Evenimentul Un 1 iunie fericit, pentru un viitor strălucit!

ING Bank organizează în 1 iunie, evenimentul “Un 1 iunie fericit, pentru un viitor strălucit”, un eveniment aniversar şi de promovare. În baza faptului că în România taxa anuală de şcolarizare, a facultăţilor, este între 250010000, iar cheltuielile pentru a susţine un copil la studii , intr-o facultate în ţară, depăşesc de cele mai multe ori suma de 450 de lei, respectiv 5500 de lei pe an, ING Bank a demarat începând cu anul luna octombrie anul trecut campania pentru promovarea asigurărilor pentru copil, campanie numită “Viitorul pe înţelesul copiilor”, prin care se doreşte informarea consumatorilor cu privire la nevoia de a economisi pentru viitorul copiilor. De asemenea se doreste şi înştiinţarea părinţilor că ING Banc este aproape de ei în demersul de a-şi susţine financiar copiii şi că li se oferă sprijinul în planificarea viitorului lor. Evenimentul de ziua copilului, face parte din această campanie. Scopurile evenimentului: creşterea numărului de clienţi ai băncii; fidelizarea consumatorilor deja clienţi; promovarea scopurilor generale ale campaniei; informarea cu privire la produsele ING Bank: promovarea imaginii organizaţiei.

Organizarea evenimentului va începe cu trei săptămâni înainte de 1 iunie şi anume în 9 mai, se va lua legătura cu 5 grădiniţe din municipiul Sibiu(din cele 38 de stat+ 4 private),alese prin tragere la sorti pentru a vedea care sunt de acord să participe la eveniment. Vor fi 500 de planşe , de 2 tipuri. Numărul lor exact se va decide după confirmarea participării de către gradiniţe. În 16 mai, o săptămână mai târziu, se vor duce planşe care urmează să fie desenate de către copiii care doresc să participe şi pe care se vor trece numele şi un număr de contact al părinţilor. În 18 mai, se vor aduna planşele, iar până în 23 mai se vor decide câştigătorii, de către reprezentanţi ai sucursalelor ING Bank. Se vor alege 20 de desene câştigătoare. Până în 25 mai, toţi părinţii copiilor câştigători trebuie să fie înştiinţaţi despre acest fapt şi trebuie să accepte sau nu să participe la evenimentul din 1 iunie, unde trebuie să vină unul dintre părinţi cu copilul şi cu certificatul de naştere, pentru a-şi ridica premiul şi pentru a asista la eveniment. Urmează desfăşurarea propriu-zis a evenimentului şi costuri.

 Urmează o pauză de 15 minute in care copii vor fi serviţi cu fructe. baloane alb-portocalii şi un leul gonflabil.15 min. sala va fi decorată-bannere ING. copii-pictura pe faţă. nu percepe comision la interogare sold.rechizite gradiniţă.ca reprezentanţii ING să le poată face o prezentare a produselor – 5 min  Invitarea copiilor la un mic spectacol de teatru cu păpuşi.Card de Studii(care nu percepe nici o taxă de administrare de cont. având aceleaşi beneficii(nu se percep taxele de administrare pentru primul an de utilizare) prezentare succintă a utilităţii asigurării pentru copil în sală vor fi 25 de locuri.  Copii vor avea parte de o noutate în divertismentul pt.20 de minute  Părinţii vor primi un card cadou pentru copii. În cont se pot depune bani. Activităţi: Primirea invitaţilor în sală. fursecuri si suc. iar părinţii cafea. pe care vor fi sfătuiţi să le citească pentru a obţine mai multre informaţii. extragerea de bani şi are o dobândă lunară 0. pe fiecare scaun găsindu-se pliante cu informaţiile din această campanie.inceput  Premierea copiilor(fiecare va primi o diplomă şi un cadou-dulciuri. unul cu numele evenimentului. 20 de parinţi+ 5 parinţi în plus-dacă insistă să vină ambii părinţi).2 reprezentanţi ING Pentru supravegherea copiilor în timpul întâlnirii vom angaja 2 persoane de la firma care organizează petreceri pentru copii. 35 min  Părinţii vor fi rugaţi să poftească în sala alăturată pt. card Visa Electron pentru unul din părinţi. apa. iar de toate actele necesare pentru a primi alocatia in acest cont. În sală vor fi 45 de locuri (20 de copii.  Câteva cuvinte spuse de PR-ul ING pt. se vor ocupa cei de la ING. poate fi folosit pentru ca alocatia copilului sa fie virata in contul aferent cardului.05%.30 min-4 fete de la firma care organizează petreceri un balon inscripţionat cu ING)+ poza făcută de fotograf .Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a sindicatelor.

unde pot merge si de unde pot afla informaţii în cazul în care vor mai avea nevoie. O scurtă prelegere de multumire pentru participare.5 minute .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful