Ai simţit vreodată născându-se din senin în tine dorinţa de a face ceva frumos pentru cineva la care ţii?

E Dumnezeu care îţi vorbeşte prin intermediul Duhului său.

Ai avut vreodată impresia că cineva stă lângă tine şi vrea să-ţi vorbească? E Dumnezeu... care vrea să comunice cu tine.

Ţi-a venit vreodată în minte o persoană la care ţii şi pe care n-ai mai văzut-o de mult timp iar după puţin timp o întâlneşti sau primeşti veşti de la ea? E Dumnezeu... nu e o coincidenţă.

Ai primit vreodată ceva extraordinar fără ca măcar să fi cerut vreun lucru? Este Dumnezeu... care cunoaşte secretul inimii tale.

Te-ai aflat vreodată într-o situaţie problematică din care nu ştiai cum să ieşi, şi apoi, dintr-o dată, s-a rezolvat, fără ca măcar să-ţi dai seama? Este Dumnezeu ... care ia în mâini problemele tale şi le rezolvă.

Ai experimentat vreodată o imensă tristeţe în suflet pentru ca, puţin mai târziu, aceasta să treacă? E Dumnezeu care ţi-a dat o îmbrăţişare mângâietoare şi ţi-a şoptit cuvinte dulci.

Te-ai simţit vreodată atât de obosit încât să-ţi doreşti să mori şi, dintr-o dată, ai regăsit puterea necesară pentru a merge mai departe? Este Dumnezeu ... care te-a luat în braţe pentru a-ţi dărui odihnă.

Te-ai simţit vreodată în faţa unor probleme care păreau că-ţi scapă din mână şi, dintr-o dată, ca din senin, totul a găsit o rezolvare? Este Dumnezeu... care a pus la locul lui fiecare lucru.

Totul este foarte simplu dacă este aşezat în mâinile lui Dumnezeu...

Crezi că ai citit acest mesaj din întâmplare? Nu, e Dumnezeu ce-l care ţi-a călăuzit paşii. De aceea, trimite-l persoanelor cu care vrei să împărtăşeşti gândul prezenţei atotputernice a lui Dumnezeu.

Să ai o zi fericită!

www.micromediaups.it Traducere: ww.pastoratie.ro