You are on page 1of 2

Curatarea si refacerea sufletului

Curatarea si refacerea sufletului
Sufletul este energia fundamentala a vietii, fara de care viata pe aceasta planeta nu ar fi posibila. Odata afectata aceasta structura principala, intreg organismul nu mai poate functiona la parametric optimi, iar in timp aparand afectiuni din cele mai diverse. Afectarea negativa a sufletului, fie ca este vorba de pierderea lui sau acceptarea energiilor si entitatilor malefice in el, poate duce la o gama foarte variata de afectiuni, fie ca este vorba de boala,suferinta, magie fie orice alta serie de traume fizice cat si psihice. Sufletul se pierde prin pacate savarsite cu liber arbitru si este preluat de rau prin drept divin. Odata cu pierderea sufletului se pierde si din protectia pe care Dumnezeu o ofera celui in cauza. Fara aceasta protectie din partea celui de Sus, omul ramane vulnerabil in fata raului, care nu asteapta mult pentru a-l chinui. Astfel in vindecarea unui pacient trebuie avut in vedere curatarea si refacerea sufletului. Odata aceasta problema rezolvata structurile persoanei incep sa se refaca, putand fi posibila vindecarea ei, de asemenea dupa refacerea sufletului.

Lumina Interna
Valoarea luminii interne, a DH-ului, este foarte important in vindecarea pacientului. Crescuta luminozitatea pacientului, el va fi pus in rezonanta cu cerurile superioare, primind de acolo un ajutor semnificativ. Odata cu crestera DH-ului, entitatilor negative le va fi mai greu sa ramana in acea persoana. Persoanele cu o Lumina Interna mica sunt expuse platilor karmice mari si de asemenea sunt vulnerabile in fata ingerilor pazitori ai karmei (demonii). Crescut acest parametru peste un anumit prag, expunerea nu mai este atat de mare si face posibila interventia in scopul vindecarii.

Protectia Divina si Iertarea Pacatelor
Sanatatea, vindecarea sau protectia sunt Daruri Divine si sunt acordate de Dumnezeu. Protectia Divina reprezinta gradul in care Dumnezeu ne apara de rau sau de interventia acestuia. Un om nu poate fi vindecat daca protectia lui divina nu creste, deoarece va ramane permanent vulnerabil la entitatile bolilor sau Ia atacurile psi. Iertarea pacatelor este de asemenea foarte importanta in terapie. Orice boala, orice suferinta se datoreaza unor greseli de acum sau din vietile trecute. Pentru a vindeca o afectiune trebuie platita greseala, pacatul. Odata platita greseala,, cu Voia Lui Dumnezeu, afectiunea poate fi tratata. Iertarea pacatelor determina gradul de protectie divina. Astfel, pentru a creste protectia divina este necesar ca pacientul sa facacat mai multe fapte prin care sa-si castige iertarea. O sa enumar o serie de fapte prin care un om isi poate castiga iertarea pentru pacatele si greselile infaptuite:


 

Liturghii de Iertare, se dau la manastiri. Prin ele se pot plati atat pacatele personale cat si cele ale neamului. Spovedania, la care se iarta pacatele spovedite. Maslurile, la care se iarta de asemenea pacatele.

Prin ajutorarea neconditionata a celor din jur se iarta foarte multe din pacatele personale. Refacerea sufletului creste protectia Divina. Milostenia. sau pentru ca organismul sa se refaca complet aceasta matrice informationala trebuie refacuta. orice boala sau atac psi mai indelungat lasa o urma in matricea originara. Initierile pe sisteme Reiki cresc protectia Divina. infoenergiile malefice si toate defectele dobandite in matricea originara perfecta a acestei fiinte si se reface matricea cu Lumina Duhului Sfant atat cat ii este lui «numele» ingaduit de Dumnezeu. indepartarea entitatilor ce produc boala In cazul bolilor dupa indeplinirea celor de mai sus. Posturile negre sunt o forma rapida de plata a pacatelor. Pentru aceasta se poate folosi urmatorul algoritm:„Se anihileaza toate programele malefice. Rugaciunea personala." . si ajutorarea celorlalti sunt dintre cele mai placute fapte in fata lui Dumnezeu. algoritmii malefici. Posturile. Odata rezolvata si aceasta problema nu mai ramane decat deschiderea si refacera chakrelor si biocampurilor si refacerea matricei originare. trebuie indepartata definitiv enititatea sau entitatile ce produc acea boala. Refacerea matricei originare Orice afectiune.        Pelerinajele la manastiri. Pentru o vindecare completa.