Am uitat să ne simţim bine?!

În data de 12 Decembirie 2009, în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor invităm toţi tinerii si nu numai, să asiste la concertul de muzică organizat de noi, ONG-ul naţional « Young And Happy ». Vom pregăti concursuri cu premii, piese de comedie şi multă distracţie. Ca invitaţi avem cunoscuta trupă de comedie Mondenii şi formaţiile : Dj Project, Dj Sava, Voltaj, Fly Project. Motivul acestui concert : Am uitat să acordăm viaţă anilor şi astfel vă recomandăm “pastila” către un zâmbet! Vă oferim 3 ore în care vom transmite energie, optimism şi emoţii!

Program Conferinţă:
16:00- 16: 10- - Deschiderea Conferinţei Speaker: Trandafir Marianina 16:10- 16:20- “Paradoxul Vremurilor Noastre” Speaker: Toma Anca 16: 20- 16: 35- Mesajul final- “Funny Moments” - Întrebări şi Răspunsuri -Concurs  Speakeri : Lupescu Loredana, Toma Anca, Trandafir Marianina Oragnizatori: “ ONG-ul Young And Happy” Cu sprijinul: CCS Iaşi, UAIC –Iaşi, Orange

colectăm jucării şi hăinuţe pentru Casele de Copii.Cine suntem noi ? Suntem o organizaţie de tineri entuziaşti.de voi! Ce tot vrem?! Prin diversitatea iniţiativelor noastre obiectivele noastre sunt îndreptate asupra tinerilor la al căror viitor încercăm să contribuim. Ce facem? De 9 ani de zile organizăm spectacole pentru studenţi cu fiecare început şi sfârsit de an universitar. la iniţiativa lui Tudor Popescu. Cluj şi Bucureşti.. . student bolnav de cancer. s-a pus bazele acestei organizaţii care astăzi a reuşit să adune 550 de membrii din cele 3 centre studenţeşti: Iaşi. o lume mai bună ! Mesajul nostru… Econonomisind viaţa. de 9 ani organizăm seminarii cu teme care privesc problemele tinerilor şi încercăm astfel să le aducem un echilibru interior.. clădim cu zambetul pe buze. cu mintea şi sufletul deschis către toleranţa şi schimbare. Treptat.. ne alăturam marilor organizaţii cum ar fi “Crucea Roşie”. De ceva timp ne pasa de generaţia noastră. “Unicef” prin iniţiative fund-raising.. In anul 2001. participăm la miting-urile studenţesti şi îi sprijinim în apărarea drepturilor.

iar pentru că nu avem altă viziune curând ne obişnuim să nu mai privim afară.. . uitam soarele. Ne obişnuim sa citim ziarul in autobuz ca sa nu pierdem timpul..... Ne bem cafeaua pe fuga pentru ca suntem presati de timp... Pe masura ce ne obisnuim astfel.. uitam spatiile deschise..Ne obişnuim să trăim în apartamente şi să nu avem altă viziune decât ce ne oferă ferestrele din jur.. uitam aerul.. ... curand ne obisnuim sa aprindem tot mai devreme lumina..Sa plecam de la munca dupa ce deja s-a innoptat. Ne obisnuim sa ne trezim tresarind pentru ca e tarziu. pe masură ce ne obişnuim..Sa dormim in .. ... uităm spaţiile închise ! Pentru că nu privim afara.. uităm soarele.. . Tragem draperiile… Astfel. Iar pentru ca nu mai tragem draperiile..Sa mancam un sandwich pentru ca nu avem timp sa luam masa. . curand ne obisnuim sa nici nu mai tragem draperiile. uităm aerul..

.. .ne vedem alta data. Daca cinematograful e plin ne multumim cu un scaun in primul rand chiar daca trebuie sa ne sucim gatul.. Poate saptamana viitoare...o sa ne culcam devreme pentru ca intotdeauna avem restante de somn de recuperat. Ne obisnuim sa credem ca oamenii apropiati noua vor fi mereu langa noi. Daca munca e grea ne consolam cu sfarsitul de saptamana.. lasam o zi intreaga sa treaca iar la urma spunem la telefon “astazi nu pot sa vin. ne gandim ca sunt bine fara sa ne preocupam sa aflam daca asa este..Sa cinam in graba si sa dormim bustean fara a fi trait nimic din ziua care a trecut.autobuz pentru ca suntem franti de oboseala...... Suntem ignorati cand vrem cel mai mult sa fim vazuti.” Suradem celorlalti fara sa ni se surada inapoi.. Iar daca la sfarsit de saptamana nu sunt prea multe de facut si ramanem fara bani.

Ne obisnuim sa economisim viata. sa apreciem si sa ne bucuram de fiecare respiratie. noi PIERDEM VIATA! Se spune “Moartea este atat de sigura de victoria ei incat ne ofera avantaj o viata intreaga” Timpul nu se poate opri in loc si nici depozita undeva.. si cu toata obisnuinta noastra de economisire... de fiecare bataie a inimii. satisfacuti si recunoscatori pentru acest mare dar (care este viata) pe care ni l-a dat cu atata iubire. existenta noastra curge cu mare viteza. dar in timpul cat traim avem ocazia sa ne schimbam obiceiurile astfel incat sa beneficiem de o mai buna calitate a vietii.. Ci traita din plin! Primeste aceasta imbratisare de la distanta . Dumnezeu ne-a pus la dispozitie toate elementele pentru a fi fericiti... Sa nu ne transformam viata intr-o rutina inutila care ne face doar nefericiti . Care chiar si asa tot se cheltuieste. Viata nu trebuie economisita. .

de muzica cu dragoste selectata pentru voi dar mai cu seama nu uitati de muzica sufletului! Va asteptam!!!!  .Nu uitaţi de concertul din 12 Decembrie.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful