You are on page 1of 132

2012

voorpagina: 1888 Xtr 3-layer gore-teX jack, pagina 51

Hardwerkende vakmensen verdienen Het beste. daarom is voor ons alleen Het beste goed genoeg

lopen we voorop bij de ont wikkeling van geavanceerde werkkleding op basis van alles wat

uit vecHten we ervoor om uw professionele leven eenvoudiger, veiliger en productiever te maken.

waar Het de veiligHeid op Het werk, bescHerming en functionaliteit betreft. al meer dan 30 jaar

deskundige vakmensen cHt nodig Hebben om op Hun uitrusting te kunnen vertrouwen. dag in dag

en we weten wat daarvoor nodig is.

fighting for better workwear

welkom aan

het front
Zoekt u naar de perfecte werkkleding? In deze catalogus vindt u wat u zoekt. Omdat wij iedere dag proberen grenzen te verleg gen om het concept van moderne werk kleding opnieuw te definiren. Niet door alleen maar de meest geavanceerde werk kleding te ontwerpen, maar omdat we weten waar u iedere dag op uw werk mee te maken heeft. Wij weten dat onze kleding een ver schil kan maken dat echt voor u van belang is. Niet alleen vandaag maar ook op de lange termijn, zodat u kunt uitzien naar een lange gezonde carrire. We vinden eigenlijk ge woon dat het uw recht is om voorop te blij ven lopen. Probeert u maar eens n van de kledingstukken uit onze nieuwe lijn voor 2012, dan voelt u het meteen. Wij doen nooit concessies. Nooit.

inhoud
broeken / bodybroeken / piraten / shorts

werkbroeken

18 36 48 54 66 78 88 92 100 106 112 118 120 126

jacks / bodywarmers / fleece

werkJaCkS

kleedt u oP het weer:


ACTIVE CLIMATE SYSTEM Pagina 8 BLIJF WARM ALS HET KOUD IS Pagina 10 BLIJF DROOG ALS HET REGENT Pagina 12 WEES DE WIND TE SLIM AF Pagina 14 OVERWIN DE WARMTE Pagina 16

SleCht weer
gore-teX / a.p.s. / pu

gereedschapsvest / gereedschapsriem / gereedschapszakken

gereedSChaPSdragerS

sweatshirts / shirts / polo shirts / t-shirts

ShirtS

first layer/micro fleece/sokken

ondergoed

dameSkleding
broeken / jacks / tops

high viSibility

SChilder

vlamvertragend

aCCeSSoireS

Profilering

matentabel / materialen

diverSen

1110 Xtr shield jack, pagina 23

ProduCt index

in het
Geavanceerde werkkleding moet op een geavance erde manier worden getest. En niets is beter dan de werkelijkheid. Natuurlijk werken we nauw samen met de beste testlaboratoria en instituten in Europa om ervoor te zorgen dat onze kleding aan uw verwach tingen voldoet. Maar onze belangrijkste tests wor den uitgevoerd door onze Test Crew veeleisende en hardwerkende professionals die onze kleding prototypes en nieuwe ontwerpen echt op de proef stellen en alles beoordelen, van functionaliteit, comfort en bescherming tot kwaliteit en duurzaam heid. Dat doen ze op de enige manier die telt: op het werk, soms maandenlang en in alle soorten klimaats en weersomstandigheden. Van de pool winters in NoordScandinavi tot de hitte van Zuid Europa. En ze doen nooit concessies. Als het ont werp moet veranderen, zeggen ze dat. Wij passen het kledingstuk aan en zij proberen het opnieuw, net zolang tot ieder detail goed zit. Pas dan is het een echt Snickers Workwearkledingstuk dat echt goed werkt.
Henry Lundberg | Manager Product Management Workwear

De Snickers Workwear Test Crew is onze ultieme bron van inspiratie. Ze dagen ons iedere dag uit. Daarom proberen we constant de creatieve en technologische grenzen te verleggen bij het ontwikkelen van geavanceerde werkkleding.

eCht geteSt
Echt testprotocol van een timmerman uit Noorwegen die vroege prototypes heeft getest van het XTR Shield jack en de broek.

Een revolutionair ontwerp, maar presteert het wel zoals wij dat verwachten, in alle mogelijke werk omstandigheden? Onze testrapporten zijn de perfecte bron voor eerlijke antwoorden. Ze worden ingevuld door hardwerkende vakmensen die onze nieuwe prototypes echt op de proef stellen en ons uit de eerste hand commentaar geven over wat wel werkt en wat niet. Op die manier kunnen wij het ontwerp aanpassen en bijstellen totdat het echt precies de prestaties levert die wij verwachten.

opmerking: Tailleomvang goed te verstellen. oplossing: Ontwerp en pasvorm aangepast. Verstellen van taille niet meer nodig.

opmerking: Te stugge stof in de voorste zakken. oplossing: Jack verstevigd met dunnere Super Fabric dan voor de broek is gebruikt.

opmerking: Ik mis klittenband en de duimgreep in de mouwen moet worden verwijderd. oplossing: Duimgreep verwijderd. Elastische manchetten in de mouw om koude lucht buiten te houden. opmerking: De dubbele voorste zakken zijn niet functioneel. oplossing: Nieuw ontwerp met grote zakken met ritssluitingen.

het SniCkerS workwear aCtive Climate SyStem


En ding is zeker: je kunt het weer niet veranderen. Maar het weer verandert zelf wel: van seizoen tot seizoen en soms zelfs van uur tot uur. Dit vraagt enorm veel van uw werkkleding. U moet zich kunnen aanpassen aan de steeds veranderende omstan digheden. En dat is precies wat u met het Snickers Workwear Active Climate System kunt doen. Al onze kledingstukken zijn zo ontworpen dat ze in samenwerking met elkaar functioneren. Dit betekent dat onze eerste, tweede en derde laag kledingstukken speciaal gemaakt zijn om samen perfecte prestaties te leveren. Zo kunt u zich eenvoudig aanpassen aan het klimaat terwijl de optimale combinatie van comfort op het werk, functionaliteit en bescherming behouden blijft, onder alle weersomstandigheden. Het is eigenlijk zeer eenvoudig: met het Snickers Workwear Active Climate System bent u voorbereid op alles waar u buiten mee in aanraking komt. Zo kunt u een moeilijk klimaat omzetten in extreem werkcomfort. Het hele jaar door.

3619 power winter broek, pagina 27 1188 waterproof winter jack, pagina 42 9085 striped beanie, pagina 116

werkt het hele Jaar door voor u


koud, nat, heet, veel wind?
Buiten werken valt niet mee. Of het nu ijskoud of snikheet is, of als wind en regen u tot stilstand proberen te brengen, het is de uitdaging om comfortabel en goed beschermd te blijven terwijl u toch altijd gemakkelijk bij uw gereedschappen kunt. Met het Snickers Workwear Active Climate System weet u dat dat kan. Het brede assortiment geavanceerde kledingstukken voor verschillende seizoenen is ontworpen om het probleem van het weer uit de weg te ruimen zodat u zich volledig op uw werk kunt concentreren om altijd optimaal te presteren.

draag de JuiSte kleding


De juiste kleding dragen is eenvoudig als u goed bent voorbereid. Zorg er gewoon voor dat u uit de juiste kledingstukken kunt kiezen wanneer het weer omslaat. En zorg ervoor dat de kleding die u draagt samen een compleet systeem vormt. Volg dan deze basisregels voor uw kleding tijdens een werkdag: Pas altijd uw kleding aan aan de omgeving Pas uw kleding aan aan uw activiteitenniveau Draag lagen kleding die goed samenwerken Zorg voor vochtafvoer en ventilatie Verhoog tijdelijk de isolatie wanneer u rust

3023 Holster pocket shorts, rip-stop, pagina 33 2706 a.v.s. poloshirt, pagina 74 9200 coolmax low socks, pagina 87

bliJf warm alS

eerste laag voor afvoer van vocHt.


Zet katoen maar uit het hoofd, dat neemt water op en houdt het vast. Snickers Workwear-ondergoed van zacht en comfortabel wicking polyester houdt uw lichaam droog en warm.

tweede laag voor isolatie.


Deze kleding is ontworpen om te isoleren door middel van lucht rond uw lichaam die u warm houdt. Kies uit ons geavanceerde assortiment van microfleece, fleece, en dons.

derde laag voor bescHerming tegen Het weer.


Hierbij draait alles om betrouwbare winden waterbescherming. Uw kleding moet waterdicht, ademend, sterk en duurzaam zijn. Zoals onze geavanceerde nieuwe A.P.S. kleding.

het koud iS
Het is makkelijk om u warm aan te kleden wanneer het koud is. Maar er is wat meer aandacht voor nodig om u op de juiste manier te kleden. Want als het werk zwaarder wordt, gaat u transpireren. Maar later, wanneer u het wat rustiger aan gaat doen, koelt het vocht op uw lichaam af en krijgt u het koud. Wat u nodig heeft is geavanceerde ventilatie en de mogelijkheid om de warmte van uw lichaam te beheersen en te regelen. En dat is precies wat u kunt doen als u zich kleedt in de 3 lagen van Snickers Workwear om te zorgen voor uitmuntende functionaliteit en werkcomfort.
klimaatComfort.
Met geavanceerde ventilatie kunt u de temperatuur aanpassen voor optimaal comfort. De voorste ritssluiting is n manier net als de mogelijkheid om de onderkant van jacks en broeken af te stellen. Vergeet niet: veel lichaamswarmte ontsnapt via het hoofd gebruik dus een muts of een pet.

denk veilig.
Warm blijven in de kou is van fundamenteel belang voor veiligheid op het werk. Als u het koud heeft, kunt u minder snel reageren, wordt u minder effectief en loopt u het risico dat u verkeerde beslissingen neemt. Het menselijk lichaam kan zich aanpassen aan tropische omstandigheden, maar niet aan koud weer. De oplossing is om uw lichaam altijd te beschermen met de juiste kleding zoals de kleding voor koud weer van Snickers Workwear.

transpiratie

transpiratie

wind

sneeuw en regen

stof

stof met vuilafstotende afwerklaag A.P.S. membraan binnenvoering

huid lichaamswarmte

huid lichaamswarmte

Volledige winddichtheid

Wind/Regen

Licht extern materiaal WINDSTOPPER membraan Huidgevoelige binnenlaag

Extern materiaal GORE-TEX membraan Voering

9430 Xtr body engineered long sleeve t-shirt, pagina 80 9431 Xtr body engineered long johns, pagina 81 9203 High socks, wool mix, pagina 86 9438 body mapping micro fleece jack, pagina 83 9414 micro fleece long johns, pagina 84 9203 High socks, wool mix, pagina 86 1878 a.p.s. waterdichte parka, pagina 52 3378 a.p.s. waterdichte broek, pagina 52 9085 striped beanie, pagina 116 9517 winter glove, pagina 114

Maximaal ademend vermogen

Waterdamp transpiratie

bliJf droog
Droog en comfortabel blijven in de regen is een kwestie van het kiezen van het juiste type regenkleding voor uw werk. De keuze hangt af van hoe intensief u werkt en hoe lang u in de regen werkt zonder pauze te nemen. Als u hard aan het werk bent, is het van fundamenteel belang dat de stof goed ademt voor het ventileren van uw lichaamswarmte. Hoe langer u achter elkaar doorwerkt, hoe meer eisen er worden gesteld aan de waterprooftechnologie die in het kledingstuk wordt gebruikt.
1888 Xtr 3-layer gore-teX jack, pagina 51 9518 craftsmen glove, full grip, pagina 114 1978 a.p.s. waterdicht jack, pagina 52 3378 a.p.s. waterdichte broek, pagina 52 9038 regen jack pu Zwart/geel, pagina 53 9037 regenbroek pu Zwart/geel, pagina 53

gore-tex

voor 100% droog werkcomfort tijdens langere perioden in de regen, kiest u onze gore-teX kleding.

in de regen
Wind/Regen transpiratie wind sneeuw en regen Extern materiaal GORE-TEX membraan Voering huid Waterdamp transpiratie lichaamswarmte stof met vuilafstotende afwerklaag A.P.S. membraan binnenvoering

a.P.S.

