Exam Title

: IBM 000-833 : Object Oriented Analysis and Design-Part1(Analysis)

Version : R6.1

www.Prepking.com   
 

     

Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully
Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com   
 

      1. Which statement is true? A. The UML is a development process for software intensive systems. B. The UML is a process-dependent language used for visualizing software artifacts. C. The UML is a modeling language for software blueprints. D. The UML is a visual programming language. Answer: C

2. In which three ways does a structured class differ from a traditional class? (Choose three.) A. It clearly defines the class boundary via an encapsulation shell. B. It brings public interfaces into the class via ports. C. It shows the role that the class plays. D. It defines messages between itself and other classes. Answer: ABC

3. Which is a characteristic of a structured class? A. must have one interface for each role it plays B. can play only one role, no matter how many objects transact with it C. can play multiple roles that vary on the objects that interact with it D. is limited to one role, but can have multiple interfaces Answer: C

4. Which statement is true about an iterative development process? A. Testing and integration take place in every iteration. B. An iteration focuses on partial completion of selected use-case realizations. C. It encourages user feedback in later iterations. D. It is based on functional decomposition of a system. Answer: A

5. Which two statements are true about interfaces? (Choose two.) A. The interface should have a clear purpose.

www.Prepking.com   
 

      B. A single interface should include as many possible methods, if not all methods, that may be shared by objects that implement the interface. C. An interface should be used to restrict which methods are exposed to a client. D. Classes may have multiple interfaces depending on the purpose of each interface it implements. Answer: AD

6. What is the focus of analysis? A. translating functional requirements into code B. translating requirements into a system design C. translating real-world concepts into solution-oriented objects D. translating functional requirements into software concepts Answer: D

7. Why is encapsulation important? (Choose two.) A. It describes the relationship between two subclasses. B. It places operations and attributes in the same object. C. It allows other objects to change private operations and attributes of an object. D. It prevents other objects from directly changing the attributes of an object. Answer: BD

8. What are analysis classes? A. early conjectures on the composition of the system that usually change over time, rarely surviving intact into Implementation B. incomplete classes that require a programmer to formalize operation signatures and attribute types before they can be implemented C. the classes inside a systems Business Object or Domain Model, in UML form D. a prototype of a systems user interface, developed during the Analysis Phase, which allows users to define the systems look and feel Answer: A

www.Prepking.com   
 

      9. An architect looks at two classes. The first class has the following operations:

getName(),getSize(),getTotal(), and findAverage().

The second class has the following operations: The two classes share the same

getName(),getSize(), findAverage(), findMinimum(), and findMaximum(). superclass. Which operations are most likely contained in the superclass? A. getName(), getSize(), and findAverage() B. findMaximum(), findMinimum(), getSize(), and getTotal() C. getName(), findAverage(), and findMaximum() D. getName(), getSize(), getTotal(), and findAverage() Answer: A

10. An architect is responsible for creating an Analysis Model for a system. Which area of focus is essential for the creation of this model? A. hardware on which the system will be deployed B. behavior of the objects that comprise the system C. evolution of analysis classes into design classes D. performance requirements of the system Answer: B

11. What does a required interface do? A. exposes services to anonymous requestors B. uses the services that a classifier requires to request from anonymous providers C. declares the services that a classifier offers to provide anonymous requestors D. exposes methods that the requestor must use Answer: B

12. In a sequence diagram, each interaction on the diagram maps to _____. A. a choice point on a state diagram B. the transition on a state diagram C. a state on the diagram D. the initial state

www.Prepking.com   
 

      Answer: B

13. Which two questions does the use of multiplicity on relationships allow you to answer? (Choose two.) A. Is the relationship mandatory or optional? B. How many links can an object of one type maintain with objects of another type? C. Is an object of a given type permitted to interact with objects of another type? D. Is the relationship between objects permanent or temporary? Answer: AB

14. What are two important considerations when diagramming state? (Choose two.) A. Any time a message is received; there may be a change of state. B. Any time a message is received; there must be a change of state. C. Whenever there is a change of state, there is a transition. D. Changing state may not change transition. Answer: AC

15. Which statement is true about circular dependencies? A. They do not matter. B. They are prohibited. C. They must be avoided. D. When there are more than two packages, they are irrelevant. Answer: C

16. What is the purpose of Architectural Analysis? A. to detail the design of the system B. to review the architecture of the system C. to define a candidate architecture for the system D. to define the layers of the architecture Answer: C

www.Prepking.com   
 

      17. When the interfaces between two classes have been defined from a sequence diagram, the ports are defined by the _____. A. interface B. operations the class performs C. user of the system D. attributes passed in the sequence diagram Answer: A

18. Which statement is true about attributes? A. They cannot change once the object is instantiated. B. They change value from object to object of the same class. C. They can only be primitives. D. They are required for every class. Answer: B

19. What are the three purposes of Analysis and Design? (Choose three.) A. to provide an organizational context for the system B. to transform the requirements into a design of the to-be system C. to evolve a robust architecture for the system D. to scope the system to be built and describe what it must do E. to adapt the design to match the implementation environment Answer: BCE

20. Objects that are polymorphic _____. A. must have the same attributes B. share all the same operations, and the operations perform the same C. can only be implemented through interfaces D. may have the same operation names but the operations perform differently Answer: D

www.Prepking.com   
 

      21. Which is a best practice for nesting structured classes? A. should limit the nesting of structured classes to two levels per diagram B. should display all substructured classes of a structured class in a single to show the depth of interactions C. should be limited to one level of depth, thereby allowing the user to navigate from diagram to diagram to show the next level D. should be determined by the architect during the design phase Answer: A

22. During Architectural Analysis, a Software Architect wants to reduce the complexity of the system at work and improve its consistency. What should the Software Architect define to accomplish this? A. coding rules B. use-case realizations C. analysis mechanisms D. design mechanisms Answer: C

23. Which two characteristics do all objects have? (Choose two.) A. primitives B. state and behavior C. interfaces D. a unique identity Answer: BD

24. Analysis classes evolve into _____. (Choose two.) A. design classes B. subsystems C. use-case realizations D. design packages E. architecture Answer: AB

www.Prepking.com   
 

     

25. What happens when a superclass is changed? A. All subclasses inherit the change. B. The operations of the subclass must be changed. C. Additional operations in the subclass that are not associated with the superclass must change. D. Only the operations of the superclass are inherited. Answer: A

26. Which two statements are true about use-case realization? (Choose two.) A. It lists the different steps performed by a use-case. B. It provides traceability from Analysis and Design back to requirements. C. It is created by the System Analyst. D. It describes the use-case in terms of collaborating objects. Answer: BD

27. Which state does NOT contain another state? A. Top State B. Composite State C. Simple State D. Bottom State Answer: C

28. Which statement is true about grouping elements into a package? A. Elements in a package should share a logical, common grouping. B. Packages should contain a small number of elements to avoid confusion. C. Packages should only be used on large projects requiring a large number of elements. D. Packages should not contain other packages. Answer: A

29. What are three architectural mechanism categories? (Choose three.)

www.Prepking.com   
 

      A. analysis mechanisms B. requirement mechanisms C. implementation mechanisms D. design mechanisms Answer: ACD

30. In a sequence diagram, what can be defined by the interactions between participants in the interactions? A. only services provided by an interface B. only services required by an interface C. both provided and required services for interfaces D. the name of the interface Answer: C

31. Which view focuses on the physical realization of the system? A. Logical View B. Implementation View C. Process View D. Use-Case View Answer: B

32. Which statement is true about an active object? A. It is an independent object that can communicate with other active objects asynchronously. B. It does not contain state. C. It is dependent on the overall system execution. D. It is unstructured to allow the class to be manipulated easily. Answer: A

33. During Use Case Analysis, what is generally allocated to control classes? A. behavior specific to a use-case or part of a very important flow of events

www.Prepking.com   
 

100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/000-833.htm

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.