Plan de afacere

-proiect SPA-

Profesori coordonatori: Catalin Alexe Cezar Scarlat

Intocmit de : , grupa 442G

Cuprins:

- Sinteza planului - Propunerea si oportunitatea afacerii - Descrierea afacerii - Analiza pietei - Mixul de marketing - Productia si procesele - Finantele afacerii - Riscurile afacerii si sansele de succes - Concluzie - Bibliografie - Anexe

Sinteza planului

Acest plan de afaceri a fost realizat pentru a propune o idee de afacere profitabila. Pentru realizarea acestui plan de afaceri s-a inchiriat un spatiu pentru sediul firmei intr-o zona foarte buna din oras, de asemenea s-au incheiat contracte cu diferite companii (de transport,de distributie alimente,de distributie de ornamente si aranjamente interioare si cu o florarie) care sa asigure aceasta firma cu toata materia prima necesara desfasurarii activitatii si s-a angajat personalul calificat. Resursele necesare pentru demararea afacerii (inchirierea spatiului, amenajarea spatiului, reclame publicitare in ziarele locale,tv si pliante, intocmirea unui catalog de produse, aprovizionare etc) au fost estimate in jurul cifrei de 30 000 euro. Aceasta investitie a fost acoperita in totalitate de un credit bancar si se urmareste recuperea sumei pe parcursul a doi ani de activitate. Ca aport la capitalul social al intreprinderii Nicolae Dan Cosmin a adus o cladire in valoare de 15 000 euro, care reprezinta sediul firmei, iar asociatul sau, Nicolae Catalin a adaugat mobilierul si aparatura electronica si electrocasnica in valoare de 15 000 euro. Unul din punctele forte ale acestei firme este chiar echipa tanara din personal care da dovada de constinciozitate,profesionalism si idei noi care vor transforma un eveniment obisnuit intr-unul de neuitat. Se estimeaza faptul ca aceasta afacere este una profitabila cu mari sanse de reusita.

petreceri cu tematica. loc in care putem gasi birourile persoanelor de contact pentru a stabili orice fel de eveniment am dori sa organizam.pe strada Mihai Eminescu. Aceasta firma are un sediu localizat in orasul Arad. EVENTS SRL are ca obiect de activitate organizarea de evenimente sociale precum nunti. Firma este organizata si condusa de cei doi asociati. avand contract de colaborare cu firma de transport Transdara. De asemenea firma pune la dispozitia clientilor autocare pentru transportul invitatilor din alte localitati.muzica.doi animatori.de ex judetul Timis Dezvoltarea economica a firmei .C. Firma colaboreaza cu o alta companie care inchiriaza cele mai variate masini si limuzine iar acestea sunt puse la dispozitia clientilor avand o gama variata de preturi ca sa acopere cerintele tuturor clientilor. sau chiar in judetele vecine .cocktailuri etc oferind servicii de catering.ornamentare. Nicolae Catalin si are un numar de 17 angajati printre care amintim doi soferi .petreceri private.aici se prepara mancarea.se realizeaza si se depoziteaza aranjamentele florale si decoratiunile .De asemenea.Tot aici putem vedea si alege din catalogul firmei accesorile pentru eveniment si putem afla preturile si discounturile oferite de firma.un contabil.fotovideo.botezuri. Analiza mediului : Oportunitatile firmei SC EVENTS SRL : Colaborarea cu alte firme prestigioase care ii pot aduce multi clienti Promovarea firmei in intreg judetul Arad . Nicolae Dan Cosmin.aniversari.doua persoane care se ocupa cu realizarea decoratiunilor si aranjamentelor florale. un DJ. doi fotografi.doi cameramani.nr 24 .transport. o persoana care se ocupa de organizarea evenimentelor.doi bucatari.patru chelneri .Propunerea si oportunitatea afacerii Firma S.

Amenintarile firmei SC EVENTS SRL : Scaderea puterii economice in judetul Arad Aparitia unei firme de acest gen care ofera servicii asemenatoare Publicitatea negativa din partea unor clienti rau intentionati .

Oradea.ornamentare. de buna calitate si bun gust si de a multumii clientii prin serviciille oferite. Firma are urmatoarele obiective: de a fideliza clientii sai de a fi recunoscuta pe piata asemenatoare ca fiind cea mai complexa si mai avantajoasa.servire.fantana de sampanie. entertaining. care sa aibe ca obiect de activitate organizarea de evenimente sociale.cea mai buna muzica.animatori pentru petreceriile pentru copii.Descrierea afacerii Asociatii Nicolae doresc sa infinteze aceasta firma in judetul Arad. sa angajezi multe firme ca sa faca ce poate sa faca una singura (catering.aparatura foto-video de ultima tehnologie.si produse de calitate superioare care sa distinga aceasta firma de altele de acelasi profil . de asemenea aceasta firma are anumite produse inedite precum fantana de ciocolata. are preturi atractive pentru toate buzunarele . Misiunea acestei firme este de a transforma orice eveniment obisnuit intr-unul spectaculos . apeland la aceasta firma te poti bucura linistit de o petrecere fara a te chinui sa alergi sa gasesti prin tot orasul cele mai bune preturi .sa folosesti masina proprie pentru transport .fara sa intocmesti o lista de lucruri de care ai nevoie si din care mereu va lipsi ceva . Aceasta firma are toate sansele sa devina una de succes deoarece: va fi singura firma din Arad care se ocupa de evenimente atat de variate (celelalte firme existente deja ocupandu-se doar de nunti sau botezuri) iar aceste evenimente sunt sunt foarte frecvente.echipament special pentru o seara de karaoke.artificii ).cuburi de gheata luminoase. de a face posibil in orasul Arad organizarea de evenimente corporatiste pentru ca acestea sa nu mai fie organizate in alte orase precum Timisoara.transport.) .artificii.cele mai luxoase masini din oras.etc de a promova divertismentul prin petrecerile de tematica si karaoke de a recupera investitia facuta initial si chiar a spori veniturile de a satisface chiar si cele mai exigente dorinte ale clientilor cresterea profitabilitatii firmei promovarea firmei in judetele vecine deschiderea unui restaurant propriu pentru a organiza in localul propriu evenimentele dezvoltarea pietei si a produselor sale prin metode inovative Pentru a desfasura aceasta activitate se ia in considerare un personal calificat .

Aceasta firma doreste sa se impuna in scurt timp pe piata din orasul Arad si sa devina cunoscuta chiar si in celelalte orase din judetul Arad. Potentialul organizatiei : Puncte forte :   Varietatea serviciilor oferite si calitatea acestora Amplasarea sediului firmei intr-o zona centrala a orasului Preturile avantajoase Personalul tanar si creativ Puncte slabe : Numar mic de personal Imposibilitatea organizarii mai multor evenimente in aceasi zii Decidenti : Valori si aspiratii : recuperarea investitiei facute prestarea unor servicii de calitate deschiderea unui restaurant in viitor pentru a organiza acolo evimentele Planul de dezvoltare a produselor sau serviciilor intreprinderii S. . a pozitiei pe piata.C. EVENTS S.R. a planurilor de actiune si a unui sistem de control.L. care sa-i permita sa-si indeplineasca misiunea si sa-si atinga obiectivele. are in vedere dezvoltarea serviciilor oferite adoptand o strategie care presupune o cre tere mai lent a principalilor indicatori financiari i se axeaz asupra perfec ion rii laturilor calitative ale activit ii desf urate. Elaborarea unei strategii de dezvoltare a serviciilor consta in analiza oportunitatilor.

pline de lux si splendoare. cand se vor detine informatiile necesare pentru acesta. In ceea ce priveste extinderea se va cauta atragerea clientiilor din judetele limitrofe prin deschiderea unor filiale. pentru clientii cu venituri mari. planul de dezvoltare a serviciilor se va face dupa primul an de activitate. Referitor la calitate se va oferi posibilitatea organizarii unor evenimente unice.Datorita faptului ca societatea ofera servicii noi pe piata. In primul rand dezvoltarea va avea in vedere calitatea produselor si serviciilor oferite cat si extinderea societatii in alte judete. Structura organizatoric a firmei .

de exemplu.timp care nu pentru toata lumea este disponibil.a crescut numarul persoanelor interesate de recreere si relaxare datorita stresului acumulat zilnic . sunt foarte multumiti de oferta si mai ales de multitudinea serviciilor oferite de catre firma abilitatile personalului pot sa satisfaca si cele mai exigente cerinte si cele mai extravagante firma avand ca motto faptul ca nimic nu este imposibil de realizat Se presupune ca serviciile oferite de firma SC EVENTS SRL vor avea urmatoare frecventa: nunti (petrecerea burlacilor).iar pentru restul petrecerilor cu tematica sau aniversare segmentul nu este delimitat. pe perioada verii .pentru botezuri intre 25 si 35 de ani.dansul mirilor.pentru evenimentele corporatiste gen traininguri.putand apela orice persoana intre 20 si 55 de ani la aceste servicii.segmentul de varsta reprezentativ este cuprins intre 20 si 30 de ani.aruncatul buchetului.De aceea .mentalitatea oamenilor este cu mult schimbata vazant astfel de evenimente ca pe ceva normal si nu neaparat ceva extravagant la care pot avea acces doar oamenii foarte bogati. Se considera ca aceasta firma are un potential ridicat si datorita altor factori cum ar fi :cresterea puterii de cumparare in orasul Arad fiind un oras bogat din vestul tarii.o nunta este o responsabilitate foarte mare care presupune realizarea multor lucruri care ocupa mult timp.Pentru serviciile oferite la nunti . Clientii au foarte multe motive pentru a apela la aceasta firma printre care putem aminti: sunt constienti de faptul ca a organiza un eveniment ca si.nivelul de trai al locuitorilor Aradului s-a imbunatatit considerabil in ultimii ani.furatul miresei.tortul miresei si scosul voalului.cocktailuri segmentul cuprins intre 27 si 55 de ani . pana la primirea invitatilor si pregatirea in detaliu a tuturor momentelor cheie din cadrul unei nunti cum ar fi primirea mirilor cu pahare de sampanie.Analiza pietei Piata Potentialii clienti ai firmei pot fi considerati toate persoanele cuprinse intre 2055 ani cu venituri medii si meste medie.botezuri.etc.aceasta firma se angajeaza sa se ocupe de absolut totul de la decorul floral si ornamental al bisericii unde va avea loc cununia religioasa si al salii de restaurant .

exista foarte putine firme de acest gen .Putem spune ca aceasta firma ar fi lider pe piata datorita serviciilor oferite.prezentate in urmatoare schema : Poten ialii noi intra i în sector Amenintarea noilor veniti Concuren ii din sector Puterea de negociere Furnizori Puterea de negociere a clientilor Clien i a furnizorilor Amenin area produselor sau serviciilor de substitu ie Produse de substitu ie . Exista cinci forte care determina concurenta intr-un sector . Concurenta si pozitia pe piata In orasul Arad.saptamanal.piata este deschisa .De aceea. Un alt dezavantaj al firmelor de profil este faptul ca nu ofera siguranta clientilor de a-i putea aproviziona cu absolut orice.petrecerile cu tematica in perioada anului indicata.Deasemenea aceste firme nu se ocupa de cele mai micii detalii care dupa cum stim.petrecerile de aniversare in orice sezon iar petrecerile corporiste ale companiilor toamna.de la lumanari pana la cele mai variate aranjamente tip arcade sau inclusiv cu torturi facute la comanda de catre bucatarii firmei SC EVENTS SRL.dupa cum am mai amintit. Dezavantajul firmelor concurente precum SC BonMariage SRL este ca acestea organizeaza in exclusivitate nunti neocupandu-se de segmentul de piata care organizeaza si alt gen de evenimente .fac diferenta unui eveniment obisnuit intr-unul memorabil.

botez.transport.Analizand aceasta schema in cazul firmei SC EVENTS SRL . -potentialii clienti sunt numerosi deoarece evenimentele gen nunta. putem desprinde urmatoarele idei: potentialii noi intrati in sector sunt toate firmele de acest gen care lanseaza produse asemanatoare cu cele ale firmei si care organizeaza acelas tip de evenimente firma colaboreaza cu diferiti furnizori care ii asigura alimente.petrecere sunt cele mai des intalnite -concurenta nu este foarte mare deoarece pe piata din judetul Arad exista companii ce organizeaza doar nunti.aranjamente florale cu care firma negociaza preturile in avantajul sau puterea de negociere a clientilor se refera la preturile si dicounturile pe care le pot obtine clientii produsele de substitutie sunt tocmai produsele si serviciile asemanatoare pe care alte firme de acest gen le ofera  Elaborarea unui studiu de marketing: -clientela tinta aleasa este segmentul de varsta cuprins intre 20 si 45 de ani cu venituri medii si peste medie -oferta propusa de aceasta firma este mai avantajoasa deoarece ofera la indemana clientilor totul .in schimb aceasta firma organizeaza o varietate de evenimente precum : .aranjamente interioare .Deasemenea aceasta firma ofera discounturi considerabile.lasandu-i sa se bucure de evenimente luandu-le grijile legate de organizare.

si anume nunta.C. am ales unul dintre cele mai importante evenimente din viata unor persoane. Estimam o perioada de 5 luni pe an (mai.septembrie) pentru prestarea acestui serviciu. am analizat cheltuielile care sunt cerute cu o frecventa mai mare pentru o nunta cu 150 de invitati. Crt. EVENTS S.R.iunie.august. prezentand astfel varianta pesimista a previziunii veniturilor.precum si cel mai frecvent pe perioada de vara.iulie. Deoarece costurile unui astfel de eveniment depind de dorintele fiecarui cuplu in parte.scaune) Lumanari Faclii Baloane cu aer Baloane cu heliu Flori Impodobit masina miri Impodobit biserica Artificii tort Buchet de mireasa Lumanari de cunuinie Limuzina Ospatari Bucatar Foto + Video TOTAL Tarif(RON) De la 4000 De la 1000 De la 5 De la 10 1 3 50/aranjament De la 50 150 3.5 De la 150 De la 200 De la 250/h 400 1000 850+900 Frecventa 1 1 20 5 200 50 10 1 1 4 1 2 4 4 1 2+1 Valoare totala 4000 1000 100 50 200 100 500 50 150 14 150 400 1000 1600 1000 1700+900 12914 Aceste servicii sunt minime alese pentru o nunta. Ianuarie 2010 .Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Finantele afacerii Pentru previzionarea veniturilor S.L. Nr. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 16 Denumire serviciu Inchiriere sala Decorare sala (mese.

la valoarea de 206 624 Ron. septembrie: 2*12 914=25 828 (lunar) 2*25 828=51 656 Iunie.manager 1 bucatar 4 ospatari 1 sofer 2 persoane pentru decorarea salii La organizarea fiecarui eveniment va participa obligatoriu minim unul dintre cei doi asociati pentru supravegherea desfasurarii pregatirilor si pentru siguranta ca cerintele clientilor sa fie pe deplin indeplinite.iulie. estimam veniturile anuale provenite din nunti. 4*12 914=51 656(lunar) 3*51 656=154 968 Astfel. Previziunea cheltuielilor Pentru previzionarea cheltuielilor necesare pentru organizarea unei nunti cu oferirea serviciilor si produselor prezentate mai sus este necesara acoperirea urmatoarelor costuri: cheltuieli cu salariile cheltuieli cu materialale utilizate cheltuieli cu intretinerea sediului cheltuieli cu dedplasari cheltuieli cu amortizarea Ianuarie 2010 .Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Pentru pregatirea evenimentului este necesara implicarea urmatorilor angajati: . In aceste conditii estimam veniturile lunare astfel: Mai. in varianta pesimista.august.

manager: 1300 bucatar 1200 ospatar 700 sofer 700 organizator evenimente 1000 decorator sali 800 fotograf 1100 cameraman 1100 Astfel.5 0.5 Deoarece nunta nu este singurul eveniment organizat de firma salariile angajatiilor nu vor fi trecute in totalitate la cheltuielile cu nunta. Cheltuieli cu materialele utilizate Nr crt 1 2 3 4 Denumire Chirie sala Lumanari Baloane cu aer Baloane cu heliu Tarif(RON) 3800 3. cheltuielile totale cu salariile estimate sunt: 1300+1200*2+700*4 Astfel. adica 1238.3 1. Estimam ca doar un sfert din valoarea salariilor pentru o luna se vor plati din veniturile de la nunta. 2. cheltuielile lunare totale cu salariile estimate sunt: 1300+1200*2+700*4+700*2+1000+800*2+1100*2+1100*2+900=15 800 Estimam ca pe perioada unui an se organizeaza minim 16 nunti intr-o perioada de cinci luni: 5*15 800=79 000 79 000/16=4937.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei 1.12 Ron . Cheltuieli cu salariile Pentru primul an de activitate estimam salariile brute ale angajatiilor la urmatoarele sume: .5 Ianuarie 2010 Frecventa 1 20 200 50 Valoarea totala 3800 70 60 75 .

Estimam ca un sfert din aceste cheltuieli sunt acoperite de veniturile din organizarea nuntilor: 2000/4=500 500/16=31. 4. Cheltuieli cu intretinerea sediului In aceasta categorie de cheltuieli sunt incluse cheltuielile cu abonamente de telefon. internet. La fel ca si in cazul salariilor aceste cheltuieli nu sunt doar cheltuieli pentru nunta ci pentru intreaga activitate. 200*16=3200 Ianuarie 2010 . Eestimam o suma in valoare de 200 Ron pentru aceste cheltuieli pentru fiecare nunta.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Flori Impodobit masina miri Impodobit biserica Artificii tort Buchet mireasa Lumanari cununie Limuzina Tortul miresei Total 30 30 100 2 100 130 180/h 800 10 1 1 4 1 2 4 1 300 30 100 8 100 260 720 800 6323 In acest fel obtinem un total al cheltuielilor cu produsele utilizate in valoare de 6323 Ron. 3. cheltuieli de intretinere a sediului pe o luna de la o nunta.. curent.25 Ron.25 Astfel obtinem o suma in valoare de 31. apa. Cheltuielile cu deplasari reprezinta decontarile personalului pentru obtinerea tuturor celor necesare organizarii evenimentului. papetarie. curatenie. care le estimamla o valoare 2000 Ron lunar.etc.

Ianuarie 2010 . Astfel: 30000:10=3000 3000:12=250 Euro/luna (= 900 Ron/luna) 3000:16=187.5 6. Cheltuieli cu promovarea Pentru a face cat mai cunoscute serviciile firmei se va face publicitate pe piata locala si in judet. adica 3600/an. Total venituri: 222 624/ an Total cheltuieli: 124 468/ an Din aceste estimari rezulta un profit anual din organizarea nuntilor in valoare de 98 156 Ron ( 6134 Ron/ nunta). Acestea se vor amortiza liniar pe o perioada de 10 ani.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei 5. mobilier si aparatura in valoare totala de 30000 Euro. Cheltuieli cu amortizarea Mijloacele fixe care urmeaza a fi amortizate sunt reprezentate de cladire. Costurile acestor servicii sunt estimate la o valoare de 300 Ron/luna.

) y B.modificarile frecvente ale pietei (reducere cererii.C. inflatia.R. etc. creeaza un decalaj fata de concurenta. Oportunitati Cele mai mari oportunitati ale intreprinderii sunt oferite de originalitatea afacerii care asigura impactul asupra clientilor oferindu-le satisfactii suplimentare si. EVENTS S.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Riscurile afacerii si sansele de succes A.existenta unor politici de stimulare a accesului la capital. Riscuri La initializarea unei afaceri exista mai multe tipuri de riscuri.nivelul si evolutia inflatiei.identificam urmatoarele : .cadrul legislativ privind antreprenoriatul) microeconomice ( activitatile de marketing.furturile sau spargerile . pentru S. simultan. Datorita faptului ca aceasta afacere ofera servicii noi in Arad. prin serviciile unice in judet. Ianuarie 2010 .nivelul si evolutia ratei dobanzii. etc. salariatii si nivelul lor de pregatire..) Dintre toate tipurile de riscuri.L.fraudele . concurenta. impartite in doua mari categorii: y macroeconomice (situatia generala a economiei. sansele de reusita sunt maxime datorita faptului ca detine monopolul pe piata Aradului.

va fi o societate profitabila datorita unicitatii sale pe piata locala si datorita serviciilor diverse pe care le ofera. etc. workshop-uri.concurenta. Elaborarea si fundamentarea unui plan de afaceri inaintea inceperii unei afaceri este foarte importanta deoarece ne poate oferi o imagine completa despre afacerea respectiva si vom putea intelege daca este sau nu profitabila .C. training-uri. doar din organizarea nuntilor se va obtine un profit de aproximativ 90 000 Ron anual. botezuri. EVENTS S.pozitia pe piata.clienti.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Concluzii S. ne face sa intocmim o strategie a firmei . Conform previziunilor financiare. Ianuarie 2010 .L.deasemenea ne ofera date despre piata.) sunt extrem de solicitate se prevede un profit mare. cu recuperarea investitiilor intr-o perioada relativ scurta. Avand in vedere ca si restul serviciilor pe care le ofera (aniversari.R.misiunea si obiectivele sale.

Catalina Alexe).google.org www. Catalin Alexe.businessmagazin.ro - Ianuarie 2010 .wikipedia.editura Printech http://www.financiarul.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Bibliografie - Afacerea de la vis la succes (Cezar Scarlat.ro http://ro.com http://www.

cubul devine luminos. clovn etc.).5 ron (artificii medii) 5. .5 ron (artificii mici) Artificii de tort 3.jonglerii. verde. etc. Artificii 2.5 ron Animatori petreceri copii (in functie de momentul dorit) Animatorii pot fi costumati intr-un personaj indragit de copii (printesa. . albastru.face-painting.5 ron Ianuarie 2010 . PRET (RON) DETALII Cuburi de gheata luminoase 2.5 ron Paie luminoase Animatori 1.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Anexe OFERTA DE PRODUSE / SERVICII PRODUS / SERVICIU Accesorii luminoase La contactul cu lichidul din pahar. luminozitatea rezistand aproape 12 ore. Culori disponibile: alb. Momentul poate cuprinde: . putand indeplini astfel si rolul de racire a bauturii. rosu. Cuburile se pot congela.modelare de baloane.

Arcade de la 130 ron Royal 350 ron Royal 5 350 ron Royal 7 450 ron Royal 8 450 ron Royal 9 450 ron Covor de baloane cu aer 1 ron / balon Flori 4 ron / buc Ianuarie 2010 .Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei (artificii mari) de la 1 650 ron / 4 minute (Bucuresti) Artificii de exterior de la 2 150 ron / 4 minute (provincie) Baloane BBaloane cu heliu 3 ron Culori disponibile: orice culoare. Aranjamente cu baloane Spectacolele pirotehnice pot fi concepute si in functie de bugetul de care dispuneti.

portocale. 1 950 ron/ 300 pers. grapefruit. in functie de preferintele si imaginatia dvs.40 cm. Ciocolata folosita este ciocolata belgiana Callebaut. alba sau neagra. Aranjamente de botez (in functie de aranjament) Cascada de ciocolata 1 150 ron/ 100 pers. 1 350 ron/ 150 pers. ananas. Jumbo 130 ron Diverse aranjamente (in functie de aranjament) Se pot realiza si modele personalizate. H 120 cm Contine 100 de baloane mici. 1 750 ron/ 250 pers. Casuta de bani Dimensiuni: lungime fatada . inaltime casuta . La acestea se adauga si marshmallows.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Jumbo inima plina 450 ron Contine 300 de inimioare din latex si se poate desface la momentul dorit. pepene galben si mere.50 cm. iar gama de fructe cuprinde: banane. 50 ron (inchiriere) Catering Ianuarie 2010 . mango. 1 550 ron/ 200 pers. struguri. capsune. Veti fi serviti de catre o persoana calificata. kiwi.

Diverse decoratiuni / decorare restaurant (in functie de decoratiunile dorite) Se realizeaza in functie de spatiul care trebuie decorat si in functie de tipul evenimentului.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei (in functie de meniul dorit) Serviciul de catering poate include: . care pot fi ascunse sub drapaje de tul sau organza. . (in functie de dimensiunile dorite) Cruciulite pentru botez 0.personal calificat. . .mobilier. Confetti 7 ron (30 cm) Tunuri de confetti 10 ron (45 cm) 15 ron (60 cm) Cortine de lumini Aceste instalatii luminoase.vesela si tacamuri. stabilit in functie de preferintele dumneavoastra. . creeaza o ambianta deosebita.fete de masa. DJ Repertoriu foarte variat.mancare si bauturi.6 ron Cruciulitele au o fundita din organza (roz sau bleu). 700 ron Faclii 10 ron / buc Ianuarie 2010 Recomandate mai ales evenimentelor .

transportul este gratuit. sampania fiind a clientului.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei (inchiriere) Fantana de sampanie in aer liber. Serviciul este pentru primirea invitatilor deci are o durata de cel mult trei ore.5 ron Bratari pentru domnisoara de onoare Aranjamente de masa de la 15 ron de la 40 ron Aranjamente pentru prezidiu de la 150 ron Ianuarie 2010 . 500 RON Se inchiriaza doar instalatia si masuta speciala. Flori Buchete de mireasa / nasa Lumanari de cununie de la 150 ron de la 200 ron Lumanari de botez de la 150 ron Decorarea masinii mirilor Cocarde de la 50 ron Pentru Bucuresti.3 m. de la 1. Inaltime fantana: 1.

. procesate si livrate pe DVD.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Suporturi inalte de la 150 ron de la 150 ron de la 150 ron Arcade Decorare biserica Impodobire cristelnita de la 150 ron Alte aranjamente Formatie (in functie de durata momentului) Foto 600 ron Aparat foto profesional: Canon EOS 400D. procesate si livrate pe DVD. funde de scaune si aranjament prezidiu Huse scaune (tafta) Culori disponibile pentru huse: alb. 4. blitz Canon SpeedLite 580 EXII Huse. Oferta I Oferta II Un numar nelimitat de imagini JPG. cu rezolutie de 10 mpx. cu rezolutie de 8.Pana la 800 de imagini JPG. cu rezolutie de 10 mpx.100 de fotografii in format 10x15 sau 60 de fotografii in format 13x18. procesate si livrate pe DVD. blitz Canon SpeedLite 580 EXII 850 ron Aparat foto profesional: Canon EOS 30D Pana la 800 de imagini JPG. . Oferta III 900 ron Aparat foto profesional: Canon EOS 400D.2 mpx.5 ron / scaun Culori disponibile pentru fundele din Ianuarie 2010 .

Culori disponibile pentru esarfele din tafta: auriu. asezate pe mesele invitatilor. corai.ecran 1.instalatie de karaoke . au rolul de a crea o atmosfera aparte.videoproiector . in diverse locuri ale restaurantului. de gradina. corai. pentru nuntile in aer liber.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei + Funde scaune (tafta / tul) Fusta si esarfe pentru prezidiu (tafta / tul) Fusta. inclusiv lumanari mari. Culori disponibile pentru fundele din tul: orice culoare. ori chiar afara. 100 ron Iluzionist 400 ron Karaoke Cuprinde: . diferite prin forme. simple sau parfumate. esarfe si lumini pentru prezidiu tafta: auriu. (in functie de modelul ales) Marturii Ianuarie 2010 . comenzile se fac cu trei luni inaintea evenimentului. 150 ron Culori disponibile pentru fundele din tul: orice culoare.un microfon mobil 700 ron Lumanari decorative Lumanarile decorative. corai. culori si marimi.80 . Dispunem de foarte multe tipuri de lumanari. Pentru cele mai multe modele.80 / 1. Culori disponibile pentru fusta din tafta: alb.

cu interior din piele turcoaz Decapotabil Facilitati: CD.75 euro / km Omidee. Galaxy. luni .1 euro / km Elvis. bar inclus An de fabricatie: 1963 Capacitate: 4 locuri Culoare: alba.0.5 ron 2 ron Putem realiza marturii in orice nuante doriti si sub forma unor modele cat mai diverse. Anaconda si Excalibur . Diamond si Silver Star . 40 ron (set 1 . Grand'Ma. Masini retro Preturile sunt exprimate in euro si corespund perioadei 16 aprilie . Thunderbird.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Marturii cu un rand de tul sau organza Marturii cu doua randuri de tul sau organza Numere de masa 1.12) 40 ron (set 13 . Barul contine: apa minerala.vineri 5h 300 weekend 5h 350 An de fabricatie:1961 Capacitate: 4 locuri Culoare: alba. bar inclus Cadillac De Ville 1961 "Elvis" Ora suplimentara: 60 euro 300 Buick 1963 "Wild Cat" 350 Ora suplimentara: 60 euro Ianuarie 2010 . Coca-Cola si sampanie. Black Pearl si Big Mamma . cu interior din piele alba si gri Facilitati: CD. Wild Cat. Tariful / km parcurs (dus / intors) in afara Bucurestiului : Mammouth.24) Limuzine Accesorii necesare mai ales nuntilor cu multi invitati.31 actombrie.0. Pretty.5 euro / km. Krystal.

bar inclus An de fabricatie: 1966 Capacitate: 4 locuri Culoare: rosie. DVD. instalatie de fum. cu interior din piele alba Lungime: 12. geam despartitor.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei 300 Ford 1963 "Thunderbird" 350 Ora suplimentara: 60 euro An de fabricatie: 1963 Capacitate: 4 locuri Culoare: verde metalizat. plafon cu oglinda. laser. plafon cu oglinda. bar inclus Capacitate: 12 locuri Culoare: alba. "Anaconda" 600 Ora suplimentara: 110 euro Ianuarie 2010 . bar inclus 300 Cadillac De Ville 1966 "Grand'Ma" 350 Ora suplimentara: 60 euro 300 Ford 1968 "Galaxy" 350 Ora suplimentara: 60 euro Limuzine 650 800 Capacitate: 16 locuri Culoare: alba. fibra optica. pat matrimonial. fibra optica. cu interior din piele alba Decapotabil Facilitati: CD. cu interior din piele verde Decapotabil Facilitati: CD. cinci LCD. geam despartitor. orga de lumini. doua baruri. doua TV. trei baruri. CD. cu interior din piele gri si rosie Lungime: 12 m (cinci usi) Facilitati: stewardesa. cu interior din piele neagra Decapotabil Facilitati: CD. bar inclus Ford Excursion. bar inclus An de fabricatie: 1968 Capacitate: 4 locuri Culoare: rosie. DVD.5 m (cinci usi) Facilitati: stewardesa. aer conditionat. aer conditionat. CD. "Mammouth" Ora suplimentara: 150 euro 500 Lincoln Town Car Executive.

geam despartitor. "Krystal" 450 Ora suplimentara: 85 euro 400 Lincoln Town Car. fibra optica. geam despartitor.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei 500 Lincoln Town Car. bar inclus Capacitate: 6 locuri Culoare: alba cu top negru si interior din piele bleumarin Lungime: 8 m Facilitati: bar. aer conditionat. geam 400 Lincoln Town Car "Omidee" 450 Ora suplimentara: 90 euro 400 Lincoln Town Car "Pretty" 450 Ora suplimentara: 90 euro 400 Lincoln Town Car. DVD. trapa. aer conditionat. plafon cu oglinda. bar inclus Capacitate: 9 locuri Culoare: alba. fibra optica. cu interior din piele gri Lungime: 10 m Facilitati: stewardesa. CD. geam despartitor. bar inclus Capacitate: 9 locuri Culoare: alba. TV. DVD. CD. DVD. geam despartitor. "Excalibur" 600 Ora suplimentara: 110 euro Capacitate: 8 locuri Culoare: alba. geam despartitor. bar. trapa. aer conditionat. DVD. CD. CD. TV. LCD. LCD. "Diamond" 450 Ora suplimentara: 85 euro Lincoln Town Car "Silver Star" 400 440 Ora suplimentara: 85 euro Ianuarie 2010 . trapa. LCD. bar inclus Capacitate: 6 locuri Culoare: argintie. bar. aer conditionat. cu interior din piele gri Lungime: 10 m Facilitati: stewardesa. aer conditionat. CD. cu interior din piele bej Lungime: 9 m Facilitati: bar. DVD. cu top negru si interior din piele bordo Lungime: 9 m Facilitati: bar. TV. bar inclus Capacitate: 8 locuri Culoare: alba. DVD. cu top negru si interior din piele gri Lungime: 9 m (sase usi) Facilitati: bar. CD. plafon cu oglinda.

TV. Ianuarie 2010 . Materialul montat se preda pe DVD. Timpul de livrare este de maximum o saptamana. aer conditionat. se adauga fundal muzical. geam despartitor. aer conditionat. bar inclus Lincoln Town Car "Black Pearl" 250 300 Ora suplimentara: 50 euro Cadillac Brougham. DVD-urile au meniu personalizat. geam despartitor. Unde este cazul. bar inclus Capacitate: 6 locuri Culoare: neagra. aer conditionat. "Big Mamma" 250 300 Ora suplimentara: 50 euro Video 900 ron Camera profesionala Panasonic MV MD 10000 Filmare + montaj Cameramanul va fi la dispozitia clientului pe toata durata evenimentului.5 H si contine: intro. Durata unui DVD nu este mai mare de 1. CD.5 ore. TV. Materialul montat dureaza intre 3 . evenimentele principale si incheiere. trapa.4. posibilitatea de selectare a capitolelor si nu sunt protejate la copiere. cu interior din piele gri Lungime: 8 m Facilitati: bar.Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei despartitor. (livrarile care depasesc o saptamana vor fi anuntate). bar inclus Capacitate: 6 locuri Culoare: alba. CD. pentru a se putea pastra calitatea imaginii. cu interior din piele bleumarin Lungime: 7 m Facilitati: bar.

Universitatea POLITEHNICA Bucure ti Facultatea Electronic Telecomunica ii i Tehnologia Informa iei Ianuarie 2010 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful