KERTAS KERJA SUMBANGAN PIBG UNTUK PEMBELIAN BLAZER PENGAWAS SABK MAAHAD EHYAK DINIAH EHYAK DINIAH ISLAMIAH

KG. GAJAH 1.0 Pendahuluan Kepimpinan Badan Pengawas tahun 2011 bercadang untuk memartabatkan badan pengawas sekolah selaras dengan harapan pengetua sekolah iaitu membentuk satu imej pemakaian yang istimewa bagi badan kepimpinan tertinggi pelajar disekolah ini. Cadangan ini dikemukakan pada Mesyuarat PIBG yang lalu. Oleh yang demikian pada melalui mesyuarat lembaga disiplin ke-3, sebulat suara telah mengambil keputusan agar pengawas memakai blazer teutamanya pada perhimpunan rasmi hari Isnin. Tambahan pula, pemakaian blazer boleh juga digunakan untuk acara lain juga. Contohnya dipakai pada pertandingan luar yang diikuti oleh sekolah. Malah pemakaian blazer semakin pada masa kini popular dikalangan pemimpin pelajar. 2.0 Objektif 2.1 2.2 2.3 2.4 3.0 Memohon sumbangan PIBG bagi pembelian kos blazer pengawas. Memberikan imej yang menarik serta pemakaian uniform pengawas yang lebih kemas. Merangsang kebangkitan semangat jati diri setiap pengawas semasa menjalankan tugas. Memotivasikan diri pengawas agar bertugas dengan lebih seronok dan berkeyakinan. Kumpulan Sasaran 3.1 Pengawas Sekolah Tahun 2011, SABK Maahad Ehyak Diniah Islamiah, Kg Gajah seramai 23 orang. Ini mengikut nisbah pengawas dengan pelajar sekolah iaitu 23 : 270 pada tahun hadapan. Di mana nisbah ini telah dibincangkan dalam mesyuarat Lembaga Disiplin dan Pengawas pada 07 Julai 2011. 4.0 5.0 Anggaran Belanjawan Lihat Lampiran 1 Carta Organisasi Penyediaan Blazer Penaung Penasihat Penasihat Bersama Blazer Pengawas : : : : En. Izzuddin bin Mohd Fakhruddin (Pengetua SABK MEDI) Cik Norhayati Binti Abd. Hamid @ Meor Hamid (Penolong Kanan HEM SABK MEDI) En. Mohd Nazri Bin Mokhtar (Penolong Kanan Pentadbiran SABK MEDI) Cik Norhanis Shuhada Binti Azmi (Guru Pengawas)

....6....... SABK Maahad Ehyak Diniah Islamiah........... : ..0 Penutup Adalah diharapkan sumbangan ini membantu dapat meningkatkan lagi motivasi dalam kalangan pengawas sekolah dalam menjalankan tugas...................................... Disediakan oleh : Cik Norhanis Shuhada Binti Azmi Guru Pengawas.... Mohd Fakhruddin Pengetua... Kg................................ Perak T.. Kg.. Gajah..... Gajah....... : .......................... : ...... Hamid @ Meor Hamid Penolong Kanan Hal Ehwal Murid. Tangan Tarikh : .. SABK Maahad Ehyak Diniah Islamiah....... Perak T.... Sumbangan ini juga untuk mengiktirafkan peranan pengawas dalam membantu pihak sekolah menjalankan tugastugas yang diamanahkan pada mereka dalam sama-sama menjayakan visi dan misi sekolah.... Tangan /Cop Tarikh : ................. Disahkan oleh : En...................... Kg........ SABK Maahad Ehyak Diniah Islamiah...... Gajah.. ................... Perak T................ Izzuddin b........ Disemak oleh : Cik Norhayati Binti Abd. Tangan Tarikh : ..........

LAMPIRAN 1 ANGGARAN BELANJAWAN PEMBELIAN BLAZER PENGAWAS ANGGARAN PERBELANJAAN BIL 1 PERKARA Kos Pembelian Blazer (RM 70 x 42 orang) JUMLAH BESAR JUMLAH RM 2940 RM 2940 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful