§1 Calculul împingerii pamantului si a apei

[

]

stratul nr.1 Argila marnoasa tare

[

]

stratul nr.2 Praf calcaros plastic vartos

[

]

stratul nr.3 Nisip fin cu indesare medie

[

]

si se desfășoară pe o lungime de 1m.2 Greutatea prismului de pamant ce apasa pe talpa. §2.1 Greutatea Proprie a zidului.§2 Calculul greutății zidului de sprijin si a pamantului care descarca pe zidul de sprijin sprijin știind că: §2. .

3.§2. 𝐹𝐴 𝐹𝐴 𝐹𝐴 𝐹𝐴 𝐹𝐴 𝐹𝐴 𝐹𝐴 𝑘𝑁 𝑘𝑁 𝑘𝑁 §2.2 Forța lui Arhimede.4 Calculul suprasarcinii uniform distribuite.3. §2.1 Presiunea hidrostatică.3 Calculul încărcării forțelor hidrostatice: §2. §3 Reducerea incarcarilor la mijolcul bazei -Plansele nr1-diagrama impingerii active a pamantului nr2-diagramele presiunilor hidrostatice nr3-detaliu calculul incarcarilor .

§4 Verificarea presiunii pe teren .

.

( ) ( ){ ̅̅̅̅̅̅̅ ̅̅̅̅̅̅̅ ̅̅̅̅̅̅̅ ̅̅̅̅̅̅̅ §5 Stabilitatea la alunecare ( ) .

§6 Verificarea la rasturnare 𝐹𝑠 𝑀𝑆 𝑀𝑅 kNm .

§7 Verificarea de rezistență .

.

.

.

BREVIAR DE CALCUL FUNDATIE IZOLATA SUB STALP TIP PAHAR SI FUNDATIE CONTINUA SUB ZID .

PIESE DESENATE FUNDATIE IZOLATA SUB STALP TIP PAHAR SI FUNDATIE CONTINUA SUB ZID .

PIESE DESENATE ZID DE SPRIJIN TIP CORNIER .

BREVIAR DE CALCUL ZID DE SPRIJIN TIP CORNIER .

2)Fundatie izolata sub stalp tip pahar. . 3)Fundatie continua sub perete. Piese desenate: -Fundatie izolata sub stalp si fundatie continua sub perete 1)Detaliu de executie pentru fundatii sub perete si sub stalp 2)Plan de situatie -Zid de sprijin 1)Diagramle impingerii pamantului si a apei. Breviar de calcul: -Fisa geotehnica a forajului -Zid de sprijin tip cornier 1)Calculul impingerii pamantului si a apei.Se va intocmi proiectul tehnic de executie privind partea de fundatii si de sistematizarea pe orizontala a terenului pentru urmatoarele obiective: 1)zid de sprijin din beton armat. 2)Detaliu de executie zid de sprijin.

-Fundatie continua sub perete -Calculul volumelor de lucrari .2)Calculul greutatii zidului de sprijin si a pamantului care descarca pe zidul de sprijin. 2)Armarea talpii. 6)Verificarea la rasturnare. 3) Verificarea la strapungere a fundului paharului. 5)Verificarea la alunecare. 5)Verificarea la forta taietoare a peretilor paharului. 4)Armarea peretilor paharului. 4)Verificarea presiunii pe teren. 7)Verificarea de rezistenta. 3) Reducerea incarcarilor la mijlocul bazei. -Fundatie izolata sub stalp 1)Predimensionare.

UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMISOARA FACULTATEA DE CONSTRUCTII PROIECT FUNDATII Student: Facultatea: An de studiu: Specializarea: An Universitar: TALPES ALEXANDRU CONSTRUCTII III AMENAJARI SI CONSTRUCTII HIDROTEHNICE 2011/2012 .

§1 Predimensionare } ̅̅̅̅̅̅̅ .

( ) §2 Armarea talpii .

( ) ( ) ( ) .

( ) ( ) ( ) .

§3 Verificarea la strapungere a fundului paharului ( ( ) ) ( ( ) )( ( ) ) .

§4 Armarea peretilor paharului ( ) ⁄ .

§5 Verificarea la forta taietoare a peretilor longitudinali ( ( ( ) ) ) .

Dimensionare Fundatie continua sub perete ̅̅̅̅̅̅̅ ( ( ) ) ̅̅̅̅̅̅̅ ( ( ) ) .

Calculul volumului de lucrari 1)fundatii tip pahar Cantit necesara de beton pentru o fundatie pahar este: ( ) Rezulta ca pentru 16 fundatie este necesar un volum de 2)Fundatie continua sub perete Cantitatea totala de beton necesara: ( beton C8/10 3)Volumul total de sapare ( ) ( ) ( ) ( de beton C16/20 ) ) .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful