir Marianina 16:10- 16:20- “Paradoxul Vremurilor Noastre” Speaker: Toma Anca 16: 20- 16: 35- Mesajul final- “Funny Moments” - Întrebări şi Răspunsuri -Concurs  Speakeri : Lupescu Loredana, Toma Anca, Trandafir Marianina Oragnizatori: “ ONG-ul Young And Happy” Cu sprijinul: CCS Iaşi, UAIC –Iaşi, Orange

student bolnav de cancer.de voi! Ce tot vrem?! Prin diversitatea iniţiativelor noastre obiectivele noastre sunt îndreptate asupra tinerilor la al căror viitor încercăm să contribuim. clădim cu zambetul pe buze. o lume mai bună ! Mesajul nostru… Econonomisind viaţa. Ce facem? De 9 ani de zile organizăm spectacole pentru studenţi cu fiecare început şi sfârsit de an universitar. de 9 ani organizăm seminarii cu teme care privesc problemele tinerilor şi încercăm astfel să le aducem un echilibru interior. ne alăturam marilor organizaţii cum ar fi “Crucea Roşie”. colectăm jucării şi hăinuţe pentru Casele de Copii..... cu mintea şi sufletul deschis către toleranţa şi schimbare. Treptat. “Unicef” prin iniţiative fund-raising. De ceva timp ne pasa de generaţia noastră. s-a pus bazele acestei organizaţii care astăzi a reuşit să adune 550 de membrii din cele 3 centre studenţeşti: Iaşi. . la iniţiativa lui Tudor Popescu. In anul 2001. participăm la miting-urile studenţesti şi îi sprijinim în apărarea drepturilor. Cluj şi Bucureşti.Cine suntem noi ? Suntem o organizaţie de tineri entuziaşti.

. curand ne obisnuim sa nici nu mai tragem draperiile.. uitam soarele.. Ne obişnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nu pierdem timpul. Ne obisnuim sa ne trezim tresarind pentru ca e tarziu. curand ne obisnuim sa aprindem tot mai devreme lumina......Sa dormim in . iar pentru că nu avem altă viziune curând ne obişnuim să nu mai privim afară..Sa mancam un sandwich pentru ca nu avem timp sa luam masa.. . uităm aerul. uitam spatiile deschise..... . . .. Tragem draperiile… Astfel. pe masură ce ne obişnuim...Ne obişnuim să trăim în apartamente şi să nu avem altă viziune decât ce ne oferă ferestrele din jur.....Sa plecam de la munca dupa ce deja s-a innoptat. Pe masura ce ne obisnuim astfel. uităm soarele. . Iar pentru ca nu mai tragem draperiile. uitam aerul. uităm spaţiile închise ! Pentru că nu privim afara. Ne bem cafeaua pe fuga pentru ca suntem presati de timp..

Poate saptamana viitoare. Daca munca e grea ne consolam cu sfarsitul de saptamana. Ne obisnuim sa credem ca oamenii apropiati noua vor fi mereu langa noi...o sa ne culcam devreme pentru ca intotdeauna avem restante de somn de recuperat. ..” Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi. Iar daca la sfarsit de saptamana nu sunt prea multe de facut si ramanem fara bani. .....Sa cinam in graba si sa dormim bustean fara a fi trait nimic din ziua care a trecut. Suntem ignorati cand vrem cel mai mult sa fim vazuti.. lasam o zi intreaga sa treaca iar la urma spunem la telefon “astazi nu pot sa vin..autobuz pentru ca suntem franti de oboseala...ne vedem alta data. Daca cinematograful e plin ne multumim cu un scaun in primul rand chiar daca trebuie sa ne sucim gatul.. ne gandim ca sunt bine fara sa ne preocupam sa aflam daca asa este.

. si cu toata obisnuinta noastra de economisire.Ne obisnuim sa economisim viata. Viata nu trebuie economisita.. . satisfacuti si recunoscatori pentru acest mare dar (care este viata) pe care ni l-a dat cu atata iubire. dar in timpul cat traim avem ocazia sa ne schimbam obiceiurile astfel incat sa beneficiem de o mai buna calitate a vietii. Dumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementele pentru a fi fericiti. Care chiar si asa tot se cheltuieste. noi PIERDEM VIATA! Se spune “Moartea este atat de sigura de victoria ei incat ne ofera avantaj o viata intreaga” Timpul nu se poate opri in loc si nici depozita undeva. Ci traita din plin! Primeste aceasta imbratisare de la distanta .. de fiecare bataie a inimii. existenta noastra curge cu mare viteza. sa apreciem si sa ne bucuram de fiecare respiratie. Sa nu ne transformam viata intr-o rutina inutila care ne face doar nefericiti ....

Nu uitaţi de concertul din 12 Decembrie. de muzica cu dragoste selectata pentru voi dar mai cu seama nu uitati de muzica sufletului! Va asteptam!!!!  .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful