Leden, Op onze site http://webshop.mazda323f.nl kunt u de nieuwe clubartikelen te bestellen.

We hebben bij de Summergathering van 1 juli 2007 voor het eerst kennis gemaakt met deze nieuwe artikelen. Hier onder zie je de lijst met artikelen die je kunt bestellen:

Plaatje

Beschrijving ijskrabber

Prijs

Keycord

balpen

Mok nummerplaathouder NL
Stickers:

Plaatje

Beschrijving Raam-sticker BG universele sticker klein

Prijs

raam-sticker BA/BJ raam-sticker met logo BA/BJ member-of sticker member of sticker met logo

universele sticker

Raamsticker met logo BG

Kleding:

Plaatje

Beschrijving Hooded Sweater

Prijs

Polo

Lady shirt

cap Bodywarmer

Longsleeve t-shirt

windjack

winterset

Wil je een bestelling doen? Kijk dan op http://webshop.mazda323f.nl

De Kerstshop:

Lid van de maand: November

Wie ben jij? Ik ben Brian Orij. Ben 25 jaar en ik woon sinds kort op me eigen met mijn vriendin in Kortgene (klein dorpje in zeeland).En ik werk nu bij de Prisma Food Group als reachtruckchauffeur Hoe ben je met de Mazda 323F en de '323F Club' in aanraking gekomen? Toen ik me rijbewijs had gehaald en meteen een auto heb gekocht. En dat was me vorige 323f (die nou helaas op zijn laatste rustplek ligt) ... en ik wou toch iets wat de rest van me vrienden niet haddem. Dus geen Opel o.i.d... en na heel lang zoeken had ik een club gevonden en dat was in ongeveer 2001 en zo is alles begonnen met de gekte! Wat heb je aan je f veranderd? Nou met de huidige setup is dit het lijstje.... een Carmate voorbumper,TWR sideskirts, Pakfeifer achterdiffisor (nog niet op foto), Zender spoile, Hella design achterlichten, universeel sportuitlaatje, 17inch velgen van het merk TSW. Aan de binnekantL: sportstuurtje van D&W, Mazdaspeedkuipstoelen, beetje audio, en alle losse delen gespoten in zilver...

Heb nog plannen met je f? Er zijn zeker nog wel wat plannen met de bg. In ieder geval word de uitlaat verandert en met het dashboard wordt ook iets heel leuks gedaan... en denk verder misschien alleen nog iets met de audio. En dan verlagen en dan weet ik het eventjes niet meer maar er komt heus nog wel iets leuks!!! Wat voor auto's heb je gereden voordat je de f kocht? Toen ik me rijbewijs gehaald had heb ik meteen een Mazda 323f bg gehaald en die heb ik 5 jaar gehad. Toen kreeg ie heel veel last van roest en was onderhuids in zeer slechte staat... Toen heb ik mijn huidige BG gekocht en dat is nou 2 jaar geleden. Deze kan nog wel een poosje vooruit.

Heb je eens iets leuks beleeft met je f en wil je dat vertellen? Eigenlijk elke dag dat ik met de f rijdt beleef ik altijd wel iets... en heb er altijd wel bekijks mee en zelfs van de oudere garde...

Lid van de maand december.

Mazdaminded Stephan Hameete aka Shameete: 1.Naam: Stephan Hameete 2.Geboortedatum: 29-07-1979 3.Woonplaats: Rotterdam 4.Heeft u huisdieren: Ja, 5 tamme ratjes waarvan 3 dumbo's en een rex. 5.Wat is uw beroep of studie?: werk als systeembeheerder, daarnaast studie netwerkspecialist 6.Wanneer is de Mazdamafte bij u geconstateerd?: de zomer van 2006. 7.Type Mazda: BA 8.Bouwjaar: 1995 9.Kleur: Solemn blue mica 10.Droomauto (na de Mazda): BMW M3 11.Hobby's (na de Mazda): gamen, muziek 12.Favoriete tv programma: Flodder, wegmisbruikers, en nog wat andere sitcoms 13.Leukste evenement met de Mazdaclub: de laatste summergathering en mijn eerste meeting in Breda 14.Wat ontbreekt er nog aan de Mazda: Booskijkers en getinte ramen. 15.Favoriete muziek: hardstyle, Hardcore. maar ook 80 jaren hits kan ik me goed mee vermaken, zie dat maar als jeugdsentiment. 16.Favoriete vakantiebestemming: Egypte, Slovenie 17.Leukste gebeurtenis met de Mazda: dat er kleine kinderen langslopen en tegen hun ouders zeggen "dat is een mooie ferrari". 18.Favoriete eten: belgisch en chinees, ook wokken vind ik heerlijk. 19.Waar ergert u zich aan in het verkeer? langzame linksrijders en bumperklevers.

Aanstaande 323F Club Meetings
Wanneer: 20 januari 2008 Wat: Nieuwjaarsmeeting 2008 Gezellige meeting om het nieuwe jaar te vieren! Voor meer info zie het forum! AC Veenendaal Waar: Info:

Heb je vragen? Neem contact op met het Evenementen Team: meetings@323fclub.nl

Hoe ik aan mijn f-je kwam van Thijs:

Laatste Updates:

Het verhaal van: Jeroentje.nl

Groupbuy Tegenwoordig is er op het forum een nieuw onderwerp genaamd: Group Buy Hier kunnen leden een group buy starten en leden en forumgebruikers kunnen hier aan deelnemen. Een group buy wil zeggen dat als een lid aan een product speciaal voor de Mazda 323F kan komen, waar meerdere van mee kunnen genieten, hij dit kan aanbieden. Dit is dan vaak goedkoper dan anders, omdat je het dan in een veelvoud besteld (bijvoorbeeld per 10 stuks wordt er 10% korting gegeven.) Dit is een groot succes! Hier een goed verkocht product: CAI:
Het is een cold air intake systeem wat zorgt dat de motor beter en meer koude lucht kan aanzuigen d.m.v. een rvs systeem met open luchtfilter.

De leden hebben hier zeker van geprofiteerd, hier een kijkje naar de leden: <---Thijs

Koentje---> Shameete--> <-- Zoutjuh

Plasma tellerplaten: