You are on page 1of 2

SHALOC http://www.go2web20.net/site/?a=Shaloc; http://www.shelac.com Aplicatie web2.

0 din directorul Go2Web20.net Se descarca aplicatia pentru iPhone si se face sharing pentru propria locatie GPS. Utilitate – prietenii pot vedea locatia mea in timp real pe orice computer sau mobil utilizand browser –ul, fara a descarca vreo aplicatie si fara inregistrare. BREAD http://www.go2web20.net/app/?a=bre_ad http://bre.ad Aplicatie web2.0 din directorul Go2Web20.net Utilitate – in a recomanda celorlalti propriile preferinte, branduri.

THREDDIE

http://www.go2web20.net/app/?a=threddie; http://threddie.com Aplicatie web2.0 din directorul Go2Web20.net – o alternativa mai usoara si mai intuitiva decat email-ul. Utilitate – brainstorming – schimb rapid de idei pe tema postata, cu comentarii.

edu 2.0 http://simplespark.com/catalog/edu-2-0/ http://www.edu20.org Aplicatie web2.0 din directorul de aplicatii Simple Spark, site educational pentru profesori, studenti si parinti. Utilitate – predare invatare online.

VIMEO

http://www.vimeo.com/ Vimeo este un motor de cautare ce permite interactiunea intre utilizatorii care posteaza filme pe aceasta platforma (asemanator cu youtube). Utilitate: calitate video foarte buna, (HD), domenii din cele mai variate.

WIKIA http://www.wikia.com Wikia este o platforma colaborativa care permite utilizatorilor sa descopere, sa creeza si sa distribuie materiale pe orice tema in orice limba. Utilitate: - pe Wikia te poti conecta cu persoane care impartasesc aceleasi interese si pasiuni,poti face comentarii, poti edita si-ti poti chiar crea propriul website sau propria comunitate.

Library Thing http://www.librarything.com Este o retea a iubitorilor de carte. Utilitate: se pot gasi numeroase carti si recenzii gratuite , in multe limbi. Poti cunoaste de asemenea persoane cu gusturi similare.

Instructables http://www.instructables.com Este o platforma care gestioneaza fisiere multimedia cu caracter informational din diferite domenii. Utilitate: - contine informatii de ultima ora, inventii si inovatii tehnologice si nu numai. Utilizatorii isi pot aduce propria contributie.

Last.fm http://www.last.fm Aplicatie/motor de cautare pentru muzica. Utilitate: - introducand un nume al unei formatii preferate, ofera numeroase alte formatii care canta acelasi gen de muzica.

Linkedin http://www.linkedin.com/ Este o retea profesionala de schimb de informatii, idei si oportunitati. Utilitate: este locul unde companiile mari isi cauta si recruteaza forta de munca pe baza cvului introdus.