Transformări planetare 2012-2030 Mesaje de la Fondatori transmise prin Sal Rachele Traducere: George Acu Editura Proxima

Mundi ISBN 978-606-92854-0-4 (reeditată şi revizuită - mai 2011, completată cu planşe explicative, 300 de pagini, format mare: 17x24cm)

Ce anume se întâmplă pe Pământ? Care este adevărul din spatele diferitelor profeţii şi predicţii? În premieră, avem acum o explicaţie concisă, atent pregătită şi primită de mediumul Sal Rachele de la o inteligenţă colectivă vastă, numită Fondatorii. Această carte răspunde la întrebările „cine?", „ce?", „unde?", „când?"

tehnologie. psihologie. transformări planetare. Fondatorii dezvăluie informaţii despre evoluţie. înălţare şi multe alte subiecte relevante. Această lume (şi nenumărate altele) este planşeta unde învăţăm despre karma. NOTĂ: Această lucrare nu este ştiinţifico-fantastică . Învăţătura lor centrală este că noi toţi suntem fiinţe cu 12 dimensiuni. Ca şi copii ai lui Dumnezeu. ADN. religie. spiritualitate şi chiar economie şi politică. suntem învăţaţi cum să creăm la fel ca Părinţii noştri Cosmici.) --. Fondatorii sunt Dumnezeii Creatori de dimensiunea a 12-a ce au fost implicaţi în proiectarea iniţială a ADN-ului uman. fragmentarea sufletului. liberul arbitru. În aceste timpuri esenţiale pentru istoria omenirii.şi chiar „de ce?" în ceea ce priveşte transformările planetare şi cuprinde informaţii legate de biologie. capabile să evoluăm până în punctul în care putem crea universuri întregi.Cuprins --• • • Cuvânt înainte Mulţumiri Introducere Subiecte pe care le vom acoperi în această carte Partea I – Informaţii pregătitoare. metafizică. iubire şi despre alte principii ale Creaţiei. de bază Capitolul 1 – Natura Universului • • • • • • • • • • • • • • Să ne prezentăm Acest Univers este un experiment Definiţiile densităţii şi dimensiunii Cum experimentează entităţile din densităţile mai înalte viaţa pe Pământ Rolul Fondatorilor Natura Creaţiei Procesul evoluţiei Acest univers local a fost creat de Dumnezeii Creatori Universuri multiple Timpul şi eternitatea Sunteţi cu toţii potenţiali Dumnezei Creatori Ce se întâmplă atunci când fiinţele care aparţin densităţilor mai înalte îşi coboară vibraţia? Există vehicule diferite pentru experimentarea diferitelor densităţi Suntem extensii ale lui Dumnezeu . dimensiuni mai înalte.

000.000 î.000 î. Ţinutul lui Pan o o o o o o o o o o o o O privire asupra încrucişării dintre oameni şi extratereştri Probleme asociate cu liberul arbitru Rezumatul procesului de evoluţie O privire asupra altor civilizaţii După Căderea lui Pan Conflicte în Sistemul Solar Distrugerea planetei Maldek Migraţia spre Marte Războiul nuclear de pe Marte Vălurile din jurul Pământului Nivele vibratorii Răzvrătirea Luciferiană (Invazia orioniană) .• • • Diferitele configuraţii ale sufletului Natura şi călătoria sufletelor gemene Liberul arbitru şi Căderea din Graţie Capitolul 2 – Dispensele Divine • • • • • • • • • Dispensele relevante Prima Dispensă Divină – Soluţia la Căderea din Graţie A Doua Dispensă – Saltul Galactic A Treia Dispensă – Alinierea Precesională a Pământului A Patra Dispensă – Roata Reîncarnării A Cincea Dispensă Divină – Spirala Înălţării A Şasea Dispensă Divină – Înălţarea în masă A Şaptea Dispensă – Intervenţia ajutoarelor lui Dumnezeu A Opta Dispensă – Sosirea Copiilor Iluminaţi Capitolul 3 – O scurtă istorie a Pământului o Introducere în ştiinţa liniilor temporale La început o o o o o O privire asupra Căderii din Graţie Rasa-rădăcină a omenirii Detalii despre experimentele genetice Tiparul sufletului şi corpul de densitatea a 7-a Pământul între 100.C.C.000. şi 10.

o Perioada pre-lemuriană de pe Pământ Lemuria o Civilizaţiile din Pământul interior Ridicarea şi căderea Atlantidei o Perioada post-atlantă Ridicarea şi căderea Egiptului o Sumarul istoriei Pământului Povestea lui Isus Capitolul 4 – Prezenţa extratereştrilor pe Pământ o o o Motive pentru implicarea extratereştrilor în treburile Pământului Viaţa pe alte planete din sistemul solar Extratereştrii întunecaţi Factorul orionian o Procente din diferite rase extraterestre în ADN-ul uman Siriusienii o Diluţia orioniană şi siriusiană a ADN-ului pleiadian Draconienii o o o Reptilienii Schimbarea de forme Influenţa reptiliană Andromedanii Zetanii o o o o o Cenuşiii Zetanii de tipul 3 Efectul încrucişării oamenilor cu zetanii asupra ADN-ului uman Alte grupuri extraterestre care au vizitat Pământul Extratereştri aflaţi pe Pământ în forma lor nativă .

pe Pământ Sufletele flăcări-gemene Familii de suflet extinse .o o o Încrucişarea ET-umană în prezent Hibrizii om-animal Unicornii Confederaţia Galactică Capitolul 5 – Evoluţia sufletului Dinamica evoluţiei sufletului o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Natura densităţilor Cum evoluează sufletele Conceptele de Rai şi Iad Rolul vostru ca Dumnezei Creatori Explorarea tărâmurilor exterioare Capacitatea mecanismului vostru perceptiv Dinamica percepţiei de densitate mai joasă Reîntoarcerea la densitatea a 7-a Mai multe analogii ale procesului de creaţie Evoluţia de la densitatea a 3-a la a 7-a Opţiunea de întoarcere în lumile mai joase după atingerea densităţii a 7-a Evoluţia sistemelor planetare Înălţarea Mamei Pământ Încheierea Karmei Conştienţa simultană a densităţilor mai înalte şi mai joase Cum se accesează diferitele dimensiuni ale universului Evoluţia şi reîncarnarea regnului animal Speciile dispărute Oamenii care se încarnează sub formă de seminţii genetice Fragmentarea şi (re)integrarea sufletului o o o o o o o o o Natura divizării şi a fragmentării sufletului Fragmentarea inconştientă din timpul vieţii terestre (Re)Integrarea sufletului Efectele transplantului de organe asupra conştiinţei umane Efectul transfuziilor de sânge asupra sufletului uman Tehnici de a vă recupera fragmentele de suflet pierdute şi de a returna fragmentele altora Întâlnirea cu alte diviziuni primare ale sufletului.

o Mai multe despre fragmentele de suflet Capitolul 6 – Înălţarea şi ADN-ul O privire de ansamblu asupra înălţării o o o o o o o o o Schimbările psihologice pe măsură ce oamenii se îndreaptă spre înălţare Discuţie suplimentară despre procesul de înălţare Mai multe despre roata reîncarnării Înălţarea spirituală Dispensa înălţării în masă – continuare Şablonul maestru Un scurt discurs despre vehiculul de lumină Merkaba Procesul înălţării Geometria sacră şi simbolurile sacre Natura ADN-ului o o o o o Modelul ADN-ului cu 24 de catene Clonarea şi proiecţia holografică A trăi în lume în timp ce te afli pe o cale spirituală Sistemul de chakre Meditaţia Partea a 2-a – Transformările planetare şi perioada 2012-2030 Capitolul 7 – Alinierea precesională o o o o Ciclul precesional şi saltul galactic Liberul arbitru şi predestinarea cosmică O descriere a ciclurilor cosmice care afectează Pământul Detalii despre Ciclul Precesional din anul 2012 Evenimentele din anul 2017 Influenţa lui Nibiru o o Introducere la Saltul Galactic Mecanica Alinierii Precesionale din anul 2012 Capitolul 8 – Saltul Galactic o o Un rezumat al Saltului Modul în care este afectată conştiinţa de zona electromagnetică nulă .

în timpul Saltului Efectele Saltului asupra altor planete Capitolul 9 – Transformările de pe Pământ explicate din perspective diferite o O scurtă discuţie mai aprofundată asupra metodei ştiinţifice Date antropologice Filozofia schimbării Psihologia transformărilor de pe Pământ o o o o o o o o Obstacolele şi blocajele de pe calea spre iluminare Psihologia relaţiilor umane Cum să asculţi de corpul tău Tehnici de vindecare a corpului emoţional Psihologia creşterii sufletului Cum să transcendeţi forţele întunecate Câmpuri rezonante Psihologia Legii Atracţiei Metafizica transformărilor de pe Pământ o o o Legea atracţiei Crearea realităţii voastre Clarificarea rolului ghizilor spirituali şi al ajutoarelor Religia o o o Ce se întâmplă atunci când ego-ul controlează religia Opiul maselor Cum să trataţi cu oamenii religioşi Spiritualitatea .o Separarea din cadrul omenirii Scenariile care se desfăşoară pe Pământ o Modul în care salturile afectează conştiinţa umană Transformări specifice în sistemul solar o o o Transformări în cadrul câmpului electromagnetic al Pământului Transformări în ceea ce priveşte Soarele vostru.

Biologia o o o o o Genetica Codurile şi cheile ADN-ului Mai multe despre catenele de ADN Activarea şablonului vostru maestru Mutaţia şi dispariţia speciilor Mediul înconjurător Transformări geologice. geografice şi climatice o o o o o o o Australia Asia Africa America de Nord America de Sud Europa Orientul Mijlociu Tehnologia o o o o Tehnologia bazată pe Punctul Zero Suprimarea tehnologiilor bazate pe Punctul Zero Mecanica tehnologiei bazate pe Punctul Zero Alte tehnologii Sociologia o o o Illuminati Etica muncii Soluţii sociologice Economia o o o o o o Criza medicală iminentă Criza energetică Resurse naturale în curs de dispariţie Acţiuni economice la care să vă aşteptaţi în următorii ani Perspectiva spirituală asupra economiei Câteva cuvinte despre NESARA Politica .

Marea Frăţie Albă şi Ordinele Îngereşti Scopul specific al Confederaţiei Galactice şi al grupurilor asociate Partea tehnică a ajutorului oferit Protecţia psihică şi spirituală (7) Alte grupuri care ajută discret.o o Predicţii politice şi militare specifice Apariţia Noului Pământ Capitolul 10 – Rolul ajutoarelor Pământului în timpul transformărilor (1) Extratereştri aflaţi în formă fizică asociaţi în prezent cu Pământul • • • • Extratereştri care umblă printre oameni şi politica de non-intervenţie Extratereştri renegaţi Cele mai recente informaţii despre zeta-reticulieni Orionienii luminoşi şi întunecaţi astăzi (2) Extratereştri care influenţează Pământul din tărâmurile astrale • • • Draconienii luminoşi şi întunecaţi şi viitorul lor pe Pământ Iluzia Raiului Extratereştri aflaţi în defazaj de fază (3) Extratereştri care influenţează Pământul din tărâmurile eterice • • • • Rolul siriusienilor Influenţa Illuminati Tărâmurile zânelor şi ale elementalilor Pământul interior (4) Fiinţe de densitate mai înaltă care se află temporar pe Pământ (5) Suflete walk-in şi transferuri de suflet • • • • Transferuri voluntare de suflet Transferuri involuntare de suflet Transferuri parţiale de suflet Rolul sufletelor walk-in pe parcursul transformărilor planetare (6) Fiinţe de densitate mai înaltă care oferă ajutor din planurile celeste • • • • Confederaţia Galactică. din culise (8) Versiuni viitoare ale voastre care se întorc ca să ajute .

Vortexuri energetice în România 2. Procesul Ascensiunii 5D . Rolul României (Zonei Româneşti) 3. pe măsură ce vă înălţaţi? Profeţii specifice Re-Unirea familiilor de suflet Încheiere Anexă: Fondatorii despre România • Câteva aspecte în plus 1.• • Natura liniilor temporale Mai multe despre liniile temporale Capitolul 11 – O previzualizare a vieţii de după transformări • • • • La ce experienţe vă puteţi aştepta.