Stiluri de design interior pentru 2010

Modelele geometrice – sunt in continuare la moda. Dungile, octogoanele, impletiturile si modelele retro sunt in continuare folosite pe scala larga. Modelul “oaselor de hering” (un gen de zig-zag) si “houndstooth” isi fac cunoscute prezenta in cursul anului viitor.

1

2

3

4 .

5 .

care sunt focalizate pe o plenitudine de flori proaspete de vara. 6 . mici.Modele florale – flori pretutindeni – de mari dimensiuni. urcandu-se pe pereti. Cel mai simplu exemplu care imi vine in minte este cel al caselor de vacanta britanice. Un fundal metalizat pentru modelele florale a fost inclus in noile colectii de tapet si in tesaturile minunate propuse de creatori pentru noul sezon. Multe culori sunt in continuare in tonuri mate. retro. dar noile tranduri includ si straluciri metalice atunci cand vine vorba de designul floral. Gandestete la o gradina ce abunda de flori si vei avea tema care va fi la moda anul viitor si se pare si ca in 2011.

7 .

8 .

9 .

Modelele orientale si exotice – o aroma ce acum este foarte apetisanta. fiecare incearca sa aduca exotismul acasa. 10 . Poate pentru ca in aceasta perioada de criza multi oameni nu mai au bani pentru a calatorii in acest an. Astfel.

11 .

12 .

piele de crocodil artificiala si modele precum cele de leopard. in tonuri delicate.au devenit foarte populare. 13 . Se opteaza pentru modele pline de gust si rezonabil de subtile. Spre exemplu.Printurile de animale .

Printurile cu pasari – sunt foarte populare mai ales atunci cand vine vorba de tapet sau de tasaturi. Noile colectii propun pasari flamingo si lebede. Totul este centrat pe aducerea naturii in interiorul 14 . Au devenit si mai exotice decat pana acum.

modelelor de pasari sau animale. fie prin utilizarea fibrelor naturale. fie prin folosirea culorilor oceanului… 15 .casei.

care devin astfel detalii delicate. cum ar fi tapetul care imita impletiturile din paie si nuiele. au aparut si alte modalitati de a crea detalii texturate incaperii. In timp ce tapetul cu modele pictate dramatice continua sa fie la moda. spre exemplu. 16 . Prin asta vreau sa spun folosirea de tasaturi in straturi in culori similare. sau a unor nasturi discreti acoperiti cu acelasi material.Straturi si textura – Aici totul este despre subtilitate si “ton sur ton”.

17 .

18 .

mai mult ca oricand. Canapelele rotunde ne ofera un cuibusor fabulos. sau sa le transformi in zone de socializare impreuna cu familia (pot avea si 4 locuri!). sunt feminine. Sunt uimitoare! 19 . imbie la flirt si adauga caldura oricarei incaperi. rotunjite. izolata parca de restul casei si de intreaga lume. unde iti vine parca sa torci de placere.Mobilier cu forme rotunde – este acum la moda. Poti sa te cuibaresti aici cu o carte. Scaunele cu detalii curbe.

20 .

21 .

22 .

23 .

care sunt nu numai foarte masculine. ci si foarte utile in designul houndstooth.este dificil sa alegem o anumita culoare ca fiind cea mai la moda a sezonului.Culorile . 24 . ce poate fi folosit la tapiterii si la draperii. purpuriul si verdele sunt probabil cele mai populare nuante ale sezonului. Totusi. Avem foarte mult negru si alb.

25 .

26 .

27 .

28 .Patchwork (lucru manual) – Modelele sunt preluate acum in multe colectii noi. multa lana si in. compozitia noilor tapiterii a devenit mult mai naturala si primitoare. De asemenea. Adauga nostalgie si ne leaga de trecutul nostru.

29 .

30 .

multe cu detalii delicate.“Whisper” (traducere – soapta) – este o noua tema. In acest sezon sau introdus numerose voaluri. In aceste decoruri tesaturile par ca nici nu ar fi prezente. Sticla este acum gravata cu 31 . Te ajuta sa creezi o astmosfera de vis.

Cu siguranta acest stil va deveni cat mai prezent in 2010. 32 .modele frumoase si poate fi folosita la vitrine.

33 .

http://amenajari-decoratiuni-interioare.com/2010/03/02/stiluri-de-design-interiorpentru-2010/ 34 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful