Am pus aici subiectul asta pt ca ajuta si la slabire, mai ales pt cele care au ambitie sa slabeasca si sint disciplinate.

E o metoda f simpla si la indemina oricui, de a-si curati ficatul si a elimina pietrele de la fiere, eu am facut-o de citeva ori, si o stiu de la persoane care o fac de cel putin o data pe luna si se simt foarte bine, au energie mai multa si se cunoaste chiar si pe fatza lor ca organismul lucra altfel. Aici in America e recomandata metoda asta chiar si de doctori nutritionisti, dar eu tin minte ca in urma cu 30 de ani poate, maica-mea o tinea si ea, nu stiu in ce fel pt ca atunci nu prea eram eu interesata de lucruri de felul asta. Am aici un link pt cei care cunosc engleza: http://curezone.com/cleanse/liver/huldas_recipe.asp dar eu va spun cum fac eu pt ca acolo cer mai multe lucruri care eu nu le-am facut si totusi am reusit sa elimim o gramada de pietre. Deci ai nevoie de sare amara, ulei de masline si suc de grepfruit sau suc de lamiie. Cei care iau medicamente pt colesterol, nu pot lua grepfruit ca face reactie care nu e buna. Aleg o zi cind sint libera , ziua mea libera e lunea, deci duminica maninc doar legume fierte cu putina sare, la breakfast ceva usor, piine prajita cu gem, nu unt, nu margarina nu ulei, nu lactate sau carne, pt ca lichidul din bila (fierea) trebuie sa se adune, deci nu trebuie sa punem fierea la lucru in ziua aia. Dupa ora 2 pm, nu mai maninc nimic, la ora 6 seara beau un pahar de apa in care am dizolvat 1 lingura de sare amara, e rea dar e suportabila. La ora 8 seara beau inca un pahar de apa cu 1 lingura de sare amara. Nu mai maninc nimic, cu toate astea nu mi-e foame deloc. Ma pregatesc pt ora 10 seara cind beau uleiul de masline cu lamiia, deci inainte de 10 trebuie sa fiu gata de culcare, toaleta de seara terminata, la 9.45 storc lamiia sau grepfruitul, jumate de cup( 4 oz sau 125 millilitri) masor uleiul jumate de cup(4 oz sau 125 mil) le amestec impreuna cu o lingurita( in carte zice ca s-ar putea sa se coaguleze, mie nu mi s-a intimplat, dar daca se intimpla singura problema e ca e cam gretoasa la baut) si le beau la marginea patului, in picioare, imediat ce am baut ma culc, nu mai merg nici macar la bucatarie sa spal paharul, e foarte important sa faci asa, ca altfel s-ar putea sa nu lucre, ma culc pe spate, doar capul putin ridicat pe perna, si trebue sa stau nemiscata 30 min, pt mine e cea mai grea faza pt ca eu ma cam fitzii in pat, dupa 30 min( altii zic ca e destul doar 20 min de stat nemiscat pe spate) pot sa ma intorc cum vreau doar sa nu ma scol, oricum dormi bustean pt ca ai o somnolenta in tine de numa.Dr Hulda din linkul care vi l-am dat zice ca sa iei somnifere, dar eu n-am luat niciodata.Simti ca umbla trenul pe la tine prin burta, dar e ceva ce poti controla, nu e o diaree din aia care sa n-o poti stapini, oricum daca vrei la toaleta, poti face drumul asta dar sa te culci imediat dupa aia. La ora 6 dimineata, ar trebui baut alt pahar de apa cu o lingura de sare amara, si la ora 8 dim alt pahar de apa cu sare amara, eu am sarit peste astea doua pt ca au avut efect destul

ro/forum/continut/Cura-de-slabire/19716/Metoda-de-curatire-aficatului/ . Eu nu ma simt prea slabita a doua zi.culinar. si pina la ora 12 ar trebui sa fii gata. am inceput sa elimin pietrele mai tirziu lunea. Poate pt ca n-am baut sarea amara de dimineata. eu am cam lungit-o toata ziua. Liver cleanse and gallbladder cleanse flush NO surgery Ingredients 1/2 CupOlive Oil Extra Virgin (= 1.25 dl) 1 Big grapefruit (2 small) (Or 3 lemons) 4 tablespoon EPSOM salts = ( MgSO4 + 7H2O) (EPSOM salts = Magnesium Sulphate = EPSOMITE = Magnesium Sulfate Heptahydrate) 3 cups water (=750 dl) (P. Cred ca fiecare organism e diferit. imi puteti pune. oricum ar trebui sa va documentati bine inainte de a incepe asa ceva.5 dl = 0.!! 1 cup = 250 ml = 2. Dupa ora 12 poti incepe sa maninci dar ceva usor.S . doctorul Hulda zice ca dupa ora 8 dimineata incepi sa le elimini.25 l ) http://www. Daca aveti intrebari. o am pe cumnata mea care zice ca e destul de slabita. poate gasiti si in romaneste informatii.alea de seara.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful