AUTOSUGESTII POZITIVE

Autosugestiile pozitive sunt un instrument eficient pentru reprogramarea

inconstientului. Mintea poate trece in acest fel de la ganduri negative la ganduri pozitive. Totodata, autosugestiile pot modifica starea emotionala. voce tare, au un impact si mai mare. Citeste si reciteste aceste randuri de mai multe ori pe zi, cu voce tare. Te vor ajuta sa-ti pastrezi buna dispozitie si tonusul psihologic, sa fi efficient/a sis a elimini stresul. Tu decizi daca vrei sa fii fericit/a sau deprimat/a. (Folosirea acestor autosugestii e ca si cum ai apasa butonul de pornire al starii de bine.) VOI FI ASA CUM IMI DORESC! 1. Voi fi asa cum imi doresc! 2. Accept si constientizez ca sunt responsabila in intregime de viata mea! 3. Cu bune si cu rele, viata mea este frumoasa, iar azi este o zi minunata! 4. Ma bucur de fiecare clipa a acestei zile. Voi gasi cel putin un motiv de bucurie pentru aceasta zi! 5. Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre success! 6. Ma bucur ca traiesc! Ma bucur ca exist! Ma bucur ca pot sa rostesc aceste cuvinte! 7. Accept ca tot ce mi s-a intamplat in acest an este rezultatul actiunilor mele! 8. Am certitudinea ca viata mea se va schimba asa cum imi doresc, incepand chiar din acest moment! AZI MA BUCUR! 1. AZI MA BUCUR! 2. Ma bucur ca traiesc! Ma bucur ca exist! Ma bucur ca pot sa rostesc aceste cuvinte! 3. Simt cum bucuria imi patrunde in corp si in minte! 4. Subconstientul meu imi asculta dorintele si imi amplifica starea de bucurie! 5. Viata merita traita, cu bune si cu rele! 6. Constientizez ca am cel putin un motiv de bucurie: exist, respir si traiesc! Efectul acestora asupra inconstientului se realizeaza prin repetarea lor de mai multe ori, dimineata sau seara. Spuse cu

1

iar eu ma simt plin/a de forta! 5. Fortele imi cresc zi de zi! 2. Am incredere in mine. apa! 4. Fiecare respiratie ma face sa ma simt mai bine. indifferent de activitatea pe care o desfasor! 6. Simt cum imi pot canalize energia spre orice activitate pe care doresc sa o fac! 7. Simt cum in interiorul meu se nasc armonia si bucuria de a trai acum si aici! 9. stralucesc si voi reusi! 10. iar azi este o zi minunata! 3. simt cum vibreaza prin mine aerul. Simt bucurie! Respir bucurie! Titul in jurul meu s-a transformat in bucurie! VOI FI PLIN/A DE ENERGIE! 1. Vara asta voi avea parte de tot mai multa bucurie! 9. le multumesc pentru ca sunt langa mine si le doresc sa traiasca zile minmunate! 8. Pe z ice trece. Ma bucur ca traiesc. spiritul sunt cuprinse de o energie din ce in ce mai puternica! 4. Energia mea se manifesta. Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre success! 6. natura. fara a slabi. Ma simt in largul meu. Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate! 7. vointa mea devine si mai puternica! VIATA MEA ESTE FRUMOASA! 1. Am din ce in ce mai multa incredere in mine si in fortele mele! 5.7. Astazi traiesc o zi minunata! MULTUMESC PENTRU VIATA! 2 . Vointa mea este din ce in ce mai puternica. de dimineata pana seara. pamantul. Astazi traiesc o zi minunata! 2. corpul. Ma simt din ce in ce mai plin/a de energie! 3. Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate! 8. Mintea. Cu bune si cu rele. Ma bucur de prietenii pe care ii am. viata mea este frumoasa.

Pot asimila orice gen de cunostinte. Va multumesc. Multumesc pentru viata! Astazi este o zi minunata! VOI GASI SOLUTII! 1. aer. Ideile de care am nevoie imi vin fara nici o greutate! 6. 5. Va multumesc voua. parintii mei. pentru ca m-ati ajutat sa vad altfel viata. Am incredere in mine. Actionez chiar acum. cu sau fara intentie! 6. Natura. Gasesc solutia buna la orice situatie! POT SI VOI REUSI! 1. stralucesc si voi reusi! 8. memoria mea devine din ce in ce mai puternica! 2. mintea mea o va intelege si voi gasi solutia buna! 5. din ce in ce mai mult! 5. cei care ati vrut sa-mi faceti rau. pamant. viata mea este frumoasa. posed aceste cunostinte pana in cele mai mici detalii! 4. Va iert pe voi toti. dup ace citesc aceste randuri si voi invinge toate obstacolele! VIATA ESTE FRUMOASA! 3 . pentru apa. Constientizez deja ca ceea ce mi-am propus se realizeaza. pentru ca sunteti alaturi de mine cand imi este greu! 4. Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre success! 4. Voi reusi sa fac tot ce mi-am propus! Am tot ceea ce imi trebuie pentru a reusi! 2.1. Cu bune si cu rele. Am din ce in ce mai multa incredere in mine si in fortele mele! 3. pentru ca mi-ati dat viata si m-ati crescut! 3. prieteni. Stiu ce am de facut! Voi face exact ce mi-am propus! 7. Oricare ar fi problema. Va multumesc. Am un creier lucid! Gandirea imi este subtila! 3. Imi cer iertare voua. Intr-un timp scurt. tuturor celor pe care v-am jignit sau carora v-am cauzat neplaceri! 7. Judecata mea se intareste pe z ice trece! Memoria devine flexibila. foc si pentru tot ce creezi pentru mine! 8. sunt sigur/a de ea. celor care ati vrut sa-mi faceti rau. Azi e o zi nemaipomenita si posibilitatile mele sunt nelimitate! 6. cu sau fara intentie. iar azi este o zi minunata! 2. Iti multumesc si tie.

Azi sunt ca un copil. Cu bune si cu rele. Ma bucur ca traiesc. redescopar frumusetea vietii. viata mea este frumoasa. clipa de clipa! 2. Subconstientul meu imi asculta dorintele si ma ghideaza spre success! 8. Am incredere in mine. stralucesc si voi reusi! 7. Cu bune si cu rele. Ma bucur ca traiesc. ca si cum azi as vedea totul pentru prima data! 6. Fericirea imi vine din interior.1. iar azi este o zi minunata! 3. iar azi este o zi minunata! 4 . Simt viata cu candoare si bucurie. Azi am sansa sa ma bucur sis a-I bucur sip e ceilalti cu prezenta mea! 4. viata mea este frumoasa. simt ca radiez de bucurie! 5.