Lumina din interior

de Zorica Dan

On click maous pe difuzor - Ciprian Porumbescu BALADA - solist Ion Voicu

Traieste fiecare zi ca fiind singura zi a vietii tale, daruind si primind totul, facand din ziua de azi o bucurie impartasita. Fii mereu iubitor pentru ca iubirea te inalta pe culmile desavarsirii.

Cand daruiesti iubire, sensul vietii se schimba. Ai tot mai putine dorinte personale si tot mai multe pentru celalalt si, cu toate acestea, esti mai multumit, mai implinit.

Intra in adancul sufletului tau, cunoaste-l si abia atunci indreapta-ti privirea in jur. Bucuria va fi pe masura efortului.

Impodobeste-ti inima cu florile sacre ale iubirii ! Cand alesul va veni te va recunoaste si va ramane.

Cand traiesti numai pentru tine nu poti iubi, cand traiesti numai pentru altii nu te poti cunoaste. Cunoaste-te ca sa poti iubi !

A te abandona iubirii nu inseamna renuntarea la “ cine esti tu”, ci descoperirea sinelui.

Iubirea in doi este un crampei din marea iubire a “ TOT CE ESTE”.

Viata ta sa fie o dimineata insorita: mereu un inceput, mereu o bucurie, mereu o fagaduinta.

Cand te trezesti, dimineata, multumeste soarelui ca a rasarit din nou pentru tine, ca

Multumeste zilei de azi ca ti se daruieste si daruieste si tu ce ai minunat in tine !

Primul gand al zilei daruieste-l Creatorului a toate, ca prin el sa te legi de toate, caci acolo unde este gandul tau esti si tu.

Traieste-ti clipa, pentru ca doar in clipa prezenta se intampla totul ! Nimic nu se intampla ieri, pentru ca ieri este doar o aducere aminte, iar ziua de maine este fructul muncii tale de azi, ca sa-l culegi maine !

Nu lasa norii negri ai gandurilor sa-ti intunece mintea si tristetea sa-ti impovareze inima si drumurile tale vor duce totdeauna spre lumina.

Aduna-te in linistea inimii tale din care izvorasc toate cuvintele. Ea totdeauna va avea pentru tine o soapta de iubire.

In inima ta sunt boabele de nectar ale iubirii. Darueste-le celor ce iti ies in cale si drumul vietii tale va deveni o bucurie.

Lasa comorile sufletului tau sa se dezvaluie, sa aduca lumina si bucuria in viata ta si a celor din jurul tau.
Pace, lumina, armonie si IUBIRE, pentru voi surorile si fratii mei veniti din Stele -Timisoara. 14.07.2007 Constantin - Timisoara