RYLA Detailed Schedule Pre-Setup

(Production Team unless otherwise noted)

SrCs: Ice Breakers

7:30 8:00 8:30 8:45 9:00

Staff Continental Breakfast
30 mins

Saturday, June 25

Location Dining Hall or Lounge Maplewood Lounge Circle Oakwood & Redwood Path

Point person -----Kevin/ Dave Katie Kevin

Clean up

Take to Locker

Registration Brief/ Trance 60 mins Staff Photo
Registration begins L’s follow signs to Wilson

SrC Ice Breakers Team Mtgs Final details @ WA
9:15

(Registration continues)
60-70 mins

Kevin/ SRCs

10:30 12:00 1:00 2:00

Team Mtg – Egg Drop 90 mins Lunch w/ Team
60 mins

CRs DH CRs CRs CRs WA O DH WA Hallway WA Pool ResHalls ResHalls

Maria -----Lauren Ted Lauren

Team Mtg – Pick Leader & Guild 55 mins Gender Mtgs 20
mins

SrCs: SrC Orientation Puzzled!

2:30 4:00 5:00 6:00

Guild Mtg
80 mins

SC Orientation
60 mins

SRCs SRCs -----Kevin Krissy Dave Katie/ SRCs Team Banners Puzzled! Rain: Anacon Hall

SC Group Challenge
60 mins

Dinner w/ Guild

60 mins

Team Banners SrCs: Luau

7:00 8:30 9:30 11:00 12:00 1:00

Overview of RYLA
90 mins Team Mtg (Team Banners) 60 mins

What is a Leader?
90 mins

Luau
60 mins

Free time in ResHall Lounge
Everyone in their Rooms

Luau

RH: Residence Halls & other misc places

CR: Classrooms in Wilson Hall

WA: Wilson Auditorium

DH: Dining Hall (or Free Time)

O: Outside

RYLA Detailed Schedule Setup
(Production Team unless otherwise noted)

6:45

Wake-up Squads! Exercise Showers Breakfast
45 mins

Sunday, June 26

Location ResHalls ResHalls DH Temple Temple WA WA WA WA

Point Person Katie Emily Bill -----Dave ?? Christina -----Josh Maria Maria

Clean up

Take to Locker

Board Breaking WEG (as needed) Leading Friends

7:00 8:00 8:45

Board Breaking
3 hours + 30 mins

Rain: Anacon Hall

12:15

Team Mtg #4 /Lunch/Debrief
At LEAST 30 mins

Adventure Course

12:45 2:15 2:25 2:45

Leading Your Friends Break
90 mins 10 mins

Intern’l Leadership 20 mins Brief for Adventure Course Adventure Course
15 mins

Rain: Anacon Hall

Movie Night

3:00

O

2 hours + 30 mins

5:30 6:00 6:00 7:00

Adven. C. Debrief (Finish the Breakers) Dinner w/ Guild Movie Night
3 hours + 15 mins 30 mins

O Temple DH WA CRs Wilson Aud ResHalls ResHalls ResHalls

Maria Dave -----Chris Lauren Ellen ?? ??
Mtg-Kevin

NOTE: There may be Wedding Parties taking pictures in the Garden. If so, we give them the space)

Spirituality Gathering

10:15 11:00 12:30 1:00 1:30

Guild Mtg
45 mins

Spirituality Gathering Lounge Snacks
90 mins 30 mins

Free time in ResHall Lounge
Everyone in their Rooms

RH: Residence Halls & other misc places

CR: Classrooms in Wilson Hall

WA: Wilson Auditorium

DH: Dining Hall (or Free Time)

O: Outside

RYLA Detailed Schedule Setup
(Prod Team unless otherwise noted)

6:45 7:00

Monday, June 27
Wake-up Squads! Exercise Showers Breakfast
45 mins

Location ResHalls ResHalls DH

Point Person Katie Emily Bill -----Emily

Clean up

Take to Locker

WEG

8:00

8:45

Goal Setting
1 hour + 30 mins

WA Ally Kevin Kevin Josh Anacon O CR DH O Steph 2 hours WA WA O Path Anacon ResHalls Bill Mtg-Kev DH: Dining Hall (or Free Time) O: Outside Dave
Caitlin

10:15 11:15 11:30 11:45

Team Mtg
45 mins

CR Garden St.Ctr

Goal Setting

Goal Setting Big Picture Guided through The Cave! Whole Earth Game
4 hours + 15 mins

4:00 5:30 6:00 6:30

Trust Exercises
90 mins

GI Lauren -----Steph?

WEG

WEG Tarp & Tubs Rain: Anacon Hall

Guild Mtg
30 mins

Dinner w/ Guild
30 mins

Rehearsal Time
90 mins

8:00 10:00 11:00 12:10 12:20 1:50

Follies

Debrief

50 mins

Candle Ceremony
70 mins

Walk to Student Canter Dance
90 mins

Back Porch Rain: Front P Candles

Other people may be walking around watching us.

Everyone in their Rooms

RH: Residence Halls & other misc places

CR: Classrooms in Wilson Hall

WA: Wilson Auditorium

RYLA Detailed Schedule Setup
(Prod. Team unless otherwise noted)

Tuesday, June 28
7:00 8:00 9:00 10:30 11:00 12:00

Location ResHalls DH CR CR WA DH

Point person

Clean up

Take to Locker

(no exer. signs)

Showers Breakfast

60 mins 90 mins

Team Mtg: Evals, Ltrs2Self Guild Mtg
30 mins 60 mins

-----? Lauren SRCs -----Dave Other people may be walking around watching us.

SrC Disorientation Lunch w/ Team
60 mins

SrC Disorient Dance

Big PA System

Rotary Exhibits & Slideshow Pollak Theatre

1:00

Gratitude Lovin’ the Staff Heart2Heart Circle of Life
2 hours + 30 mins

Temple Kevin/ CC’s

3:30

Leaders Check out

Staff Level Mtgs
60 mins 30 mins

Gratitude

ResHalls ResHalls

Passport System

4:30

Staff can get ready for dinner Dinner with Parents
90 mins

5:00

Slideshow
90 mins

DH/PT

Dave W/ Kirby

6:30

Reflection Ceremony
90 mins

Pollak Theatre Pollak Theatre Pollak T

Kevin

8:00 8:20 8:30 9:00

Rotary Exhibits Team Photos 20 mins Farewells Final Pack-up Depart CR: Classrooms in Wilson Hall
20 mins

Dave

Closing Ceremonies

Caitlin Everything else! WA: Wilson Auditorium DH: Dining Hall (or Free Time) O: Outside

RH: Residence Halls & other misc places

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.