, 1995. . , . !

((
y , , ? ;

))

? K ...

? , ,

?

.
, , , , , ... ,

,

! , !

,

, ! , !

. : ! « C , « , !

____________________________________________

April 17, 2011: , , ! , ::: . ,

. . .

. ,

Angelina Lazar April 17, 2011: POMAZE BOG, BRATE MOJ MILI! SAMO SVE NAPRED! UH, BRE: JA SAM VAM REDOVNI GOST KOD POLICAJA, VERUJTE MI! SLEDECI PUT CU TREBOVATI KAFU KAD DODJEM KOD NJIH...
SVASTA SA NJIMA: NEMAJU POJMA KOGA CUVAJU OD KOGA: NEGO CUVAJU NEPRIJATELJA OD PATRIOTA, I KOGA SLUZE: JER SLUZE SOTONA UMESTO BOGA! JOS IH PLATE ZA TO . . . PA AJ'D SAD, TI VIDI. . . NADAM SE, NADAM, BRATE ACIME! SVE CU SE POTRUDITI DA STIGNEM I DA RAZVEZEM SVE OVDE NA VREME! VELIKA JE SVETA I STRASNA NEDELJA OVA, VAISTINU! POMJANI, BRATE! I S TOBOM SAM DUHOM I POZDRAVLJAM RAD TVOJ I ISLEDOVANJE! JER NIKADA NE BISMO TREBALI DA PREKIDAMO SA UCENJEM I IZUCAVANJEM, USAVRSAVANJEM I PROSVECIVANJEM! DOBRO JE! CUJEMO SE USKORO, VAISTINU! A NADAM SE SVIM SRCEM DA CE TO BITI UZ DUGOOCEKIVANOG VIDJENJA! PA PRODUZIMO I POTREFIMO SA PUNIM POGODOM OCISCENIJE NASE CRKVE, PROSVECENIJE NASEG NARODA I OSVECENIJE OBOJE HRISTU BOGU NASEMU! ZIV BIO, ACIME, SRBINE CRNE GORE, BELOG ANDJELA, CRVENIH BOZURA I CVETNE NEDELJE! OPA-PA-PA! +++ BOG TE BLAGOSLOVIO I NAPREDOVA I NJEMU SAMOME! "DO SKOROGO!" +++ xo~A"S" Angelinica Tvoja "ZHE Serbskaja"

June 12, 2011: NE JAVLJA SE SESTRA ANGELINA ODAVNO! POZDRAV!

???!!! ,

July 24, 2011: ,+382 . . . . . . . -

, ,

? , ... !

November 19, 2011: !!!

Angelina Lazar November 19, 2011: POMAZE BOG, BRATE SRBINE!
NISAM NI VIDELA OVE PORUKE, IZVINI!!! BAS SAM MISLILA DA TI SE JAVIM DANAS! CUDO!... KAKO SI MI, BRATE MILI? HVALA! TAKODDJE! NE, NE.. BILA SAM JA U ZATVORU TADA . . . NISAM NI MOGLA DA SE JAVIM! AGENT UN-e ILUMINATUS I 33-i STEPEN MASON ME JE PREDUPREDIO I UGROZIO ZIVOT, PA JE REKAO STA CE MI NAPRAVITI.. MADA MU NIJE USPELO, ALI JE POKUSAO DA ME UNISTI . . . SAMO STO JE BOG JACI.... SLUSAJ, BRATE! POSALJI MI ONU PESMU KOJU SI NAPISAO DA TO STAVIM NA SCRIBD I DA IMAM PROBALA SAM DA GA NADJEM KOLKO PUTA... HVALA TI PUNO! GENIJALNO JE.. JOS RAZRESAVAM STVARI PA NISAM NI MOGLA DA ODLETIM JOS. ALI SVE IDE USPESNO, SLAVA BOGU + + + NAJSRDACNIJI POZDRAV! I HVALA NA BROJEVE! CUJEMO SE PA SE IPAK VIDIMO... LJUBI TE SEJA! ZIVEO, ACIME!!! +++ xo~A"S" . . . .

2 hours ago January 23rd, 2012:

, .. , !!! , !!! !!!

, , , , ... ! , , , , ...

Angelina Lazar 11 minutes ago: AMIN!
BRAVO, BRATE SRBINE! KAKO SI MI? GDE SI? CEMU SE SADA BAVIS? I NEMOJ DA SE IZGUBIS! ZIV BIO! ..... i H V A L A . . . . . +++ xo~A"S"

!! +++ x ~ " " +++ x ~ " "
___________________________________________________________

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful