Cauzele care duc la aparitia bolilor – in viziunea lui Lazarev Cu ceva timp in urma aparea in Rusia, concomitent la doua

edituri diferite, "Karma sau armonia dintre fizic, psihic si destin", o carte care prin argumente intemeiate pe fapte concrete, a dinamitat intreg edificiul filozofiei materialiste, afirmand si demonstrand, cu fapte greu de contrazis, prioritatea spiritului asupra materiei. Autorul lucrarii, Serghei Nikolaevici Lazarev, un cunoscut bioenergetician rus, a facut o descoperire care ar putea revolutiona intreaga conceptie contemporana asupra diagnosticarii si tratarii bolilor. Iata care sunt, in viziunea lui S.N. Lazarev, cauzele care duc la aparitia bolilor: Prima cauza: Multe procese care au loc acum in viata sunt indreptate spre eliminarea blocajelor dintre constiinta si subconstientul omului. Tot ce patrunde in subconstient constituie un ghid al actiunilor si incepe sa functioneze activ. Daca cu 100-150 de ani in urma absolutul subconstientului era in principal apanajul artei, filozofiei, al catorva scoli ezoterice, in prezent acestui proces i s-a raliat medicina. Logica constiintei umane este orientata catre supravietuirea corpului fizic. Logica subconstientului, catre pastrarea si dezvoltarea structurilor spirituale. De aceea incercarile de substituire mecanica a acestora in cele mai multe cazuri duc la disparitia uneia din aceste doua componente. Acum subconstientul omului asimileaza murdaria energetica cu o viteza neinchipuita si nu doar pentru ca unii incearca sa patrunda in el, ci si pentru a ti se bloca subconstientul. Sentimentele si trairile negative care patrund in subconstient, nu mai pot fi controlate de om si intrucat sanatatea fizica este strans legata de subconstient, apar niste dependente complicate si niste urmari grave. Cercetarea structurilor karmice demonstreaza, in mod elocvent, la nivelul energetic, porunca biblica: "Respecta pe tatal tau si pe mama ta ca sa se prelungeasca zilele tale pe Pamant…" Raporturile fata de mama si tata trebuie sa fie intotdeauna cele respectate. Codul legilor si regulilor care a existat in societate in toate veacurile proteja impotriva destramarii celor mai fine structuri ale campurilor oamenilor. Acum toate acestea

De aceea. suparare pe care le nutresc cei din jur fata de om corespund cu strictete ce ceea ce-I sadit in karma acestuia. sa emane ganduri si stari emotionale negative. Ne putem opune doar la nivel fizic. cand omul cere iertare pentru toate ofensele si . Sentimentele de dragoste. Oamenii sanatosi nusi permit sa tina suparari. In campul omului sunt continute programe informationale ale atitudinilor fata de le si programe ale atitudinii acestuia fata de alti oameni. iar nivelul energetic al omului creste brusc. Modalitatile au fost plansul. ne amelioreaza destinul si sanatatea copiilor. spartul veselei. Campul fiecarui om contine cate un set de programe care determina interrelatiile sale cu lumea si cu oamenii. sa dezamorseze aceasta bomba. nu e bine sa raspundem in acelasi fel. Relatiile dintre oameni sunt determinate de niste coduri ale campurilor lor. de exemplu. injuraturile. Aceasta e cea mai puternica aparare impotriva nenorocirilor. rautatea constituie o tentativa de atac bioenergetic nu numai asupra unui individ ci si asupra Universului. care sunt invidiati. ne fereste de boli. etc. in mod intuitiv. bolilor si a aceea ce numim "deochi". Este o bomba cu explozie intarziata. de blandete. Acest lucru ne curata karma. ci primul semnal al unor puternice nereguli ale structurilor spirituale ale copilului. cand sunt indragostiti. insa la nivelul campului si la nivelul spiritual trebuie sa ne pastram intotdeauna o atitudine de smerenie. "Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei care va urasc…". sa scape de sentimentul de suparare. Foarte multe boli sunt puse in legatura cu faptul ca oamenii nu stiu cat e de periculos ca in perioadele de puternic avant sufletesc. sau de care omul nu se poate debarasa timp indelungat reprezinta un mare pericol. sau de structuri emotionale si psihice deformate. Oamenii au incercat. sa manifestam iubire fata de oameni li sa tinem minte ca orice neplacere este cauzata de imperfectiunea noastra. care nu e obligatoriu sa se manifeste sub forma de boala la copil. care sufera traumatisme. Cand impotriva noastra se intreprinde ceva neplacut. Enurezisul nu e o boala. ura.sunt pierdute. orice sentiment al jignirii care a intrat la o mare adancime. Atunci cand insa supararea este tinuta timp indelungat ea devine de cateva ori mai periculoasa si loveste nu doar in cel care o tine dar si in copii lui. provocand deformatii ale structurii campului. Irascibilitatea in raporturile cu oamenii. De aceea exista oamnei care sunt in permanenta jigniti. In iudaism si crestinism exista Duminica Iertarii. ci poate aparea si sub forma de soarta nefericita a copilului.

catre Dumnezeu. Prima este cea de avertizare. el se foloseste . acestia pot fi pedepsiti impreuna cu noi. In iudaism cel care se caieste sau in crestinism talharul rastignit pe cruce care se pocaieste se pot ridica mai sus decat un sfant pentru ca ei au nevoie de eforturi de zeci de ori mai mari decat un om cu karma curata pentru a trai intreaga viata in sanctitate. In luna a cincea. In timpul caintei are loc ruperea lantului de cauze si efecte in care o fapta trage dupa sine pe urmatoarea. Rezervele karmei omenirii sunt epuizate si doar aspiratiile personale ale fiecarui om vor determina gradul sau de protectie impotriva nenorocirilor.nedreptatile pe care le-a savarsit cu voie sau fara de voie. Cainta. sensul caintei este inteles intr-un mod gresit in prezent. A doua este cea de oprire a activitatii care impiedica dezvoltarea normala a omului iar a treia cea de eliminare a mecanismelor care permit raspandirea informatiei negative. Stramosii nostri urneau roata subconstientului prin aspiratia catre Dumnezeu. Rudele noastre si chiar animalele domestice depind de noi. Subconstientul e ca o roata imensa si grea care este greu de pornit. inaine de a ucide un om trebuie sa ucizi in tine iubirea fata de acel om. fara sa depunem eforturi pentru a o mentine. Nu trebuie sa uitam ca suntem celulele unui singur organism imens care se cheama omenire care. dar si mai greu de oprit. Din pacate. copilul este intr-o comuniune absoluta cu Dumnezeu si cu Universul. De aceea acum ne poate ajuta numai aspiratia constienta si neintrerupta catre armonia lumii. A te cai inseamna a-ti indrepta toate fortele asupra propriei schimbari si niciodata sa nu-ti mai repeti greselile. Uciderea sentimentului de iubire reprezinta terenul pe care prolifereaza multe crime si nenorociri. inainte de toate. Universul. Constiinta omului e ca o mica rotita ce poate fi rotita prin eforturi nu prea mari inainte si inapoi. iar daca incalcam legile eticii. In ultimii 300 de ani noi traim din inertia acestei miscari. prin iubire si facere de bine. Deoarece pentru o viata normala omul trebuie sa intre periodic in contact cu Universul. pentru ca. Boala poate indeplini diferite functii. atunci intra in functiune mecanismul caintei si are loc autopurificarea in subconstient. Daca acest lucru se face cu sinceritate. nu este un sir de remuscari sterile. la randul lui este o parte a unui sistem unitar. Cauza a doua: Exista un mare pacat pe care il poate comite un om in viata: sa ucida iubirea.

Celula poarta programul de distrugere a organismului. Daca omul nu face acest lucru disparitia familiei este inevitabila. In lunile 3 si 4 femeia trece niste incercari. dorinta unuia dintre parinti de a avea numai baiat sau numai fata. Copiii au acum capacitati bioenergetice de zeci de ori mai mari decat copii stramosilor nostri. constituie o demolare a destinului sau. fatul interactioneaza puternic cu lumea nconjuratoare. Este foarte important ca in timpul bolii copilului sa cream conditii pentru insanatosirea lui corecta.pentru aceasta de amintirile din luna a cincea. nemaivorbind de tentativa de a scapa de el. inca inainte de conceptie. Acestea pot lua cele mai neasteptate forme si de modul in care acestea sunt trecute depinde caracterul si viata viitorului copil. daca est in comuniune cu Dumnezeu. Organismul reactioneaza in mod corespunzator. asupra bunastarii materiale viitoare a urmasilor nostri. acest lucru va insemna o adevarata catastrofa pentru el. Parintii trebuie sa se gandeasca inainte de toate la spiritul copilului si abia dupa . in mod automat copilul mosteneste nu numai programul propriilor copii dar si al Universului. Blocarea acestui program este posibila numai prin aspiratia catre Dumnezeu si printr-o mare iubire. Chiar si numai simpla indoiala asupra dorintei de a avea un copil. deformarea lor sau chiar distrugerea lor partiala. de separare de omul iubit. Pana la nastere. Daca este vorba de ura. Soarta si caracterul viitorului copil se formeaza in campul inforenergetic al parintilor. a fericirii si sanatatii sale. fatul. De aceea daca parintii au dubii daca sa dea sau nu nastere copilului. Insa noi acordam prea putina atentie dezvoltarii lor spirituale concentrandu-ne mai ales in directia orientarii lor profesionale. Principala informatie ereditara se transmite nu numai prin intermediul campului. In luna a cincea. a structurilor de comunicare si solidaritate cu oamenii. Extrem de negativ se repercuteaza asupra structurilor campului viitorului copil planificarea brutala a sexului acestuia. Mama este indisolubil legata prin camp de copilul ei si de aceea trairile emotive ale mamei se rasfrang asupra copilului. ele deja exista si-i determina viitorul. primeste de la El o suma de calitati. Asupra structurii spirituale si a starii lui fizice exercita o puternica influenta structura spirituala si comportamentul etic al mamei. codate in campul sau. Orientarea catre valorile spirituale sa fie mai puternica decat toate celelalte tendinte. Daca mama sau tatal s-au dezis in acest timp de copil iar in timpul unui scandal intre soti acest lucru se poate intampla si la nivelul subconstientului. Structura negativa a campului femeii determina multe din viitoarele nenorociri ale copilului. are loc un atac asupra acestro structuri. In momentul conceptiei.

trebuie eliminate. si o parte din karma. Orice suparari si reprosuri ale parintilor. Din acest motiv indoparea copilului cu medicamente si mancare nu poate decat sa-i faca un rau. ce aspira spre dragoste. Karma se imparte intre copil si mama. trec in campul copilului iar acesta incepe sa fie bolnav. De aceea.aceea la trupul sau. Multe femei stiu ca sanatatea li se amelioreaza dupa nasterea copiilor. noblete. in numele acelui om in cinstea caruia ne botezam copilul. Numele dat copilului se intipareste in campul sau bioenergetic si depinde de karma aceluia al carui nume il poarta. Inainte copiilor li se dadeau nume de sfinti – si nu era deloc intamplator. Promiteti-i ca-l veti duce la teatru. la . adica tulburarile sanatatii prin care mama iti ispasesete propria karma. Copilului ii vine greu sa invete si el refuza sa faca acest lucru. Cum se recunosc deformarile din campul copilului? Copii sufera de alergii. riscam deoarece greselile si viciile sale va trebui sa le ispaseasca cel care i-a luat. supraalimentarea sunt chiar mai importante pentru parinti decat pentru copii. Iubirea pe care o nutreste mama pentru copil ii innobileaza structurile campului ei ameliorandu-i starea fizica. rugandu-ne la Dumnezeu in gand ca in numele copilului sa intre numai ceea ce este luminos. delicatese. fac des pneumonii. Dar mai este o cauza pe care oamenii n-o banuiesc. Mama transfera bolile sale copilului. de etica si chiar de regimul alimentar al parintilor. unul fata de celalalt car si fata de lumea din jur. De aceea in timpul bolii copilului foarte multe depind de comportamentul. de sopii sau fata de lumea din jur. comuniune. Dandu-i copilului numele unei rude. Copilul trebuie sa se gandesca la satisfactii spirituale. pura a sfantului se unea cu cea a copilului protejandu-l si actionand in favoarea lui. Starea sufleteasca a parintilor este starea sufletului si trupului copilului. Lipsa dorintei de a invata apare la copil foarte simplu. Renuntarea la carne. au probleme cu rinichii. va da nastere unor copii talentati. este necesara blocarea partii negative a karmei. Karma sacrosanta. O mama iubitoare care nu-si permite si nu permite nimanui sa se indoiasca de sentimentul de dragoste si de comuniune cu Divinitatea. dandu-i copilului numele unui muritor. alcool. In timpul sarcinii mama se debaraseaza de sentimentele fata de sot. Pentru a-l pazi pe copil de boli si necazuri parintii trebuie sa inteleaga lucrul cel mai important: copilul trebuie sa fie sanatos sufleteste. adica odata cu numele. Nu-i promiteti niciodata copilului ca-i veti cumpara delicatese sau jucarii. Aceasta duce la formarea unui program de renegare a campului informational al Universului care blocheaza capacitatile copilului de a lucra cu informatia. Cu iubirea poti vindeca dar cu atasamentul poti dor sa faci rau. spre Dumnezeu. copilul.

sa ne plangem de soarta. sterilitatea poate fi eliminata prin interventie chirurgicala. suprasolicitarea karmei si alimentatia incorecta. rudelor. Barbatul si femeia care se iubesc isi imbunatatesc karma. Daca ne luam dupa logica obisnuita. reprezinta o crima imensa. In acest mod ea. in alimentatie. Insa distrugand iubirea. cu propriul organism care incearca sa ne salveze familia de la pieire. Cauza paradontozei o reprezinta barfirea tatalui. Cele mai periculoase sunt vorbele rele la adresa parintilor. Copilul nascut in astfel de conditii poate avea niste structuri deformate ale spiritului. Organismul feminin blocheaza aceasta posibilitate. refuza sa conceapa un copil care sa fie grav bolnav sa moara sau sa faca rau altora. cat si ale barbatului. Echilibrarea emotionala si coborarea agresivitatii subconstiente sunt facilitate de utilizarea regulata.muzeu. Mama care promite copilului diferite lucruri materiale. urarea raului oamenilor apropiati. "Boala nu te lasa sa pacatuiesti" se spune in Biblie. Prin ce sunt periculoase vorbele si gandurile rele? Cand ne . Omul care iubeste. femeia care ucide iubirea in barbatul care o iubeste distruge structurile spirituale fine atat ale ei. in schimbul unor rezultate la invatatura sau a cuminteniei face din el un sclav al carui stapan va fi lucrul promis. Noi consideram in mod obisnuit ca aceasta este o boala si ne luptam cu noi insine. se vindeca pe ei si si copii lor. Aceasta a fost si principala cauza a disparitiei civilizatiilor precedente. sentimentul contactului cu Universul. fara sa vrea. Aceste structuri nu dispar dupa interventia chirurgicala de indepartare a miopiei ci continua actiunile distructive la nivelul campului. Omul viseaza la nivelul unor structuri foarte fine ale campului iar penetrarea in acele zone a ceea ce este material. creeaza un program de nimicire a tot ceea ce e sfant in favoarea unor avantaje materiale. Se dovedeste ca acest obicei are ca urmare distrugerea… dintilor. pamantesc coboara incredibil de jos omul. nutreste asemenea sentimente incat uciderea lor. Faceti-i cadouri cand nu se asteapta. Cauza a treia: In viata de zi cu zi ne permitem adeseori sa-i vorbim de rau pe altii. pe noi. a verdeturilor. in altcineva sau in el. se transfera asupra acestor organe sau asupra paramentrilor spirituali ai omului. Cauza miopiei o constituie deformarea structurilor campului la nivelul capului determinate de sentimentul de ura din structurile stabile ale campului uman.

pentru ca in permanenta ne ruinam sufletul si trupul. bolile rudelor sau copiilor. Subconstientul nostru e intr-atat de deformat. incat nici suportarea raului nu e o conditie suficienta pentru pastrarea integritatii sufletului si a trupului. Orice om bun sau normal are sansa de a pieri. da rudelor si cunoscutilor mei sanatate. "Nu judecati. trebuie sa fii activ de bun. Poate incepe destramarea structurilor spirituale iar cand apar nenorocirile. Singurul lucru comun tuturor este bunatatea sufleteasca. Ne atacam si ne omoram unul pe altul in mod sistematic de multe ori fara sa ne dam seama de asta. Murim devreme. Chiar si pactul interior cu omul care barfeste poate fi periculos. De aceea acum nu e suficient sa fii bun si sa nu faci rau nimanui. Nu e suficeint sa fii bun. comportamentul de asemenea. Are loc un proces sub forma de avalansa al autodistugerii fara ca nici macar sa fie necesara conectarea unor trairi negative. Care este numitorul comun al persoanelor longevive? Alimentatia este diversa. omul abia daca iti mai aduce aminte de vorbele spuse si nu-ti va da seama ca pricina nenorocirilor a fost barfa. Cuantul intensifica orice program. Barfa. In situatia actuala. .gandim la cineva se creeaza o punte energetica intre noi si cel la care ne gandim. Omul care-si incepe ziua cu rugaciunea : "Doamne. De aceea orice gand rau reprezinta un atac energetic care poate aduce prejudicii. gandurile urate despre oamnei reprezinta un traumatism aplicat omului impotriva acestea sunt indreptate si in acelati timp. cu aceea vi se va masura". Japonezii sunt poporul cel mai longeviv. Daca omul barfeste pe cineva. Aprecierea negativa a cuiva produce o puternica scadere a energiei. iar mie rabdare". ca sa nu fiti judecati – caci cu ce masura masurati. Este suficient potentialul negativ acumulat pana in prezent de omenire. Traumatismul produs de vorbele urate se poate manifesta nu neaparat la nivelul fizic si nu neaparat brusc. In prezent energetica Pamantului este de asa natura incat si gandurile rauvoitoare despre un om sunt suficiente pentru a-i produce un rau. Are loc un schimb de informatie si de energie. principala conditie pentru supravietuire o constituie eforturile constiente indreptate spre schimbarea propriei persoane. se va asigura impotriva multor pacate. propriului camp si pierderea energiei. distrugerea prorpiilor structuri karmice. "Iubiti-va dusmanii" este un apel la esenta spirituala a omului de a nu reactiona printr-o lovitura la un atac energetic. el ii produce un traumatism persoanei respective. dar si cel mai politicos din lume.

A inceput degradarea si destramarea structurilor campului. Aceasta blocheaza canalele de legatura cu cosmosul si provoaca o cadere energetica. au renegat inaltele sentimente ceea ce a dus la inchiderea completa a canalelor care-i unea cu Universul. intre cei ce se iubesc el atinge cele mai inalte cote. Omului care incepe sa se foloseasca de energia altuia i se inchid canalele de comunicare cu Universul iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare de energie dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului. provocarea de chinuri fizice si spirituale unui alt om este una din formele de vampirism. Sentimentul de iubire il inalta pe om. Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice. Inceputul acestui proces sta in egoismul exacerbat manifestat in ganduri. Cand compatimiti pe cineva. Influentarea oamenilor la un asemenea nivel al campului este cu mult mai dificila decat ne putem inchipui. rade si isi bate joc de cei varstnici in scopul obtinerii energiei. intrucat acestia se nasc cu canalele de legatura cu Universul inchise si atunci fie ca sunt supusi vampirismului. emotii sau fapte. Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea. fie ei insisi vor deveni vampiri si vor continua distrugerea propriului suflet. prin aceasta. sanatatii. Prin urmare. Copilul isi bate joc de colegii de joaca. chinuie victima. nivelul energetic al indragostitului este foarte inalt si de aceea orice influentare negativa a acestuia devine extrem de periculoasa. chinuie animalele. Cum procedeaza oamenii care au nevoie de energie? Ei infurie. acesta incepe sa-si irite mama. Gradul de comuniune la nivelul campului poate fi diferi. in neintelegerea unitatii lumii. ii jigneste. E mai usor sa iei de la acela pe care l-ai subjugat. s-o necajeasca. El condamna copii "vampirului" la niste boli grave. cu nenorocirea lui. favorizati destramarea spiritului. Cauza a patra: Vampirismul energetic este o ocupatie nu tocmai inofensiva. Energia nu putea fi procurata din alta parte decat de la oameni. Daca este vorba de un copil. . Ea incepe sa tipe in permanenta. uitand de cauzele aparitiei acestora si. Acest proces e greu de oprit. se infurie si ii cedeaza energie.Cele mai periculoase vorbe sunt vorbele rele impotriva omului iubit. Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie. nu sunteti de acord cu boala lui. va ganditi doar la la consecinte. cauta diferite mijloace de a subjuga omul pentru ca a lua de la unul egal tie e complicat. psihicului. De ce devine omul sadic ? Parintii sai au renegat comuniunea cu lumea.

Starea pe care medicii o numesc "depresiva" este lipsa dorintei de a trai." Cauza a cincea: Cu totii cunoastem zicala: "De morti numai de bine". acest lucru dauneaza ambelor lumi. Cauza a sasea: Orice gand legat de sinucidere este extrem de periculos si de distructiv pentru om si pentru descendentii lui. programul ramane stabil si se transmite ereditar urmasilor. Supararea omului inainte sa moara poate duce de asemenea la contopirea campurilor si probabil de aceea trebuie indeplinita ultima dorinta a celui aflat pe moarte. Daca omul pastreaza pica celui decedat. Cele mai . obsedat. Religia si obiceiurile de inmormantare la toate popoarele sunt orientate spre despartirea campurilor celor vii de ale celor morti. Daca pana la nasterea copilului femeia a facut un avort. Care este motivul acestei lipse a dorintei de a trai? In primul rand este vorba de un program de autodistrugere care se formeaza in campul bioenergetic daca vreunul din ascendenti a nutrit mult timp ganduri de lipsa a dorintei de a trai sau a comis tentative de sinucidere. schimbarea caracterului. care incearca sa fure energie. Acest program poate fi o urmare a lipsei dorintei parintilor de a avea copii. caracterului. "Sudarea" campurilor unui om viu si ale unui om mort are loc atunci cand sunt incalcate legile supreme. Unul din mijloacele spirituale de aparare impotriva unui om certat cu regulile eticii. campul embrionului mort se poate uni cu campul copilului nascut ulterior iar acesta poate fi bolnavicios. poate aduce prejudicii destinului. il constituie rugaciunea pentru ca aceasta constituie in acelasi timp si un ajutor pentru corectarea deformatiilor structurilor sale spirituale. uneori ascunsa si care poate provoca multe maladii. Campul omului are un sistem defensiv fata de lumea inconjuratoare care este insa total deschis parintilor. "Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantatii pe cei ce va urasc. Chiar daca aceste lucruri s-au intamplat cu 3-4 generatii in urma. tulburari psihice. acest lucru se reflecta negativ asupra sa si poate duce la diferite boli.Putini cunosc cat de grava e pedeapsa pentru vampirism si cat de putine sunt sansele de a iesi din aceasta situatie. fricos. De ce? Intre lumea fina a mortilor si lumea noastra fizica sunt posibile contacte iar daca ele apar.

Situatia care s-a crea acum in lume corespunde nivelului spiritual contemporan al omenirii. ea nu intelege ca initiaza . atunci trairile negative trec in profunzimea campului sau in subconstient si declanseaza mecanismul autodistrugerii. Dar acum cand mama jigneste prin cuvant. nemaivorbind de faptele copiilor sai. fata de sine si de omul drag. Acest program este de lunga durata pentru ca este conceput de parinti. la alcoolism. a reprimarii iubirii fata de oameni. Pentru a iesi din impas omenirea trebuie sa reinvete sa iubeasca. mai puternice decat constientizarea faptului ca un copil e un dar divin. fata de natura nevie si fata de lumea inconjuratoare a devenit ceva obisnuit in viata noastra. la nenumarate tentative de sinucidere ale fiicei ceea ce se va transmite si urmasilor ei. prezentul. in suflet i se instaleaza o stare de disconfort. o data cu varsta si. daca toate acestea sunt mai puternice decat dragostea pentru el. Iubirea inseamna armonie. de chin spiritual. Programele subconstiente care se gasesc in campul copiilor trec. de capriciile noului nascut.mici greseli ale parintilor in timpul sarcinii fata de viitorul copil creaza in campurile acestuia un program distructiv. Aceasta stare apare din cauza unor puternice frustrari. de aspectul sau. pentru faptul ca i s-a nascut o fiica si nu un fiu. bolnavicios. poate duce. Daca acest sentiment ii lipseste. viitorul sunt obiecte ale iubirii. Cinci minute de dezicere de copil pot costa ani multi de izolare. nemultumirea legata de sexul copilului. la inceputul maturizarii sexuale in constiinta si astfel incep disensiunile dintre copii si parinti. Respingerea iubirii pentru Dumnezeu si a simtamintelor divine fata de parinti si de copii. Deceptia in legatura cu faptul ca fiica sau fiul e mic si slab. Omul incearca sa-si suprime aceasta durere spirituala cu orice mijloace. gest. Iar cauza o constituie nivelul scazut al iubirii interioare a omenirii. suparari. Adevarata cauza a narcomaniei si alcoolismului este un nivel scazut al iubirii in sufletul omului. Toate aceste incalcari declanseaza programul de distrugere a iubirii care are drept rezultat cresterea in cascada a cruzimii pe care n-o poti stinge cu alcool sau droguri. privire. chiar si in decursul unei singure zile. in special. la diverse forme de toxicomanie. Omul trebuie sa iubeasca lumea din jur. ura. Trecutul. peste ani de zile. Se cheltuie tot mai multi bani pentru narcotice si pentru lupta impotriva acestora insa fara succes. Astfel se ajunge la consumul de droguri. reprosuri. O deceptie puternica a tatalui. Totul. Iubirea este o arta complicata care trebuie invatata printr-un efort permanent. Lupta trebuie dusa cu cauza care determina consumul acestora.

In stare normala trupul trebuie sa primeasca hrana de la suflet. In fiecare om exista un suflet. Omul asimileaza hrana prin prima chakra. in fata televizorului. "Si a spus Dumnezeu: iata. De ce ? Sangele este pastratorul datelor despre viata corpului fizic. Stramosii nostri erau mult mai destepti decat noi. in el sta toata informatia privind bolile. Iubirea este acel intreg a carei parte suntem. in timpul impartasirii. In acest fel. inceputul sacru. cerandu-i iertare pentru faptul ca erau nevoiti sa-l intrebuinteze ca mancare. In hinduism exista notiunea de "carne necusera". Se spune ca nu e bine sa citesti in timpul mesei. sufletul de la spirit iar spiritul . ea imbratiseaza intreaga lume.in copil un program care peste un an. cand se inchinau inainte de sacrificarea animalului. Daca insa. doi poate sa-l impinga sub rotile masinii. Hrana influenteaza in primul rand structurile campului uman. sau sa-i provoace o boala grava. dezbaterile politice si familiale la masa pot traumatiza sufletul omului pentru ca in timpul mesei informatia trece liber in subconstient. preotul se gandeste la treburile sale pamantesti. ceva omenesc si ceva animalic. simturile si trairile emotionale pe care le incearca animalele la taiere. ei blocau consecintele negative. adica punerea in contact cu Dumnezeu. Mancatul cu cartea sau ziarul in fata." In "Baghawat-Gita" se interzice consumarea hranei care a stat mai mult de trei ore dupa ce a fost gatita pentru ca este o hrana "murdara". v-am dat tot felul de ierburi care imprastie samanta cata se gaseste pe intreg Pamantul si tot felul de pomi care fac roade si raspandesc samanta sa va fie de hrana. Este vorba despre carnea care contine sange si ea nu se foloseste in nici un caz la gatit. Omul s-a obisnuit sa considere ca iubirea este una din trairile sale de care poate dispune dupa bunul sau plac. Printr-o alimentatie corecta poate fi vindecat un om. Pe acest fapt este bazat ritualul impartasaniei. Cauza a saptea: Multi dintre noi pot da un raspuns corect la intrebarea: "Ce-i aceea hrana?". pe care noi acum le inghitim fara sa ne pese. Este o conceptie gresita. fiind buna doar pentru trup in ea nemaigasindu-se nimic pentru suflet. atunci contactul cu Divinitatea nu se realizeaza. Iubirea si viata ni se daruiesc si n-avem nici un drept sa atentam la ele.

.de la Dumnezeu. Excluderea oricarei din aceste verigi este inadmisibila iar viata bazata doar pe principiul primitiv al imbuibarii trupului fara a da atentie si celorlalte verigi. reprezinta calea cea mai sigura spre regres.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful