Timp inmuiere (ore) / Utilizare Sfaturi Cantitate / Lungime germeni la maturitate / Timp crestere (zile) Fasole Proteine de 12 4 ln * 1.3-2.

5cm 3-5 Ragu **, mancaruri Germineaza usor. Sa-l incercati Adzuki inalta calitate, orientale, salate, cu germeni scurti precum si fier, vitamina C sandwitch-uri, pateu de lungi germeni Grau Hidrati de 12 100g 0.5-1.3cm 2-3 In paine, musli de Sa-l incercati cu germeni scurti carbon, cereale, deserturi, precum si lungi! Pentru a obtine proteine, batoane de musli, salate un gust mai dulce amestecati cu vitaminele B si si supe alte seminte E, fosfor. Naut Hidrati de 12 4ln 1.3cm 2-3 In paine, ragu, sosuri, Se poate amesteca cu linte si carbon, salate, ca pasta sau pateu grau. proteine, fibre, de germeni minerale Schinduf Este bogat in 8 2ln 1.3-2.5cm 3-5 Ragu, curry, sucuri de Gust picant, a se amesteca cu fier, fosfor si legume, salate, supe, alte seminte. microelemente pateu de germeni. Varza Vitaminele A, 4-6 2ln 2.5cm 4-5 Sandwitch-uri, salate, Daca s-a maturizat produce C si U precum supe. clorofila. si microelemente Mei Hidrati de 8 4ln 0.5cm 2-3 In paine, ragu, in musli Pune-ti la germinat mei carbon, de cereale, in salate sau nedecorticat! proteine, fibre, supe vitaminele B si E. Linte Proteine, fier si 12 4ln 0.5-2cm 3-5 In paine, ragu, curry, Sa-l incercati cu germeni scurti alte elemente legume marinate, salate, precum si lungi! Are un gust minerale, supe, sub forma de crema fad. Vitamina C sau pateu de germeni. Trifoi Vitaminele A si 4-6 2ln 2.5-3.8 4-5 In paine, salate, Produce clorofila. Amestecati rosu C precum si sandwitch-uri, supe cu alte seminte microelemente Lucerna Vitaminele A, 4-6 2ln 2.5-3.8 4-6 Sucuri de verdeturi, Cu 1-2 zile inainte de recoltare B, C, E si K, salate, sandwith-uri, punetil-le lumina pentru a minerale si supe, pateu de germeni. produce clorofila. microelemente. Fasole Proteine de 12 4ln 1.3-2.5cm 3-6 Sucuri de verdeturi, Se produc in intuneric! Mung inalta calitate, mancaruri orientale, fier, potasiu, salate, sandwith-uri, vitamina C supe, pateu de germeni. Mustar Ulei de mustar, 4-6 3ln 2.5cm 4-5 Sucuri de verdeturi, Are gust picant, amestecati cu vitaminele A si salate, sandwith-uri, supe alte seminte C, minerale Floarea Minerale, 8 4ln 0-0.5cm 1-3 In paine, musli de Se pune la germinat curatata de soarelui lipide, proteine, cereale, deserturi, sosuri, coaja. Se poate amesteca cu vitaminele B si salate, supe, pateu de lucerna, se lasa la crescut 4-5 E germeni zile Ridiche Potasiu, 4-6 3ln 2.5cm 4-5 Sosuri, sucuri de Are gust picant, amestecati cu vitamina C verdeturi, mancaruri alte seminte! Produce clorofila.

Soi

Cei mai importanti nutrienti

fier.3cm 2-3 In paine. supe 1. lapte si branza de migdale 100g 1. dressinguri. minerale si vitaminele B si E. vitamina E.3cm 2-3 Ragu. Se germineaza numai mazare pateu de germeni intreaga. sosuri. hidrati de carbon minerale. linte. proteine. vitaminele A si C. contine vitaminele B si E. 100g mexicane. musli de cereale. 100g 0cm 1 In paine. hidrati de carbon minerale. snacksuri si lungi. pateu de germeni Cautati soiuri care germineaza complet. mancaruri.3cm 2-3 In paine. fibre Mazare Hidrati de 12 verde carbon. Porumb Hidratati de 12 carbon. nu germineaza sosuri. lipide si fibre Ovaz Vitaminele B si 12 E. Migdale Bogat in 12 proteine. supe. * ln = lingura ** Ragu = mancare gen tocanita. Se pot cereale. B. ostropel . snacksuri. baton de cereale.5-1. baton folosi atit cu germenii scurti cat de cereale. minerale. fibre. salate. Doar se umfla. E. lipide. proteine. deserturi. salate. musi de Folositi porumb dulce.5cm 2-3 In paine. vitaminele A. sosuri. nu germineaza mancaruri. musli de Incercati-l amestecat cu grau si cereale. musli Germenii sunt foarte mici.Secara Vitaminele B si 12 E. supe. iaurt si branza de seminte. 4ln 0cm 1-2 In paine. salate. supe. 8 de bostan lipide. musi de cereale. zinc. pateu de germeni. dulciuri. calciu si alte minerale. ragu. 4ln 1. sosuri.3-2. 100g 0cm 1 In paine. daca de cereale. Doar se umfla. Susan Este bogat in 4-6 proteine. Seminte Proteine. sandwitch-uri. batoane de musli. lapte. salate se lasa sa creasca mai mari capata un gust amar 100g 0. minerale. fosfor. proteine. fibre.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful