Există diferențe de dietă pentru persoane peste 50?

Dacă sunteți peste 50 de ani și doriți să pierdeți în greutate poate vă întrebați dacă există diferențe în dietă față de persoane mai tinere. Cu siguranță corpul dvs. este diferit față de acum 20 de ani deci, cu siguranță că v-a trebui să adoptați un alt tip de dietă. Care sunt diferențele? Care sunt alegerile care să vă ajute în dietă ca să aibă succes?

Modificări în aportul de calorii La aceste vârste este indicat un aport de calorii mult mai mic. Se știe că metabolismul încetinește odată cu înaintarea în vârstă. Este un adevăr care nu este luat în considerare de multe persoane. Motivul pentru care metabolismul încetinește este faptul că odată cu înaintarea în vârstă se pierde din masa musculară. Dacă sunteți dintre persoanele care au fost active în ultimii 20 de ani, atunci probabil nu aveți nevoie de un aport caloric mai scăzut. Dacă nu ați fost foarte activă, o dietă cu o cantitate de calorii mai scăzută este indicată. Încercați să porniți de la 10-11 calorii per kilogram de greutate corporală. În acest moment al vieții nu sunteți la fel de active fizic ca atunci când erați mai tinere. De aceea, atunci când veți alege meniul zilnic va trebui să țineți cont de cantitatea de calorii pe care le ardeți în fiecare zi. Deficiențele de nutritie O altă ajustare pe care ar trebui să o faceți este în funcție de deficienţele nutriţionale. Cei care sunt mai în vârstă va trebui să asigure organismului un aport mai mare de calciu, fier și vitaminele B. Acest lucru vă ajută să vă mențineți oasele puternice si un nivelul ridicat de energie. În plus, asiguraţi-vă o cantitate foarte mare de fructe și legume proaspete pe zi, în orice dieta alegi acestea vor ajuta la protejarea împotriva unora dintre bolile comune care se poate dezvolta cu trecerea anilor.

Adăugarea de proteine suplimentare În cele din urmă, ultimul lucru pe care ar trebui să îl adaptezi la dieta pe care o urmezi este aportul de proteine. Multe persoane mai în vârstă nu își asigură necesarul de proteine, asa ca este important să reglezi acest lucru prin adăugarea de proteine suplimentare în dietă. În plus, din moment ce nu sunteți la fel de active așa cum ați fost atunci cand erați mai tinere, având mai multe proteine în dieta vă ajută la protejarea impotriva pierderii masei musculare, astfel vă va ajuta în a menţine metabolismul activ pe termen lung. Amintiţi-vă să adăugați o multime de surse de proteine zilnice cu conținut scăzut de grăsime, cum ar fi iaurt grecesc, lapte degresat si branza de vaci degresată, deoarece acestea sunt bogate atât în proteine cât şi calciu, aşa că vor ajuta cu adevărat în dieta voastră. Deci, aveţi tot ceea ce trebuie să știți despre dieta persoanelor trecute de 50. În timp ce abordarea generală a dietei ar trebui să fie destul de asemănătoare, există câteva diferențe pe care trebuie să le aveți în vedere . How to burn the fat?

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful