Organizarea unei nunti:100 de invitati

“Nunta este un important eveniment in viata, care merita trait din plin si cu siguranta deosebit! O nunta splendida iti trezeste amintiri frumoase pentru o viata intreaga.”

1.Descrierea evenimentului:
Planificarea unei nunţi este o adevarată încercare, fiind foarte multe lucruri de pus la punct, de la alegerea sălii până la stabilirea meniului invitaţilor,a decorurilor din sală şi aşa mai departe... Pentru siguranta noastra ar trebui sa angajam un consultant de nunta care va salva timp valoros si bani. Acesta poate profita de pe urma avantajelor şi reducerilor care nu sunt diponibile pentru părţile private şi poate evita greşelile costisitoare. De asemenea ne va ajuta sa gasim solutii creative si alternative mai eficiente din punctul de vedere al costului. Iată câteva aspecte ale muncii de consultant de nunta-„wedding planner”:  ne ajuta sa ne incadram bugetul de care dispunem,si face in asa fel incat sa nu-l depasim un consultant de nuntă cunoaşte cei mai buni furnizori – florari, fotografi, biserici, localuri, DJ, formaţii, etc – toate aceste lucruri sunt deja în agenda lui, el nu stă să întrebe în stanga şi în dreapta, stresat de timp,cum am face noi, ci ştie exact ce oameni şi servicii să comande poate obtine preturi mai mici de la furnizori ne ajuta sa alegem tema si tipul de nunta perfecta pentru noi ca si cuplu
1

pentru a economisi timp şi bani în ceea ce priveşte furnizorii.consultantul poate raspunde la orice intrebare in legatura cu “ce se cuvine” si ce trebuie facut in cadrul evenimentului. locaţia şi restul detaliilor care pot face din evenimentul nostru o nuntă perfectă. Un consultant de nuntă ne ajută prin sfaturi utile pentru a ne crea şi apoi respecta bugetul destinat acestui eveniment. 2.fiind expert in ceea ce priveste eticheta.MENIU GUSTARE RECE: -Rosii umplute su salata de vinete -Barcuta de ardei gras cu pasta de branza -Rulada de somon -Creveti cu sos de lime -Rulada de pui cu legume -Prosciutto crudo cu parmesan PESTE : -File de dorada cu fructe de capere -Garnitura:orez/carfoti gratinati/legume la gratar MIXT GRILL -Medalion de muschi de vita -Pulpa de pui dezosata cu sos barbeque -Cartofi cu rosmarin la cuptor -Salata verde 2 .

fiecare sala avand o capacitate de: Sala Bordo .capacitate 200 de persoane. generator balonase). bucatarie si bar cu dotari complete.MENIU BAUTURI -Apa plata/ minerala: Borsec -Racoritoare din gama:Coca-Cola -Sucuri naturale: Santal -Vin ceptura alb si rosu -Alte bauturi:Whisky. Sala Classic . Sala Indigo .capacitate 160 persoane.Campari. amplasata intr-o constructie ultramoderna. inaugurata in septembrie 2008. Sala Imperial . 3. mobilier deosebit.J&B. instalatie audio profesionala.capacitate 180 persoane. 3 . Salile au finisari si decoratiuni interioare moderne. climatizare si ventilatie la cele mai inalte standarde de confort si generatoare pentru curent electric. Centrul de evenimente Salon Traian dispune de 4 sali. AMPLASAREA SALII ”.. echipament de lumini si efecte speciale (generator de fum. Salonul Traian” este o locatie noua. langa Piata Traian. Cladirea dispune atat de parcare exterioara cat si de parcare subterana cu lift. lasere.capacitate100 persoane.

toate acestea pe fondul respectarii unor reguli profesionale.FORMATIA DE LUCRATORI-tinuta Comportarea personalului in timpul desfasurarii activitatii profesionale din restaurant trebuie sa exprime. cu ancarul pe antebrat. capul in pozitie normala.papionul. privirea discreta. care sa evidentieze o buna dispozitie. cand se transporta diferite obiecte de inventar.4. Cand nu se transporta obiecte de inventar. trunchiul usor aplecat in fata.bluza sa fie in perfecta stare. indreptata spre client.plasarea intotdeauna cu fata spre client. pozitia corecta a mainii stangi va fi indoita la 90 de grade. cu pumnul semistrans. Imbracamintea trebuie sa raspunda anumitor cerinte de ordin general: -sa fie croita pe corpul lucratorului respectiv sa fie completa si asortata. mana dreapta se leagana usor pe langa corp. intotdeauna. pozitia bratelor in timpul mersului. 4 . bunele maniere si politetea. pentru a observa orice dorinta a acestuia.patata) sa fie curate si calcata -incaltamintea sa fie lustruita -camasa. Mimica (expresia fetei) lucratorului din restaurant trebuie sa fie naturala.nasturi lispa. Privirea ospatarului si a celorlalti lucratori trebuie sa fie limpede. cu un zambet profesional.si sa se asorteze cu costumul -ciorapii bine intinsi pe picior Pozitia corpului trebuie sa usureze efectuarea miscarilor necesare servirii clientilor: spatele drept.fara defecte(descusuta. usor aplecat in fata. discreta si neinsistenta.cravata.va fi mana stanga purtatoare iar mana dreapta protectoare pentru a evita eventualele accidente.

5 .

ecran.videoproiector.OFERTA DE SPATII SI SERVICII Dispunerea locurilor Restaurant „Traian” Nr.pe parcursul intregului eveniment.microfon. Spatiu pentru garderoba.sistem de sonorizare. 6. participanti 100persoane Dotare -mese rotunde -scaune cu si fara brate laterale Metode si echipamente a)Metode Prelegere de film video (alcatuit din pozele realizate de-a lungul relatiei). Climatizare cu reglare temperatura si ventilatie.ventilatia. Asistenta -Asistenta din partea unui responsabil specializat in organizarea nuntilor -Prezenta unei persoane calificate (seful de sala).jocuri de lumini. Spatii Sala mare de 230 m² Ring de dans de 40 m² Inaltimea spatiului 4m. b)Echipamente Statie de muzica.Contractarea evenimentului 6 . Iluminare reglabila (telecomanda) si fara efecte de reflexie (orbire).5.

7 .

PLANSE.7.DECORATIUNI ALE MESEI SI ALE SALII Masa mirilor: Masa invitatilor: 8 .

Aranjamentul salii : Intrarea invitatilor: 9 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful