Autor: njambrek

Aloe arborescens - recept Oca Romana Zaga za liječenje raka
,, Budući da se radi o jeftinoj formuli, bez nuspojava i negativnih posljedica, moja nakana nije ništa drugo nego olakšati patnje bolesnika i osoba direktno ili indirektno povezanih s njima koje često ostaju bespomoćne pred veličinom ovog problema. Ako je netko ozdravio koristeći ovu jednostavnu i ekonomičnu metodu, zašto to ne omogućiti i drugome? To je moj jedini cilj" ( iz knjige Padre Romano Zago OFM )... i moj...
Sastojci Sastav:
500 g pčelinjeg meda ( domaći,prirodni ) 40 - 50 ml ( cca 6 žlica ) destilata ( rakija, konjak, whisky...) 350 g lista Aloe Arborescens ( 2 - 3 lista - ubrati ujutro rano ili uveće, po mraku )

1 osoba

1h
Priprema 1. Priprema : Ukloniti prašinu i igle s rubova lista ( koristiti suhu krpicu ili spužvicu). Isjeckati listove na komade ( bez guljenja kože) i staviti ih u mikser zajedno s medom i destilatom. Dobro samljeti i preparat je spreman za upotrebu. Nije ga potrebno filtrirati, ni kuhati. Pripravak čuvati na hladnom i tamnom mjestu ( u tamnoj posudi, u hladnjaku, u dijelu za povrće ), dobro zatvoreno. Prije upotrebe promućkati _ Aloa Arborescens - prema tumačenju dr. Alda Faceti ima 70 % aktivne tvari za borbu protiv raka, a aloa vera ili aloa barbadensis ima 40% _ Biljka mora biti starija najmanje 5 godina ( ako je ikako moguće ) _ Listove brati po mraku ( biljka sadrži supstanciju koja reagira na rak , a u kontaktu sa svjetlom gubi taj efekt ). _ Brati nakon 5 dana bez kiše tj. 5 dana ne zalijevati _ Ne brati listove ako su prekriveni injem _ Pripremati u mraku _ Pripremiti smjesu čim se sakupe sastojci _ Čuvati smjesu u tamnoj posudi u hladnjaku _ Uzimati ga u mraku ( !? )

www.coolinarika.com

Knjigu i gotov pripravak Aloe Arborescens može se nabaviti i u nekim ljekarnama i biljnim drogerijama u Europi. Granica izme u lijeka i otrova je u dozi! www. Otac Romano Zago OFM ro en je u Brazilu. godine jedna naša tvrtka. a 2006. testira recept aloe arborescens. važno je upotrijebiti cijelu dozu. * 1. uvezla je i registrirala pripravak pri Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi. gdje je konstatirao i prve slučajeve ozdravljenja. Takav ciklus ponavljati onoliko puta koliko je potrebno da bolest nestane. Ukoliko nalaz pokaže da nema nikakvog pomaka. zare en je za redovnika franjevačkog reda.com .recept Oca Romana Zaga za liječenje raka 1. svojstvo pročišćavanje i detoksikacija kompletnog organizma.coolinarika. zaštita gastrointestinalnog trakta. pošto je napravljena pauza od 10 dana.. Posluživanje Dodatak prehrani na bazi Aloe Arborescens i bagremova meda.30 minuta prije jela ) po 3×1 veliku žlicu / 10 dana za liječenje tumora: 3×2 žlice 20 . Za vrijeme svog boravka u župi Sv. idućih deset dana prekinuti terapiju i ponovno početi sa uzimanjem tog preparata .30 minuta prije jela. što znači može se kupiti i u Hrvatskoj. potrebno je nastaviti još s jednom dozom. Nakon četiri neuspjela pokušaja udvostručiti dozu ( tj. Napomena : Kad se započne tretman. Aloa Arborescens je biljka poznata po svojim višestrukim svojstvima ( stimuliranje imunološkog sistema. Po završetku konzumiranja preporuča se otići liječniku ( jedino medicinski nalaz pokazuje poboljšanje ). Po završetku studija Filozofije i Teologije. Antuna u mjestu POUSO NOVO RIO GRANDE DO SUL BRASIL. nakon toga s uspjehom širi recepturu me u bolesnicima . 3×2 žlice ) prije svakog obroka. Doziranje : Za prevenciju od raka _ jednom godišnje ( 20 . regulacija crijevne mikroflore.Aloe arborescens .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful