New Energie Technologies

#6 2002 25 martie 2011

http://www.faraday.ru

DESPRE DESCOPERIRILE LUI VICTOR S. GREBENNIKOV Efectul Structurilor Cavitare şi Antigravitaţia Naturală
Analiză NET
NET a familiarizat deja cititorii cu descoperirea remarcabilă făcută de V.S.Grebennikov şi V.F.Zolotarev “Fenomenul de interacţiune a structurilor multicavitare cu sistemele vii” (Referinţa Rusească pentru această descoperire este #32-OT-11170 din 03.09.1985) [1]. Victor S. Grebennikov, naturalist Rus şi un entomology profesionist este cunoscut multora ca descoperitorul Efectului Structurilor Cavitare (ESC), dar foarte puţini oameni sunt familiari cu altă descoperire a acestuia, una care de asemenea a fost împrumutată de la Natură şi secretele intime ale acesteia. El a descoperit efectele antigravitaţionale ale elitrelor unor anumite insecte, încă din 1988, dar cel mai impresionant fenomen pe care acesta la descoperit în acelaşi timp a fost invizibilitatea completă sau parţială, sau/şi percepţia distorsionată a obiectelor materiale intrate în zona de gravitaţie compensată. Bazat pe această descoperire, Victor Grebennikov a utilizat principii bionice pentru a proiecta şi construi o platformă antigravitaţională pentru zboruri controlate lpână la viteze de 25Km/minut. Încă din anii 1991-1992 el a utilizat acest dispozitiv pentru transportul personal rapid. Interesul pentru munca lui Grebennikov chiar şi după moartea acestuia în anul 2001, este încă destul de ridicat şi în ciuda atitudinii sceptice a multor savanţi, ceva progrese încep să se arate ăn studiul şi recunoaşterea descoperirii. Efectul de Structură Cavitară a fost descoperit pe neaşteptate de către savant la începutul anilor 80, în timp ce studia albinele sălbatice. Cuiburile celulare din lut ale acestor insecte sunt strict ordonate. Prin urmare se pare că o asemenea structură a cuibului generează un câmp de forţă de natură necunoscută, care nu este detectat nici de electrometre, nici de termometre, nici de magnetometre, nici de radiometre.
CopyLeft SaDAng

Mâinile umane simt acest câmp. Palmele umane plasate deasupra cuibului de albine simt căldură nsau răcoare. Unii oameni simt că mâinile le devin mai grele, alţii simt că mâinile le sunt împinse în sus. Alţii simt crampe în muşchii antebraţului, le amorţesc degetele şi sau simţit ameţiţi. Entomologul a decis ca să supună câteva organisme vii (bacterii saprofite din sol, ciuperci de drojdie, larve de albine, şoareci albi) la influenţa ESC. Rezultatele au fost interesante, deoarece în zona de influenţă a câmpului misterios reproducerea microorganismelor a scăzut, boabele au crescut rău, larvele de albine au început să strălucească, albinele mature au finalizat sezonul de fertilizare cu două săptămâni mai devreme decât au făcut-o albinele neiradiate. Un fapt şi mai uimitor a fost că chiar şi un strat gros de metal nu a putut să ecraneze acest câmp. Dacă sursa câmpului a fost retrasă, atunci atât urma cât şi influenţa câmpului asupra spaţiului ambiental s-a păstrat pentru aproximativ o lună. În zona de influenţă a acestui câmp ceasurile electronice şi mecanice funcţionau greşit, iar un microcalculator a funcţionat cu erori. Grebennikov a publicat un articol despre observaţiile sale uimitoare [2]. Din păcate această muncă a trecut neobservată, în ciuda faptului că era momentul potrivit pentru a începe sutdierea ESC. De acea entomologul a continuat această muncă de unul singur. Curând savantul a descoperit o neobişnuită structură ritmică ESC – la elitrele multor insecte. Structura celulară ritmică nu folosea la aerodinamică, sau pentru soliditatea aripilor fluturilor şi gândacilor, sau ca decoraţiuni.

1

New Energie Technologies

#6 2002 25 martie 2011

http://www.faraday.ru

Natura fenomenului a fost descoperită în mod neaşteptat. Grebennikov a pus o elitră a unui gandac sub un microscop puternic 800x, şi apoi a vrut să pună o altă elitră peste prima. Şi nu a reuşit. A doua elitră s-a desprins din pensetă, a plutit deasupra elitrei aflată pe lamela microscopului, s-a răsucit antiorar, s-a legănat apoi a căzut brusc jos. Apoi Grebennikov a legat câteva elitre cu un fir. El a reuşit aceasta doar punând elitrele în plan vertical. A obţinut un fel de bloc de elitre. L-a pus pe masă. A obţinut un efect foarte interesant. Nimic, nici măcar o pionieză care este relativ grea, nu a putut sta pe acest bloc. Ceva o împingea în sus şi în lateral. Continuând experimentele, entomologul a forţat ataşarea pionezei la blocul de elitre, iar aceasta a devenit invizibilă, a dispărut pentru moment. Investigând structurile cavitare pentru mulţi ani, Grebennikov cunoştea diferitele proprietăţi ale acestora specifice diferitelor insecte. Cu toate acestea, el nu se aştepta ca structurile cavitare ale anumitor specii ar putea genera câmpuri gravitaţionale, şi să facă obiectele invizibile. Savantul a decis să încerce realiyarea unui aparat de zburat denumit gravitoplan, bazându-se pe efectul de bio-antigravitaţie. În cartea sa, entomologul a descris zborurile, pe care acesta le-a realizat practic, la bordul unui dispozitiv zburător fără zgomot. Zburând la bordul aparatului, Grebennikov a descoperit noi proprietăţi ale ESC şi ale aparatului. Se pare că acesta era aproape invizibil de la suprafaţa Pământului, şi nu lăsa umbră nici când acesta zbura la firul ierbii. Oamenii, care au observat mişcarea gravitoplanului, vedeau o sferă de lumină, sau un disc, sau un nor oblic cu marginile ascuţite. Curând inventatorul a făcut o încercare de a lua aparatul foto la bordul aparatului de zburat. Oricum, deoarece diafragma aparatului nu putea fi închisă, iar filmul apărea ca fiind voalat, acesta nu a reuşit să facă poze. Înafară de aparatul foto, şi ceasul entomologului

funcţiona eronat, uneori mergând mai înect, alteori mai repede. În ciuda acestui fapt, la destinaţie ceasul arăta ora corect. Grebennikov era îngrijorat că dacă în acest fenomen este antrenat timpul şi forţa gravitaţională, zborul putea fi periculos pentru pilot şi pentru oamenii din jurul lui. Această concluzie a fost dovedită de incidentele în care erau implicate insectele pe care acesta le lua cu el în timpul zborului. Acestea dispăreau fără urmă! Odată, un tub-test (n.t. – tub de sticlă) a fost spartă în piese mici în buzunarul acestuia, şi nu a rămas nici o urmă de insectă. Altă dată o gaură ovală cu margini maro chitinoase a fost făcută în sticla tubului. După acest caz, entomologul a realizat că ştiinţa „reală” trebuie să investigheze ESC, şi a completat o cerere de brevet de invenţie. Acesta i-a fost refuzat pe motiv ca este fără sens. Nimeni nu a încercat să penetreze esenţa invenţiei. Entomologul nu a fost surprins de o asemenea atitudine a comisiei de brevetare. El a fost sigur că chiar dacă ar fi demonstrat funcţionarea dispozitivului şi ar fi zburat până în tavan în prezenţa acestora, ar fi fost aruncat afară ca un scamator. Savantul a propus diferitelor institute de cercetare să investigheze ESC. Oricum, rezultatul a fost la fel.

1. Calcularea efectului de structură multicavitară. de Prof. Valery F. Zolotarev// “New Energy Technologies”, #1, 2001. 2. Buletin Siberian de Ştiinţă Agricolă #8/1984 3. V.S.Grebennikov, Lumea Mea, Novosibirsk, “Siberia Sovietică”, 1997

CopyLeft SaDAng

2

New Energie Technologies

#6 2002 25 martie 2011

http://www.faraday.ru

CopyLeft SaDAng

3

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful