MISTERE INCREDIBILE 1.

Valea Oamenilor Fara Cap Aceasta vale cu nume macabru este, de fapt, Parcul National Nahanni din nord-vestul Canadei. Accesul in aceasta zona poate fi realizat doar cu avionul sau cu barca, pe raul Nahanni. Un loc plin de mistere, valea este presarata cu gheizere si cascade uriase, printre altele. Numele sinistru de Valea Oamenilor Fara Cap i-a fost oferit dupa anul 1908, cand au avut loc primele evenimente ciudate, cand fratii MacLeod au pornit intr-o expeditie in aceasta zona, din care nu s-au mai intors niciodata. La un an distanta, trupurile lor decapitate au fost gasite in valea Nahanni. Ulterior, numeroase alte cazuri de acest tip au mai fost inregistrate.

2. Harta Creatorului In 1995, Aleksandr Chuvyrov, profesor de stiinte fizice si matematice la universitatea Bashkir din Rusia, pornea un studiu privind migratia chinezilor spre Siberia si muntii Urali. Cercetarile ulterioare s-au dovedit a fi spectaculoase, asta pentru ca profesorul a aflat despre niste placi de piatra descoperite prin secolul XVII, undeva prin sudul muntilor Urali, intr-un sat numit Chandar.

dintre care ultimul un portelan special cu rol de protectie. o lungime de 10 km si o adancime de 3 km Hartile aratau regiunea Ural modificata. care ce-i drept moare ultima. Pe lespedea de piatra sunt trecute cu o precizie incredibila cele trei rauri principale – Belya. cu 12 baraje. fiecare avand o latime de 400m. chiar era pe moarte. cercetatorii au descoperit ca aceasta infatiseaza un sistem urias de irigatie. Dupa ce a fost studiata cu atentie. Testele efectuate au indicat faptul ca piatra are o vechime de circa 120 de milioane de ani si ca este imposibil ca lespedea sa fi fost sculptata manual. . cu canale avand o latime de 500 m. cat si canionul Ufa. Cand speranta. unde se aflau cateva placi impresionante. de cine si care este scopul ei. Cireasa de pe tort a fost reprezentata de analiza materialului: trei straturi de roci diferite. cu baraje uriase si sisteme de irigatii pe toate cele trei rauri principale. Aleksandr a cautat in van placile. data fiind precizia liniilor.Ajuns acolo. ramane un mister. Ufimka si Sutolka. ci cu anumite masinarii. Ele aveau sculptate harti si mesaje intr-un limbaj necunoscut. un batran a venit la profesor. Cum a fost realizata aceasta lespede. Profesorul Chuvyrov a marturisit uimit ca acele placi nu puteau fi facute manual. conducandu-l pana in spatele curtii sale.

Cu toate acestea. Exista unele marturi care spun ca a luat calea orientului. unde a petrecut sase ani. acesta i-a raspuns "Iisus". Biserica sustine ca faptele din acea perioada nu sunt relevante pentru Biblie. printre altele.. care spunea ca este nascut dintr-o virgina. In 1887. care a studiat printre calugari. de-a lungul timpului. prin urmare.3. mergand spre Irak si Pakistan. apoi pana in Tibet. Anii pierduti ai lui Iisus Un mister greu de deslusit este acela al perioadei cuprinse intre 12 si 30 de ani din viata lui Iisus Hristos. Mai mult. Notovich a scris si o carte intitulata "Viata secreta a lui Iisus". numeroase teorii au incercat sa afle ce s-a petrecut in toti acei ani cu Iisus Hristos. au fost omise. exista Bhavishya Maha Purana. . ar fi trait si invatat alaturi de calugarii budisti timp de 6 ani. Iisus intorcandu-se plin de pilde in Ierusalem. exploratorul rus Nicholas Notovich a ajuns in Tibet. o scriere indiana veche. nu este iubit de poporul sau si este fiul lui Dumnezeu. In ea se vorbea despre un anume Issa. in care Printului Casmirului relateaza despre intalnirea sa cu un om cu plete. Intrebandu-l pe lama ce inseamna Issa.. unde a descoperit o scriere veche de cel putin o mie de ani. Au fost sase ani de invataturi. Una dintre cele mai raspandite sustine ca Iisus s-ar fi alaturat unei caravane care se indrepta catre Orientul Indepartat si ca. imbracat in alb si foarte intelept.

Catacombele din Malta Un alt mister mai putin cunoscut este legat de Malta. Mai precis. cautand niste raspunsuri. Cercetarile aprofundate intreprinse au dezvaluit scheletele a mai bine de 30. Poate ar trebui sa ne uitam in trecut ca sa mergem spre viitor? Mai mult ca sigur. in 1902. este legata de dimensiunea craniilor acestora. vechi de mii de ani. despre vortexuri cu ioni si invizibilitate. mai precis de acum circa 3000 de ani. au inceput sa se raspandeasca. lucru imposibil pentru acele timpuri. aici a fost descoperit un complex de galerii subterane datand din perioada preistorica. Cu toate acestea. vorbesc despre Vimana. un oras care a fost ras de . De la noi. povesti conform carora acestea ar fi ramasitele unei specii umane care traia in subteran. care s-au contopit cu cultura indiana. studii despre energia nucleara. Ulterior. locul a intrat in patrimoniul mondial UNESCO. o masinarie capabila sa zboare. de la astronomie si pana la matematica.4. exista informatii despre Mohenjo-Daro. insa. Scrierile vechi sanscrite sau hindu contin informatii pretioase din toate domeniile. De atunci. 5. cele mai bune exemple sunt Eminescu si Eliade. Anumite texte. despre electricitate.000 de oameni – partea cu adevarat surprinzatoare. Exista planuri detaliate. Textele descriu un avion nuclear. Avionul vechi de mii de ani India a fermecat o lume-ntreaga. mai mari decat ale oamenilor obisnuiti.

Studiile moderne au aratat ca acolo exista un nivel inalt de redioactivitate.pe fata pamantului acum 3000 de ani. Sa fi avut popoarele vechi de-a face cu energia nucleara? . iar oasele gasite sunt incarcate cu nivele mult mai mari fata de cele de la Hiroshima sau Nagasaki.