Alisa

Alapanyagok (1 medál/karkötő elem): - 9 db 4 mm-es swarovski kristály - 12 db 4 mm-es csiszolt gyöngy - 12 db 3,4 mm-es mini csepp/drop - 3 db lencse gyöngy - 11/0-s kása Megjegyzés: Előfordulhat, hogy kicsit laza lesz a medál, ekkor a megfelelő tartás érdekében érdemes még egyszer végigmenni az egyes körökön.
1.

3 db swariból, 3 db lencse gyöngyből és 6 db kásából kört fűzünk.

2. Az egyik lencse gyöngy utáni kásába öltünk. Felveszünk 1 kását, 1 csiszoltat, 1 kását, 1 csiszoltat és 1 kását, majd beleöltünk a swari utáni kásába.

1

1 swarit. 1 csiszoltat. A fenti két lépést kétszer megismételjük. Az egyik csiszoltak fölötti kásába vezetjük a szálat. 5. 1 kását. 1 csiszoltat és 1 kását. 1 kását. 4. 1 kását és 1 cseppet. majd beleöltünk a lencse gyöngy utáni kásába. 2 . majd beleöltünk a következő csiszoltak fölötti kásába. Felveszünk 1 cseppet. Ismét felveszünk 1 kását.3.

majd ismét felveszünk négy szem kását és visszaöltünk a másik elem cseppjeibe. ezzel elkészült a medál.6. illetve a karkötő egy eleme. felveszünk négy szem kását.nirosota. A fenti lépést ötször megismételjük. Jó fűzögetést! Niro www. beleöltünk a másik elemnél is a két cseppbe és kásába. Beleöltünk a két egymás melletti cseppbe és a köztük lévő kásába.com nirosota@gmail.blogspot. Több elem összeillesztésével karkötőt készíthetünk.com 3 .