KERJA KURSUS SEJARAH TINGKATAN 2

PERKARA: TAJUK:

KERJA KURSUS SEJARAH TINGKATAN 2 BANGUNAN BERSEJARAH DI PULAU PINANG

NAMA:

MUHAMMAD AFIF HAMDANI BIN MOHMAD NAJHAN

KELAS: GURU PENILAI:

2 ZAID EN.MOHAMAD ABDULLAH B. RAMLI

ELEMEN
E1 E2 E3 MENGUMPUL FAKTA SEJARAH MEREKOD FAKTA SEJARAH PENERAPAN UNSUR PATRIOTISM HASIL KAJIAN KESELURUHAN MARKAH KESELURUHAN

MARKAH

.

9.GEREJA ST.MASJID KAPITAN KELING 4. 3.KOTA CORNWALLIS 7.KANDUNGAN BIL. 8. 5.PENANG FREE SCHOOL 2. TAJUK TAJUK KERJA KURSUS: BANGUNAN BERSEJARAH DI PULAU PINANG SENARAI KANDUNGAN PENGHARGAAN OBJEKTIF KAJIAN KAEDAH KAJIAN LAPORAN KAJIAN 1.ST. 1. RUMUSAN LAMPIRAN RUJUKAN MUKA SURAT i iii iv v vi . 2. 4. 6. GEORGE 3. GEORGE¶S GIRLS HIGH SCHOOL 5.

terima kasih kerana memantau tugasan yang saya lakukan. tiada gading yang tisak retak. Buat adik-adik Farah dan Wafiy yang sentiasa menenangkan saya dengan senda gurau yang menghiburkan. Bersyukur ke hadrat Allah Azzawajalla yang telah memberi kekuatan dan limpahan idea kepada saya untuk menyempurnakan tugasan yang telah diamanahkan. tiada bumi yang ditimpa hujan. segala jasa baik cikgu takkan saya lupakan. Ucapan terima kasih saya rakamkan buat guru pembimbing yang saya hormati En. Mohamad Abdullah b. Ramli. Segala yang baik itu dari Allah dan segala kekurangan itu dari kelemahan diri saya sendiri. Buat rakan seperjuangan yang sentiasa menemani dan member ransangan minda.Assalamulaikum dan salam Satu Malaysia. Buat ayah dan mummy. JAZAKALLAH HUKHAIRAH KATHIRA . begitulah dengan tugasan saya ini. Akhir kalam.