UNATC “I. L.

Caragiale” Facultatea de teatru

Lucrare de licenta

Prof. coord. Lect. Univ. dr. Ana Maria Nistor
absolvent Liviu Constantineanu

XX Iunie 2011

TITLU .

CUPRINS Capitolu I 1. Munca si……………………………………………………………3 2. Fafasfs………………………………………………………………5 Capitolul II .

Caragiale. Minerva. 84 . L. I. nu un paragraph intreg) exemplu de nota de subsol corecta: 1. pag. Ed. Bucuresti. 1973. “O scrisoare pierduta”.Capitolul I….. 1…… ! Regula nu e bines a ai mai mai mult de 3 citate pe pagina (un citat= o fraza.

Autorul si opera . tara. cum a evoluat dupa premiera. obiectiv si rece) Cap. unde mai ai de lucrat.Ce se intampla in repetitive si ce a mai ramas din toata munca + poti sa scrii ce scapari crezi ca ai. atmosfera din piesa. Partea de documentare (nu uita! Limbaj academic) – poti face referire la orice carte. film… daca are legatura cu piesa. . decorul. contextual social. Celelalte personaje (mai putin al meu).poti sa scrii analogii personale.un gest pe care l-ai vazut la cineva si l-ai incorporate etc (asta e cel mai personal subcapitol) 2. Ce a ajuns pe scena din toate repetitiile.Ce contine o lucrare de licenta: Dupa cuprins: - Un argument (minim o pagina – maxim 3) (totul in limbaj academic)  de ce am ales piesa. povesti despre epoca. . Ce e valabil astazi si cum a fost actualizat spectacool din punct de vedere al profesorului de actorie (al regizorului). spatiul. Cum sunt urmarite celelalte personaje (din punct de vedere obiectiv) Cap. rolul Ce cuprind capitolele ca informatii: Cap I: 1 (subcapitolul 1): studii. cum devine textul valabil. nici o trecere din prefete. Textul / Piesa care este comentata din perspective obiectiva a criticilor ( nu parerea mea. Cum s-a montat. care e viziuena. . Cum s-a modificat in timp…. zona ( a piesei si a autorului) 2. particularitati care au influentat piesa 3. sa povestesti despre spectacol. ci…: amanunte din biografie relevante. politic. II (despre spectacol) 1. cum a crescut. III (lucrul la rol) 1. Cum/ce s-a taiat / de ce? 2.nu toata biografia. . cum a scazut….

Relatia cu celelalte personaje (subiectiv) – cum ai construit impreuna cu ceilalti colegi Concluzii (o pagina – 2 pagini) Sa aiba un titlu  sa nu fie numit Capitolul IV sau “Concluzii” De unde am inceput si unde am ajuns .3.

Bibliografie .

Anexe .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful