Urmeaza firul povestii cu propria imaginatie, raspunde la intrebari cum crezi tu de cuviinta.

TE ROG, FII SINCER cand completezi raspunsurile… in casuta marcata cu "?"

Te afli intr-o padure deasa… In drumul tau vezi o casuta in apropiere; (1) Cum este usa? a. Deschisa b. Inchisa
RASPUNS-> ? a sau b

Intri in casuta si vezi o masa; (2) Ce forma are masa? (a.Rotunda/Ovala / b.Patrata/Rectangulara / c.Triunghiulara)
RASPUNS-> ? a sau b sau c

Pe masa e o vaza…. (3) Cata apa e in vaza? (a.Plina / b.Pe jumatate plina / c.Goala)
RASPUNS-> ? a sau b sau c

(4) Din ce e facuta vaza? [a.(Sticla/lut/portelan) [b.(metal/plastic/lemn)
RASPUNS-> ? a sau b

Iesi din casuta si iti continui drumul prin padure… Observi o cascada in departare… urmaresti cu atentie caderea apei... (5) Cu ce viteza cade apa? (Alege un numar de la 0 la 4)
RASPUNS-> ? 0 sau 1 sau 2 sau 3 sau 4

Atunci… din greseala calci pe ceva dur pe jos privind in jos…. observi ceva auriu stralucitor… Te apleci si il ridici….

e un breloc… (6) Cate chei sunt pe breloc? (Alegeti un numar de la 1 la 3) RASPUNS-> ? 1 sau 2 sau 3 Inaintezi… cautand o iesire… si brusc vezi un castel. Si TU vezi o CUTIE mare pe jos (10) Ce dimensiune are CUTIA? (a. Afara e o gradina mare. Nou RASPUNS-> ? a sau b Intri in castel si vezi un bazin cu apa tulbure… cu pietre scumpe stralucitoare in ea… (8) Scoti pietrele scumpe? (DA/NU) RASPUNS-> ? d sau n Langa cel cu apa tulbure mai este un bazin… cu apa limpede si bani plutind in ea… (9) Iei banii? (DA/NU) RASPUNS-> ? d sau n Mergand spre capatul castelului TU vezi o iesire. (7) In ce stare e castelul? a. metal RASPUNS-> ? a sau b . TU iesi din castel.. mare) RASPUNS-> ? a sau b sau c (11) Din ce material e facuta CUTIA? a.. medie / c. mica / b. Vechi b... carton/hartie/lemn b.

fugi si te ascunzi sub POD? c. negru) RASPUNS-> ? a sau b sau c (14) Ce face CALUL? a. fugi spre CAL. alearga RASPUNS-> ? a sau b sau c OH NU!!! Vine o TORNADA… Ai 3 optiuni: a. sta linistit b. . fugi si te ascunzi in CUTIE? b. incaleci si calaresti din calea TORNADEI? RASPUNS-> ? a sau b sau c ACUM DU-TE LA FOAIA "SUMMARY" SI CITESTE REZULTATELE TALE Dupa ce ai citit REZULTATUL. (13) Ce culoare are CALUL? (a. metal / b. lemn / c. e un CAL. paste c. alb / b.Este un POD in gradina la o oarecare distanta de CUTIE. inchide acest fisier fara sa salvezi si trimite-l prietenilor apropiati. franghie) RASPUNS-> ? a sau b sau c Dincolo de POD. (12) Din ce e construit PODUL? (a. gri sau maro / c.

.

.

.

.

(13) Culoarea calului: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. Dupa cum se incheia povestea. o tornada se apropie… Ce faci? Ai doar 3 optiuni: (i) fugi si te ascunzi in cutie? (ii) fugi si te ascunzi sub pod? (iii) fugi spre cal. (10) Dimensiunea cutiei: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. (11) Materialul cutiei: <--Te rog introdu doar a sau b. (4) Materialul vazei: <--Te rog introdu doar a sau b. (7) Castelul: <--Te rog introdu doar a sau b. (5) Viteza apei: <--Te rog introdu doar un numar de la 0 la 4.partenerul tau <--Te rog introdu doar a sau b sau c. (2) Masa: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. . Aceasta este ultima dar si cea mai importanta parte a testului. (8) Pietrele scumpe din apa tulbure: <--Te rog introdu doar D sau N. (6) Cheile: <--Te rog introdu doar un numar de la 0 la 3. (3) Apa din vaza: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. inchide acest fisier FARA SA salvezi si trimite-l prietenilor apropiati . (12) Materialul podului: <--Te rog introdu doar a sau b sau c.probleme in viata ta cutia .SUMARUL TAU (1) Usa: <--Te rog introdu doar a sau b..tu Dupa ce ai vazut REZULTATUL.. (9) Banii din apa limpede: <--Te rog introdu doar D sau N.prietenii tai calul . (14) Actiunea calului: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. incaleci si calaresti din calea tornadei? Tu ce alegi? Semnificatia celor de mai sus este urmatoarea: tornada . podul .

(14) Actiunea calului: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. (13) Culoarea calului: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. (9) Banii din apa limpede: <--Te rog introdu doar D sau N. (11) Materialul cutiei: <--Te rog introdu doar a sau b. incaleci si calaresti din calea tornadei? Tu ce alegi? Semnificatia celor de mai sus este urmatoarea: tornada . Aceasta este ultima dar si cea mai importanta parte a testului. (12) Materialul podului: <--Te rog introdu doar a sau b sau c.tu podul . (10) Dimensiunea cutiei: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. Dupa cum se incheia povestea. (2) Masa: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. calul . (3) Apa din vaza: <--Te rog introdu doar a sau b sau c. o tornada se apropie… Ce faci? Ai doar 3 optiuni: (i) fugi si te ascunzi in cutie? (ii) fugi si te ascunzi sub pod? (iii) fugi spre cal.partenerul tau <--Te rog introdu doar a sau b sau c. (6) Cheile: <--Te rog introdu doar un numar de la 0 la 3.probleme in viata ta cutia . (8) Pietrele scumpe din apa tulbure: <--Te rog introdu doar D sau N.prietenii tai Dupa ce ai vazut REZULTATUL.. (4) Materialul vazei: <--Te rog introdu doar a sau b.SUMARUL TAU (1) Usa: <--Te rog introdu doar a sau b. (5) Viteza apei: <--Te rog introdu doar un numar de la 0 la 4. (7) Castelul: <--Te rog introdu doar a sau b.. inchide acest fisier FARA SA salvezi si trimite-l prietenilor apropiati. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful