You are on page 1of 5

MINIT MESYUARAT PENYELARASAN BAGI PROGRAM PERKHEMAHAN BIL 1/09 KELAB KEMBARA 2009

AGENDA MESYUARAT 1. UCAPAN PENGERUSI 2. PEMILIHAN AHLI JAWATANKUASA 3. PERBINCANGAN TENTATIF PROGRAM 4. HAL-HAL LAIN

KEHADIRAN
1. MOHD SALMI BIN MOHD SABRI

2. MOHAMAD NIZAM BIN MD SAAT 3. MOHD EARWAN FIRDAUS BIN KHALID
4. MUHD NIKMAN BIN JAHIDIN

5. DARTY BTE DAHLAN 6. ENNE SUHAINIS BTE TAHJUDDIN 7. NOR FARIHAH BTE KASA 8. NADIA SHAHIDA BTE YUSOF 9. NUR SYAFAWATI BTE HASAN 10. NURAMINAH BT ABU BAKAR 11. NUR AINUN JARIAH BTE AHMAD 12. ROHILAH BTE ABU BAKAR 13. RUZLIANA BTE ABU BAKAR 14. RUZNIZA BTE CHE AMIN
15. SHARMILA A/P MARIAPAN 16. SHAKILA BTE NORDIN

YUSFAIZA BTE YUSSOFF 19. GUNAWAN - Pengerusi Majlis 18. ABDUL JAAPAR . ZAMILA BTE Y.17. SURIATY BT HJ.

MINIT MESYUARAT PENYELARASAN BAGI PERKHEMAHAN BIL 1/09 TARIKH MASA TEMPAT : 04 FEBUARI 2009 : 10. - Antara jawatan-jawatan yang akan dilantik ialah : Pengerusi Timbalan Pengerusi Setiausaha Bendahari Ahli Jawatankuasa . PELANTIKAN JAWATAN Pengerusi majlis membuka ruang bagi membuat pelantikan dalam pengujudan carta organisasi. UCAPAN PENGERUSI -Pengerusi mengucapkan salam dan mengucapkan terima kasih atas kehadiran dan komitmen dari semua ahli. 2.15 PAGI : BILIK LDK AGENDA MESYUARAT 1.

Mohamad Nizam bin Saad 4. - Pengerusi juga menyatakan bahawa tarikh pelaksanaan program tersebut ialah pada 24 April 2009 di Taman Botanikal Ayer Keroh Melaka. Suriaty Bte Haji Gunawan 5. - Setelah undian dan cadangan dibuat pelantikan bagi jawatan majllis tertinggi telah dipilih. Abdul Jaapar : Shakillah Bte Nordin :1. Yusfaizah Bt Yusof 3. - Rohila telah memberikan cadangan bahawa aktiviti yang sesuai dibuat dalam program perkhemahan ini ialah aktiviti lasak. Pengerusi Tim. .Mohd Earwan Firdaus Bin Abd Khalid Tindakan : Makluman 3.- Pengerusi majlis meminta agar pelantikan ini dibuat berdasarkan undian dan cadangan dari ahli-ahli semua. PERBINCANGAN BERKAITAN TENTATIF PROGRAM - Pengerusi telah membuka kepada semua untuk menyatakan idea dan pendapat berkaitan dengan aktiviti-aktiviti yang akan dilaksanakan pada program perkhemahan. Pengerusi Setiusaha Bendahari Ketua AJK : Mohd Salmi Bin Mohd Sabri : Sharmila A/P Mariapan : Zamila bte Y. Erne Suhainis Bte Tajuddin 2.

15 pagi. dan meminta agar bendahari yang telah dilantik untuk membuat unjuran bajet untuk semua keperluan.- Zamila pula telah mencadangkan aktiviti yang memberikan motivasi kepada semua peserta serta melalui perkhemahan ini para peserta akan belajar untuk melaksanakan sesuatu tugasan secara berkumpulan.00 bagi menampung keperluan untuk program perkhemahan ini. 4. Y. ABDUL JAAPAR) SETIAUSAHA PROGRAM (MOHD SALMI BIN MOHD SABRI) PENGERUSI . HAL-HAL LAIN - Pengerusi meminta bendahari yang telah dilantik agar membuat kutipan sebanyak RM 10. Mesyuarat telah ditangguhkan pada pukul 11. DISEDIAKAN OLEH DISEMAK OLEH (ZAMILA BTE. - Ainun Jariah pula mencadangkan aktiviti yang membolehkan peserta menunjukkan bakat dalam sahsiah kepimpinan serta aktiviti yang boleh meningkatkan semangat. - Pengerusi telah mendapatkan persetujuan semua dan semua ahli bersetuju dengan cadangan tersebut. - Pengerusi juga memaklumkan kepada semua AJK agar membuat senarai untuk barang-barang keperluan.