mélykék szemével gyorsan Rád pillant. A szerelem olyan erő. a csendes motorral és a szabadság érzésével kapcsolatos elvárásaid maradéktalanul teljesültek.A nő figyelmébe Egy romantikus lovagról álmodozol. . és a reggeli felébredésnek nem feltétlenül kell romba döntenie az álmaidat. és mindkettőtök szíve egy ütemre fog megdobbanni… Lovagod nem tudja majd levenni Rólad a tekintetét. a férfi pedig hercegnek érzi magát a kapcsolatban. A szerelem akkor valódi. mint a tengerparton. amikor egy energikus. míg meg nem haltok… A férfi figyelmébe Azt a meleg tavaszi reggelt arra használtad. Ha mindketten ugyanabban a tündérmesében élnek… Összeállítottunk 13 szerelmi tanácsot. ha a nő hercegnőnek. derűs. hogy kipróbáld az új M6-os BMW-det. amelyek segítségével felkészülhetsz életed legnagyobb szerelmére. odamegy hozzád. amelynek hatására szokatlan dolgokat teszünk meg a szeretett személy kedvéért. egy felejthetetlen közös lovaglásra invitál. természetesen hol máshol. vörös hajú nő keresztezi az utadat… Mindkettőtöknek A tündérmesék igenis valóra válhatnak. A szerelem akkor él. A sebességgel. A régi cimborák társaságában elfogyasztott hideg sör drámai jelentőséget kap. azután boldogan éltek. aki fehér paripáján elüget melletted. ha mindketten égnek benne. vagy elmélyítheted a már meglévő kapcsolatodat.

amikor szemünk először pillantja meg jövendő társunkat. Lehet. hogy igenis létezik szerelem első látásra. az izgatottság. és ezek olyan kellemes érzéssel töltik el a lelkünket. bárcsak örökké tartana. hogy minden. véget ért – éppen ellenkezőleg! A szerelem egy mélyebb érzésnek. hogy helyesen cselekszünk. Ha a kapcsolat ténylegesen létrejön az adott személlyel. Szerelem első látásra A szerelmi állapot megmagyarázásának legegyszerűbb módja. és készek vagyunk így élni életünk hátralévő részében. hogy azt kívánjuk. a szívünket átjárja a szerelem. mint a szerelem. amely sokak szerint biztosabb. ahol az első szerelmi csapda rejtőzik. Ezekről általában nem veszünk tudomást. amelyek nem tetszenek benne. a kezdeti elragadtatást (amely természetesen hosszabb ideig is eltarthat) a valódi szeretettel. de ez a kezdeti elragadtatás. tanács: A szerelem elmúlik. Amikor minden tökéletesnek tűnik Egy darabig nem tűnnek fel új szerelmesünknek azok a tulajdonságai. Egyszerűen csak egy jobb dolognak adta át a helyét: az örök szeretetnek! . Ekkor végleg meggyőződünk arról. Az a különleges érzés. 1. hogy létezik szerelem első látásra. ha hiszünk abban. hogy jó úton haladunk. ez nem jelenti azt. de a szeretet megmarad Nem lehet és nem szabad összekeverni a szerelmet. amely a szerelem legbiztosabb jele. Biztosak vagyunk benne. Még csak ezután jön a java Az izgalom elmúlása természetesen nem jelenti azt. hisszük. Ám éppen a szerelmi állapot az. Tehát ne aggódj: Még ha többé már nem is érzed a kezdeti örömmámort. először romantikus érzések alakulnak ki bennünk. hogy eleinte kéz a kézben sétáltok. a szeretetnek adja át a helyét. Tele vagyunk energiával. ami szép volt. kiegyensúlyozottabb és tartósabb. végül elmúlik. és hogy soha többé senki mással kapcsolatban nem fogunk így érezni.Az első lépés: Szerelem Miért tűnik el az izgalom előbb-utóbb a kapcsolatból? Minden kapcsolat kezdeti. hogy a kapcsolatotok válságba került. hogy a társunk is ugyanígy érez. és sok ember számára legédesebb időszaka a szerelem.

Vagyis olyan döntésekre és megoldásokra kell jutnotok. egyedi. 2. Megoldásokat és kompromisszumokat kell keresnünk. hogy az új kapcsolatot. a társunk pedig általában nem tud azonosulni vagy egyetérteni velük. mivel olyan szokásokat akarunk megtartani az előző kapcsolatunkból vagy házasságunkból. hogy előbbre valónak tekintsük annál. mert független. Ne törődj másokkal! Itt és most csak Ti ketten számítotok! Minden kapcsolat elején fontos. . a barátaink. más. hogy azok mindkét fél számára elfogadhatóak legyenek. Egy szilárdan megalapozott kapcsolat nem inog össze-vissza. amelyekkel mindketten egyetértetek. Ne az előzőt hajszold! Szabadulj meg a régi terhektől Amikor a közös élet mellett döntünk. amelyeket helyesnek tartunk. az előző kapcsolatunkban felvett szokásainkat pedig a lehető legkevesebb alkalommal hozzuk fel példának. mert így magunkkal cipeljük a régi terheket. az új otthont tegyük az első helyre. gyakran vétünk hibákat. Ezek gyengeségei előbb vagy utóbb napvilágra kerülnek. amit a szüleink. Ez nagy hiba. a munkatársaink és az ismerőseink mondanak vagy tesznek. tanács: Minden új kapcsolat egyedülálló lehetőség. ugyanakkor esélyt ad az újrakezdésre Az a legfontosabb. Az egyéni családi értékeket úgy kell beépíteni az új életünkbe.2.

amikor rendezhetjük a gondolatainkat és az érzéseinket. Közös barátok. és az is bizonyított tény. mivel ♥ ♥ ♥ új és friss életszemléletet. amelyben lehetőséget találhattok arra. beszélgessetek. közös élet A közösen eltöltött idő magába foglalja az otthon együtt eltöltött időt csakúgy. a sportolásra. hogy előbb-utóbb elutasítjuk őt. mint a szabadidő együttes eltöltését. hogy az együtt töltött idő mennyiségén kívül a minősége is nagyon fontos. 24 órán keresztül együtt? A jó házasságot vagy kapcsolatot az együtt töltött percekben mérik? Sokan hiszik azt. a barátaidra. de nem szabad elfelejtenünk. barátai és tevékenységei. hogy az időnkénti különválás . jól érezzétek magatokat. és általában ugyanazokról a dolgokról beszélgetnek velük. bármire. javítják a kedélyedet. Különválás a jobb kapcsolat érdekében Mindannyiunknak szüksége van térre és időre. hogy barátkozzatok. és hogy az együtt töltött idő mennyisége az egyetlen feltétele a tartós kapcsolatnak vagy a jó házasságnak. megnő annak a valószínűsége. Velük töltik a szabadidejüket és a vakációkat. tanács: Legalább egy héten egyszer egyedül menjetek valahová Kellemes dolog. hogy mindkettőtöknek legyen saját. Számos párnak még a barátai is közösek. 3. Szánj időt magadra. új beszédtémákat és új izgalmakat hoz a pár életébe. ami boldoggá tesz. A saját hobbijaid és tevékenységeid növelik az önbecsülésedet. hogy a pár tagjainak minél több időt kell együtt tölteniük. ha a pár sok időt tölt együtt. a hobbijaidra. . vagyis minden egyes szabad percet. közös hobbik. külön érdeklődési köre.még jobban összeköti a pár tagjait. Ha valaki állandóan a nyakunkon van. Ezért tanácsos.természetesen normál keretek között .3.

energia és vágy a meghitt együttlétre Még az olyan párok esetében is. hogy órákon át beszélgetnek a gyermek jó és rossz szokásairól. Az idő repül. Amikor a baba az első Amikor egy apró lény válik a világegyetem középpontjává A szülők számára a kisgyermek megszületése olyan. 4.4. hogy szerelmesek is vagytok Függetlenül a szülővé válással együtt járó kötelezettségek intenzitási szintjétől. És amikor a baba végre elalszik. a romantika. el kell altatni. az izgalomról és az apró meglepetésekről. ha a kapcsolatotokat a gyermek gondozására korlátozzátok és elfeledkeztek a fantáziálásról. A baba kerül az első helyre. Amikor a gyermek felnő. és elköltözik otthonról. és ne azonosuljatok a szülői szereppel olyan mértékben. hogy szeretők is maradjatok. hogyan jussanak el az ágyig. . akik nagyon szerelmesek egymásba. a szülők hirtelen azt kérdezik maguktól. Nincsen több idő. hogy elsősorban szeretők és társak vagytok. ne felejtsétek el. mint a hab a tortán. és az izgalmas szex lehetőségének keresése. hogy csak „Apu” és „Anyu” legyetek! Ha elfelejtitek. tanács: Habár szülők lettetek. hamarosan olyan érzelmi elszigeteltségben találjátok magatokat. Szülőnek lenni különösen az anyák számára válik elsőrangú feladattá. akit meg kell etetni. mint a szerelem. és akinek a pelenkáját ki kell cserélni. amelyért az elkövetkező években sok mindenről hajlandók lemondani. amelyből többnyire nem vezet kiút. és próbáljanak meg aludni abban a néhány órában. Legalább időnként menjetek el valahová a gyerekek nélkül! Ne feledkezzetek meg az izgalomról és az apró meglepetésekről! Nagyon fontos. Számukra az anyaság a legfontosabb életszerep és küldetés. amíg a baba fel nem ébred és ki nem fejezi a követeléseit. mi közös van még bennük azon kívül. És az élet megy tovább. a gyermek megszületésével kevésbé fontossá válnak olyan dolgok. már túl fáradtak vagytok a meghitt együttléthez. az elvesztegetett évek és lehetőségek sohasem térnek vissza Az ifjú szülőket általában csupán az foglalkoztatja. fontos. hogy magatokra is szánjatok időt.

5. lepd meg a partneredet két szaunajeggyel. utána pedig hívd meg egy romantikus vacsorára. de ne kényelmesedjetek el! Egy hosszú kapcsolatban jólesik egy bizonyos szintű kényelem. hogy rohanó életünkben a kapcsolatunk az egyetlen dolog. és a napi teendők kiszámíthatósága. Lányok. De ha mindig ugyanolyan napirend szerint élünk. tanács: Pezsdítsétek fel az életeteket! Nem szükséges mindennap. a hétköznapi fehér alsónemű helyett időnként vegyetek magatokra néha egy kis vörös bugyit! . minden héten ugyanahhoz a menetrendhez ragaszkodni. Hagyj a nadrágzsebében valamilyen sikamlós üzenetet. és azt kérdezni. különlegesek. Miért változtassak a helyzeten. és időnként változtassatok a napirenden! Lepjétek meg egymást apróbb dolgokkal: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Ahelyett. Munkaidő alatt izgató telefonhívással gerjeszd fel a Párodat. Minden különösebb ok nélkül csókold meg. Amikor a kapcsolat rutinná válik. 5. amelyek később a házasság bukásához vezethetnek. Az otthon kényelme kellemes dolog.. ahogyan élek? Helytelen dolog azt gondolni. nagyobb lesz a veszélye annak. és már nem figyelünk oda a társunkra. hogy megfőznéd a szombati ebédet. miért kellene változtatni a helyzeten. Szorítsátok össze a fogatokat. Már csak egy lépés választ el azoktól a nagy félreértésektől. ha meg vagyok elégedve azzal.. ami nem okoz feszültséget. hogy nem leszünk kreatívak.

A szavak hiányától a fizikai szerelem hiányáig Tisztában kell lennünk azzal. Először csak otthon. a vágyaikról. De nem buta kérdésekkel és egy szótagos válaszokkal! Próbáljatok meg valódi beszélgetést folytatni! Kezdetnek talán elég. később egy utazás során vagy étkezés közben. a terveikről. A csend egyértelműen azt mutatja.. amelyet együtt kell megtervezniük. amelyek (egyelőre) összetartják a kapcsolatot. hogy nem érdemes kommunikálni. akkor is fontos beszélgetnetek. azután munkába menet. hogy a partnerek már nem tudnak mit mondani egymásnak. A hallgatás nem mindig arany! Hosszú évek elteltével gyakran előfordul. a szükségleteikről. ez általában a fizikai kommunikáció területére. az elvárásaikról. és az első lépés a kapcsolat bukása felé! . egy hobbinál vagy munkahelyi kötelezettségnél. és ezek az egyéni tettek és indítékok olyan következményeire mutatnak rá. majd végül az intim együttlétekre is kiterjed. és a jövőről. vagy úgy érzitek. beszélgessetek minél többet! Még ha teljesen feleslegesnek is tűnik. hogy az gondolataink valahol máshol járnak: a gyerekeknél. tanács: Ha meg akarjátok őrizni a kapcsolatotokat. hogy a csend megöli a valódi beszélgetést. ha a kapcsolatotok állapotáról kezdtek beszélgetni: ♥ ♥ ♥ ♥ Unalmassá vált? Túlságosan kiszámítható? Érdektelen? Akár kellemetlen és túl sok? A beszélgetéssel tisztázni lehet az okokat. hogy ha a köztünk lévő kommunikáció kihűl. Már nem beszélünk. ha meg akarjátok tartani a kapcsolatotokat.6. 6.. Ne feledjétek. valaki másnál. de nyilvánvalóan nem a társuknál. mint amit a partnerek szavakkal ki tudnak fejezni. A testbeszéd néha többet elárul. mennyire eltávolodtak egymástól. Egy párnak folyamatosan beszélgetnie kell: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ kettőjük kapcsolatáról. vagy amennyire maguktól észre tudják venni.

szép és vonzó vagy. Ez a tartós kapcsolat egyik próbája. milyen hatással lesz Rád és a Partneredre a vonzó külső. Ha rendezett. az sem jelenti azt.7. . hogy sok kapcsolatban az egyik vagy mindkét fél részben vagy egészen elhagyja magát. És az a helyzet. hogy fizikailag idővel mindannyian megváltozunk. smink nélkül. és ételszagú ruhában járkálhatsz a lakásban. Egy pillantás a tükörbe meggyőző lesz számodra. és mondj őszinte kritikát a külsődről! Kétféleképpen állj a tükör elé: hanyagul és rendezetten! Vagyis először a magad számára legyél vonzó. Egy elhanyagolt társ nem érdekes és nem lehet érdekes a másik fél számára Még ha tízéves házasok vagytok is. ezáltal jobb lesz a kedved. 7. Nem túl szexi ruhák és cipők A régóta tartó kapcsolat meghittsége és kényelme ne vezessen elhanyagoltsághoz és ápolatlansághoz! Tény. és a szerelmi életed is javulni fog. szakadt papucsban. sokkal jobban fogod érezni magadat. másodszor mások számára is! Meg fogsz lepődni. tanács: Állj többször a tükör elé. hogy: ♥ ♥ ♥ ♥ viseltes tréningruhában. miután a kapcsolatot így vagy úgy megpecsételték.

Az ilyen kapcsolatokban csak hallgatunk és bólogatunk. tanács: Mindig találd meg az arany középutat! A kompromisszumkészség az érettség jele. . Ha nem kedveled a főnöködet.8. hogy döntéseket hozzon. 8. amelyek mindkét fél számára előnyösek. és olyan megoldásokat keresünk. előbb-utóbb olyanná válnak. mert folyton dirigál. Egy jó kapcsolatban mindkét félnek egyformán van arra lehetősége. és nincsen lehetőségünk arra. hogy befolyásoljuk a bennünket érintő eseményeket vagy körülményeket. és elengedhetetlen feltétele a minőségi kapcsolat fenntartásának. Közös hibák. annál jobb lesz a kapcsolatuk. Fontos. mint a munkahelyi felettesünkhöz fűződő kapcsolatunk. minél nagyobb az egyenlőség közöttük. ne válassz ilyen partnert! Az olyan kapcsolatok. és amelyekért mindkét fél hajlandó felelősséget vállalni. a másik pedig elnyomottnak és alárendeltnek érzi magát. A szavam számodra parancs! A megadás és az engedelmesség nem a megfelelő magatartás. és érvényesítse az akaratát. amelyekben mindig csak az egyik fél érvényesíti az akaratát vagy a véleményét. Minél jobban vágynak erre mindketten. közös megoldások Egy egyenrangú kapcsolatban tisztában vagyunk saját magunk és partnerünk jó tulajdonságaival és hibáival. hogy a partnerek hajlandóak legyenek megkeresni az arany középutat.

és csak azután a szerelmed Legalább úgy bánj a társaddal. hogy lerombold az önbecsülését. hogy tiszteljük Párunk személyiségét. Ne feledd: az. kérdezd meg magadtól. Tanuld meg elfogadni a Partneredet az összes hibájával és gyengeségével együtt! Hiszed vagy sem. Egy kapcsolatban egyik fél sem: ♥ ♥ ♥ alázhatja meg vagy gúnyolhatja ki a Partnerét. Tanulj meg minél hamarabb és minél jobban alkalmazkodni! A kapcsolatotok a toleranciára és a türelemre épül. Ezek figyelmeztető jelek. nem jogosít fel arra. hogy közel állsz a Partneredhez. mivel valószínűleg a barátodat sem sértenéd meg szemtelen és meggondolatlan kijelentésekkel. Ez azt jelenti. éreztetheti azt a Társával. . A partnerem egyben a barátom Jó tulajdonságok és hibák egyetlen. hogy értéktelen vagy alsóbbrendű. hogy valami baj van a kapcsolatunkkal. Ha ezt nehezen sikerül megvalósítani. és nem próbáljuk megváltoztatni őt. ezek miatt a most elviselhetetlennek tűnő hibái miatt szerettél bele oly sok évvel ezelőtt. a Partnerünkkel vagy a Partnerünkről alkotott képünkkel. melyek arra utalnak. oszthatatlan csomagban A kapcsolat egyik alapja a tisztelet. mint egy baráttal. mit szólnál hozzá. tanács: A Partnered először a barátod.9. elfogadjuk jó és rossz tulajdonságait. 9. ha valaki Téged akarna megváltoztatni.

amit külön hálószobában néztek. ha elbúcsúztok egymástól Az olyan partnerek. amikor emlékeket idéztek fel. hamarosan már egy vasárnapi ebéd vagy egy szombati ötperces szex sem jöhet szóba két film között. amelyek a túl sok kötelezettség miatt teherré váltak számunkra. hogy a kapcsolatod időpocsékolás Az őrült napi rohanásban teljesen normális dolog. ha az időhiány szokássá válik. tanács: Ha nem tudtok legalább napi félórát egymásra szánni. hogy a munkahelyről hazahozott nagy halom papír könnyű kifogást nyújt az ellen a dolog ellen. Fatális tévedés lenne? Amikor úgy érzed. amit egykor szívesen csináltunk. . ha nem jut időnk a társunkra (és a családunkra). sőt. amiket a szívetek diktál (legyen az egy kellemes beszélgetés. A gond akkor kezdődik. jobb. 10.10. A munka kézenfekvő kifogássá válik Hirtelen például ráébredünk. kezdjük élvezni is. vagy egy szenvedélyes szeretkezés). Rájövünk arra is. akik nem tudnak naponta legalább félórát törődni egymással. ha megkérdezik maguktól. Vagyis ha képtelenek vagytok azt a 30 minőségi percet egymással eltölteni. érdemes-e ragaszkodni ehhez a kapcsolathoz. jobb. hogy a munkahelyi kötelezettségek álcája mögé bújva tökéletesen elegáns módon tudjuk elkerülni az őszinte beszélgetéseket és az intim együttléteket. és olyan dolgokkal foglalkozni.

tanács: Beszélgetni. Ehhez járulhat még hozzá a következő tényezők hiánya: ♥ ♥ ♥ ♥ beszélgetés. . a szexuális életük felfrissítésére vágynak. szokásainkat és mozdulatainkat. vágyainkat. figyelem. ahogyan ő is ismeri a mi testünket. vágyait. Engedd. pontosan úgy. szokásait. hogy a partnerek változásra. beszélgetni. Előfordulhat. amit mi magunk is ki akarunk próbálni. ahol a szexuális életünk felpezsdítésére szolgáló tárgyakhoz juthatunk a veszélyesebb próbálkozásokig. hogy elégedetlenek vagyunk a meglévő kapcsolatunkkal. TV-műsorokból és erotikus filmekből felénk áradó jó tanácsok között nem nehéz olyanra bukkanni. hogy már neki is eszébe jutott. és amelyről fantáziálni kezdünk. és beszélgetni! Ne szégyelld feltárni a vágyaidat a Partnered előtt. hogy magával ragadjon az ártatlan álmodozás! Az újságcikkekből. Miért olyan csábító a tiltott szex? Ha a Partnerünk tudta nélkül próbáljuk felpezsdíteni a szerelmi életünket. annak többnyire az az oka. 11. mozdulatait.11. hogy a Partnered is ugyanígy érez. Unalom az ágyban Az évek során változásra vágyunk a szexuális életünkben Az igazat megvallva. az évek során a szex rutincselekvéssé válik. amelyek közé elsősorban a szerelmi viszony vagy az egyéjszakás kalandok tartoznak. mást és eredetit. vagy szeretne kipróbálni valami újat. fantázia és eredetiség. hogy szeretne ellátogatni egy erotikus üzletbe. Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre: ♥ ♥ a szexshopban megejtett ártatlan vásárlástól. Tökéletesen ismerjük a Partnerünk testét. bármennyire piszkosnak és illetlennek tűnnek is! Lehetséges. Éppen ezért nem szokatlan. amely érdekes és izgalmas számunkra.

hogy mindazt. egyetlen szexuális együttlét miatt. amit egy egyéjszakás kaland vagy egy jól megtervezett viszony adhat neked. És most gondolkozz el! Valóban elképzelhetetlennek tartod. próbáld meg beleélni magadat a Partnered helyzetébe. úgy. amely talán nem is lesz olyan jó. és valószínűleg semmiféle előnyökkel nem fog járni? Te hogyan fogadnád az ilyen hírt? Tedd fel magadnak a kérdést: ♥ ♥ ♥ Hogyan fogsz később a Párod szemébe nézni? Mit jelent ez a kapcsolatod jövője szempontjából? És végül. ha a vágyaink és az álmaink a jelenlegi Partnerünkkel kapcsolatosak. Amint a figyelmünk egy harmadik személy felé fordul. természetesen csak akkor érvényes. vagy gondolatban cserélj vele helyet. hogy hajlandók vagyunk kockára tenni miatta a jelenlegi kapcsolatunkat. nem tudod megvalósítani a jelenlegi Partnereddel is. hogy nem okozol megrázkódtatást és csalódást? Csak akkor cselekedj. amellyel hosszú távon csakis jól járhatok.Zsúfoltság a fejedben és az ágyadban Minden. ha őszintén megválaszoltad ezeket a kérdéseket! . Valóban ezt akarom? Sodorjam veszélybe a stabil kapcsolatomat. amiről szót ejtettünk. tisztáznunk kell magunkban a helyzetet. és annyira elhatalmasodik rajtunk a megcsalás iránti vágy.

mintha reggelente. nem pedig az az ember. közös szórakozás. idős szülők. mert sokkal spontánabb és érdekesebb. mint korábban volt. hogy a partnerek beszélgessenek a következő témákról: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ jövőbeli célok. Te pedig egyedül maradsz a Pároddal. mivel többé már semmi sem lesz ugyanolyan. beleértve a női és férfi klimaxot. A gyerekek elköltözése kritikus pillanat a kapcsolat folytatása vagy megromlása szempontjából. Az új. egy idegen feküdne mellettük. utazások. Úgy érzik. az unokák. még a szex is egészen új fényt kap. hogy a kapcsolat újra élettel teljen meg. mint az elmúlt húsz vagy még annál is több évben. amikor sok házaspár úgy érzi. Ez az a pillanat. A kapcsolat próbája Ez az a pillanat. tanács: Újra kell értelmeznetek a kapcsolatotokat A gyerekek elköltözése után fontos. elvárások. az otthoni szerepek megváltozása. közös élet lehetősége Ha megfelelően kommunikálunk egymással és hajlandók vagyunk tenni a kapcsolatért. hol és hogyan szeretnék eltölteni életük hátralévő részét. többé már semmi nem tartja őket össze. A gyerekek elhagyják a fészket A világod hirtelen a feje tetejére áll A gyerekek előbb vagy utóbb felnőnek és elhagyják a szülői házat. . akivel a gyerekek nevelése és a családról való gondoskodás közben mellékvágányra terelték a házasságukat. mikor mennek egymás idegeire.12. 12. Most. amikor felébrednek. amikor nagy erőfeszítésekre van szükség ahhoz. a gyerekek jelenléte nélkül. egészségügyi problémák. a gyermekek elköltözését követő évek sok örömöt és új élményeket hozhatnak az életünkbe. pénzügyi problémák és lehetőségek.

véget ért. biztosak vagyunk benne. íme az egyszerű. A felületes érzéstől a mély érzelmekig Vagy másképpen fogalmazva: ♥ ♥ a szerelem felületes és átmeneti érzés a szeretet optimális esetben mély és örök érzés. hogy még többet tegyünk azért.. már semmi titokzatosat nem találunk a Partnerünkben. Miután ezek az intenzív érzések szép lassan elhalványulnak. amikor a Párunk mellett akartuk leélni az életünket. amilyet kívánsz magadnak! . az izgatottság és a partner állandó jelenléte iránti vágy jellemzi. de igaz válasz: a szeretetért. amit egy kapcsolatban érdemes kipróbálni..Végtelen szerelem Amikor a szerelem csupán halvány fiatalkori emlék A szerelem a szeretetnek csupán egy olyan szakasza. A szeretet a szerelem fölött áll. tanács: A szerelem elhalványul. amely előbb-utóbb elmúlik. Az évek során a szerelem intenzitása elhalványul. miután a szerelem átadja helyét a megszokott napi rutinnak. mint azt korábban láttuk. miért érdemes erőfeszítéseket tenni.13. amikor belevetjük magunkat az ágyba. nem érzünk izgalmat. és készen álltunk arra. és Partnerünket kívül-belül megismerjük. több mint a szerelem A szeretet azt bizonyítja. hogy minden jó és rossz tulajdonságával együtt elfogadjuk őt. hogy a szerelmünket életben tartsuk: ♥ ♥ ♥ már nem borzongunk meg a Partnerünk érintésétől. Hosszú és boldog éveket kívánunk egy olyan kapcsolatban. de a szeretet beérik Ha azon tűnődsz. hogy minden. az erős érzelmek. Ez a megfelelő pillanat arra. 13. hogy helyes döntést hoztunk akkor. Ezt az időszakot.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful