You are on page 1of 7

Bonus Rapport : De ‘GodenDrank’

W n.com . Alle rechten vo t e oorbehouden – www.De ode dra k’… D ‘Go end ank Om dere dag O ied optim o maal t be te eginne en… Katja Callen a ns Copyright 2009. WegMetDie eKilos.

Alle rechten voorbehouden. – www.com .WegMetDieKilos.Denk aub eventjes aan het milieu voor je dit hele Eboek afprint. Copyright 2009.

dit ochtenddrankje maakt het mogelijk om je dagelijkse portie kaneel in te nemen zonder dat je er speciale aandacht dient aan te schenken bij je gerechten. Dit kan soms nog wel eens wat praktische situaties geven omwille van de typische smaak van kaneel.WegMetDieKilos. Het gehele proces neemt slechts 2 minuten in beslag. Alle rechten voorbehouden. Copyright 2009. Je voegt 2. Je perst de sinaasappel. pompelmoes en citroen in een groot glas. – www. In je ‘Godendrankje’ voegt de kaneel net een speciaal accent toe aan het drankje. De ingrediënten: 1 sinaasappel 1 pompelmoes 1 citroen 2-3gr kaneel 30-60ml Aloë Vera De bereiding : De bereiding is werkelijk zeer eenvoudig. Vandaar dat ik het ‘ De Godendrank ‘ genoemd heb.com . Het bevat immers enkele zeer gezonde elementen die moeder aarde je iedere dag biedt. 3 gram kaneel toe. In een vorig rapport heb je de fantastische werking van kaneel kunnen ontdekken. Welnu. Geen excuus dus om het niet dagelijks te doen.Welkom ! Vandaag gaan we even stilstaan bij een eenvoudig doch zeer krachtig en gezond ochtenddrankje dat wonderbaarlijke dingen voor je gaat doen. Je gebruikt best een kleine handpers of een elektronische vruchtenpers.

– www. Ook dit kan ik je niet verplichten. echter ik weet uit eigen ervaring wat het voor mijn darmflora onder andere gedaan heeft. Copyright 2009. Het gewichtsverlies ontstaat voornamelijk doordat Aloë Vera er voor gaat zorgen dat je darmstelsel eens grondig gereinigd wordt om het niet te plastisch voor te stellen. De meeste mensen die Aloë Vera regelmatig beginnen te gebruiken verliezen 4 tot 6kg in de eerste maand! LET OP.WegMetDieKilos. het helpt om suikerziekte te voorkomen en heeft nog tal van andere voordelen. De binnenkant van je dikke darm kleeft immers vol met restanten en plakken afvalstoffen die echter niet of onvolledig afgevoerd worden. Alle rechten voorbehouden. Ik kan je dus alleen maar warm aanbevelen om dit dagelijks toe te voegen aan je ‘godendrankje’. Niet alleen zijn dergelijke plakken ongezond en een aanleiding tot darmkanker. en dit op langere termijn. Gebruik best kaneelpoeder. Je zal er zoveel plezier en voordeel door ervaren.Kaneel is zeer goed om onverwachte eetbuien af te remmen. Binnenkort kan je hierover een bonusrapport lezen. Je vindt dit in de meeste drogisterijen en grootwarenhuizen. in die mate zelfs dat men het de ‘wonderplant’ noemt. Tot slot kan je er ook nog 30 tot 60ml Aloë Vera aan toevoegen voor een gezonde darmflora en spijsvertering te bewerkstelligen. dit is geen lichaamsvet dat je verliest.com . het heeft een positieve invloed op je bloedsuikerspiegel. Aloë Vera heeft nog tal van andere voordelen voor het lichaam. ze bemoeilijken ook een gezonde spijsvertering en de opname van vitaminen en mineralen uit de gezonde voedingsstoffen die je eet.

com .WegMetDieKilos. Het is een grote suikerbom die geen of weinig vitaminen bevat.php De combinatie van sinaasappel. Bovendien zal je terug een gezonde en regelmatige stoelgang hebben en zal je geen last hebben van constipatie.com/winkeltje. De pompelmoes en de citroen hebben bovendien een ondersteunende werking op je vetverbranding en optimale spijsvertering. Hierdoor kan je dus gemakkelijk eenmalig 4 tot 6 kg gewicht verliezen van voedselrestanten in je dikke darm. Wanneer je de wonderbaarlijke uitwerking ervan eens wil uitproberen kan je via de link hieronder een flesje bestellen. gooi dit dan weg en maak er een goede gewoonte van om GEEN fruitsap meer aan te kopen. http://www.Door het regelmatig gebruik van Aloë Vera wordt de darmwand grondig gereinigd waardoor de resterende plakken afvalstoffen snel en efficiënt afgevoerd worden. Daarom heb ik voor mezelf een winkeltje geopend bij het bedrijf dat wereldwijd marktleider is in alle mogelijke producten die gemaakt zijn met de wonderplant Aloë Vera. citroen en pompelmoes zorgen voor een dagelijkse portie gezonde vitaminen en energie. Doordat je darmstelsel nu zuiver is en een optimale spijsvertering kan verzorgen ga jij je ook energieker en fitter voelen. frisse en lekkere smaak. De combinatie zorgt bovendien voor een aangename. zeker wanneer je het fruit in de koelkast bewaart voordat je het perst. Laat ook je kinderen VERS fruitsap drinken ipv suiker! Copyright 2009. – www. Wanneer je nog ‘gekocht’ fruitsap in huis mocht hebben. Alle rechten voorbehouden. De beschikbaarheid van Aloë Vera is soms een probleem omdat je het niet in iedere voedingswinkel of Bio-winkel aantreft.WegMetDieKilos.

pompelmoezen en citroenen. Het Mentale Dieet Plan http://www. 4) Doe het voor 21 dagen en je zal merken dat het daarna een vaste gewoonte in je leven is geworden.com Dit werk is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier gekopieerd worden. drink het dan gedurende de dag. Copyright 2009. Eventueel kan je een karaf of enkele flessen maken voor verschillende dagen. Je mag dit rapport wel doorsturen naar je vrienden en kennissen op voorwaarde dat je het in zijn originele vorm bewaart. Het gaat om gezonde en evenwichtige voeding en levensgewoonten. Alle tips en adviezen van Het Mentale Dieet Plan zijn perfect toepasbaar voor het gehele gezin. 3) Indien je het ’s morgens vergeten hebt.WegMetDieKilos. Alle rechten voorbehouden.com . Op deze manier blijven ze vers in de koelkast en loop je niet het risico dat ze slecht worden. Bovendien is het een handige BAROMETER om op te volgen dat je het dagelijks drinkt. Je telt bijvoorbeeld dagelijks het aantal sinaasappels en je maakt desnoods een aantekening op een briefje op je koelkast. 1) Koop wekelijks je sinaasappels.Handige Tips : Enkele tips om ervoor te zorgen dat je DAGELIJKS dit ‘godendrankje’ gaat drinken. – www. zelfs zonder dat zij het idee dienen te hebben dat ze ‘op dieet’ zijn. Bovendien kunnen je huisgenoten een aanmoediging zijn en een dagelijkse herinnering om het drankje gereed te maken. Ik raad je echter aan het dagelijks vers te bereiden of max. 2) Laat het hele gezin meegenieten van deze ‘godendrank’.WegMetDieKilos. voor 2 tot 3 dagen in de koelkast te bewaren.