You are on page 1of 4

Csbts Akadmia Online Tanfolyam

14. rsz

Copyright: Csbts Akadmia 2009-2010 Alapt, vezet: Nicholas Victor

A Bels jtk
2. rsz

A vonzalom nvelse
-Fanatic-

Mi is tulajdonkppen a vonzalom? Tudnod kell, hogy a vonzalom, ahogy egy hresebb Pua mondta: Nem vlaszts krdse Br ezt a kijelentst tbbflekppen is rtelmezhetjk, azt tudnod kell, hogy a vonzalom egy nagyon sokrt dolog. Nem gy mkdik, hogy odamsz a lnyhoz, s azt mondod neki: Szeress ezrt meg azrt Azonban vlaszthatsz, hogy olyan frfi szeretnl lenni, akihez vonzdnak a nk, vagy olyan, akit tasztanak. Mivel most ezt a cikket olvasod, felttelezem, hogy az elbbit vlasztottad. Elre megjegyzem, hogy vonz karizmatikus frfinak lenni, aki sikeres a nknl nem knny, de TANULHAT!

Alapok
Mindenekeltt azt kell megrtened, hogy nincs kt egyforma ember a vilgon. Tbbmillird hpehely esett mr le a vilgon s mg sohasem volt kt egyforma. Ezzel azt akarom mondani, hogyha sikeres, vonz frfi akarsz lenni, akkor hossztvon nem lesz elegend az, hogy csajoz szvegeket tanulj meg. Rvid tvon ezt ajnlom kezdknek, mert gyors sikert hozhatnak s ez motivcit ad a tanulsra, de vgclod, az, hogy a szemlyed legyen az, amivel magadhoz vonzod a nket.

www.csabitasakademia.com

Az a szemly, aki karizmatikus, srmos s nincs prja a vilgon. Egyedlll a maga nemben. Ha megnzel, nhny filmet, amiben nagyon karizmatikus egynisgek szerepelnek jobban megrted mirl is beszlek. Nhny filmajnl: Nevem senki Dr. No s ms James Bond filmek X-men (Farkas)

Egynisgi karakter gy vlhatsz ilyen emberr, ha megtallod mi az, ami a leginkbb kongurens (hozzd ill) veled. Mint klsleg, mint belsleg. Mert ami az egyik szjbl jl hangzik az nem biztos, hogy a te szdbl is az. Ugyangy ahogy Jocky-nak jl ll a piros kalap, rajtam iszonyatos bnn hatott.

Hogyan kezd el a vltozst?


Az els dolog, ami fontos, hogy megtalld a hozzd ill ruhzati stlust, ami leginkbb passzol a szemlyisgedhez. rdemes ilyenkor egy csaj vlemnyt kikrni. Krd meg egy lnyismersdet, hogy segtsen neked a vsrlsban. A csajok gyis imdnak vsrolni szinte kizrt, hogy nemet mondjon. De leszervezheted ezt egy randi keretben is. A msik nagyon fontos dolog, az a testbeszded javtsa, illetve a hanghordozsod.
3

www.csabitasakademia.com

Sokat kell gyakorolnod a beszlgets mvszett, amg megtallod azt a hangnemet, s karaktert, ami leginkbb illik a szemlyisgedhez, s fleg csajok eltt is el tudod adni. Mert a legtbben egsz msknt viselkednek a lnyok eltt, mint a htkznapjaikban pldul a bartaik eltt. Pedig a cl az, hogy a csajok eltt is nyugodt legyl, s magadat tudd adni. James Bond mindig j plda ezekre a jellemvonsokra. Lttad mr valaha is izgulni egy n jelenltben? Alig hiszem.

J testbeszd A harmadik nagyon fontos dolog a humorrzk. A legtbb ember, amikor csajok trsasgban van, elkezd iditn viselkedni s bna viccesnek hat dolgokat meslni. Prblj leszokni ezekrl a dolgokrl, mert nagyon fcs-nek tnteted fel magad. Sokan radsul fokozzk is ezt azzal, hogy ha a pon nem t, akkor nevetnek a sajt viccein. Ne erltesd ezeket a dolgokat! Ismered a mondst: gy lehetsz a legviccesebb, ha megprblsz nem az lenni Igyekezz javtani ezeken a dolgokon, hogy a Jtkod minl Kongurensebb legyen! dv.: Fanatic
4

www.csabitasakademia.com