Autor: Tudor Mateescu http://www.academiademarketing.ro http://www.blogsens.

ro

ai o copie ilegală. electronică. Eşti responsabili să cunoşti legile care guvernează afacerea ta şi mediul în care desfăşori activităţi. înregistrată audio sau prin orice alt mijloc de stoare al informaţiei fără acordul în scris. Să Distribui Sau Să Vinzi Conţinutul Din Această Lecţie! Dacă ai obţinut această lecţie din altă parte. nici autorul şi nici afiliaţii/partenerii săi nu-şi asumă vreo responsabilitate pentru erori. Deoarece informaţia se schimbă cu o viteză foarte mare. datat şi semnat al autorului. Chiar dacă ne-am străduit să verificăm toate informaţiile furnizate în această lecţie.academiademarketing. Acest text nu este o sursă de sfaturi legale sau de contabilitate.ro. . autorul îşi rezervă dreptul să modifice sau să actualizeze opiniile sale în funcţie de noile schimbări. Textul cuprins în lecţie are ca scop doar informarea cititorului. foto copiată. AVERTISMENT/NOTIFICĂRI JURIDICE: Informaţia prezentată aici reprezintă viziunea autorului la data publicării acesteia. Te rog ajuta la combaterea criminalităţii pe Internet şi înştiinţează-mă la această adresă: tudor@academiademarketing. Nici o parte din această lecţie nu poate fi reprodusă sau transmisă sub nici o formă. Orice referinţă la persoane sau afaceri fie vii ori decedate este pur din coincidenţă. © Tudor Mateescu TOATE DREPTURILE REZERVATE.ro. decât de la http://www. mecanică. informaţii inexacte sau omisii.ATENŢIE: Este INTERZIS Să Revinzi Sau Să Dai Mai Departe Această Lecţie! ESTE INTERZIS Să Împarţi.

http://www. Aici afli raspunsul la ce este SEO.tehnica de a scrie! 2.krumel.org/extend/plugins/seo-image/ .webcopywriter.plugin contra cost care te ajuta sa scrii articolele corect din punct de vedere SEO 3.seopedia. http://www.aici mi-am inceput cariera! 4.un blog despre optimizarea pentru motoarele de cautare 3. Pe scurt SEO te ajuta sa obtii trafic gratuit din motoarele de cautare! Sa incepem! 6 Resruse Care Te Ajuta Cu Informatii Despre Optimizarea Pentru Motoarele De Cautare 1.ro/ . http://www. http://forum.ro/seo/ghid-de-optimizare-pentru-wordpress -in limba romana 3 Pluginuri SEO Pentru Wordpress 1.com/blog/ .seomoz.plugin gratuit pentru optimizarea blogului 2.acest plugin iti optimizeaza imaginile de pe blog .forum activ de webmasteri (proprietari de siteuri si bloguri) care castiga bani online .mattcutts.org/ .org/extend/plugins/all-in-one-seo-pack/ . http://www.ro .ro/ . http://wordpress.angajat Google care se ocupa de rankingul siteurilor in motoarele de cautare 5. Are foarte multe articole despre SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) si copywriting . http://www.Cuvant Inainte Ce faci dupa ce ai un blog? Cum il faci de succes? De ce programe si de ce informatii ai nevoie? Acest scurt document te indruma spre 17 resurse online ce o data studiate si aplicate iti vor duce blogul in varf! Vei observa ca multe se refera la SEO. Seopressor .un blog foarte bun pentru motoarele de cautare 6.acesta este un blog in limba romana scris de Cristina Andrei.tudi. http://wordpress.

net/ http://ui-patterns.com/ http://www. http://adsense.google.surveymonkey.blogspot. 2.blogspot.blogspot.blogspot. 5.Bani Din Blog (apsa aici) ! . http://generatorblog.com/ http://blogsecurity.com/ http://adwords.com/ http://googleaffiliatenetwork-blog.blogspot.com/ http://googleblog. 2. 4.com/ mai multe aici 5 Site-uri Utile Pentru Un Blogger 1.com/ https://docs. 3. 3. 4.blogspot. 6.5 Bloguri Oficiale Google Pe Care Trebuie Sa Le Citesti 1.com/ http://todoist. 5.com/ http://analytics. 6.com/ Asigura-te ca ai descarcat ghidul GRATUIT .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful