MY

06 0 06 2012 06.2012

MAGAZINE
Campania 06/2012 Campanie trendsetteri: 01.03.2012 - 21.03.2012 Campanie națională: 12.04.2012 - 02.05.2012

TRANSFORMAREA TA DE PRIMĂVARĂ
RECOMANDĂ PRIETENELOR

SOLUTIONS!
Andreea Marin Bănică ea Marin

SĂ ÎNCERCE

mesajul
Două vedete încântătoare în Campania 6 DRAGI PRIETENI,

MY

MAGAZINE

CAMPANIEI

EDITORI Editor-şef Amy Cross Natalia Polekhina Marcin Margielewski COLABORATOR TEXTE Denisa Mihai Mihaela Niţă LIDERI DE CAMPANIE Sylwia Skieresz CREAŢIE Director Creaţie Paweł Halski Katarzyna Bielenin Małgorzata Matynia Ewa Mońko TRAINER Florina Chira ECHIPA CATEGORIA „ÎNGRIJIRE A PIELII” Justyna Michalska Joanna Waligóra Zuzanna Ciurzyńska Iwona Żurawska Monika Piotrowska Magdalena Kuźmińska Michał Rajkiewicz ECHIPA CATEGORIA „PARFUMURI” Patrycja Babis Agnieszka Gadoś Katarzyna Gidlewska Andrzej Domeracki ECHIPA MACHIAJ Agnieszka Kita Anna Piechocka Aleksandra Szkutnik Hanna Korczak Paulina Krzyżanowska ECHIPA FASHION Łukasz Kojro Magdalena Kubuj Agnieszka Witkowska Dorota Kulbaka Alexander Zandfos Agnieszka Panufnik Michalina Obsowska TIPAR Małgorzata Oniszczuk Alexandru Casap Magdalena Kutwin Małgorzata Nowakowska Małgorzata Pszczółkowska Katarzyna Stawińska Ewa Sztuk MARKETING Ana Nicolae Elena Bivol CONTACT avonspaceblog@gmail.com ADRESĂ AVON COSMETICS (ROMÂNIA) SRL STR: DINU VINTILĂ, NR.11, ET. 13, SECTOR 2, BUCUREŞTI Tel. Relaţii cu Clienţii: (021)311.85.55 www.avoncosmetics.ro www.avonspaceblog.ro www.avonconnects.com.ro

Campania 6 revenim cu promisiunea făcută la începutul anului, aceea că noi vedete ni se vor alătura pentru a ne susţine. Imaginea pentru Solutions, gama noastră de îngrijire a tenului, este din această campanie Andreea Marin Bănică! Fermecătoare ca întotdeauna şi o adevărată luptătoare pentru drepturile femeilor, Andreea Marin Bănică ne onorează cu prezenţa ei în Broşură, pe site şi pe Avon Connects. Frumoasa vedetă a fost foarte încântată de colaborarea cu Avon şi credem că nu este persoană mai potrivită ca ea pentru pledoaria noastră pentru frumuseţe şi pentru sănătatea femeilor. Şi la o aşa susţinere… bineînţeles că unul din programele voastre motivaţionale se leagă de gama Solutions! Pentru cremele de faţă şi/sau de ochi comandate din gama Solutions în valoare de 60 lei, veţi primi gratuit apa de parfum Treselle. Tot în Campania 6, în lumina reflectoarelor este vedeta internaţională Salma Hayek. Actriţa lansează alături de noi apa de parfum Today Tomorrow Forever. Sunt sigur că o să vă îndrăgostiţi de această aromă şi că vă veţi bucura de programul motivaţional dedicat acestei lansări. Să aveţi o campanile plină de bucurii!

În

Cu drag, Bogdan Muraru Director Naţional de Vânzări Avon România

Be your best with the best

ÎNLOCUIEŞTE-ŢI
CREMA DE FAŢĂ CU UNA DINTRE CREMELE SOLUTIONS!
Acesta este mesajul principal al acestei campanii. Încurajează-ţi toate prietenele să aleagă o îngrijire inspirată de natură, cu ingrediente care au grijă de nevoile fiecărui tip de ten.

Cuprins:
Bazar Noutăţi- Înlocuieşte-ţi crema de faţă cu Solutions 4 6

Noutăţi - Apa de parfum Today Tomorrow Forever 10 Inspiraţie - Transformarea ta de primăvară Accesorii Pentru piele Machiaj Zona bărbaţilor Zona Reprezentanţilor Portfoliul Avon - Foot Works 12 14 16 18 19 22 24

Bazar

INVESTEŞTE

ÎN GHIDUL
Îţi prezentăm un instrument foarte util pentru recomandarea produselor de machiaj. Noul Ghid d al Culorilor îţi prezintă toate informaţiile de care re ai nevoie pentru a promova cu succes această categorie de produse. Aici găseşti vizualizări clare ale nuanţelor de rujuri, lacurilor de unghii i sau fondurilor de ten, prezentarea întregii colecţii de mascara, cu beneficiile, formulele şi aplicatoarele fiecăreia dintre ele şi multe altele! Este o investiţie care îţi va aduce cu siguranţă satisfacţii!

FRUMUSEŢII!

Ofertă inspirată de eleganţa

Avon Care

PERLELOR
Răsplăteşte încrederea prietenelor tale! Cele care au comandat produse din Broşura 5 în valoare de minim 50 lei sau 150 lei, au acum ocazia să profite de oferta specială pe care o anunţam în ediţia trecută. Acum îşi vor putea alege Perlele pentru bronzat Arabian Glow cu numai 18,99 lei, respectiv un set format din Perlele pentru bronzat Arabian Glow şi Apa de parfum Rare Pearls cu numai 49,99 lei.

Fresh Hydration
Încearcă noua gamă Avon Care şi lasă-ţi gândurile să zboare la vacanţă! Îmbogăţită cu extracte de castravete şi lămâiţă, ea va avea grijă ca pielea ta să se menţină moale e şi hidratată. Loţiunea de corp şi crema de faţă sunt potrivite tuturor tipurilor de piele. Loţiunea de corp are un efect răcoritor plăcut, iar crema de faţă asigură o hidratare e lejeră, fără să încarce tenul. TREBUIE SĂ LE AI ÎN ACEASTĂ VARĂ!

Scapă de celulită!

Simte-te bine în pielea ta!

Complexul Pro-Lifting este o nouă inovaţie pe care Anew Clinical o aduce în domeniul îngrijirii corpului. Formula sa dublă distruge depozitele grase şi stimulează în acelaşi timp fermitatea pielii. Gelul Pro-Lifting stimulează producerea elastinei, conferind supleţe şi fermitate pielii. În acelaşi timp, Crema Lasser Dissolve acţionează asupra depozitelor de celule grase, reducând radical celulita.
4

INTERVIU CU

ANDREEA
MARIN BĂNICĂ
Avon Avon: De ce ai ales colaborarea cu Avon? Andr Andreea Marin Bănică: Colaborarea cu Avon a  venit firesc, ca urmare a mai multor momente punctuale care neau adus împreună: implicarea mea voluntară anul trecut în campania pentru prevenirea cancerului la sân, participarea camp mea la un eveniment impresionant care a adunat peste 100 de femei din România care au avut forța să răstoarne munți fem și să schimbe vieți în bine, apoi interviul fascinant cu Angela s Crețu, Group Vice-President Avon Europa de Est, o femeie Crețu aparent firavă, dar puternică, o combinație interesantă între apare forță ș fragilitate. Dincolo de partea de afacere, mi se pare și bine g gândit ceea ce compania dă mai departe femeilor din în întreaga lume, așa că de aici până la a  spune „da” colaborării cu Avon nu a mai fost decât un pas. colab Avon: Care este impresia pe care ți-a lăsat-o folosirea Avon gamei Beautiful Hydration? De ce ai recomanda produsele game Solutions femeilor din România? Soluti Andreea Marin Bănică: Foloseam deja cosmetice Avon Andre dinainte de această colaborare, dar nu îmi era cunoscută dinain gama cea nouă, așa că am cerut să o  testez o  bucată relevantă de vreme înainte de a  recomanda eu însămi releva altora să o folosească; este un principiu de corectitudine la care nu renunț. Am ales să folosesc simultan crema de car zi, cea regeneratoare de noapte și gelul revigorant pentru ochi, și nu după mult timp am observat beneficiile, de parcă aș fi oferit feței mele, tenului, o perioadă de odihnă binemeritată și asta m-a încurajat, firește. Îmi place ca feței binem mele îi e bine, tenul arată sănătos și luminos. Noi, femeile, î ne ascundem adesea sub machiaj imperfecțiunile, dar as acum am senzația dimineața că ... nu am de ce sa mă ascund! ascun

5

Îngrijirea Tenului

„Aleg Solutions pentru că știu că natura ne oferă cele mai bune soluții. Acum este rândul tău! Sim Simte diferența pe pielea ta!” ea ta!” a

Andreea Marin Bănică Bănică ă ă
Cu o carieră începută în televiziune la viiziune z n vârsta de 19 ani, Andreea Marin Banică anică n este fondator al Fundației Prețuiește Viața și coordonator al proiectului Școala Mamelor, un sprijin real pentru peste 150.000 de mame din întreaga țară.

BEAUTIFUL HYDRATION cu GRĂUNŢELE PARADISULUI
Hidratează tenul și îi conferă luminozitate De când am început să foloseasc gama Beautiful Hydration, arăt și mă simt mai bine. Toate prietenele îmi spun că tenul meu este mult mai frumos și mai luminos. Sunt de acord cu ele!

COMPLETE BALANCE cu FRUNZE DIN ARBORE DE CEAI
Matifiază și îngrijește tenul mixt Înainte să încep să folosesc produsele Complete Balance, pielea mea producea prea mult sebum și mă confruntam întotdeauna cu luciul inestetic. Acum pielea mea și-a recăpătat echilibrul și are un aspect frumos. Complete Balance mă ajută să mă simt frumoasă și să am încredere în mine! Laura, 25 de ani

SENSITIVE BOTANICALS cu FLOARE DE PIATRĂ
Calmează iritaţiile și redă confortul tenului sensibil Am o piele sensibilă, motiv pentru care îmi găsesc mai greu produse de îngrijire care să mi se potrivească. Totul s-a schimbat însă de când am început să folosesc gama Sensitive Botanicals. Tenul meu și-a recăpătat în sfârșit starea de confort și aspectul sănătos. Dana, 29 de ani

6

Corina, 34 de ani

Recomandă prieteneleor

SĂ ÎȘI ÎNLOCUIASCĂ CREMA DE FAŢĂ CU UNA DINTRE CREMELE SOLUTIONS
... și culege beneficii!
DE CE SOLUTIONS?
FORMULE ÎMBOGĂŢITE CU INGREDIENTE NATURALE; REZULTATE CONFIRMATE
DE O MULŢIME DE FEMEI PRINTRE CARE SE NUMĂRĂ ȘI CELEBRITĂŢI;
Solutions este una dintre cele mai populare game din portofoliul Avon. Fiind produse cu utilizare zilnică, ele sunt o mare oportunitate pentru tine. Spune-le tuturor prietenelor tale că este momentul să facă o schimbare și încurajează-le să își înlocuiască crema de faţă cu una din gama Solutions. Vor avea parte de o îngrijire delicată, cu ingrediente naturale, dar și de rezultate pe măsura așteptărilor. Atunci când prezinţi cremele din această gamă, nu uita să punctezi două aspecte importante: formulele îmbogăţite cu ingrediente naturale și rezultate demonstrate de testele derulate de companie. În plus, ai de partea ta încă un argument puternic: în Campania 6, cremele de față Solutions sunt într-o super ofertă!

PRODUSE ADECVATE PENTRU
CERINŢELE TUTUROR TIPURILOR DE TEN.

PERFECT TONE cu EXTRACT DE DUD
Ameliorează petele și uniformizează nuanţa pielii Perfect Tone este micul meu secret! De când folosesc această gamă, tenul meu este mai frumos și mai luminos. Petele îmi dădeau bătăi de cap. Acum nuanţa pielii mele este uniformă.

YOUTH MINERALS cu COMPLEXUL AMETHYST MINERAL
Reduce liniile fine și întinerește vizibil aspectul tenului
De când folosesc produsele din gama Youth Minerals am observat o îmbunătăţire radicală a aspectului tenului meu.

AGELESS ACCOLADE cu FLOARE DE HIBISCUS
Îmbunătăţește densitatea pielii și îi redă fermitatea Folosesc Ageless Accolade de puţin timp și trebuie să recunosc că am fost plăcut surprinsă de rezultate. Pielea mea este mult mai fermă și a început să își recapete elasticitatea.

Maria, 36 de ani

Diana, 31 de ani

Ana, 44 de ani

7

Îngrijirea Tenului
SPOREŞTE-ŢI AVANTAJELE CU SOLUTIONS
Este esenţial să cunoşti produsul pe care îl promovezi: din ce gamă face parte, cui este destinat, cum se foloseşte? Este foarte important să cunoşti gama Solutions! Fă o mică retrospectivă şi pune-te la curent cu modul în care gama a evoluat în timp. Asigură-te că ştii toate informațiile despre produse, astfel încât să poţi răspune adecvat la întrebările prietenelor tale. Îţi recomandăm să marchezi paginile din broşură pe care sunt prezentate produsele sau gama preferată a prietenei tale. În plus, dacă produsul ei preferat are şi mostră, poţi marca pagina respectivă cu ajutorul mostrei. Dacă una dintre prietenele tale este fidelă unei anumite game, îi poţi oferi cadou produse complementare celor pe care şi le achiziţionează în mod obişnuit. Cu siguranţă va fi încântată să găsească şi un produs de curăţare lângă crema comandată. Foloseşte chestionarul de mai jos pentru a determina gama care se potriveşte fiecărei prietene în parte. Completează întrebările împreună cu prietenele tale. 2. Este imposibil ca o persoană să încerce toate produsele. O tânără de 20 de ani nu va fi interesată să testeze produse anti-rid, concepute pentru doamnele cu vârste de peste 40 de ani, iar o persoană cu tenul uscat cu siguranţă nu va opta pentru produse cu acţiune de matifiere. Iată de ce este important să cunoşti necesităţile prietenelor tale, astfel încât să le poţi recomanda produsele care li se potrivesc.

Oana Vasioiu
Beauty Trainer

Observă care sunt produsele pe care prietenele tale le comandă frecvent. Întreabă-le care sunt motivele pentru care le achiziţionează şi ce le mulţumeşte la acestea. Astfel, vei obţine informaţii care îţi vor fi de mare ajutor pe viitor.

Pregăteşte bileţele cu sfaturi practice de îngrijire a tenului şi plasează-le lângă produsul corespunzător. Poţi scrie recomandări testate chiar de tine, sfaturi oferite de prietenele tale sau cele pe care le găseşti în ediţiile My Avon Magazine.

Asigură-te că ai întotdeauna mostre de creme la tine acasă. Îţi vor fi de mare ajutor atunci când prezinţi produsele prietenelor tale pentru că vor putea observa textura şi aroma. În plus, nu uita să ţii mereu în geantă Loţiunea hidratantă nuanţatoare SPF 20 din gama Beautiful Hydration. Este un produs foarte popular, cu ajutorul căruia poţi prezenta întreaga gamă din care face parte. În plus, are un ambalaj foarte practic.

MOSTRE
în ofertăZI CREMELE DE
ŞI DE NOAPTE SOLUTIONS

Uneori, prietenele tale au nevoie de produsul preferat pe loc (de exemplu, atunci când pleacă în vacanţă). Din acest motiv este o idee bună să ai tot timpul acasă produsele preferate ale prietenelor tale.

comandă 1 cu 2,00 comandă 4 cu 4,88
4834 8 Beautiful Hydration 4835 5 Complete Balance 4832 2 Youth Minerals 4833 0 Sensitive Botanicals 4831 4 Ageless Accolade

ALEGE GAMA SOLUTIONS CARE SE POTRIVEŞTE TENULUI TĂU!
DACĂ TENUL TĂU ESTE:
este uscat are un aspect tern prezintă semne de oboseală este gras este mixt are tendinţă de deshidratare este sensibil se irită frecvent are tendinţă de înroşire este tern prezintă pete are o nuanţă neuniformă prezintă linii fine are o nuanţă neuniformă are o textură aspră este lipsit de fermitate şi-a pierdut contururile tinereşti prezintă pete

ALEGE

ALEGE

ALEGE

ALEGE

ALEGE

BEAUTIFUL HYDRATION

COMPLETE BALANCE

SENSITIVE BOTANICALS

PERFECT TONE

YOUTH MINERALS 30+

AGELESS ACCOLADE 40+

ALEGE

NU RATA!
PROGRAM MOTIVAŢIONAL

Comandă din Broşură
oricare creme de faţă şi/sau de ochi Solutions în valoare de

60,00 lei

şi primeşti
Apa de parfum Treselle Valoarea premiului: 69,00 lei ,00

GRATUIT

ulată u Valoarea de 60 lei poate fi cumulată din mai multe comenzi. s e condiţiia. co diţi ondiţ ţia. Oferta se aplică ori de câte ori se îndeplineşte condiţia. sp ponibilă n Broş ă Apa de parfum Treselle este disponibilă şi îîn Br şură. Broşură. 9

Noutăţi
NU RATA!

PROGRAM MOTIVAŢIONAL

COMANDĂ ORICARE

Forever 5790 1*

3

Ape de parfum din colecţia Today Tomorrow Forever

Tomorrow 5788 5* Today 5789 3*

ȘI O ALEGI PE A

4-a**
10

GRATUIT
* Pentru produsul gratuit bifează unul din codurile cu asterisc.
** Alege oricare Apă de parfum din colecția Today Tomorrow Forever. Oferta se aplică ori de câte ori este îndeplinită condiția. Produsele se pot cumula din mai multe comenzi.

mexicană din lume. Și-a început cariera încă din 1993. A devenit un adevărat fenomen în 1995, odată cu rolul ei din „Desperados”. În 2002, ea a produs și a deţinut rolul principal în „Frida”, o biografie a celebrei pictoriţe Frida Kahlo. Acest film i-a adus de altfel și o nominalizare la premiile Oscar. Campaniile sociale sunt de asemenea printre priorităţile Salmei, ea fiind implicată în campaniile de susţinere a luptei împotriva violenţei domestice. Din luna februarie a anului 2004 este și ambasadoare Avon, fiind cea care ne-a inspirat să creăm celebra trilogie Today Tomorrow Always.

Salma Hayek este cea mai renumită actriţă

Aroma unei POVEȘTI DE DRAGOSTE
Cu aroma sa caldă și romantică, noua apă de parfum îţi eliberează imaginaţia. Este dedicată femeilor romantice, visătoarelor care descoperă în fiecare zi noi faţete ale iubirii. Cu siguranţă îţi cunoști prietenele, așa că gândește-te la cele care apreciază romantismul și prezintă-le noul parfum. Today Tomorrow Forever le va aduce aminte de emoţii și trăiri unice din viaţa lor. Aroma sa este ușoară, dar în același timp de neuitat. Ea își învăluie purtătoarea într-o aură florală care suprinde esenţa viselor romantice. Today Tomorrow Forever este fără îndoială o colecţie unică, fiind o veritabilă sărbătoare a feminităţii. Aromele deosebite și sticluţele elegante, ingredientele exclusive, atent selecţionate, fac din aceste parfumuri adevărate elixiruri ale senzualităţii. Dedicate femeii care debordează de încredere, ele ne amintesc în fiecare zi să căutăm și să dăruim iubire.

nou

NOTE
CATEGORIA FLORALĂ

NOTE DE VÂRF: piper, iasomie, bujor

NOTE DE MIJLOC: NOTE DE BAZĂ: floare de portocal, lemn de santal, trandafir, vanilie, „arbustul fluturelui” mosc

Nu uita să le prezinţi prietenelor tale și celelalte două ape de parfum ale acestei colecţii: Today și Tomorrrow.

Apă de parfum Today Tomorrow Forever

50ml

TRUCURI DE
PROMOVARE

Folosește Apa de parfum Today Tomorrow Forever atunci când te întâlnești cu prietenele tale.

Abordează-le pe toate femeile care doresc să își pună în valoare feminitatea și romantismul. Menţionează că celebra actriţă Salma Hayek este imaginea trilogiei Today Tomorrow Forever.

Prezintă ingredientele exclusive și sticluţele elegante.

Invită-le să testeze parfumul.

11

Inspiraţie

Transformarea ta de

PRIMĂVARĂ
Încurajează-ţi toate prietenele să îndrăznească să facă mici schimbări în această primăvară. Iarna, cu zilele ei reci şi posomorâte, a rămas în urmă, aşa că acum este momentul perfect să începi să zâmbeşti lucrurilor din jurul tău. Citeşte recomandările noastre, împărtăşeşte-le prietenelor tale şi exploraţi împreună posibilităţile nelimitate ale primăverii.

UN TEN IMPECABIL

Tehnologia Invisiblend, folosită în formulele produselor din colecţia de machiaj Ideal Flawless oferă o acoperire perfectă cu aspect natural. Acesta este începutul perfect pentru orice machiaj! Dacă îţi doreşti şi o strălucire discretă, optează pentru perlele bronzante sau iluminatoare, ideale pentru finisarea machiajului.

BUZE SENZUALE

Buzele tale sunt frumoase atunci când sunt hidratate optim, iar dacă le îmbraci şi în culori bogate, vor fi pur şi simplu irezistibile. Recomandă-le prietenelor tale să se concentreze pe machiajul buzelor în această primăvară şi încurajează-le să se joace cu nuanţele. Acum au ocazia perfectă să experimenteze culori şi efect, graţie preţurilor speciale ale Rujurilor Moisture Seduction şi Colour Style. Asigură-te că nu vor rata aceste oferte atractive!

12

A ROME PROASPETE

Fiecare persoană asociază aromele cu anumite situaţii sau stări de spirit. Din acest motiv, este foarte important să schimbi parfumul purtat în timpul iernii cu unul adecvat noului sezon. Îţi recomandăm o apă de toaletă nouă, a cărei aromă proaspătă le va încânta cu siguranţă pe toate prietenele tale. Cu un preţ atractiv şi un amestec de note proaspete, noul Pure O2 este o alegere ideală pentru primăvară.

CULORI JUCĂUŞE
PE UNGHII
Ai chef de joacă? Încearcă noile lacuri de unghii care creează un efect mozaic unic pe unghii. Vei obţine o manichiură originală în doar câteva minute. Prietenele tale vor dori cu siguranţă să obţină acelaşi efect!

CULORILE PRIMĂVERII

În această primăvară specialiştii în machiaj ne recomandă culori discrete pentru machiajul ochilor, iar Broşura Avon ţine bineînţeles pasul cu moda. Prezintă şi prietenelor tale noile tendinţe în machiaj şi recomandă-le să opteze pentru gene alungite, culori intense pe buze şi un machiaj discret în zona ochilor. Această combinaţie se potriveşte tuturor femeilor, indiferent de ocazie.

NUANŢE NOI PENTRU
PĂRUL TĂU
În această primăvară, îţi recomandăm nuanţele cu tente aurii. Tocmai de aceea am lărgit paleta de culori a Vopselei de păr Advance Techniques cu 2 două nuanţe noi de castaniu cu tonuri aurii, astfel încât tu şi prietenele tale să fiţi în pas cu moda în fiecare zi de primăvară.

GENE PERICULOS DE LUNGI

Genele lungi, sexy, sunt la modă indiferent de sezon. Dacă vara tindem să folosim mai puţin machiaj, primăvara este momentul perfect să fim mai îndrăzneţe! Dacă prietenele tale îşi doresc alungire maximă pentru genele lor, Mascara SuperExtend Extreme este cea mai bună alegere pentru ele. În orice caz, Broşura Avon le pune la dispoziţie o mulţime de alte variante, în funcţie de efectele pe care doresc să le obţină. Sfătuieşte-le adecvat, astfel încât să facă cea mai bună alegere!

13

13

Accesorii

Transformarea ta de

PRIMĂVARĂ
Primăvara este anotimpul schimbărilor, iar garderoba nu trebuie să facă excepţie. Acum tu şi prietenele tale puteţi da o faţă nouă ţinutelor fără să fie nevoie să cheltuiţi o avere. Investiţi inteligent în accesorii care vor da un aer nou ţinutelor voastre.

Î

nainte să începi să prezinţi prietenelor tale bijuteriile din Broşura Avon, încearcă să defineşti exact stilul fiecăreia. Fii atentă la ţinutele lor, dar şi la atitudine: adoră să experimenteze sau sunt mai degrabă elegante, uşor conservatoare? Cunoscând aceste informaţii, vei putea să le recomanzi accesorii şi bijuterii pe gustul lor, fiind mult mai probabil să le şi comande.

STIL MINIMALIST

Ne aflăm faţă în faţă cu un stil universal valabil. Adecvat oricărei ocazii şi foarte apreciat, el te poate transforma într-o adevărată apariţie. Cuvintele-cheie sunt: forme simple, culori neutre, elemente decorative discrete însă moderne în acelaşi timp. Regula de aur este „mai puţin înseamnă mai mult”. Elementele decorative ale stilului minimalist sunt de cele mai multe ori inspirate de formele geometrice. Asemenea accesorii se potrivesc oricărei ţinute, însă dacă îţi doreşti un rezultat ca la carte, optează pentru haine simple, fără imprimeuri încărcate. Modelul poartă: Cercei Renwick, Colier Renwick şi Geantă-plic Subra.

14

STIL BOEM

Îţi recomandăm
Accesoriile în culori naturale sunt la modă în acest sezon. Ele pot fi asortate oricărei ţinute, indiferent de ocazie. Sunt o bună investiţie pentru tine şi pentru prietenele tale.

Stilul boem se întoarce în această primăvară. Inspirat de stilul hippie al anilor ’60 şi ’70, el ne propune astăzi noi interpretări. Oricine îl poate adopta, fiind cea mai bună alegere pentru persoanele care nu sunt foarte îndrăzneţe în ce priveşte alegerile vestimentare, însă îşi doresc să fie în pas cu moda. Dacă şi prietenele tale se încadrează aici, recomandă-le accesorii în culori naturale, cu accente etno. Modelul poartă: Ochelari de soare Berry, Cercei Cheree, Brăţară Dobson şi Geantă Symra.

STIL CLASIC

Stilul clasic nu trebuie să fie plictisitor şi demodat. Dacă ai prietene care preferă ţinutele şi accesoriile simple, le poţi recomanda să adopte un stil plin de rafinament. Portofoliul nostru de primăvară îţi pune la dispoziţie accesorii care vor satisface chiar şi aşteptările doamnelor conservatoare. Ochelarii de soare cu linii clasice, bijuteriile unice şi genţile cu design simplu inspirate de anii ’70 nu vor da greş în nicio situaţie. Modelul poartă: Ochelari de soare Narram, Cercei şi Colier Huntley, Geantă Manilla.

STIL ROMANTIC

Cu siguranţă ai prietene care preferă să poarte accesorii discrete, delicate. Ele sunt cele care vor aprecia întotdeauna eleganţa, de aceea trebuie să le recomanzi produse în culori subtile, cu dimensiuni mici şi modele cât mai simple. Acestea conferă feminitate şi nu încarcă ţinuta. Modelul poartă: Setul Mayfield (colier şi cercei), Inelul Mayfield, Geanta Rhannon.

TOATE PRODUSELE SUNT DISPONIBILE ÎN BROŞURA 6.

15

PentruPiele
INVESTEŞTE ŞI RECOMANDĂ

EFECTUL CELOR 7 PROTEINE

ale tinereţii pentru frumuseţea tenului tău
Ajută-ţi prietenele să-şi recapete aspectul tânăr cu noul elixir Anew Ultimate 7S.

Tratament de noapte Anew Ultimate 7S Gold
50 ml Preţ standard: 80,00 1040 5
Ofertă limitată 1 bucată/Reprezentant

Elixirul Anew Ultimate 7S netezeşte ridurile, reduce aspectul petelor şi redă elasticitatea tenului. Datorită formulei sale bioactive îmbogăţită cu aur, acest produs oferă fermitate pielii şi îi redă aspectul tânăr. Aminteşte-le prietenelor tale de efectele sale rapide!

Ser Anew Ultimate 7S
30 ml Preţ standard: 110,00

60% REDUCERE

45% REDUCERE

2253 3
Ofertă limitată - 1 bucată/Reprezentant

ÎNCEARCĂ ŞI RECOMANDĂ
3 2 4

Bucură-te fără griji de RAZELE SOARELUI!
Prima gamă de protecţie solară de la Anew, formulată cu Tehnologia patentată RepairShield™ cu protecţie împotriva razelor UVA/UVB. Protejează pielea de razele soarelui şi în acelaşi timp repară daunele provocate pielii de expunerile anterioare la soare.
Toate produsele Anew Solar Advance: - oferă un spectru larg de protecţie UVA/UVB*; - au formule uşoare ce se absorb rapid în piele; - sunt rezistente la apă**; - sunt testate dermatologic; - sunt adecvate pielii sensibile; - pot fi folosite de către femeile de toate vârstele. 1. Loţiune pentru faţă SPF 50 (75 ml) cu 21,00 lei, cod 5797 6, Preţ standard: 47,00 2. Loţiune pentru protecţie solară SPF 30 (150 ml) cu 28,00 lei, cod 5798 4 Preţ standard: 52,00 3. 2 în 1 Cremă pentru ochi și balsam de buze pentru protecţie solară SPF 30 (2 x 5 ml) cu 21,00 lei cod 5799 2 Preţ standard: 47,00 4. Balsam după plajă (150 ml) cu 21,00 lei, cod 5800 8 Preţ standard: 47,00
* cu excepţia Balsamului după plajă. ** produsele Anew Solar Advance îşi păstrează filtrul de protecţie chiar şi după 80 de minute petrecute în apă (cu excepţia Balsamului după plajă).

1

Până la
55% REDUCERE

Anew Solar Advance
Ofertă nelimitată

INVESTEŞTE ŞI RECOMANDĂ

Răsfaţă-ţi pielea PRECUM O ZEIŢĂ
Imaginează-ţi puritatea mării albastre a Greciei. Inspiră aerul curat şi delectează-te cu poveştile din istoria Greciei...
Încearcă noua gamă Planet Spa „Marea Greciei”: - mască exfoliantă cu extracte de alge pentru refacerea echilibrului pielii; - tratament pentru ochi pentru revigorarea zonei ochilor şi reducerea pungilor de sub ochi; - gel de corp pentru redarea fermităţii pielii - mască pentru păr cu extract de alge pentru îngrijirea delicată a părului. Bucură-te de efectele acestor produse şi arată rezultatele şi prietenelor tale pentru a le încuraja la rândul lor să le încerce. Setul conţine: • Gel de corp (150 ml) • Mască exfoliantă pentru faţă (75 ml) • Tratament pentru ochi (15 ml) • Mască pentru păr (150 ml) Produsele sunt disponibile și separat în Broșură.

Set „Marea Greciei”
Preţ standard: 119,00

5131 8
Ofertă limitată - 1 set/Reprezentant

65% REDUCERE

DEMO

39,99 lei

VĂ RECOMANDĂM

DEMO

29,00 lei

56,00 lei

NOUA

gamă
1. BAIE PENTRU PICIOARE Umple un vas cu apă caldă. Alege Lichidul emolient pentru picioare din gama Footworks şi adaugă în apă cantitatea dorită. Picioarele vor fi revigorate, iar pielea aspră va deveni moale şi catifelată.

Îngrijire zilnică în

– tot ce îşi doresc

picioarele tale!
foliantă Loţiune ex arine cu săruri m

PAŞI
Îţi mand: reco
Florina Chira Trainer Avon România

5

Lichid emolient pentru picioare

3. HIDRATARE Foloseşte crema preferată: Crema cu lavandă - tratează picioarele foarte uscate lăsându-le catifelate şi hidratate sau Balsamul cu săruri marine cu formulă hidratantă pentru regenerarea pielii picioarelor şi menţinerea prospeţimii acestora întreaga zi. Untul pentru picioare şi Crema uşoară - cu formule delicate hidratează picioarele şi le redă aspectul sănătos. Dacă vrei să-ţi revigorezi picioarele atunci alege unul din produsele menţionate mai sus.

Cremă pe picioarelo ntru masajul r

2. EXFOLIERE Atunci când folosești un exfoliant, masează-l ferm pe pielea picioarelor, insistând asupra călcâielor şi porţiunilor de piele aspră. Încearcă Loţiunea exfoliantă cu săruri marine sau Crema abrazivă pentru picioare.

- Atunci când prezinţi gama Foot Works menţionează că vara se apropie şi întreabă-ţi prietena cum se pregăteşte de obicei pentru sezonul cald şi ce produse pentru îngrijirea picioarelor preferă. - Asigură-te că eşti la curent cu acţiunea fiecărui ingredient. Învaţă-ţi prietenele cum să îşi îngrijească picioarele adecvat. - Îţi recomandăm să demonstrezi cum acţionează un gel exfoliant. Încearcă produsul pe mâna prietenei tale şi spune-i că va obţine acelaşi efect de piele catifelată şi pe picioare. - Prezintă beneficiile produselor Foot Works: 1. Au un preţ convenabil, astfel că prietenele tale vor face mici economii, întotdeauna binevenite la începutul verii. 2. Sunt disponibile într-o gamă largă, în funcţie de diversele necesităţi ale picioarelor. 3. Oferă toate produsele necesare pentru o îngrijire completă. 4. Pentru a fi frumoase, picioarele trebuie să fie sănătoase! Din fericire, majoritatea problemelor picioarelor pot fi prevenite. Nu trebuie decât să le oferi o îngrijire adecvată.

a nt odoriz Spray picioare pentru

5. REVIGORARE Pe timpul verii simţi că picioarele îţi transpiră mai mult. acest lucru poate duce la dezvoltarea bacteriilor şi ciupercilor la nivelul picioarelor. Menţineţi picioarele uscate şi revigorate cu Spray-ul pentru picioare şi Crema-deodorant pentru uz zilnic de la Footworks.

Cremă efe ct d de picioare cu ezodori zant

4. ÎNGRIJIREA ZILNICĂ Pentru a-ţi menţine pielea picioarelor sănătoasă este recomandat să porţi șosete din bumbac și încălţăminte din material de calitate. Spray-ul pentru picioare de la Footworks formulat cu Tehnologia Odour Preventing, îţi va proteja picioarele întreaga zi, menţinându-ţi prospeţimea acestora și a încălţămintei.

4

Cheia pentru picioare sănătoase este îngrijirea adecvată. Neîngirjirea acestora poate duce la probleme de sănătate. Socrate spunea: „ Când picioarele suferă, suferă tot corpul”.

17

Machiaj

CEA MAI BUN OFERT PENTRU REPREZENTAN I!
ŢI-AM PREGĂTIT UN SET SPECIAL DE PRODUSE DE MACHIAJ CU AJUTORUL CĂRUIA VEI PUTEA TESTA, PREZENTA ŞI RECOMANDA CELE MAI NOI LANSĂRI ŞI CELE MAI IUBITE PRODUSE. TOT CE TREBUIE SĂ FACI ESTE SĂ COMANZI PRODUSE DE MACHIAJ DIN BROŞURA 6 ÎN VALOARE DE 10,00 LEI ȘI SETUL VA PUTEA FI AL TĂU

SETUL CONŢINE:
– 1 Ruj persistent (1,8 g) – Capuccino – 10 mostre ale Rujului Ultra Color Rich Lipstick cele mai bine vândute nuanțe – 1 Mini-fond de ten Ideal Flawless Foundation (4 ml) – Natural Beige – 5 mostre ale Fondului de ten calmant – toate nuanțele – 1 Mascara SuperShock (10 ml) – Black – 1 Creion retractabil pentru ochi Chrome (0,28 g) Starry Night – Nou din Broșura 10! Preț standard: 96,00 cod: 5044 3 55% REDUCERE!

5 6

CU NUMAI

4

39,99 lei
Ofertă limitată – 1 set pe Reprezentant. Valoarea de 10 lei poate fi cumulată din mai multe comenzi.

1

3

NOUL GHID AL CULORILOR GRATUIT LA COMANDAREA SETULUI!
2

TESTEAZĂ ŞI RECOMANDĂ
ă
ii

pr

oa

spă

tă de por toca

le
ngh

pilă

pe n

O manichiură ca la carte CHIAR LA TINE ACASĂ
Mâinile sunt cartea ta de vizită, de aceea manichiura ta trebuie să fie întotdeauna impecabilă. Setul pe care ţi l-am pregătit te va ajuta să îţi îngrijeşti unghiile în 3 paşi simpli: 1. îngrijirea cuticulelor, 2. îngrijirea unghiilor, 3. fortificare. Urmează aceşti paşi înainte de întâlnirile cu prietenele tale şi prezintă-le rezultatele obţinute. Gelul pentru cuticule îmbogăţit cu vitamina C revitalizează şi repară cuticulele uscate, în timp ce Întăritorul pentru unghii 24K Gold fortifică unghiile şi le conferă o  strălucire discretă. În plus, Pila pentru unghii te ajută să obţii forma dorită şi să uniformizezi suprafaţa unghiilor.

a ro

m

pilă pen tru fi nisa rea îm ung hiIlo r

bo

găţit cu a

tr u u

capăt pentru îndepărtarea cuticulelor

24 k arate

17,99 lei 65% reducere

Setul conţine: Gel pentru cuticule cu vitamina C (15 ml) Întăritor pentru unghii 24K Gold (12 ml) Pilă pentru unghii (lungime: 17 cm)
Preţ standard: 53,00 5974 1 Ofertă nelimitată. Produsele sunt disponibile și separat pe pagina de E-Reprezentant.

18

VĂ RECOMANDĂM

ur

Pregăteşte-te pentru

ZonaBărbaţilor

CAMPIONATUL EUROPEAN

DE FOTBAL 2012!
MAREA SĂRBĂTOAREA A FOTBALULUI SE APROPIE. DACĂ LA O PRIMĂ VEDERE PARE UN EVENIMENT REZERVAT MAI DEGRABĂ BĂRBAŢILOR, PENTRU TINE POATE FI, DE ASEMENEA, O OPORTUNITATE DE A CULEGE BENEFICII SUPLIMENTARE, MAI ALES CĂ BROŞURA AVON TE AŞTEAPTĂ CU PRODUSE SPECIAL CREATE PENTRU CAMPIONAT. POŢI ÎNCEPE PROMOVAREA LOR CHIAR DIN CAMPANIA URMĂTOARE, DAR ÎNAINTE DE TOATE TE INVITĂM SĂ VEZI CUM POŢI PROFITA DE PE URMA CAMPIONATULUI EUROPEAN DE FOTBAL 2012.

Campionatul European de Fotbal este o oportunitate grozavă să te întâlneşti cu prietenii, dar şi să cunoşti persoane noi. Asigură-te că ai întotdeauna la tine broşuri şi mostre pe care să le poţi prezenta oricând. Invită-ţi prietenii să urmăriţi meciurile la tine acasă. Prezintă-le produsele DEMO ale produselor noastre în ediţie specială pentru Campionatul European de Fotbal. În plus, în timp ce domnii urmăresc meciul, le poţi prezenta prietenelor tale produsele de care sunt interesate.

Marchează paginile de broşură dedicate produselor în ediţie specială pentru Campionatul European de Fotbal. Menţionează tuturor cunoştinţelor că Broşura Avon este pregătită cum se cuvine pentru întâmpinarea acestui eveniment. Nu uita să te machiezi şi să foloseşti parfumul Avon preferat înainte ca aceste întâlniri să aibă loc. În plus, pune la vedere produsele, astfel încât invitatele tale să le poată testa.

Îţi poţi „personaliza” machiajul, astfel încât să îţi susţii echipa preferată. Ai la dispoziţie o mulţime de posibilităţi, iar prietenele tale ţi se vor alătura cu siguranţă!

ENERGIZEAZĂ-TE

INVESTEŞTE ŞI RECOMANDĂ

pentru marele joc

N ATI şi t

PENTRU MULŢI BĂRBAŢI, ÎNGRIJIREA PIELII POATE FI O ADEVĂRATĂ PROVOCARE. COLECŢIA CHAMPION ESTE SOLUŢIA PERFECTĂ PENTRU PREVENIREA IRITĂRII ŞI USCĂRII PIELII.

CI AeIstează
aro ma

GE

INTRĂ ÎN

JOC

S

pune-le cunoştinţelor tale că bărbaţii cu un stil de viaţă activ au nevoie de o îngrijire pe măsură. Cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2012, le-am pregătit o colecţie de produse ideale pentru o îngrijire completă. Gelul de ras asigură confort maxim în timpul bărbieritului. Balsamul după ras calmează pielea şi se absoarbe rapid în piele. astfel încât el va fi gata rapid pentru marele meci. Gelul de duş curăţă pielea eficient şi o hidratează. Întreaga gamă va fi disponibilă începând cu broşura următoarei campanii.

Ştim deja că bărbaţii iubesc fotbalul şi tot ce este legat de acest sport, aşa că ai toate motivele să profiţi din plin de Campionatul European de Fotbal 2012.
Îţi prezentăm Pro Goal, o apă de toaletă revigorantă care îmbină note proaspete de lămâie, patchouli şi cedru. Te asigurăm că va atrage atenţia domnilor, mai ales că Campionatul European de Fotbal 2012, se apropie cu paşi repezi. Pro Goal este doar unul dintre produsele pe care Avon le-a pregătit pentru întâmpinarea Campionatului European de Fotbal, competiţie care va veni însoţită de o mulţime de oportunităţi pentru tine. Prezintă noua apă de toaletă alături de celelalte două care fac parte din această colecţie: Pro Energy şi Pro Sport.
CATEGORIA: ORIENTAL-CONDIMENTATĂ

Note de vârf: llămâie, rubarbă, măr

Note de mijloc: ananas, patchouli, lavandă

Note de bază: vanilie, cedru

Preţ standard: 36,00 2572 6 Ofertă limitată – 1 pe Reprezentant.

DEMO
19

11,99 lei 65% reducere

Apă de toaletă /Loţiune după ras Pro Goal 100 ml

20

21

ZonaReprezentanţilor

Mostrele aduc SUCCESUL cu un pas mai aproape

PUNE ÎN PRACTICĂ RECOMANDĂRILE NOASTRE ŞI REZULTATELE NU VOR ÎNTÂRZIA SĂ APARĂ:
Nu te limita la simpla oferire a mostrelor! Explică-le prietenelor tale cum trebuie să folosească produsul. Asigură-te că mostrele pe care le alegi răspund nevoilor prietenelor tale. Pune întrebări pentru a afla de ce produse au nevoie. Nu prezenta niciodată prea multe mostre simultan. Limitează-te la maxim 3 mostre pentru a nu crea confuzii. Oferă mostrele abia după ce ai terminat de împărtăşit toate informaţiile. Oferindu-le în timpul discuţiei, rişti ca prietena ta să nu îţi acorde toată atenţia. Foloseşte mostrele pentru a aborda persoane noi şi pentru a atrage atenţia asupra produselor Avon. Dacă achiziţionezi 5 mostre şi reuşeşti să vinzi un singur produs eşti deja în câştig. Lipeşte mostrele pe paginile pe care sunt prezentate produsele. Pune mostre în pungile în care livrezi comenzile. Prietenele tale vor privi acest gest ca pe un mic cadou şi vor fi încurajate să revină şi cu alte comenzi.

M

ostrele sunt un aliat de nădejde pentru orice Reprezentant Avon. Se spune că o încercare valorează cât o mie de cuvinte, sintagmă care descrie perfect impactul mostrelor. Acestea permit persoanelor care le testează să simtă textura şi aroma produsului. Recomandările tale pot fi convingătoare, însă nimic nu se compară cu testarea efectivă.

MOSTRELE TE AJUTĂ SĂ ATINGI SUCCESUL!
DISCOUNT FIX 10%:
Perle pentru bronzat Arabian Glow Apă de parfum Rare Pearls Portofele Bella Set de bijuterii Forever Lac de unghii cu uscare rapidă Fond de ten Fresh Face Apă de toaletă True Force Cremă de ochi Anew Clinical Duo Gel de duș pentru tratarea petelor și coșurilor Pelerină pentru vopsirea părului Măști pentru păr Naturals Șlapi pentru pedichiură Luciu de buze Glazewear Sparkle

NOUTĂŢI
Set de 5 mostre Apă de parfum Forever cu numai 3,29 lei, cod 1801 0 Set de 5 mostre Apă de toaletă Pro Euro cu numai 3,29 lei, cod 2761 5 Set de 5 mostre Apă de toaletă Pure O2 cu numai 3,29 lei, cod 2953 8 Mostră Tratament de noapte Anew Ultimate 7S Gold cu numai 0,65 lei, cod 2964 5 Mostră Ser Anew Ultimate 7S cu 0,85 lei, cod 2957 9

Oferirea gratuită a mostrelor pentru produsele noi, este o oportunitate pentru prietenii tăi de a testa produsele și a simţi pe pielea lor beneficiile. În plus acestea măresc încrederea în produs și cu siguranţă vor dori să îl achiziţioneze.

PRODUSE PE CARE DEJA LE CUNOŞTI ŞI LE IUBEŞTI
Mostră Fond de ten 24K Gold cu 0,70 lei. Mostră Ruj Moisture Seduction cu 0,70 lei. Mostră Fond de ten Ideal Flawless cu 0,70 lei. Mostră Fond de ten persistent SPF 12 cu 0,70 lei. Mostră Ruj Ultra Colour Rich cu 0,70 lei Codurile mostrelor de machiaj pot fi vizualizate pe pagina de E-Reprezentant la secţiunea ‘Materiale Utile’. Set de 5 mostre Apă de toaletă Perceive pentru El cu numai 3,29 lei, cod 3428 0 Set de 5 mostre Apă de parfum Far Away Exotic cu numai 3,29 lei, cod 1332 6 Mostră Cremă de zi SPF 25 UVA/UVB Anew Ultimate 7S cu 0,65 lei, cod 0932 4 Mostră Cremă de noapte Anew Ultimate 7S cu 0,65 lei, cod 0977 9 Mostră Cremă tratament Anew Genics cu 1,00 leu, cod 3134 4 Mostră Ser Anew Genics cu 1,49 lei, cod 3203 7 Mostră Gel-cremă hidratant de zi/noapte Anew Aqua Youth cu 1,00 leu, cod 0431 7 Mostră Ser pentru umplerea ridurilor Dermafull Pro cu numai 1,49 lei, cod 0498 6 Mostră Loţiune pentru faţă SPF 50 Anew Solar Advance cu 1,00 leu, cod 0186 7 Mostră Ser Anew Platinum cu 1,49 lei, cod 0119 8 Mostră Tratament de noapte Anew Reversalist cu 1,39 lei, cod 1790 5 Mostră a Cremei de zi SPF 25 UVA/UVB Anew Platinum cu 1,39 lei, cod 3236 7 Set de 5 mostre Cremă de noapte Anew Platinum cu 5,49 lei, cod 2007 3 Set de 5 mostre Tratament de noapte Anew Rejuvenate cu 5,89 lei, cod 1789 7 Set de 5 mostre Tratament facial cu acid glicolic Anew Rejuvenate cu 5,89 lei, cod 4609 4 Mostră Ser pentru luminozitate cu 1,49 lei, cod 0198 2 Set de 5 mostre Cremă de noapte Anew Reversalist cu 5,49 lei, cod 4074 1 Set de 5 mostre Cremă de zi Anew Reversalist cu numai 5,49 lei, cod 4497 4 Mostră Ser Anew Reversalist cu 1,39 lei, cod 4065 9 Mostră a Cremei de zi Anew Rejuvenate cu numai 1,00 lei, cod 3176 5 Mostră Cremă de noapte regeneratoare Anew Rejuvenate cu numai 5,89 lei, cod 3357 1 Mostră Cremă de ochi regeneratoare 24h SPF 25 Anew Rejuvenate cu numai 5,89 lei, cod 3168 2 Set de 5 mostre Cremă pentru lifting facial ThermaFirm cu 6,29 lei, cod 0780 7 Mostră Şampon şi Balsam 2 în 1 cu mango şi ghimbir Naturals 1 cu 0,85 lei, 4 cu 2,50 lei, cod 1877 0

22

Be your best with the best
CREDE, REALIZEAZĂ, EXCELEAZĂ...

INVITĂ, INFORMEAZĂ, INSPIRĂ şi vei reuşi!
LE OFERI CELE MAI BUNE RECOMANDĂRI PRIETENELOR TALE?
Credem că tu eşti cel mai bun consilier de frumuseţe al prietenelor tale pentru că pui suflet în fiecare recomandare. Pentru tine, nu este vorba despre un simplu produs, ci despre sfaturi personalizate, oferite în funcţie de necesităţile fiecărei persoane.

Cum trebuie să procedezi? Este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceşti paşi simpli:

1

Pregăteşte-te pentru fiecare întâlnire cu prietenele tale. Oferă-le produsele comandate de ele în pungi personalizate Avon, alege mostre pe care să le oferi şi marchează în broşură paginile unde pot găsi cele mai atractive oferte. De asemenea, informează-te şi învaţă despre produsele noi lansate şi despre ofertele din broşură, astfel încât să fii pregătită să răspunzi la orice întrebare. Abordează atât persoanele care comandă de la tine, cât şi persoane noi. Identifică-le nevoile adresându-le întrebări pentru a afla care este produsul potrivit lor. Le poţi întreba despre tipul de ten, dacă se confruntă cu anumite probleme ale pielii, care este programul lor zilnic de îngrijire, ce fel de arome preferă etc. Foloseşte toate materialele pe care ţi le punem la dispoziţie. Prezintă beneficiile produselor şi avantajele pe care le au în faţa altor produse similare. Oferă mostre. Răspunde obiecţiilor cu ajutorul tehnicilor de promovare. Recomandă şi produse din alte categorii. Preia comanda şi cere date de contact ale altor persoane. Contactează-ţi prietenele după câteva zile. Este foarte important să ştii în permamenţă dacă sunt mulţumite de produsele comandate.

.

EXCELEAZĂ…

REALIZEAZĂ,

2. 3.

CREDE,

Nu uita! Tu eşti cel mai bun consilier de frumuseţe al prietenelor tale!

BE YOUR BEST WITH THE BEST

PortofoliulAvon

Ghidul noilor produse Footworks
PRODUS
CREMĂ PENTRU BATON PICIOARE CU ÎMPOTRIVA UNT DE SHEA BĂTĂTURILOR CREMĂ EMOLIENTĂ PENTRU CĂLCÂIE TRATAMENT DE NOAPTE PENTRU PICIOARE TRATAMENT LICHID EMOLIENT PENTRU PICIOARE SPRAY ODORIZANT PENTRU PICIOARE MASCĂ 3 ÎN 1 PENTRU PICIOARE BALSAM LOŢIUNE HIDRATANT EXFOLIANTĂ CU CU SĂRURI SĂRURI MARINE MARINE

Descoperă noua gamă Footworks şi alege produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Picioarele tale le vor iubi de la prima folosire!

CREMĂ ABRAZIVĂ PENTRU PICIOARE

CREMĂ ÎMPOTRIVA BĂTĂTURILOR

SPRAY SPRAY ODORIZANT REVIGORANT ȘI RECONFORPENTRU TANT PENTRU PICIOARE PICIOARE

din Campania 7

nou

din Campania 7

nou

ÎNGRIJIRE SUPLIMENTARĂ
FOOT FOOT FOOT

ÎNGRIJIRE DE BAZĂ
KS OR W KS OR W
VENDER LA

FOOT

CATEGORIE
NE LI

KS OR W
AUTIFUL BE

KS OR W

AUTIFUL BE

RINE L I MA
NE

ÎNGRIJIRE INGREDIENTE
produse care au grijă ca pielea picioarelor tale să se menţină moale şi catifelată

CU LAVANDĂ
o colecţie de produse îmbogăţite cu extract de lavandă, care calmează şi catifelează pielea picioarelor

CU SĂRURI MARINE
o pedichiură îngrijită şi formule hrănitoare, îmbogăţite cu săruri marine şi extracte de alge
• calmează zonele afectate de bătături • elimină disconfortul • previne formarea bătăturilor • asigură hidratare • formulă • curăţă picioarele optimă timp de exfoliantă, • hrăneşte pielea • conferă o textură 24 de ore răcoritoare catifelată • menţine pielea • catifelează pielea picioarelor moale • pielea picioarelor şi catifelată devine moale la • se absoarbe atingere rapid în piele • combate mirosurile neplăcute • conferă o senzaţie plăcută de prospeţime • redă confortul picioarelor obosite • hidratează în profunzime • catifelează pielea • are efect calmant • formulă abrazivă • are o formulă • stimulează bogată regenerarea • îngrijeşte pielea pielii şi îi stimulează • lasă pielea regenerarea moale şi • lasă pielea fină la catifelată atingere

PENTRU PROBLEME SPECIFICE

produse eficiente care combat problemele cu care picioarele tale se confruntă

BENEFICIU

RO 1 9 4 5 6

• hidratează pielea în profunzime • catifelează chiar şi zonele de piele aspră • formula uşoară se absoarbe rapid în piele

• formulă abrazivă • ameliorează bătăturile • catifelează pielea

• elimină bătăturile • conferă o senzaţie plăcută de prospeţime • catifelează pielea

NE LI

NE LI

• dezodorizează picioarele • are un efect răcoritor plăcut • revitalizează picioarele

• asigură protecţie împotriva transpiraţiei pe tot parcursul zilei • previne apariţia mirosurilor neplăcute • conferă o senzaţie plăcută de prospeţime

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful