• • • • •

þÿ

Acasă Carti care merita citite Cititorului meu Despre Puterea Prezentului

cauta

Puterea Prezentului
Să înveţi înseamnă să descoperi ceea ce ştiai deja. Să faci înseamnă să demonstrezi că, într-adevăr, ştii. Să-i înveţi pe alţii înseamnă să le aminteşti că şi ei ştiu, la fel de bine ca şi tine.
Feeds: Articole Comentarii

Initiere in Flacara Protectiei Psihice
noiembrie 22, 2009 de SH

Arhanghelul Mihail ne ofera aceasta energie care sa ne protejeze impotriva atacurilor psihice. Aceasta protectie este foarte importanta, mai ales in timpurile moderne unde suntem bombardati cu energii exterioare in permanenta. Atacurile psihice sunt mai frecvente decat noi oamenii realizam acest lucru.. Ele se intampla tot timpul. Suntem nascuti cu o defensiva naturala impotriva atacurilor

zilnice. Astfel este foarte important pentru orice vindecator.. dar . mult mai vulnerabil decat in mod usual. va enervati sau deveniti furiosi si luati o atitudine de aparare fata de acele persoane care in mod normal dumneavoastra nu o doriti. Cateodata. daca ele poarta in jurul lor energii negative. Mai mult clientii care au nevoie de vindecare deseori sunt incarcati excesiv cu energii negative. chiar si o persoana cu sistem imunitar spiritual foarte puternic. Vampirismul psihic inconstient este foarte frecvent. distribuirea-transmiterea de farmece. permanente previziuni ale esecului altei persoane. iar atacul este persistent. Cateodata. Exista trei tipuri de baza ale atacului psihic: -Asaltul psihic cand cineva in mod activ si intentionat ataca campul energetic al altei persoane cu intentii negative. In general este o buna idee sa va protejati energetic atata timp cat aveti in jur persoane cu energii negative sau care se alimenteaza cu energia sistemului dumneavoastra. daca este in special vicios. Despre Atacurile Psihice Atacul psihic este atunci cand cineva incearca sa faca rau altei persoane la nivel spiritual folosind energiile psihice. Chiar si o persoana care nu are intentii negative poate contamina sistemul energetic. dar sa si repare sistemul imunitar spiritual de fiecare data cand Flacara este activata. savirsit de un grup mare. -Contaminarea psihica se intampla cand un sistem energetic vulnerabil este expus unei energii negative. De exemplu cand cineva trimite ura catre alta persoana. Cand acestea se intampla individul devine foarte vulnerabil la atacuri psihice. -Vampirismul psihic este atunci cand cineva absoarbe energiile din cimpul energetic al altei persoane si poate fi: constient si facut permanent cu intentii negative sau facut inconstient fara intentii negative. poate sa cada prada unui atac psihic. In mod special vindecatorii si lucratorii cu Lumina sunt vulnerabili la atacurile psihice. terapeut sa se protejeze regulat. sistemul imunitar spiritual este compromis si nu corespunde unui atac psihic intens. vrajitorii catre alta persoana. In acest sens Flacara Protectiei Psihice ofera un ajutor imediat atat pentru atacurile psihice curente cat si o protectie de lunga durata datorita consolidarii sistemului imunitar spiritual. un sistem imunitar spiritual. energii negative.psihice. De aceea Protectia Psihica este CRITICA. Flacara Protectiei Psihice este astfel conceputa nu numai sa protejeze individual. Daca constatati ca in permanenta sunteti iritabili in jurul altei persoane sau grup de persoane. deoarece ei sunt deseori in contact cu energiile intunericului. Este ceea ce se intampla cand cineva este la nevoie si trage “lumina” de la alta persoana din sistemul campului energetic. ele probabil au energii negative care nu respecta sistemul energetic personal. care in mod normal iti asigura protectie impotriva atacurilor psihice comune.

nu langa aceia care il distrug. puteti alege prietenii. indoieli. tulburari de somn). acestea nu vor trece prin scutul de protectie al Flacarii) Flacara Protectiei Psihice va trebui invocata in fiecare zi o data la plecarea din casa si odata inainte de culcare. dar va va bloca sa trimiteti in exterior orice atac psihic personal (pentru ca daca mai aveti inca intentii negative. pierderea serviciului. Atacurile psihice pot fii foarte devastatoare si pot lasa urme necontrolabile ca de exemplu: depresia. Ingerii si ghizii nostri spirituali. Cancerul este rezultatul atacului psihic personal al celui bolnav. fibromialgia (dureri in tot corpul. Aveti incredere in intuitia si instictul dumneavostra. predispozitia la accidente. etc. etc. Contaminarea profunda inseamna boli de lunga durata cronice ca de exemplu: sindromul oboselii cornice. Aveti grija ca de multe ori persoane care par a fii dragute nu sunt ceea ce par. ganduri. o situatie se va face urmatoarea invocare: “Sfinte Arhanghele Mihail te rog invaluie ”proprietatea mea sau proiectul meu sau situatia mea” (o denumesti) cu Flacara Protectiei Psihice. Nu toate bolile sunt cauzate de atacurile psihice. Mod de utilizare Odata initiat puteti invoca Flacara protectiei psihice pentru a ridica un scut de protectie si energia curcubeului vindecator in jurul dumneavoastra. slujba. . iubitul. Deasemenea Flacara Protectiei Psihice trebuie invocata de cite ori intram in contact cu situatii sau persoane negative. Mai jos este modul de a invoca Flacara de protectie psihica: “Sfinte Arhanghele Mihail te rog inconjoara-ma cu Flacara Protectiei Psihice” (puteti schimba aceasta formula de invocare dar trebuie sa contina cuvintele Sfinte Arhanghele Mihail si Flacara Protectiei Psihice) Pentru a proteja o proprietate. anxietatea.” Flacara Protectiei Psihice nu numai ca va va proteja pe dumneavoastra sau pe orice altceva doriti sa protejati. iubita. probleme banesti. oboseala. atacurile psihice pot deschide recipientul campului energetic personal pentru contaminare energetica. lipsa norocului. ex. In cazurile bolilor. etc. asa ca folositi aceasta metoda ori de cate ori simtiti nevoia. boli. Alegeti sa traiti langa oameni care va inalta spiritul.trebuie in acelasi timp sa limitati interactiunea cu acesti oameni cat de mult este posibil. nu vor ca noi sa ne ranim. un proiect. In timp ce nu puteti alege familia. scleroza multipla.

asa ca aceasta initiere este acolo gata oricind va este convenabil sa o primiti! Pentru a primi initierea stati aproximativ 30-45 minute in meditatie si pur si simplu chemati Arhanghelul Mihail sa va initieze cu Flacara Protectiei Psihice trimisa de mine! Va puteti initia sau reinitia pe dumneavoastra insiva sau alte persoane in orice moment invocind Arhanghelul Mihail: Sfinte Arhanghel Mihail te rog initiaza-ma in Flacara Protectiei Psihice! Pentru a amplifica efectul acestei experiente puteti sa ardeti o lumanare sau uleiuri aromate sau orice altceva ce va va ajuta sa va creati spatiul sacru al dumneavoastra. Va daruiesc acesta initiere dupa Voia lui Dumnezeu si in acord cu Legile Divine pentru ca Pacea si Lumina sa mereu fie cu voi! Daca doriti. si reluati un program strict de protectie pana cand criza se termina. Chiar si persoane cu sistemul imunitar spiritual foarte puternic pot suferi atacuri serioase. 14 2 Rate This Postat in ghizi spirituali. meditatie. reiki | Etichetat initiere | 5 Comentarii . initiere. Daca acest lucru vi se intimpla dumneavoastra invocati Flacara Protectiei Psihice imediat si pe parcursul intregii zile.Pentru ca sistemul imunitar spiritual sa devina puternic. sa invocam Flacara Protectiei Psihice cat mai des. Deasemenea puteti folosi orice alta metoda de initiere cu care deja sunteti familiarizati. Nu exista limitari pentru numarul de reinitieri asa cum nu exista limita de timp pentru initieri. dar Sfantul Arhanghel Mihail trebuie invocat de fiecare data. puteti adauga la aceasta initiere si alte energii sau previziuni invaluind cu flacara de curcubeu persoana care primeste initierea. Initierea Aceasta energie poate fii impartasita liber si gratuit cu orice alta persoana si deasemenea este in regula sa fie daruita impreuna cu orice alta initiere in Reiki! Cum primiti initierea Initierea poate fii trimisa la distanta si in timp. Nu uitati si de beneficitatea Rugaciunii de protectie (o gasiti pe acest blog). meditatia de impamantare foarte buna pentru inlaturarea manipularilor si folosirea simbolul Rama de catre practicantii Reiki initiati in Karuna gr 2. util pentru taierea tuturor stringurilor si legaturilor.

5 Răspunsuri 1. 2009 la 11:00 am | Răspunde Felicia SH. 2009 la 2:43 pm | Răspunde SH Sigur ca poti sa te vindeci. Am sa iti trimit pe email asta seara mai multe detalii. “Acatistul Arhanghelilor Mihail si Gavril” http://www. 2009 la 12:51 am | Răspunde SH Buna Felicia si bine ai venit! Rugaciunea de nelipsit din viata fiecarui crestin este “Tatal nostru” zilnic spusa si dimineata cand te trezesti si seara cand te culci! Foarte importante sunt Postul.ro/sfintii-arhangheli-mihail-sigavriil/72891-mihail-si-gavriil-acatistul-sfintilor-arhangheli” “Paraclisul Maicii Domnului” http://saraca. pe noiembrie 23. pe noiembrie 25. spusa tot zilnic. Iar singurica ai de facut zilnic rugaciuni pentru vindecare si protectie. o pe noiembrie 26.orthodoxphotos. “Rugaciunea de protectie” http://putereaprezentului. In primul rand un tratament de refacere a aurei care a suferit atacurile si reechilibrarea chakrelor. 2009 la 1:52 pm | Răspunde martisor Si daca am stat mult timp in compania cuiva care m-a atacat psihic constant si am ramas cu probleme dintre cele enumerate de tine. Maslu” care se slujeste in Biserica in fiecare vineri.com/acatiste/paraclisul_maicii_Domnului . rugaciuni de vindecare si protectie.crestinortodox.com/2009/09/29/rugaciunea-deprotectie. trimite-mi si mie. Spovedania si Sfanta Impartasanie.wordpress. am mare nevoie pentru mine si fetita mea de 10 ani. cum pot sa ma vindec? Pot? o pe noiembrie 23. Te pup si o zi frumoasa! 2. Pentru protectie si vindecare sunt : “Sf. te rog.

Eu iti mai recomand pentru fetita ta o carte frumoasa care iti poate fi de ajutor “Basme terapeutice pentru copii si parinti” de Sempronia Filipoi http://www. pe ianuarie 1. 2010 la 6:52 pm | Răspunde NICA MONICA MINUNATA ACEASTA INVATATURA ! Comentarii RSS Lasă un Răspuns þÿ Nume (necesar) E-mail (will not be published) (necesar) Site web þÿ þÿ Trimite comentariul Anunţă-mă despre viitoarele comentarii apărute prin email.scribd. rugaciuni spuse seara vreme de 40 de zile cu o lumanare aprinsa si cu multa-multa simtire.htm. • Abonare prin email la acest blog .com/doc/21265300/Basme-Terapeutice-PentruCopii-Si-Parinti-Filipoi.. Cu mult drag SH 3.

þÿ Sign me up! Din Punctul de Lumină. Fie ca Lumina să coboare pe Pământ! • • • Pagini o o o Carti care merita citite Cititorului meu Despre Puterea Prezentului • Search for: • þÿ cauta Articole recente o o o o o o o o o o o o o o o Importanta zilei de astazi. 31 decembrie 2009 in plan spiritual Ashes & Snow Initiere in Flacara Violet Invitatie la film . din Mintea lui Dumnezeu Fie ca Lumina să pătrundă în Minţile noastre.Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email. 31 decembrie 2009 in plan spiritual Ashes & Snow Invitatie la film – serialul TV despre Reptilieni – “V” Bate si ti se va deschide Craciunul in Lumina Maestrilor Meditatia zambetului launtric Solstitiul de iarna 2009 Ce spun maestrii copii despre iubire si rugaciune Etica Fantana Initiere in cele 7 Culori ale Ingerilor Initiere in Flacara Violet Tipuri de Initieri Terapia iertarii Cristalele intre fizic si metafizic Importanta zilei de astazi."V" Initiere in Flacara Protectiei Psihice • Top Postari o o o o o • Arhivă .serialul TV despre Reptilieni .

o o o o • o o o o o o o o o o decembrie 2009 (29) noiembrie 2009 (17) octombrie 2009 (13) septembrie 2009 (22) Carti care merita citite Actiuni energo-informationale Alexiada – Corpul Eteric Anthony Mello – Constienta. Capcanele si Sansele Realitatii Arsenie Boca – Cararea Imparatiei Aryana Havah – Cartea a II-a de La Zamolxe Spre Noua Era Aryana Havah – Inuaki. reptilianul din mine Carlos Castaneda – Arta Visatului Carlos Castaneda – Calatorie La Ixlan Carlos Castaneda – Latura Activa a Infinitatii Cuviosul Nicodim Aghioritul – Cele Mai Frumoase Rugaciuni Ale Ortodoxiei o Dragos Ovidiu Argesanu – Arta Razboiului Psi o Dragos Ovidiu Argesanu – Atacul Psi Intre Stiinta Si Magie o ECKHART TOLLE – PUTEREA PREZENTULUI o Hiroshi Motoyama – Karma Si Reincarnarea I o Hiroshi Motoyama – Karma Si Reincarnarea II o Jasmuheen – Despre meditatie o Jasmuheen – Hrana zeilor o Jasmuheen – Radianta Divina o Johnathan Livingstone – Pescarusul o Jose Silva – Robert Stone – Tu Vindecatorul o Katrina Raphael – Energia Vindecatoare a Cristalelor 2 o Katrina Raphaell – Lumina Cristalelor 1 o Lazarev – 20 de Trepte catre divinitate o Lazarev – Diagnosticarea karmei o Lazarev – Dialoguri o Lazarev – Indrumar de supravietuire o Lazarev – Iubirea o Lazarev – Karma pura o Lazarev – Karma si privire in viitor o Lazarev – Principii de vindecare o Lazarev – Raspunsuri la intrebari o Lazarev – Transcederea fericirii o Mircea Iordanescu – Ortoonica o Omraam Aivanhov – Alchimia Sau Cautarea Perfectiunii o Omraam Aivanhov – Calea Tacerii o Omraam Aivanhov – Cartea Magiei Divine o Omraam Aivanhov – Ce Este Un Maestru Spiritual o Omraam Aivanhov – Centrii Si Corpuri Subtile o Omraam Aivanhov – De La Om La Dumnezeu o Omraam Aivanhov – Determinism Si Nedeterminism o Omraam Aivanhov – Egregorul Porumbelului Libertatii o Omraam Aivanhov – Forta Sexuala Sau Dragonul Innaripat .

Uneste-te! Alexiada Bogdan Levitchi Carmen Mares Constantin Gheorghita Dr Dragos Ovidiu Argesanu Oliviu Matei Vlad Risvan Rusu Drunvalo Melchizedek – Merkabah Meditation Tehnici de Eliberare Emotionala AUM – Portal pentru evolutia ta spirituala Citesc cu placere Maestri Reiki si nu numai Meditatii & Tehnici Recomandari .o o o o o o o o o o o o o o o o o • o o o o o o o o o o o o o o o o • o o o o o o o • o o • o Omraam Aivanhov – Lumina Spirit Viu Omraam Aivanhov – Noul Pamant Omraam Aivanhov – Omul Spre Victoria Destinului Sau Omraam Aivanhov – Reguli de aur Omraam Aivanhov – Semintele fericirii Omraam Aivanhov – Un Nou Inteles Al Evangheliilor Omraam Aivanhov – Yoga nutritiei Radu Cinamar – 12 zile O initiere secreta Richard Webster – Cold Reading the Future With Numerology Semfronia Filipoi – Basme Terapeutice Pentru Copii Si Parinti Stiinta pierduta a lui Zamolxis – Cristina Nicoleta Sprinceana Ted Andrews – Cum sa vezi si sa interpretezi aura Teodor Rosca – 2012 Terapie spirituala – Ghid practic – Constantin Gheorghita Walsch Donald Neale – Conversatii Cu Dumnezeu -Vol 3 Walsch Neale Donald – Conversatii cu Dumnezeu – Vol 1 Walsch Neale Donald – Conversatii cu Dumnezeu – Vol 2 Adevarul te va elibera Cararea Universului Codul lui Oreste Dincolo de limite Dincolo de Materie Drumuri catre tine Dumitru Ioan Branc Eu sunt Evolution Iesirea din Matrix Iluzia realitatii Inuaki Lumea Reala Melfior Ra rEvolutia Interioara Romania.

31 decembrie 2009 in plan spiritual o Magda Bulagea on Ashes & Snow o mihaeladr on Importanta zilei de astazi.o o o o o o o • o o Cartea Info – Carti on-line Cristina Demetrescu – Astrolog Drunvalo Melchizedek Editura For You NLP. 31 decembrie 2009 in plan spiritual o zuzu on Ashes & Snow o Lary on Importanta zilei de astazi.com • • • Blog Stats o 19.com. life & business coaching Parintele Arsenie Boca Sfat info – Revista terapiilor complementare comentarii recente NICA MONICA on Initiere in Flacara Protectiei Psihice sanda_victoria62 on Importanta zilei de astazi. • . 31 decembrie 2009 in plan spiritual o SH on Ashes & Snow o Radu U on Ashes & Snow o ADRIAN-ALEXANDRU on Invitatie la film – serialul TV despre Reptilieni – “V” o SH on Invitatie la film – serialul TV despre Reptilieni – “V” email: strong_heart181@yahoo.581 hits Nor de categorii 2012 ascensiune astrologie carti clarviziune constientizare constiinta cursuri documentar ghizi spirituali ierburi si remedii naturiste ingeri initiere karma maestri maya meditatie merkabah mesaje reiki rugaciune stiinta tehnici si metode de vindecare spiritualitate • terapie energetica transformare ADN Bloguieşte pe WordPress. Tema: Mistylook de către Sadish.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful