Descriere

: Asigurari medicale de calatorie in strainatate Inchirieri autocare si microbuze Rezervari hoteluri in tara si strainatate Organizari de simpozioane si conferinte Transport international de persoane Sejururi in regim agroturistic Asigurari R.C.A Agentia: Discovery Romania Descriere: Agentie de turism cu oferta foarte diversificata pentru servicii turistice interne si externe,individuale si de grup. Programe excelente pentru circuitele individuale, cu programe unice ,personalizate. Delta Dunarii la solicitare in peste 400 variante. Agentia are in portofoliu organizarea cu mare succes a multor evenimente pentru grupuri cuprinse intre 10 si 380 participanti. Bilete de avion, transport cu autocarul, rezervari hoteliere, bilete de odihna si tratament in tara si in strainatate. Agentia de Turism DISCOVERY din Pitesti isi mareste de la an la an numarul de clienti deoarece toata echipa a invatat sa respecte logoul care ne-a caracterizat in permanenta : << VINDEM CELE MAI FRUMOASE AMINTIRI VIITOARE ! >> Asa ca pregatitiva de vacanta si veniti la noi. Agentia: ARGES TRAVEL
Descriere: Agentia de turism ARGES TRAVEL Pitesti va asigura informatii despre cele mai bune servicii turistice oferite de catre cele mai bune agentii touroperatoare si companii de transport cu autocare sau cu avioane, cele mai bune unitati de cazare si societati de asigurare din Romania. Agentia: Giulia Tour Descriere: Stim foarte bine cat de important este un CONCEDIU REUSIT, petrecut in tara sau in strainatate. Multi dintre dumneavoastra ati beneficiat de serviciile turistice oferite de agentia noastra si stiti cata importanta acordam calitatii serviciilor oferite si efortul pe care il depunem pentru a asigura servicii de calitate si la pret modic, accesibil. Increderea pe care ne-ati acordat-o in toti acesti ani ne onoreaza si ne obliga in continuarea efortului pe care il facem si care va este dedicat. S-a dovedit ca relatia noastra merita sa fie una pe termen lung, de aceea ne face o deosebita placere sa o permanentizam si sa ne considerati: "CONSILIERUL PERSONAL DE VACANTA"

Agentia:

Infinity

Travel

Descriere: Infinity Travel va ofera cazare la hoteluri, pensiuni si vile din tara si strainatate, circuite si sejururi, tabere si excursii, team-building, oferte speciale. Infinity Travel - Prima ta destinatie!

Agentia:

Celendo

Tours

&

Travels

Descriere: Turism intern si extern (Touroperator Incoming & Outgoing), Airplane Tickets !

. turism extern. Plimbare cu tancul) . lucru dovedit prin prezenta in topurile realizate de Camera de Comert si Industire a Romaniei: Locul I in Topul Firmelor din Regiunea Vest. sport si concerte (pachete turistice ce includ bilete. MAREEA a devenit în cei 9 ani de activitate una dintre cele mai importante agenþii de turism turoperatoare din România.. organizari evenimente. MAREEA Bucuresti si MAREEA Neptun iar reteaua agentiilor revinzatoare este de peste 500. rezervari hotel. in tara si strainatate. un cadou prezentat intr-un mod extrem de atractiv! Agentia: Gamma Tour (Zalau) Descriere: agentie detailista. zboruri panoramice si acrobatice (zbor cu MIG-ul. ca societate cu capital privat. experiente la volan (Ferrari Driving. vacante de shopping). plimbare cu balonul). masaje si tratamente in cele mai frumoase regiuni ale Europei. Ofera acum cel mai frumos cadou! Experientele Travel Studio ii vor face fericiti pe adevaratii pasionati prin solutia Gift Voucher. piese de teatru si muzicaluri in Londra. Paris sau New York. carti verzi . ci ºi în crearea unei reþele de parteneri puternice ºi în creºtere. gravitatie 0 in SUA. bilete de avion.Agentia: Travel Studio Descriere: Agentia de turism ‘Travel Studio’: Veti descoperi vacante noi. o experienta noua. Agentia: Agentia Mareea (Bucuresti) Descriere: MAREEA este unul din touroperatori cu experienta pe piata serviciilor turistice. Formula 1.. într-o bunã infrastructurã de comunicare ºi în pregãtirea unei echipe tinere ºi dinamice de specialiºti.. Înfiinþatã în 1998. In prezent compania are filiale in mai multe orase din tara: MAREEA Deva. turism intern. Lamborghini Test Drive. bilete avion. MAREEA Cluj Napoca. MAREEA Timisoara. asigurari.. asigurari de calatorie. croaziere pe Mediterana) SPA si romantism (plimbari cu trenuri de epoca. viteza pe apa si relaxare in croaziere (senzatii tari pe ambarcatiuni de viteza.veti descoperi o idee noua. transport autocare si microbuze. Diploma de excelenta pentru prezenta 3 ani consecutiv in topul firmelor de profil. cazari. turism cultural si ecumenic-pelerinaje.sectiunea microintreprinderi. Firma a investit nu numai în extinderea propriei sale reþele de agenþii de turism. care si-a castigat prestigiul prin calitatea si promptitudinea serviciilor. Locul II in Topul National al Firmelor . cazare si transport pentru a participa la cele mai importante evenimente sportive si concerte in intreaga Europa si nu numai). pachete unice pline de adrenalina. idei noi. o aventura noua: Travel Studio. avand in spate o echipa de adevarati profesionisti. Compania MAREEA a avut o evolutie ascendenta pe piata turistica. oferte turism personalizate. sistem de rezervari online. Agentia: Fortuna Bussiness Travel Descriere: Programe de grup si individuali. team-building.