A Hemi-Sync kutatás

ALKALMAZÁS ELÖTT NE FELEJTSD EL, ELOLVASNI "FONTOS TUDNI" menüpontot !
A szabadalmaztatott Hemi-Sync eljárás több mint 40 év kutató és fejlesztő munka eredménye. Folyamatos kísérletezést, adatgyűjtést és elemzést végeznek a Monroe Intézet laboratóriumaiban, hogy demonstrálják az összefüggéseket a szubjektív tapasztalati jelentések és a tényleges elektronikus mérések között. Az ilyen kutatások nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy felfedjék a speciális Hemi-Sync hangminták hatásait az emberi tudatra. A hosszú évek alatt azon igyekeztek, hogy ezt az eljárást eredményessé tegyék speciális alkalmazásokhoz, mint például az összpontosított figyelem, stressz kezelés, meditáció, alvás és fájdalom-kezelés, csak hogy megemlítsünk néhányat. Neves orvosi intézmények és egyetemek együttműködésének köszönhetően a tudományosan és klinikailag bizonyított Hemi-Sync technológia továbbra is számos szakosodott kutatás középpontjában maradt. Ráadásul, sok terapeuta, orvos, pedagógus, és több más szakértő is széles körben használja a Hemi-Sync technológiát. A Hemi-Sync eljárást nemzetközileg is lelkesen fogadják. Több ezer ember utazott a világ minden tájáról hogy részt vegyen a Monroe Intézet élet-fejlesztő bentlakásos programjain. Ezeket a programokat Virginiában, az intézet oktató központjában tartják, hogy a rendkívüli Hemi-Sync hangtechnológia segítségével fejlesszék, feltárják, és alkalmazzák a kiterjesztett tudatállapotokat. Agyhullám demonstráció Hemi-Sync nélkül Hemi-Sync-et hallgatva

Összefüggéstelen agyhullám korlátozott gondolkodási folyamatokkal

Összefüggő agyhullám megnövekedett agyi potencia

ezáltal egy harmadik hangot érzékelünk. amikor két közel azonos frekvenciájú hangot egyszerre szólaltatnak meg mind a két fülben fejhallgatón vagy hangszórókon keresztül. Az agy integrálja a két jelet. Mi az a binaurális ütem? A binaurális ütemet akkor érzékeljük. . ami előidézi a kívánt agyhullám aktivitást. A Hemi-Sync segít biztonságosan megváltoztatni az agyhullámaidat a többcsatornás hangfrekvenciákkal. az agyad egy harmadik hangot (amit binaurális ütemnek nevezünk) hoz létre. ezt nevezzük binaurális ütemnek. amikor Hemi-Sync -et hallgat fejhallgatón keresztül.Neuromappert használva láthatjuk. Amikor fejhallgatón vagy hangfalakon keresztül hallgatod. Hasonlítsd össze ugyanannak az alanynak az agyhullámait (bal ábra) a teljesen összefüggő agyhullámokkal (jobb ábra). hogyan működik az agyféltekék szinkronizálása.

ez a hallási inger kontralaterális (ellenkező oldali) integrációjának a helyszíne.) használ az agyhullámok megváltoztatására. és érzelmi állapotokat úgy. szervre.A binaurális ütemek az agytörzs felettes oliva magjából (superior olivary nucleus) származnak. hogy a vezetett meditációt. A különböző felvételek egyedi elemeit gondosan kiválasztják és beépítik a megfelelő Hemi-Sync hangfrekvenciákba.com/watch?v=1govFgC5chk . amely neurotranszmittereket (egy vegyi anyag.hu/get/2155359/Agyhullam-hangolas_ELMELET. A binaurális ütem az idegeken keresztül jut el a retikuláris formációig. hogy növeljék a kívánt hatást. amely az idegvégződésből kibocsájtva átviszi az ingert egy másik idegsejtre. izomra stb.youtube.pdf És angolul tudóknak egy kis bemutató: http://www. zenét. Rövid áttekintés még egyszer az egész eddigi leírtakról: http://data. rózsaszínzajt és/vagy más hanghatásokat binaurális ütemmel keverik. Mire jó a Hemi-Sync? A Hemi-Sync segíthet megtapasztalni kiterjedt szellemi. testi.

amely az életet minden szempontból pozitívabbá teszi . és . gyorsan reagálsz. de nincs rá túl sok időnk.. Akkor.(egy pár linket mellékelek! De ne felejtsd el. ez nem a felvételek minőségére vonatkozik!) A Brain Sync CD-k nem orvosi felhasználásra készültek. lassú zenét. Könnyedén. és hajnali kettőkor egyetlen vágya. csökken az aggodalmaskodás és bizonytalanság. és teljes figyelemmel tudsz dolgozni. Ha például egy túlpörgetett nap végén szeretnénk ellazítani magunkat. A helyesen végrehajtott meditáció olyan tevékenység. így egészségügyi hatás nem várható tőlük. irányíthatóbbá válik a gondolkodás. (anélkül. nő a munkabírás és önfegyelem. Ha álmosak vagyunk.. 12-40 Hz Éberség. hogy el tudjon aludni végre. vágjunk is bele. mely szelíden.. szép fokozatosan álomba ringatja.. . Önmagukban nem alkalmazhatók betegségek gyógyítására... akkor tegyünk fel magunknak egy olyan. A Brain Sync hanganyag segít új mintákat kialakítani és kiterjeszteni azokat a frekvenciákat.. Eltérő ritmusa és mintája van. melyek hiányoznak. objektívvá. ellazulunk. de muszáj még fókuszálnunk valamire. amelyben béta és gamma frekvenciákat keltő impulzusokat rejtettek el. akkor neki a delta frekvenciákat tartalmazó zene való. feljavul a koncentrációs készség. hogy boldognak érezzük magunkat. amelyet az évek során begyakorolt szokásaink alakítottak ki. mert éjjel még van valami teendőnk. ez csak tájékoztató és ismertető jelleggel van fent az oldalamon. akár egy kisgyereket. feltehetünk lendületes zenét. Ha tetszik.. és így 5-10 perc alatt meglepően könnyen megnyugszunk.. tisztává. figyelem. Ha pedig valaki spirituális élményre vágyik.az emberben szép lassan felfokozódik a figyelem. általánosan javul annak a képessége. Válaszd ki a számodra megfelelő programot. Ugyanakkor. vagy amelyekből többre van szükség.csodák csodájára . fokozza az önismeretet és mások iránti empátiát. fokozza a belső harmóniát és magabiztosságot.oldja a stresszt. és szeretne egy inspirált. hogy ő maga megtanult volna meditálni) akkor ezt a théta frekvenciákat hordozó zene segítségével megteheti. vedd meg eredetiben.. Az agyunk agyhullám tevékenysége mindenkinél egyedi. Az agyad éles és fókuszált. koncentráció Éber vagy és élénk. lelki megtisztulást hozó meditáción keresztülmenni. amelybe alfa frekvenciák vannak beleágyazva. ha valakinek alvászavarai vannak.. A pszichológiai és orvosi szakirodalom telis-tele van a meditáció jótékony testi és lelki hatásainak taglalásával.

intuíció. Válaszd az alfa programokat. memória. de még nem alszunk. amely még nem meditáció. Alfa szint a Schumann rezonacia is . ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk. Théta a tudatalatti küszöbe. A théta állapotban csodálatos dolgok történnek. Az alfa frekvencia a mély relaxáció szintje. hogy a tested kiterjed a bőrödön kívülre. Béta hullámokat tartalmazó CD-k pl. kreatív energia kezd el áramolni. amikor az az érzésed támad. információ vizsgálata és szervezése. sportolás közben. Alfában kezdjük elérni a kreativitás bőségét. prezentáció előtt. kreativitás.a Föld elektromágneses mezejének frekvenciája. új ötletekhez juttatnak. Stressz kezelésére kiváló. Eltűnik a félelem. amikor mély nyugalomra vágysz. Az "áramlás" érzése.: Agymasszázs Kiteljesedett meditáció Éles összpontosítás Frissen az időzónákon keresztül 6-12 Hz Relaxáció. Ez már a mély meditáció állapota. A tudatod kitágul. és egyéb tevékenységek ahol a mentális éberség és magas szintű koncentráció fontos a sikerhez. vizualizáció Ahogy mélyebbre jutunk a relaxációban elérjük a megfoghatatlan és misztikus Théta állapotot. Az alfa hullámot használó programok javítják a problémamegoldó képességed. Fontos része a viselkedés megváltoztató . és rég elfelejtett emlékeket hoz elő és megnöveli a fogékonyságot.Használata: vizsgák előtt.ez a kapu a mélyebb tudatszintekre. Friss. inspirációt. A théta állapot gazdag képeket. Felszabadító békét és jólétet érzel. Alfa hullámokat tartalmazó CD-k pl. ébrenléti ellazultság Ellazult vagy. és ezzel sokat tehetsz egészségedért.: Kiteljesedett meditáció Frissen az időzónákon keresztül A lélek Szent Földje Teljes relaxáció 4-7 Hz Meditáció. lelassul az agytevékenység. amely a tudatosság szintje alatt van .

passzív jelenlét Mély. amely hormon felelős a gyógyulásért és regenerációért. Ideális szuper-tanulához. Ez azt jelent. álomra való emlékezésre és önhipnózishoz. hogy nemcsak alváshoz és regenerációhoz ideális. amely segít információkhoz jutni és feltölteni az agyat. Mostanában került a kutatók figyelmének középpontjában.az egyetemes bölcsesség titka 1-4 Hz Alvás.: Agymasszázs Kiteljesedett meditáció Frissen az időzónákon keresztül A lélek Szent Földje Gyógyulás hangokkal Altató hangok A titok . különösen a mély alvás. tiszta felfogóképesség A gamma agyhullám a legmagasabb frekvenciájú. Delta hullámokat tartalmazó CD-k pl. elősegíti a gyógyulási folyamatokat.: Lelkünk mélyén Alapos tanulás Kiteljesedett meditáció Növeld kreativitásod Frissen az időzónákon keresztül A lélek Szent Földje A titok . magas szintű tanulás. hogy az alvás. A mély alváshoz társítható.programoknak. hanem a tudatalatti eléréséhez is. a hely ahonnan a megérzés érkezik. Ez a leglassúbb agyhullám. hullámzó. lassú.az egyetemes bölcsesség titka 40 Hz+ Megérzés. Ezért van az. gyógyulás. régebben nem is volt külön kategória rá. A delta agyhullám a tudatalatti jele. hanem a béta agyhullámokhoz sorolták. Ilyenkor magas szintű észlelés és információ . Használják drog és alkoholszenvedély kezelésére is. Miért olyan különleges? A gamma hullámok felébredéskor és alvás közben a REM (gyors szemmozgás rapid eye movement) állapotában vannak jelen. a tiszta felfogóképességhez és az öntudat állapotához kapcsolódik. A Delta hullámok bizonyos frekvenciái elősegítik a növekedési hormon előállítását. Théta hullámokat tartalmazó CD-k pl. az elme átprogramozásához.

: Agymasszázs Éles összpontosítás Frissen az időzónákon keresztül .feldolgozás történik. Gamma hullámokat tartalmazó CD-k pl. valamint fizikai erőnlétünk fokozására. ezért a gamma hullámokat tartalmazó hanganyagok kiválóan használhatók az agyteljesítményünk.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful