You are on page 1of 20

Date generale
Lantul hotelier Golden Tulip, cu sediile oficiale in Amersfoort-Olanda si Lausanne-Elvetia, este o companie ospitliera raspandita in intreaga lume cu peste 900 de hoteluri, 85000 de camere in peste 50 de tari. Grupul Golden Tulip francizeaza si administreaza hoteluri in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, zona Pacificului Asiatic si Americile. Obiectivul principal al lantului hotelier Golden Tulip este de a oferi servici prin francize, prin management si leasing al unor hoteluri individuale, precum si prin aliante, parteneriate ,fuziuni sau achizitii de lanturi hoteliere existente. Fiind un brand international, lantul hotelier Golden Tulip ofera servicii de 2,3,4 si 5 stele. Pentru categoria de 2 stele Golden Tulip a incheiat o alianta cu lantul hotelier francez B&B. Conceptul de 3 stele este Tulip Inn pentru servicii limitate de categoria intai, cel de 4 stele sta sub brandul Golden Tulip, iar hotelurile de 5 stele categoria Luxury stau sub titulatura de Royal Tulip. In plus, Golden Tulip ofera serviciile sale si prin alianta comerciala cu TOP International, un consortiu hotelier german. In 2006, Golden Tulip a introdus BRANCHEE, Restaurant, Bar si Lounge. Acesta este un lant de restaurante, care se va gasi in majoritatea hotelurilor Golden Tulip si Tulip Inns guvernate de grupul Golden Tulip. Lantul hotelier Golden Tulip(hoteluri, hanuri si statiuni) a incheiat contracte pe baza de franciza cu 264 de hoteluri in intreaga lume si administeaza 60 de hoteluri in Maroc, Ghana, Orientul Mijlociu, Marea Britanie , Germania, Austria si Elvetia. Hotelurile Royal Tulip sunt hoteluri de 5 stele care ofera clientilor cele mai elegante si luxoase facilitati, comfort superior, personal bine calificat si servicii de cea mai buna calitate. Toate hotelurile Royal Tulip sunt situate centrul marilor orase ale lumii si in cele mai importante centre de afaceri.

Istoria lantului hotelie Golden Tulip
In 1962, sase hotelieri independenti si-au unit fortele in fundatia hoteliera Golden Tulip din Olanda, incluzand hotelul Krasnapolsky din Amsterdam, cu principalul obiectiv de a folosi promotii combinate ca un mod de a atrage afaceri mai prospere. Compania hoteliera a devenit in scurt timp cea mai dominanta in Elvetia. In 1975, compania hoteliera Golden Tulip a fost initiata in cooperatie cu KLM, Royal Dutch Airlines. Ca o filiala a KLM, fundatia hoteliera Golden Tulip s-a extins rapid printr-un numar mare din destinatiile aeriene KLM. Astfel compania a crescut de la administrarea hotelurilor si la licentierea unui brand international. Dupa cativa ani s-a incheiat o alianta comerciala cu TOP International, un sonsortiu hotelier german, iar de atunci noua companie e cunoscuta sub numele de Golden Tulip –Hotels,Resorts and Inns. In 2003, Golden Tulip a achizitionat 20% din actiunile Euro Trip, o entitate hoteliera ce opera 6 hoteluri si hanuri Golden Tulip in Olanda. In decembrie, Golden Tulip si-a marit actiunile sale la 30%. In 2004, Golden Tulip a incheiat un parteneriat strategic cu THL, un lant hotelier 2

Golden Tulip a dobandit totala apartenenta asupra Euro Tulip.tulipinnamberg. Acestea ofera clientilor servicii de calitate.tulipinnlandsberg. ceea ce s-a dovedit a fi cheia succesului. Bar & Lounge. Tulip Inns Hotelurile/Hanurile Tulip Inns ofera servicii confortabile de 3 stele si sunt situate in centrele oraselor sau in apropierea principalelor autostrazi. facilitati numeroase si confort la standarde internationale. oferte. a necesitat cunoasterea diferentelor culturale. programe de loialitate si ocazia de a face rezervari online.com o Tulip Inn Coburg City: Coburg Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 123 Website: http://www.com City: Landsberg Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 103 Website: http://www. traditii si comportamentul consumatorului. ospitalitatea si confortul va fi intalnit in tot lantul hotelier. Golden Tulip a lansat un nou brand international “Royal Tulip” pentru hotelurile de 5 stele.com o Tulip Inn Neckarsulm o Tulip Inn Guenzburg City: Landsberg Country: Germany Star rating: 3 City: Neckarsulm Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 96 Website: http://www. Conceptul de FRANCIZA “Franciza .tulipinnbadoeynhausen.tulipinncoburg. Golden Tulip a lansat Flavours. si altele. si un nou website care informeaza clientii despre noile evenimente. Cateva noi hoteluri de 3 stele deschise de grupul Golden Tulip din anul 2006 si pana in prezent sub denumirea de Tulip Inn sunt: Number of rooms: 100 o Tulip Inn Amberg City: Amberg Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 110 Website: http://www. In 2005. in timp ce se pastreaza specificul local.com Website: http://www.Australian continand 40 de hoteluri si de asemenea cu hotelurile B&B.com o Tulip Inn Landsberg o Tulip Inn Bad Oeynhausen City: Bad Oeynhausen Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 144 Website: http://www. franciza Golden Tulip a fost creata pentru a implementa standarde internationale.Modelul European” este modul in care Golden Tulip isi defineste conceptul unic.com o Tulip Inn Limburg City: Limburg Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 99 Website: http://www. un restaurant-bar unic.tulipinnlimburg. In 2006. restaurant. o companie franceza cu peste 100 de hoteluri situate in majoritate in Franta.tulipinnneckarsulm. Golden Tulip a fost fondata in Olanda. Provocarea de a dezvolta un concept de franciza. nivelul superior al serviciilor.com o Tulip Inn Braunschweig City: Braunschweig 3 . Golden Tulip si-a definit si restabilit viziunea manageriala si a introdus noi concepte cum ar fi: programe de loialitate.tulipinnguenzberg. In plus. una din multele tari din Europa. Branchee-Restaurant. intrucat 2 hoteluri nu sunt la fel. un program de loialitate pentru clienti fideli. care ar putea fi aplicat hotelurilor din toata lumea. care se defineste prin propria limba. Pentru a beneficia de acestea si pe plan mondial.

com o Tulip Inn Stuttgart Gerlingen City: Stuttgart Gerlingen Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 94 Website: http://www.tulipinnleipzig.com City: Hannover Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 120 Website: http://www.com o Tulip Inn Leipzig City: Leipzig Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 122 Website: http://www.tulipinnstuttgartgerlingen.tulipinndresden.tulipinnbraunschweig.tuliinnhanau.tulipinnbielefeld.com o Tulip Inn Hannover Messe o Tulip Inn Dresden City: Dresden Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 132 Website: http://www.com 4 .com o Tulip Inn Copacabana City: Rio de Janeiro Country: Brazil Star rating: 3 Number of rooms: 112 Country: United Arab Emirates Star rating: 4 Number of rooms: 124 o Tulip Inn Sea of Galilee City: Tiberias Country: Israel Star rating: 3 Number of rooms: 91 o Tulip Inn Sharjah City: Sharjah o Tulip Inn Al Rahba City: Abu Dhabi Country: United Arab Emirates Star rating: 3 Number of rooms: 52 o Tulip Inn Andalusia Al-Khobar City : Al Khobar Country: Saudi Arabia Star rating: 4 Number of rooms: 85 Website: http://www.com o Tulip Inn Bottrop City: Bottrop Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 104 Website: http://www.com o Tulip Inn Heidelberg Schwetzingen o Tulip Inn Berlin Frankfurter Tor City: Berlin Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 120 Website: http://www.tulipinnflensburg.com City: Heidelberg Schwetzingen Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 116 Website: http://www.com City: Hanau Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 145 Website: http://www.tulipinnalkhobar.tulipinnbottrop.tulipinnheidelbergschwetzingen.tulipinnberlinfrankfurtertor.com o Tulip Inn Hanau o Tulip Inn Flensburg City: Flensburg Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 95 Website: http://www.tulipinnhannovermesse.Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 177 Website: http://www.com o Tulip Inn Bielefeld City: Bielefeld Country: Germany Star rating: 3 Number of rooms: 150 Website: http://www.

2 restaurante. telefon. seif. un centru de intalniri de afaceri spatios cu toata tehnologia necesara. incalzire centrala. parcare.Tulip Inn Sunny Hill If there's any better than home. that's Tulip Inn Sunny Hill Cluj-Napoca! Departe de zgomotul si agitatia orasului Cluj-Napoca. baie cu dus. Hotelul este amplasat intr-un cadru natural deosebit in zona Padurii Faget. hotelul este perfect pentru turismul de afaceri si cel de relaxare. Facilitati: Cu o combinatie rafinata de materiale naturale. minibar. Asadar. TV cablu. decoratiuni italiene si tehnologie moderna. si o terasa care va ofera prin peisajul minunat de munte. uscator de par. un restaurant atractiv. care de asemenea va ofera : 5 . Cele 50 de camere situate pe cele 2 etaje si mansarda sunt structurate astfel: o o o o o 2 apartamente DeLuxe 2 apartamente Junior 15 camere single 30 camere double 1 camera pentru persoane cu dizabilitati Puteti gasi camere pentru nefumatori la mansarda . cele 50 de camere sunt dotate cu aer conditionat. acces Internet. Tulip Inn Sunny Hill este localizat la 20 de minute de Aeroportul International Cluj si la 10 minute de centrul orasului. bar. Puteti gasi la hotelul Tulip Inn Sunny Hillconditii confortabile cu o posibilitate larga de a alege din 50 de camere. sentimentul de a fi in 2 lumi in acelasi timp: pe de o parte in mijlocul unui oras modern si agitat si pe de alta parte in mijlocul unei impresionante naturi. la numai 2 km. Hotelul ofera o sala de conferinte. Tulip Inn Sunny Hill este o combinatie a celor mai inalte standarde a tehnologiei de ultima ora. a profesionalismului personalului selectat si a peisajului minunat oferit de Padurea Faget. priza de aparat de ras. usor accesibil din drumul European E60. telefon. Unul dintre cele mai fine si rafinate hoteluri de 3 stele din Cluj-Napoca.

6 . precum si parcare.o 2 camere de intalniri o 3 unitati pentru mancare si bautura. si curtoazia personalului nostru sunt atributele restaurantului Vila Tusa care te vor face sa te simti cel mai bine. Restaurantul Vila Tusa este un minuat refugiu pentru cei ce vor sa scape din cotidian si un loc excelent pentru momente importante din viata fiecaruia. spalatorie. imbie oaspetii cu specialitati ale bucatariei romanesti si internationale. Utilitati intalnite in fiecare camera: Seif Aer conditionat TV cu cablu Alte beneficii: o o o o o o o o o o o o o Mic-dejun: buffet suedez Parcare gratuita Receptie permanenta Lifturi pentru clienti Spatiu bagaje Facilitati pentru intalniri de afaceri/banchete Transport Informatii si corespondenta pentru turisti Service de spalatorie Animalele mici sunt premise Acordarea primului ajutor Umbrele Terasa si spatiu verde pentru relaxare Acces internet gratuit Incalzire centrala Mini bar Telefon Paturi suplementare Baie cu dus Uscator de par Priza de aparat de ras Telefon la baie Servicii • Restaurantul Vila Tusa Mai vechi ca hotelul insusi si deja foarte renumit. Hotelul ofera si servicii de organizare de evenimente profesionale si receptii. Deja renumitul restaurant rustic si terasa Vila Tusa. spatiu bagaje. a calitatii si varietatii bucatariei. Combinatia placuta a designului rustic. Restaurantul dispune si de 100 locuri pe terasa care va ofera o splendida imagine a Padurii Faget. restaurantul rustic Vila Tusa cu o capacitate de 80 de locuri este situat in fata lotelului si este locul preferat de turisti. cu 2 saloane totalizand 300 locuri. si restaurantul interior al hotelului. cupluri. cu 80 locuri. familii si grupuri care vin aici de multe ori pentru a savura din specialitatile bucatarului sef.

Hotelul Tulip Inn Cluj-Napoca va ofera solutia perfecta pentru un eveniment de succes. economice. implica intotdeauna o mare responsabilitate. receptii. culturalesi educationale din Romania.• Facilitati pentru intalnirile de afaceri: Intalnirile de afaceri cu clienti. 7 . intrucat acestea sunt complet echipate: o Video-proiectoare o Ecrane de proiectare o System audio o Posibilitatea de a conecta video/dvd player o Internet • Pachete pentru intalnirile de afaceri: PACHET 8 ORE o Sala de conferinta o Cafea & ceai (nelimitat) o Dejun de afaceri o Apa o Bomboane o Flip chart o Retroproiector si ecran PACHET 12 ORE o Include pachetul de servicii reuniuni 8 ore o Cina . nunti si momente speciale. ideale pentru banchete. prezentari produse noisi servicii. Saliile de conferinte sunt ideale pentru intalniri de afaceri. programe de team-building si training. potentiali clienti sau angajati. Acesta va pune la dispozitie 2 sali de conferinte cu o suprafata totala de 225 m2 si cu o capacitate de a gazdui 160 de persoane. WELCOME to Cluj Napoca Cluj –Napoca. numit metaforic “Inima Transilvaniei”.3 feluri PACHET 24 ORE o Include pachetul de servicii reuniuni 12 ore o Cazare cu mic dejun (bufet) inclus ● Hotel Restaurant Restaurantul interior ofera clientilor o gama larga de mancaruri din bucataria romaneasca si din bucataria internationala. dar si pentru mese regulate daca doriti sa dati savoare fiecarui moment. parteneri. este unul dintre cele mai representative centre administrative. Acesta dispune de 2 saloane spatioase cu o capacitate de 300 de persoane.

intrucat ofera vizitatorilor sai o paleta larga de atractii turistice . Tulip Inn Bucuresti si-a castigat clienti loiali si face parte din lantul hotelier Golden Tulip Hotels. Transport public: taxiuri la comanda. gratuit pentru oaspetii hotelului. Inns and Resorts. la mica distanta de mers pe jos de Unirea Shopping Center. Bucuresti Mall si in apropierea Palatului Parlamentului .Orasul Cluj-Napoca este o destinatie tentanta atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turisti. Tulip Inn Bucharest City Tulip Inn Bucharest City este situat ideal in centrul financiar si comercial al capitalei. iar la “Gara de Nord” se poate ajunge cu masina in numai 15 minute.una din cele mai mari constructii din lume. Parcare: peste 60 de locuri de parcare. 8 . printre care va recomandam: o o o o o o o o Gradina Botanica Muzeul Etnografic al Transilvaniei Teatrul National si Opera Nationala Biserica Reformata Catedrala Ortodoxa “Adormirea Maicii Domnului” Catedrala Roman-Catolica “Saint-Michael” Universitatea “Babes-Bolyai” Palatul Banffy Accesibilitate Cu masina: Tulip Inn Sunny Hill este la 20’ distanta cu masina de Aeroportul Cluj Napoca si la 10’ de centrul orasului. Inaugurat la inceputul anului 2006. Hotelul se afla la 19 km distanta de Aeroportul International “Henri Coanda”.

etc. dotate cu mini-bar. Hotelul dispune de doua sali de conferinta complet echipate asigurand cele mai bune conditii de desfasurare a oricarui tip de intalnire de afaceri. cu 88 de camere decorate in tonuri naturale. Salile de baie se integreaza si ele perfect prin culoarea bej. Pachete pentru intalnirile de afaceri: PACHET 8 ORE o Sala de conferinta o Cafea & ceai (nelimitat) 9 . CATV si TV cu plata. Mobilierul elegant confera alaturi de celelalte utilitati un mediu ideal pentru turistii ce vin in interes de afaceri sau personal. Cea de a treia sala de conferinte se numeste Arc Café & Lounge. Toate cele 3 sali de conferinte dispun de toata tehnologia necesara pentru o intalnire de afaceri de success: conexiune gratuita la internet.Facilitati: Tulip Inn Bucuresti este un hotel modern de 9 etaje. system audio. Camerele sunt confortabile. numele acesteia find sugerat de forma ei pe jumatate circulara. aer conditionat. video-proiectoare. internet gratuit de mare viteza si room service disponibil 24h. ecrane de proiectare(plasma). Alte facilitati: o o o o o o o o o o o o uscator de par seif centru de afaceri centru de fitness Sali pentru intalniri de afaceri Receptie 24 h Bar Restaurant Service de spalatorie/curatire chimica (calcat) Parcare gratuita Transport de la aeroport Rent-a-car Facilitati pentru intalnirile de afaceri: Tulip Inn Bucuresti dispune de 2 sali de conferinte numite dupa 2 faimosi pictori danezi : Van Gogh si Rembrandt. in tonurile nisipului si completeaza oferta pentru a oferi extra-confort clientilor. telefon.

o o o o Dejun de afaceri Apa Bomboane Flip chart PACHET 12 ORE o Include pachetul de servicii reuniuni 8 ore o Cina .5 Km South) Ateneul Roman (0. cine romantice. reuniuni de familie sau intalniri de afaceri.Km) Castelul Peles ( 140 km) Muzeul National de Arta (0. si dispune pe timp de vara de doua terase. Restaurantul are o capacitate de 50 de persoane. Amber Cafe Bar Intr-o atmosfera eleganta la parterul hotelului Tulip Inn Bucuresti se afla Amber Café Bar. Amber Café este deschis in fiecare zi atat pentru clientii hotelului cat si pentru clientii non rezidenti. ce ofera o impresionanta imagine asupra orasului Bucuresti. nunti. pentru o intalnire de afaceri sau pentru o bautura de seara. Decorat cu stil.5 Km South) Casa Poporului (1. un restaurant elegant perfect pentru pranzurile de afaceri. cine de familie. Restaurantul Avantgarde este locul ideal pentru organizarea de evenimente festive. vor deveni la noi momente de neuitat pentru invitatii dumneavoastra.5 km) Statiunea Poiana Brasov ( 180 km) Statiunea Sinaia( 140 km) Orasul medieval Sighisoara 10 .3 feluri PACHET 24 ORE o Include pachetul de servicii reuniuni 12 ore o Cazare cu mic dejun (buffet) inclus o Avantgarde Restaurant La ultimul etaj al hotelului se afla restaurantul AVANTGARDE. Puncte de interes: o o o o o o o o o Castelul Bran (Dracula Castle) (150. Restaurantul Avantgarde va ofera bucatarie internationala si puteti alege din meniul a la carte sau din specialitatile bucatarului sef. barul nostru este locul perfect pentru cafeaua de dimineata. Aniversari.3 Km South) Teatrul National (0.

5 km) Hanul lui Manuc Terasa Doamnei Amsterdam Café Gradinile Cismigiu (3 km) – cel mai vechi parc din Bucuresti. Fiecare hotel isi dezvaluie propria personalitate.5 Km) Unirea Shopping Center (1 km) Centrul Istoric (1.0 Km) Bucuresti Mall ( 0. unele in centrele oraselor sau in apropierea aeropoartelor si principalelor autostrazi. servicii si facilitati. de la sali de conferinte pana la facilitati recreationale sunt oferite de toate hotelurile Golden Tulip. Muzeul National de Istorie (3 km) Opera Nationala Bucuresti (4 km) Gradina Botanica (5 km) Accesabilitate: Cu masina: hotelul se afla la 30 minute distanta de aeroport si la numai 10 minute distanta de Gara de Nord. Un numar mare de distractii .5 Km) Palatul Parlamentului Distance 1. in timp ce altele sunt situate marile centre de afaceri sau langa centrele de conferinte.com o Golden Tulip Halm Konstanz City: Halm Konstanz 11 .o o Delta Dunarii ( 200 km) Marea Neagra ( 200 km) Imprejurimi: o o o o o o o o o o o o o Orasul Ploiesti (60. Parcare: parcare supravegheata (20 de locuri). in timp ce reflecta specificul zonei sale. Toate hotelurile Golden Tulip sunt situate in locatii cheie. Transport Public: la 15 minute de mers de la statia de metrou si in imediata apropiere a statiei de autobuz.5 Km) Muzeul National de Arta (3.goldentulipduserkrath. Golden Tulip Hotels Hotelurile Golden Tulip sunt hoteluri de 4 stele cu standarde internationale de comfort. Hotelurile de tip Golden Tulip deschise incepand cu anul 2006 in lume sunt: o Golden Tulip Goldschmieding Castrop-Rauxel City: Castrop Rauxel Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 85 Website: http://www.goldentulipcastroprauxel.com o Golden Tulip Duesseldorf Erkrath City: Duesseldorf Erkrath Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 85 Website: http://www.

com City: Bad Salzuflen Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 86 Website: http://www.com o Golden Tulip Kumasi City City: Kumasi Country: Ghana Star rating: 4 Number of rooms: 160 o Golden Tulip Wuppertal City City: Wuppertal Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 130 Website: http://www.Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 99 Website: http://www.c om o Golden Tulip Bad Reichenhall City: Bad Reichenhall Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 78 Website: http://www.goldentulipjaipur.goldentulipneustadtglewe.com Number of rooms: 73 Website: http://www.goldentuliptrier.goldentulipsuhl.com o Golden Tulip West Ende City: Helmond Country: The Netherlands Star rating: 4 Number of rooms: 70 o Golden Tulip Suhl City: Suhl Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 133 Website: http://www.goldentulipavegoor.com o Golden Tulip Tiberias City: Tiberias Country: Israel Star rating: 4 Number of rooms: 400 o Golden Tulip Schloss Neustadt Glewe City: Neustadt Glewe Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 40 Website: http://www.com Golden Tulip Shanghai Riverside City: Shanghai Country: China Star rating: 4 Number of rooms: 283 Website: http://www.de o o o Golden Tulip Bad Salzuflen Golden Tulip Noordwijk de Duinen City: Noordwijk Country: The Netherlands Star rating: 4 Number of rooms: 41 Website:http://www.com Golden Tulip Jaipur City: Jaipur Country: India Star rating: 4 Number of rooms: 108 Website: http://www.com o o Golden Tulip Continental City: Rio de Janeiro Country: Brazil Star rating: 4 Number of rooms: 275 o o Golden Tulip Regente City: Rio de Janeiro Country: Brazil Star rating: 4 Number of rooms: 236 o Golden Tulip Avegoor City: Ellecom Country: The Netherlands Star rating: 4 o Golden Tulip Vejle City: Vejle Country: Denmark 12 .com Golden Tulip Grafenau City: Grafenau Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 147 Website: http://www.nl o Golden Tulip Ajman City: Ajman Country: United Arab Emirates Star rating: 4 Number of rooms: 505 o Golden Tulip Trier City: Trier Country: Germany Star rating: 4 Number of rooms: 105 Website: http://www.goldentulipbadsalzuflen.goldentulipwuppertalcity.goldentulipshanghairiverside.goldentuliphalmkonstanz.goldentulipbadreichenhall.goldentulipnoordwijkded uinen.goldentulipgrafenau.

de 13 .com Golden Tulip Interatlantico City : Natal Country: Brasil Star rating: 4 Number of rooms: 171 Website: http://www.goldentulipfarahkhouribga.com Number of rooms: 113 Website: http://www.goldentulipluebeckerhof.com o o Golden Tulip Farah Casablanca City: Casablanca Country: Morocco Star rating: 4 Number of rooms: 305 Website: http://www.goldentulipbahrain. com Golden Tulip Varna City : Varna Country: Bulgaria Star rating: 4 Number of rooms: 90 Website : Click here o Star rating: 5 Number of rooms: 193 Website: http://www.goldentulipamsterdamvinkeveen.com o o o o Golden Tulip Apollo Amsterdam City: Amsterdam Country: The Netherlands Star rating: 4 Golden Tulip Ianua Hotel City : Valenza Country: Italy Star rating: 4 Number of rooms: 120 Website: http://www.goldentulipadenhotel.com Golden Tulip Aden City: Aden Country: Yemen Star rating: 5 Number of rooms: 186 Website: http://www.goldentuliphoteldesarts.goldentulipfarahsafi.goldentulipinteratlantico.com Golden Tulip Farah Marrakech City : Marrakech Country: Morocco Star rating: 4 Number of rooms: 242 Website: http://www.goldentulipfarahmarrakech.com Golden Tulip Hotel des Arts City : Casablanca Country: Morocco Star rating: 5 Number of rooms: 95 Website: http://www.goldentulipfarahcasablanca.goldentulipianuahotel.com Golden Tulip Farah Safi City: Safi Country: Morocco Star rating: 5 Number of rooms: 90 Website: http://www.com o Golden Tulip Farah Rabat City : Rabat Country: Morocco o Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen City: Vinkeveen Country: The Netherlands Star rating: 4 Number of rooms: 65 Website: http://www.goldentulipvejle.goldentulipfarahrabat.com Golden Tulip Luebeckerhof City: Stockelsdorf Country: Germany o o o o o Golden Tulip Bahrain City: Manama Country: Bahrain Star rating: 5 Number of rooms: 250 Website: http://www.Star rating: 4 Number of rooms: 102 Website: http://www.com Golden Tulip Farah Khouribga City: Khouribga Country: Morocco Star rating: 4 Number of rooms: 78 Website: http://www.

com reservation@goldentulipbucharest. discount-uri in restaurantele partenere. Golden Tulip face parte dintr-un lant international de succes ce include 390 hoteluri in toata lumea. birou de lucru. o Printre serviciile disponibile in hotel. culturale. tur al orasului sau chiar excursii la tara de 1-2 zile pot fi organizate. parcare gratuita si acces la sala de fitness.bar te invita sa te relaxezi si sa gusti din cele mai bune produse ale orasului.Golden Tulip Bucharest Golden Tulip Bucharest 166 Calea Victoriei Bucharest Romania Tel: +40 21 212 5558 Fax: +40 21 212 5121 sales@goldentulipbucharest. seif. amintim doar: room service 24 ore. curierat. facilitati pentru cafea si ceai. Germania.com Golden Tulip Bucharest este localizat in centrul Bucurestiului. transfer la aeroport. Aeroportul International Otopeni se afla la 20 de minute distanta de hotel. dintre care amintim tari europene ca : Marea Britanie. Facilitatile clientului: o Cele 82 de camere ale hotelului beneficiaza de conexiune gratuita la internet. o Restaurantul nostru va ofera o larga varietate de produse din bucatarii diferite. rezervari bilete la spectacole in oras. rent-a-car. calcat. cladiri guvernamentale si atractii turistice. minibar. Preturile sunt pe noapte / camera Single (L-J): Single (V-D): 110 90 Double (L-J): Double (V-D): 125 105 14 . facilitati de xerox si fax. o Centrul de odihna/sanatate se afla doar la 2 minute de hotel si ofera acces la unul din cele mai bune centre de fitness din oras. uscator de par. telefon in camera si baie. televizor cu o gama larga de programe. spalatorie. o O terasa de 60 de locuri si un lobby. Italia si Olanda. la intersectia dintre Calea Victoriei si Bulevardul Dacia oferind acces rapid la cele mai importante centre de afaceri. sistem individual de reglare a temperaturii.

Intr-o ambianta unica si eleganta. Miko Palace va ofera tot ce e nou si performant in serviciile de infrumusetare si ingrijire a corpului. Aceasta rezervare se face prin selectarea numarului de persoane. cel mai bun centru de infrumusetare din Bucuresti. Rezervari: Pentru a face o rezervare la hotelul Golden Tulip Bucuresti exista mai multe metode. numarul camerelor necesare. data de sosire si de plecare si in final verificarea disponibilitatii camerelor. Daca decideti sa incercati serviciile noastre veti gasi urmatoarele servicii la dispozitia dumneavoastra: o Conexiune rapida si gratuita la internet o Birou de lucru cu lampa o 24 h room-service o Control individual asupra sistemului de incalzire si aer conditionat. Miko Palace are un concept unic: toate servicile de infrumusetare si ingrijire a corpului incorporate intr-un singur loc si de cea mai buna calitate. pentro o viata mai frumoasa si mai sanatoasa. Astefl s-a creat un sistem sigur de rezervare online care permite clientului sa faca rezervare la orice ora din zi si noapte si in orice zi a saptamanii. Ca si client sl hotelului Golden Tulip Bucuresti veti beneficia de acces gratuit la sala de gimnastica si anumite reduceri la celalate servicii. o Minibar o TV si satelit TV o Dulapioare speciale pentru laptop in fiecare camera o Spalatorie si curatire chimica(calcat) o Parcare supravegheata o Spatiu bagaje o Inchideri centralizate o Cafea/ceai gratuity o Halat de baie o Uscator de par 15 . city tax 3% nu este inclus. Standard rooms: Camerele standard sunt echipate astfel incat sa satisfaca atat nevoile oamenilor de afaceri cat si nevoile turistilor obisnuiti.Suite : 140 Tarifele includ mic dejun si TVA. Health club/club de sanatate Din noiembrie 2005 s-a incheiat un parteneriat special cu MIKO PALACE.

cladiri de birouri.5 Km South) Casa Poporului (1.5 km) Statiunea Poiana Brasov ( 180 km) Statiunea Sinaia( 140 km) Orasul medieval Sighisoara Delta Dunarii ( 200 km) Marea Neagra ( 200 km) Cele mai importante companii din apropiere sunt: 16 .5 Km South) Ateneul (0.Km) Castelul Peles ( 140 km) Muzeul National de Arta (0. atractii culturale.Aceste service sunt: o Tratament VIP o Papuci o Mic-dejun gratuit pentru vizitatorii clientilor o Cadou de bun venit o Distractii extra. Imprejurimi Datorita pozitionarii sale centrale. centre comerciale. ambasade. restaurante situate in apropierea noastra: Zafferano Arcade The Harbour Locanta Jaristea Amsterdam Grand Café Puncte de interes o o o o o o o o o o o Castelul Bran (Dracula Castle) (150.Executive rooms Camerele noastre “executive”-“business”sunt camere la care s-au adaugat anumite servici fata de cele standard. locuri recreationale sunt la cativa pasi distanta. cu pereti cu oglinzi oferind privelisti minunate si mai mult confort.3 Km South) Teatrul National (0. hotelul Golden Tulip Bucuresti va ofera acces usor la toate atractiile importante din Bucuresti: cladiri guvernamentale.

o o o o o o o o o o o o Automobile Bavaria Henkel Romania Philip Morris Romania Romexpo – targuri si expozitii Nestle Romania Siemens Romania Unicredit romania Banc Post CEC Comercial Banc Alpha Bank Holcim Cladiri oficiale: o o o o o o o o o o Palatul guvernamental 0.5 km Ambasada Canadei 0.5 km Ambasada Belgiei 1 km Ambasada Italiei 1 km Golden Tulip Times 17 .2 km Ambasada Frantei 0.5 km Parlamentul 2 km Toate ministerele la mai putin de 2 km Majoritatea ambasadelor la mai putin de 2 km: Ambasada USA 1 km Ambasada Marii Britanii 0.

Oman Air . Bucuresti Mall si Unirea Shopping Center. acestea ofera o varietate de facilitati recreationale intrun mediu relaxant. magazine de suveniruri si imbracaminte. respectam Timpul dvs. totul imbinat cu muzica jazz si ambientala. calitatea fiind garantata.Situat pe Bulevardul Decebal nr. Fie in apropierea unei plaje sau in zonele rurale . TAP Portugal. Cu un meniu diversificat bucataria este deschisa de la 7 dimineata pana la 10 seara servind orice de la mic dejun si gustari pana la cina completa. La doar 25 de minute se afla Aeroportul International Henry Coanda si Aeroportul Baneasa. Spatiul. Branche este un loc minuntat unde turistii si nu numai. datorita acestor parteneriate fiecare client beneficiaza de anumite pachete promotionale. Este la scurta distanta de Palatul Parlamentului si Centrul International de Conferinte. a doua cladire din lume ca marime. Amenajat intr-un stil elegant. Parcul National si Stadionul. Ca un musafir in cadrul hotelurilor Golden Tulip . Golden Tulip Times Bucharest este primul hotel de clasa din capitala ce se extinde rapid in satisfacerea intereselor si dorinetelor/necesitatilor profesionistilor in afaceri dornici ca sederea lor in Bucuresti sa fie una de neuitat.. Decebal nr. Qatar Airways. Bugetul si Dorintele. Avis. Japan Airlines JAL Mileage Bank .Privilege Club.OK Plus. Se doreste sustinerea celor ce vin cu dorinta de “crestere” aici. Air Malta – Flypass. oamenii si obiceiurile. birouri ale marilor companii. Golden Tulip Times este primul hotel de 4 stele din centrul expansiunii financiare bucurestene.Flying Blue.Sindbad Miles. aici gasiti mancaruri si bauturi de calitate la preturi competitive intr-o atmosfera degajata si relaxanta. Hotelul ofera servicii de mare calitate in domeniul afacerilor dar si al relaxarii. South African Airways – Voyager. Bar & Lounge Branche este un confortabil restaurant. 19 in Bucuresti. ospitaliera si informala in orice ora a zilei si in orice zi a saptamnii. Golden Tulip Resorts Statiunile Golden Tulip cuprind hoteluri de 4 stele situate in destinatiile de odihna. In afara de aceste puncte de interes. dar si cei ce vin sa se simta bine si sa se relaxeze sunt o prioritate. Cunoastem mediul local de afaceri. De aceea. Golden Tulip a incheiat contracte cu urmatoarele companii aeriene: American Airlines – Aadvantage. bar si lounge. Airport Connection. Varig – Smiles. in apropierea hotelului bucurestean gasim banci. pe Bdul. Branche Restaurant. facilitatiile oferite de noi vor fi mereu gata sa va satisfaca toate nevoile. American Express. ce se gaseste in majoritatea hotelurilor Golden Tulip. Czech Airlines . se pot intalni intr-o atmosfera prietenoasa. Parteneri Lantul hotelier Golden Tulip ofera o gama larga de pachete promotionale in parteneriat cu marile companii aeriene. 19. Saudi Arabian Airlines – Alfursan. Air France & KLM . etc 18 . Malaysia Airlines – Enrich.

Kompier (CFO) Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu Facultatea de Stiinte Economice LANTURI HOTELIERETULIP INN 19 . Kennedie (CEO) Alex D. Rolul consiliului de conducere este de a executa planul de afacerial companiei si de a urmari si a asigura continuitatea brandului.R.Consiliul de conducere Consiliul de conducere al lantului hotelier Golden Tulip este alcatuit din 2 manageri ce sunt responsabili cu buna desfasurare a activitatilor in cadrul grupului Golden Tulip. Henri W.Kompier). Kennedie) si directorul financiar(Alex D. Consiliul de conducere este alcatuit din directorul executiv(Henri W.R.

3 20 .An II.Realizator: Plesca Ramona Ioana Ects. Gr .