Pu

voor betrouwbare waterdichte bescherming tijdens kortere perioden in de regen, kiest u onze a.p.s. kleding.

voor snelle en betrouwbare bescherming tijdens harde regen of minder actieve werkzaamheden, kiest u onze pu kleding.

weeS de wind
Wanneer de wind begint te waaien, kunt u maar beter uitkijken. Want ook als het een droge, heldere dag is, zorgt de wind ervoor dat de temperatuur drastisch daalt. Als u echter het juiste type winddichte werkkleding kiest, blijft u warm en comfortabel. Net als met regenkleding hangt de keuze af van hoe intensief u werkt en hoe lang u buiten blijft. Als u hard aan het werk bent, is de ademing van de stof fundamenteel voor het ventileren van uw lichaamswarmte. Hoe langer u achter elkaar doorwerkt, hoe meer eisen er worden gesteld aan de windprooftechnologie die in het kledingstuk wordt gebruikt.

ProteCtive fleeCe

SoftShell

voor betrouwbare winddichte bescherming tijdens minder actieve werkzaamheden is snickers workwear protective fleece ideaal.

voor winddichte bescherming tijdens kortere perioden is een snickers workwear soft shell jack de perfecte keuze.

te Slim af
koudefactor van de wind
10c 2 m/s 6 m/s 10 m/s 14 m/s 18 m/s 9 7 6 6 5 6c 5 2 1 0 -1 0c -2 -5 -7 -8 -9 -6c -9 -13 -15 -16 -17 -10c -14 -18 -20 -22 -23 -16c -21 -26 -28 -30 -31 -26c -33 -38 -41 -44 -45 -30c -37 -44 -47 -49 -51

Volledige winddichtheid

windStoPPer

Licht extern materiaal WINDSTOPPER membraan Huidgevoelige binnenlaag

voor 100% winddichte bescherming tijdens lange perioden waarin u hard moet werken, kiest u onze goed ademende windstopper fleece of soft shell kleding.

Maximaal ademend vermogen

transpiratie

wind

stof winddicht en ademend membraan huid lichaamswarmte

8010 windproof fleece jack, pagina 45 3212 duratwill broek met holsterpockets, pagina 25 1219 soft shell jack met capuchon, pagina 44 3314 canvas+ broek, pagina 24 8888 3-layer windstopper soft shell jack, pagina 43 3244 Xtr canvas+ werkbroek met holsterpockets, canvas+, pagina 20

overwin de
Ventilatie is essentieel in zeer warm en vochtig weer. Snickers Workwearkleding voor warm weer heeft geavanceerde designs en intelligente materialen voor buitengewoon werkcomfort, ventilatie en functionaliteit. Enkele voorbeelden zijn de 3serie broek van CoolTwill, originele Pirate broek met maximale ventilatie en geweldige werkshorts met alle benodigde zakken.

high-teCh Stoffen.
Onze high-tech A.V.S. stof bestaat uit een innovatieve mix van polyester en bamboe koolstof. De bamboe wordt fijngemalen tot nanoformaat, een miljoenste van een millimeter, en met de polyestervezels vermengd. Het resultaat is een materiaal met een hoog ademend vermogen, dat u uitzonderlijk vochttransport, UV-bescherming en bescherming tegen nare luchtjes oplevert.

uv-bescherming Onze kledingstukken met UV-bescherming hebben een UPF (Ultraviolet Beschermingsfactor) van 40+ of 50+ om uw huid te helpen beschermen tegen de zon.

coolmax Een zachte stof, ontworpen om vocht van uw lichaam weg te voeren, waardoor u koel en droog kunt blijven.

vocht

stof

transpiratie

huid

2706 a.v.s. poloshirt, pagina 74 3014 canvas+ short, pagina 33

warmte

2501 a.v.s. t-shirt, pagina 74 3023, 3123 shorts, rip-stop, pagina 33 9200 coolmax low socks, pagina 87

3923 pirate broek met holsterpockets, rip-stop, pagina 32 2707 a.v.s. poloshirt, met bies, pagina 74 9200 coolmax low socks, pagina 87

3312 duratwill broek, pagina 25 2808 sweatshirt Hoodie , pagina 69 3214 canvas+ broek, pagina 24 9033 riem, pagina 117

Xtr de ultieme werkbroek.


Draag onze nieuw ontworpen XTR Craftsmens Canvas+ broek voor uitzonderlijke prestaties op het werk. U kunt rekenen op een geavanceerd ontwerp zonder enige compromissen, Cordura 1000-versterkingen voor een uitstekende duurzaamheid, superieure kniebescherming, een gepatenteerde mesbevestiging en onbeperkte gentegreerde functionaliteit.

optimale bewegingsvrijHeid.
Ons 3-serie design met geavanceerde snit en Twisted Leg-design anticipeert op uw volgende beweging voor een perfecte bewegingsvrijheid.
De gepatenteerde mesbevestiging op onze XTR Craftsmens Canvas+ broek houdt uw mes te allen tijde veilig op zijn plaats.

onbeperkte functionaliteit.
Klittenbandlussen, voorzakken, holsterzakken, beenzak met vak voor mobieltje en een duimstokzak met een buitenvak, zodat u alles binnen handbereik hebt.

lang, piraat of kort?


Het geavanceerde design voor de Snickers Workwear 3-serie is verkrijgbaar in ons gehele assortiment werkbroeken. Het hele jaar door gentegreerde functionaliteit.

gecertificeerde kniebescHerming.
Op je knien werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming. U kunt uzelf dus nu beschermen en uw knien sparen voor morgen. Lees meer over onze geavanceerde kniebeschermers op pagina 35.

slijtvaste dubbele naden


De meeste Snickers Workwear broeken hebben naden met dubbele stiksteek, die veel sterker is dan de vaak gebruikte drievoudige kettingsteeknaden. De met 2 naalden doorgestikte naden hebben 2 boven- en onderdraden voor een extreem sterke en duurzame naad die niet kan scheuren. De met 3 naalden gestikte kettingsteeknaad wordt echter alleen gemaakt met 3 bovendraden en zonder onderdraad, waardoor de naad zwakker is en snel scheurt.

xtr de Perfe
Goed bereikbare holsterpockets met gereedschapslussen. Slijtvaste maar toch extreem comfortabele Canvas+-stof. Extreme Twisted Leg-ontwerp voor een fantastische bewegingsvrijheid. Gepatenteerde messenhouder die uw mes veilig op zn plaats houdt. Met rubber gevoerde kniestukzakken met Cordura1000-verstevigingen voor superieure kniebescherming.

Speciaal ontworpen duimstokzak voor meer bewegingsvrijheid.

Goed bereikbare beenzakken, met vakje voor uw mobiele telefoon en pennenvak.

Reflecterende details voor een betere zichtbaarheid.

0404

PATENT INFO

REG. DESIGN

3244 Xtr canvas+ werkbroek met holsterpockets


voor extreme prestaties op het werk. state-of-the-art werkbroek met het ultieme no-compromise design. uitgevoerd in geavanceerde snit met twisted leg design, cordura 1000 verstevigingen voor buitengewone duurzaamheid, superieure kniebescherming en ongelimiteerde ingebouwde functionaliteit. Geavanceerde hedendaagse snit met Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor uitstekend draagcomfort bij elke beweging Met Cordura 1000 verstevigde en met rubber gevoerde kniestukzakken, ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem, voor superieure kniebescherming en comfort Gepatenteerde mes bevestiger die uw mes te allen tijde veilig op zijn plaats houdt Grote, makkelijk toegankelijke beenzakken met flap en buitencompartimenten, inclusief GSM vak en wijde pen compartimenten Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en gereedschapslussen materiaal: Canvas+. Een extreem comfortable, stevige stof. 60% Katoen, 40% Polyester, 340 g/m. Uitgevoerd met 100% CorduraPolyamide 1000 D knie verstevigingen. maten: 4258, 84104, 146154.
2004

20

broeken

Cte werkbroek

ontwerP zonder ConCeSSieS

De 3244 XTR Canvas+-broek heeft absoluut een ontwerp zonder concessies met alle extras voor extreme prestaties op het werk.

extreme kniebeSCherming

De met rubber gevoerde kniezakken zijn verstevigd met dikke Cordura1000 driemaal sterker dan normale Cordura voor een extra lange levensduur.

handige gereedSChaPShouderS

Innovatieve oplossingen maken uw werkdag makkelijker en veiliger. Zoals de gepatenteerde messenhouder voor Hultafors-werkmessen.

1198 Xtr a.p.s. waterproof winter jack, pagina 38 3244 Xtr canvas+ broek, pagina 20

broeken

21

xtr Shield
Het geavanceerde XTR Shield jack en de broek van Snickers Workwear geven een compleet nieuwe betekenis aan het concept van moderne werkkleding en vormen een superlicht scherm om uw lichaam dat al uw bewegingen volgt en zorgt dat u probleemloos van binnen naar buiten kunt gaan op uw werk. U kunt rekenen op geavanceerde technologie, stoffen, ontwerpen, duurzaamheid en een absoluut onbeperkte functionaliteit van de beste werkkleding ter wereld die overal het beste werkt: binnen, buiten, bij alle werkzaamheden, in ieder seizoen.
Reflecterende details voor een betere zichtbaarheid. Waterdichte borstzak met vak voor mobiele telefoon. Superlichte Soft shell-stof die in 4 richtingen rekt en gelaste naden voor een extreem hoog werkcomfort.

SuperFabric
m a t e r i a l

made with

brand

by HDM, Inc.TM

Verstevigingen van Super Fabric voor extreme duurzaamheid.

Superieure winddichte, waterdichte en ademende technologie voor betrouwbare bescherming buitenshuis.

Goed toegankelijke duimstokzak met mesbevestiging.

Extreme Twisted Leg-ontwerp voor een fantastische bewegingsvrijheid.

Superieure kniebescherming met het KneeGuard plaatsingssysteem.

Buiten: Winddicht, waterdicht en ademend als bescherming tegen de weersomstandigheden. Binnen: Superlichte, ademende en duurzame soft shell-stof voor extreem werkcomfort.

22

broeken

revolutionaire werkkleding voor binnen buiten

0404 0404

SuperFabric
m a t e r i a l

made with

brand

by HDM, Inc.TM

PATENT INFO

REG. DESIGN

SuperFabric
m a t e r i a l

made with

brand

by HDM, Inc.TM

REG. DESIGN

3310 Xtr shield broek


stap in de toekomst met deze revolutionaire en high-tech indoor-outdoor werkbroek. reken op super lichte, ademende, windproof en waterdichte bescherming. veiligheid en functionaliteit die overal werkt. Het hele jaar door. Geavanceerde hedendaagse snit met Twisted Leg design voor uitstekend werk comfort bij elke beweging Blijf comfortabel binnen en beschermd buiten dankzij superieur windproof, waterdichte en ademende high-tech 2-way stretch stof Sterke Super Fabrics verstevigingen waar nodig voor extreme duurzaamheid Superieure kniebescherming met zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem Ruime voorzakken en beenzak met een mobiele telefoon compartiment als ook een makkelijk toegankelijke duimstokzak met mes bevestiging materiaal: Winddicht, waterdicht, ademend en 2-way stretch. Gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyamide 250 g/m2. Verstevigingen van Super Fabric. maten: 4458, 88100, 146152.

1110 Xtr shield jack


draag de toekomst vandaag. geavanceerd jack dat een superlichte, windproof, waterdichte en ademende laag om uw lichaam creert. reken op superieure bescherming en werkcomfort. Het hele jaar door. Revolutionair beschermend design in high-tech 4-way stretch stof voor extreem werk comfort Blijf comfortabel binnen en beschermd buiten dankzij superieur windproof, waterdichte en ademende high-tech 4-way stretch stof Sterke Super Fabrics verstevigingen waar nodig voor extreme duurzaamheid Goed toegankelijke borstzak met waterdichte ritssluiting. Perfect voor een mobiele telefoon Reflecterende delen voor en achter voor verbeterde zichtbaarheid materiaal: Winddicht, waterdicht, ademende 4-way stretch. 3-layer gelamineerde Soft Shell stof in 100% Polyamide 270 g/m2. Verstevigingen van Super Fabric. maten: XSXXXL.

broeken

23

de favoriet van
geavanCeerd ontwerP, SuPerieure kniebeSCherming
Verkrijgbaar met en zonder
Speciaal ontworpen duimstokzak voor meer bewegingsvrijheid. KneeGuard plaatsingssysteem voor optimale kniebescherming. Goed bereikbare beenzakken, met vakje voor uw mobiele telefoon en pennenvak. Twisted Leg ontwerp en Snickers Gusset in het kruis voor een uitstekende bewegingsvrijheid.

HoLstERPocKEts

PATENT INFO

3214, 3314 canvas+ broek


fantastische werkbroek gemaakt van zeer comfortabele en toch duurzame canvas+ stof. beschikt over een geavanceerde snit met twisted leg design, cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief telefoon compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura verstevigingen op de knien voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Slim ontwerp duimstokzak met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: Canvas+. Zeer comfortabel en slijtvaste stof. 60% Katoen/ 40% Polyester, 340 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256. 3214 met holsterzakken 3314 zonder holsterzakken

broeken

3204

NIEUWEN KLEURE

0404

0909* 1212 1704 1818 2004 3204 5804 9595

* Kleur niet beschikbaar voor art. nr. 3314

24

broeken

3214 canvas+ broek met holsterpockets, pagina 24 8508 rip stop shirt lange mouwen, pagina 73

de vakman
KneeGuard plaatsingssysteem voor optimale kniebescherming.

Verkrijgbaar met en zonder

HoLstERPocKEts

Goed bereikbare beenzakken, met vakje voor uw mobiele telefoon en pennenvak. Twisted Leg ontwerp en Snickers Gusset in het kruis voor een uitstekende bewegingsvrijheid. Speciaal ontworpen duimstokzak voor meer bewegingsvrijheid.

PATENT INFO

3212, 3312 duratwill broek


extreem slijtvaste werkbroek gemaakt van vuilafstotende duratwill stof. beschikt over een geavanceerde snit met twisted leg design, cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief telefoon compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura verstevigingen op de knien voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Slim ontwerp duimstokzak met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: DuraTwill. Duurzame stof: zachte katoen aan de binnenkant, licht gempregneerd aan de buitenkant voor betere bescherming. 52% Katoen/48% Polyamide, 240 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256. 3212 met holsterzakken 3312 zonder holsterzakken

broeken

7404

NIEUWEN KLEURE

0404

1604

1704 1818 3204 7404

7595

9595

3312 duratwill broek, pagina 25 8508 rip stop shirt lange mouwen, pagina 73 3312 duratwill broek, pagina 25 2706 a.v.s. poloshirt, pagina 74

broeken

25

Verkrijgbaar met en zonder

HoLstERPocKEts
PATENT INFO

REG. DESIGN

3255, 3355 denim werkbroek


terug naar de toekomst. wijs de weg met de originele denim werkbroek in vooruitstrevend design. reken op een geavanceerd ontwerp, superieure cordura verstevigde kniebescherming en ingebouwde functionaliteit voor uw on-the-job benodigdheden. Gemaakt van comfortabele voorgewassen katoenen denim stof met sterke Cordura verstevigingen op de knien voor extra duurzaamheid Uitstekend draagcomfort en pasvorm dankzij het geavanceerde ontwerp met Twisted Leg en Snickers Gusset in het kruis Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Ruime beenzakken, inclusief mobiele telefoon zak een brede pen compartimenten Slim ontworpen duimstokzak met losse hoeken voor betere bewegingsvrijheid en functionaliteit materiaal: 100% Katoen denim. Een voorgewassen katoenen stof voor uitstekend werk comfort, 420 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4258, 84104, 146154. 3255 met holsterzakken 3355 zonder holsterzakken

broeken

6504

Verkrijgbaar met en zonder

HoLstERPocKEts

PATENT INFO

3211, 3311 cooltwill broek


Houd het hoofd koel in deze werkbroek gemaakt van lichtgewicht cooltwill stof. beschikt over een geavanceerde snit met twisted leg design, cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en telefoon compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura verstevigingen op de knien voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Slim ontwerp duimstokzak met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: CoolTwill. Een lichtgewicht maar slijtvaste stof. 65% Polyester/ 35% Katoen, 195 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256. 3211 met holsterzakken 3311 zonder holsterzakken

0404

9595

1818

26

broeken

PATENT INFO

3272 duratwill damesbroek met holsterpockets


de ultieme werkbroek voor vrouwen met een moderne laaggesneden taille en een perfecte vrouwelijke pasvorm. gemaakt van duratwill stof met cordura verstevigingen voor extra duurzamheid. met een range van slimme zakken, inclusief holsterzakken. Lage dames snit, geavanceerdeTwisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura verstevigingen op de knien en de binnenkant van de holsterzakken voor extra duurzaamheid Kniestukzakken voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming, met extra stof aan de voorzijde voor meer comfort bij het zitten of knielen Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Slim duimstokzak design met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: DuraTwill. Duurzame stof: zachte katoen aan de binnenkant, licht gempregneerd aan de buitenkant voor betere bescherming. 52% Katoen/48% Polyamide, 240 g/m. Met 100% CorduraPolyamide verstevigingen. maten: 3254, 1822, 7692.

9595

7404

PATENT INFO

3215 comfort cotton broek met holsterpockets


katoen op zijn best. geavanceerde werkbroek van soft washed katoen voor geweldig comfort. met een innovatieve snit voor een perfecte pasvorm, cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid en een range van slimme zakken, inclusief holsterzakken. Geavanceerde snit met Twisted Leg en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura verstevigingen op de knien en in de holsterzakken voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/ gereedschap vakken Slim ontwerp duimstokzak met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: Katoen. Een zware soft washed katoen voor uitstekend draagcomfort. 100% Katoen 2/2 Twill, 380 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256.

broeken

0404

9595

NIEUWE KLEUR
Herfst 2012

3619 power winter broek


een revolutie in warmte op het werk. doorgestikt gevoerde werkbroek van slijtvast power polyamide stof met het geroemde 3-serie design met vertrouwde bescherming en ongelimiteerde functionaliteit. Gemaakt van Power Polyamide stof met Cordura verstevigingen voor extra slijtvastheid en zachte doorgestikte voering voor extra warm draagcomfort Geavanceerde extra hoge rug en Twisted Leg design welke op u volgende beweging anticipeert Broekspijpen met ritsen om makkelijk aan en uit te trekken Met Cordura verstevigde kniezakken ontworpen voor het KneeGuard systeem voor superieure kniebescherming Linkerzak met vak voor mobiele telefoon voor gemakkelijke toegang materiaal: Stevige, waterafstotende 100% Power Polyamide stof met Cordura-Polyamide verstevigingen. 100% Polyester voering. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256.

2004

1704

0404

9504

5804

broeken

27

Klittenbandbevestiging voor gereedschappen, perfect voor een Snickers Workwear hamerhouder.

Dubbel verwerkte stof op de dijbenen voor een langere levensduur.

Lichte en ademende kniestukken dankzij uniek materiaal.

Wordt geleverd met twee grote holsterzakken voor extra comfort. Kevlar verstevigingen op de knie voor een lange levensduur.

Vooraanzicht meszak met beschermklep voor gebruiksgemak.

Maximale kniebescherming dankzij de kniestukken die op hun plek blijven zitten en niet rondschuiven.

broeken

de vloer oP met kevlar.


Vloerenlegger? Dan zult u onder de indruk zijn van deze broek. Alsof u op lucht zweeft ontwikkeld voor maximale kniebescherming en draagcomfort. U kunt onze vloerleggersbroek dus beschouwen als de ideale oplossing als u het geluk hebt, veel tijd op uw knien door te brengen. Want nu kunt u met genoegen de vloer op.

kevlar
verstevigd

NIEUWE KLEUR

3223 rip-stop vloerleggersbroek


wees zuinig op uw knien. u kunt elke dag rekenen op betrouwbare bescherming en functionaliteit in de geavanceerde vloerleggersbroek. met een innovatief design voor een perfecte pasvorm en met kevlar gecoate extra bescherming op de knien voor nog meer duurzaamheid. Buitengewoon draagcomfort en pasvorm dankzij het geavanceerde design met twisted leg en Snickers Gusset in het kruis Zakken voor kniebeschermers versterkt met Kevlar coating voor extra duurzamheid. Met verstelbaar elastisch koord welke de kniebeschermers op hun plaats houden Gemaakt van duurzame rip-stop stof, dubbel op de dijen voor een nog langere levensduur Makkelijk bereikbare meszak met beschermende flap op de rechter dij Handige cargozak met apart GSM compartiment en vier pen/gereedschap compartimenten materiaal: 65% Polyester, 35% Katoen, 250 g/m. Met 100% Polyamide Cordura verstevigingen, 54% Polyester/24% Aramide/13% Polyamide/9% Polyurethaan knie verstevigingen. maaten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256.

5804

1804

9118 vloerleggers kniebeschermers


kniebescherming voor de vloerenlegger. vormvaste kniestukken verschuiven niet en gaan niet op reis terwijl u hard aan het werk bent. Het meest geschikt voor Snickers Vloerleggersbroek 3223. Kniebeschermers die, tijdens hard werk en gedurende een lange periode, hun vorm behouden Gemaakt van polyethyleen balletjes, dus licht in gewicht en luchtdoorlatend Zo ontwikkeld dat ze niet gaan glijden en op hun plek blijven zitten wanneer u op uw knien kruipt materiaal: 100% polyethyleen. maten: One size.

0408

0404

28

broeken

PATENT INFO

0214 bodybroek met holsterpockets, canvas+


geweldige bodybroek met holsterzakken in zeer comfortabele en toch duurzame canvas+ stof. beschikt over een geavanceerde snit met twisted leg ontwerp, verstevigingen in cordura voor extra duurzaamheid en klittenbandbevestigers, plus geavanceerde kniebescherming en een uitgebreide reeks zakken. Gemaakt van Canvas+ stof verstevigd met delen van Cordura voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Stabiele holsterzakken met buitenvakken, perfect voor klein gereedschap, pennen etc Stretchstof in de rug en brede, verstelbare schouderbanden voor uitstekende bewegingsvrijheid en draagcomfort Twee grote opgezette borstzakken met extra vakken (maximaal uitvouwbaar tot 45 graden voor optimale veiligheid en om te voorkomen dat de inhoud van de zak naar buiten valt) materiaal: Canvas+. Zeer comfortabele en slijtvaste stof. 60% Katoen/ 40% Polyester, 340 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4464, 84120, 146162, 250260.

1818

0404

9595

bodyroek

HoLstERPocKEts

Verkrijgbaar met en zonder

PATENT INFO

0212, 0312 bodybroek, duratwill


extreem slijtvaste bodybroek gemaakt van vuilafstotende duratwill stof. beschikt over een geavanceerde snit met twisted leg ontwerp, verstevigingen in cordura voor extra duurzaamheid en klittenbandbevestigers, plus geavanceerde kniebescherming en een uitgebreide reeks zakken. Gemaakt van DuraTwill stof verstevigd met delen van Cordura voor extra duurzaamheid Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Stretchstof in de rug en brede, verstelbare schouderbanden voor uitstekende bewegingsvrijheid en draagcomfort Twee grote opgezette borstzakken met extra vakken (maximaal uitvouwbaar tot 45 graden voor optimale veiligheid en om te voorkomen dat de inhoud van de zak naar buiten valt) Slim ontworpen duimstokzak met losse hoeken voor betere bewegingsvrijheid en functionaliteit materiaal: DuraTwill. Duurzame stof: zachte katoen aan de binnenkant, licht gempregneerd aan de buitenkant voor betere bescherming. 52% Katoen/48% Polyamide, 240 g/m. Met 100% CorduraPolyamide verstevigingen. maten: 4464, 84120, 146162, 250260. 0212 met holsterzakken 0312 zonder holsterzakken

NIEUW KLEUR E EN

7404 0404* 1604* 1704 1818* 3204* 9595

* Kleur niet beschikbaar voor art. nr. 0212

broeken

29

HoLstERPocKEts
5283, 5383 broek
op veler verzoek. slijtvaste broek combineert hedendaags design en betrouwbare kniebescherming met essentiele functionaliteit en verstevigingen. Hedendaagse snit met Twisted Leg design voor meer comfort Verstevigde kniezakken ontworpen voor Snickers kniebeschermers, geeft u betrouwbare en gecertificeerde kniebescherming Makkelijk toegankelijke duimstokzak en handige beenzak materiaal: 60% Katoen, 40% Polyester Twill, 295 g/m2. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256. 5283 met holsterzakken 5383 zonder holsterzakken

Verkrijgbaar met en zonder

0404

1818 9595

REG. DESIGN

3393 utility werkbroek, rip-stop


uitstraling en functie, met elke stap. moderne, veelzijdige broek, ontworpen voor service-, en transportwerkzaamheden. reken op superieur on-the-job comfort en een reeks aan handige, altijd makkelijk bereikbare zakken. Uitstekend draagcomfort dankzij het geavanceerde design met twisted leg en Snickers Gusset in het kruis Gemaakt van comfortabele en duurzame rip-stop stof voor een lange levensduur Grote, makkelijk toegankelijke beenzakken met flap en buitencompartimenten, inclusief een GSM zakje Twee diepe voorzakken en twee brede achterzakken met klittenband Rivet verstevigingen voor extra sterkte en duurzaamheid materiaal: Duurzame rip-stop stof. 65% Polyester, 35% Katoen, 250 g/m. maten: 4258, 84104, 146154.

broeken

0400

2000

3813, 3823 cargo broek met ton-sur-ton stiksels


als de 3813 maar met ton-sur-ton stiksels (verkrijgbaar in zwart). Gemaakt van easy care Service line, een stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Moderne snit en optimale pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Twee opgezette beenzakken met flap en vakverdelingen aan de buitenkant met onder andere een zak voor de mobiele telefoon schuin geplaatst om gemakkelijk bereikbaar te zijn bij het zitten of bukken Twee diepe zakken met zakvakken op het voor- en achterpand, plus een onzichtbare klittenbandsluiting van de flap op het achterpand Riemtunnel in het midden op de achterkant voorkomt dat de riem over uw broek schuift en dus stevig op zijn plaats blijft zitten materiaal: Duurzame, easy care Service line, een stof die bestand is tegen industrieel wassen en vorm en kleur op lange termijn weet te behouden. 65% Polyester/35% Katoen, 250 g/m. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256. 3823 Als de 3813 maar met tone-to-tone stiksels (leverbaar in zwart 0400).

1800

9500 0400

30

broeken

PATENT INFO

3863 service gereedschapstas broek


een verbeterde favoriet. moderne, veelzijdige broek in easy care stof. eigenschappen zoals eigentijds ontwerp en eigentijdse pasvorm, extra comfort, kniebescherming en no scratch-ontwerp met verborgen knop. Gemaakt van easy care stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Moderne snit en optimale pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Kniezak met twee verschillende hoogtevakken voor geavanceerde kniebescherming Duimstokzak met buitenvak is naar voren geplaatst voor meer comfort en snelle toegang Linkerbeenzak met handige klittenbandsluiting en telefoonvak materiaal: Duurzame, easy care stof die bestand is tegen industrieel wassen en vorm en kleur op lange termijn weet te behouden. 65% Polyester/35% Katoen, 250 g/m. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256.

0400

9500 1800

3713 service broek, dames


ontworpen voor vrouwen op het werk. on-the-move, easy care broek in duurzame service line stof, met een eigentijds ontwerp en een pasvorm die maximale bewegingsvrijheid garandeert. Gemaakt van easy care stof, een stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Model speciaal ontworpen voor vrouwen met een moderne pasvorm en maximale bewegingsvrijheid Linkerbeenzak met handige klittenbandsluiting en telefoonvak Twee diepe zakken met zakvakken op het voor- en achterpand, plus een onzichtbare klittenbandsluiting van de flap op het achterpand Riemtunnel in het midden op de achterkant voorkomt dat de riem over uw broek schuift en dus stevig op zijn plaats blijft zitten materiaal: Duurzame, easy care stof die bestand is tegen industrieel wassen en vorm en kleur op lange termijn weet te behouden. 65% Polyester/35% Katoen, 250 g/m. maten: 3254, 1822, 7692.

broeken

0400

9500

1800

PATENT INFO

6013 service overall


een klassieke revolutie. nieuw ontwerp, nieuwe pasvorm, alles nieuw. ervaar onvergelijkbare bewegingsvrijheid, zeer veel zakken een lange levensduur. Gemaakt van easy care stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Kniestukzakken voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming, met extra stof aan de voorzijde voor meer comfort bij het zitten of knielen Linkerbeenzak met handige klittenbandsluiting en telefoonvak Zak voor mobiele telefoon, twee grote borstzakken met beschermende flap, perfect voor uw portemonnee of PDA Duimstokzak met buitenvak is naar voren geplaatst voor meer comfort en snelle toegang materiaal: Duurzame, easy care stof die bestand is tegen industrieel wassen en vorm en kleur op lange termijn weet te behouden. 65% Polyester/35% Katoen, 250 g/m. maten: SXXL, ML Long.

0400

1800 9500

broeken

31

verSla de warmte
originele Pirate werkbroek
Verkrijgbaar met en zonder

HoLstERPocKEts

Geavanceerd model met een wijde pasvorm voor maximale ventilatie en comfort. Extreme Twisted Leg ontwerp en Snickers Gusset in het kruis voor een uitstekende bewegingsvrijheid.

Speciaal ontworpen duimstokzak voor meer bewegingsvrijheid.

Goed bereikbare beenzakken, met vakje voor uw mobiele telefoon en pennenvak.

pirate broeken

KneeGuard plaatsingssysteem voor optimale kniebescherming.

NIEUWE KLEUR

2004

0404

1804

9504*

* Kleur niet beschikbaar voor art. nr. 3913

PATENT INFO

REG. DESIGN

3923, 3913 pirate broek met holsterpockets, rip-stop


de ultieme lengte voor warm weer. vooruitstrevende pirate broeken gemaakt van duurzame rip-stop stof. met geavanceerd ontwerp voor maximale ventilatie en comfort, superieure kniebescherming, cordura verstevigingen en een reeks van easy-to-access zakken. Geavanceerd design met losse pasvorm, uitgerust met Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor maximale ventilatie en draagcomfort in warm weer Gemaakt van comfortabele en tegelijkertijd slijtvaste rip-stop stof met sterke Cordura verstevigingen op de knien en zakken voor extra duurzaamheid Kniestukzakken voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming. Grote, makkelijk toegankelijke beenzakken met flap en buitencompartimenten, inclusief GSM vak en wijde pen compartimenten Slim ontworpen duimstokzak met losse hoeken voor betere bewegingsvrijheid en functionaliteit Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en gereedschaplussen materiaal: Duurzame rip-stop stof. 65% Polyester, 35% Katoen, 250 g/m. Uitgevoerd met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4462, 84104. 3923 met holsterzakken 3913 zonder holsterzakken

32

broeken

3923 pirate broek met holsterpockets, rip-stop, pagina 32 2815 logo Hoodie, pagina 69

0404

1818

3014 canvas+ shorts


shorts gemaakt van canvas+ stof. geavanceerd ontwerp met twisted leg design, cordura verstevigingen voor een langere levensduur en klittenbandbevestigers. plus een range aan zakken, inclusief holsterpockets en gsm-compartiment. Gemaakt van Snickers Canvas Plus, met fraaie tweenaaldstiksels en Geavanceerd ontwerp met Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor uitstekend draagcomfort bij elke beweging Makkelijk toegankelijke cargo beenzak met apart GSM vak en vier pen/gereedschap compartimenten De duimstokzak met buitenvak is naar voren verplaatst voor meer comfort en snelle toegang Twee holsterzakken met buitencompartimenten, perfect voor klein gereedschap, pennen etc Slim ontwerp duimstokzak met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: Canvas+. Zeer comfortabel en slijtvaste stof. 60% Katoen/40% Polyester, 340 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4262.
9595

NIEUW Lente 2012


HoLstERPocKEts
0404 1804 3204 9504

Verkrijgbaar met en zonder

sHorts

3023, 3123 shorts, rip-stop


versla de warmte in deze werkshorts gemaakt van super-lichte en toch duurzame rip-stop stof. beschikt over een geavanceerde snit met twisted leg design, cordura verstevigingen en een reeks zakken, inclusief telefoon compartiment. Geavanceerde snit met Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor uitstekend comfort met elke beweging Cordura verstevigingen binnenin de zakken voor extra duurzaamheid Makkelijk toegankelijke been cargozak met aparte mobiele telefoon zak en vier pen / gereedschap vakken Slim duimstokzak design met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid Twee ruime voor-en achterzakken en klittenbandsluitingen materiaal: Duurzaam en lichtgewicht rip-stop stof. 65% polyester, 35% Katoen, 200 g/m. Met 100% Cordura-Polyamide verstevigingen. maten: 4464. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122. 3023 met holsterzakken 3123 zonder holsterzakken

2004

0400

9500

3113 service shorts


tot uw dienst. deze supermoderne en zeer duurzame korte broek is voorzien van een optimale snit die een nieuwe invulling geeft aan de begrippen comfort en gemak. Gemaakt van easy care stof, een stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Moderne snit en optimale pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Twee opgezette beenzakken met flap en vakverdelingen aan de buitenkant met onder andere een zak voor de mobiele telefoon Twee diepe zakken met zakvakken op het voor- en achterpand materiaal: Easy care 65% Polyester/35% Katoen gemengde stof, 250 g/m. maten: 4262.
1800

broeken

33

SPaar uw knien
met de geavanCeerde, geCertifiCeerde kniebeSCherming
KneeGuard KneeGuard KneeGuard

Efficinte kniebeschermers die goed op hun plaats blijven zitten, zijn cruciaal voor een betrouwbare kniebescherming. En dat is exact wat u kunt verwachten van het gepatenteerde Snickers Workwear KneeGuard positioneringssysteem. Het unieke kniezakontwerp voor kniebeschermers op al onze broeken heeft speciale naden, waardoor u onze speciale kniebeschermers in verschillende posities kunt plaatsen om te zorgen voor superieure kniebescherming. Wanneer u de nieuwe kniebeschermers uit onze 9110-series gebruikt, kunt u rekenen op superieure kniebescherming volgens EN 14404-certificering. De geavanceerde kniebeschermers hebben een slijtvaste buitenkant en een zachte binnenkant, wat een efficinte drukverdeling en bescherming tegen scherpe voorwerpen combineert met maximaal comfort. Het unieke ontwerp maakt de kniebeschermers bovendien uitzonderlijk flexibel tijdens het lopen, maar ze sluiten wel mooi rond uw knien aan wanneer u bukt. Bovendien hebben ze hoge randen, waardoor uw knien niet van de kniebeschermers kunnen glijden. Dus als u uw knien wilt sparen, draagt u een Snickers Workwear broek. Dan kunt u vertrouwen op de gepatenteerde KneeGuard bescherming, die u bij elke beweging volgt.

kniebescHermers

en 14404 kniebeschermingsstandaard. Deze standaard omvat de maat, de krachtverdeling, de penetratieweerstand en de gebruikerstests van kniebeschermers. type 2, niveau 1 Betrouwbare kniebescherming voor vakmensen met een mobiele werkomgeving die voor hun werk regelmatig op hun knien moeten zitten. Ontworpen om de knien te beschermen tegen steentjes, spijkers en andere kleine voorwerpen tot 1 cm groot op harde en vlakke ondergronden. type 2, niveau 0 Effectieve kniebescherming voor vakmensen die af en toe binnen op hun knien moeten werken. Ontworpen om de knien te beschermen op vlakke ondergronden. Kniebeschermers van Snickers Workwear zijn bestemd en gecertificeerd voor gebruik met de kniezakken van Snickers Workwear-broeken, volgens EN 14404:2010. De kniebeschermers zijn niet gecertificeerd voor broeken van andere merken.

34

kniebes cHermers

2808 sweatshirt Hoodie, pagina 69 3355 denim werkbroek, pagina 26

voor SuPerieure beSCherming draag 9110 kniebeSChermerS


Hoge randen voorkomen dat uw knie wegglijdt. Sluit rond uw knie aan wanneer u bukt.

Stevige buitenkant voor efficinte snijbeveiliging.

Zachte binnenkant voor uitzonderlijk comfort.


0604
REG. DESIGN

Plaatsing in verschillende posities mogelijk.

kniebescHermers

9110 kniebeschermers
red uw knien met de nieuwste en 14404 gecertificeerde kniebescherming (level 1 type 2). extreem efficinte en comfortabele kniebeschermers klaar voor het gepatenteerde snickers workwear kneeguard positioneringssysteem. Slijtvaste duurzame buitenzijde en zachter binnenzijde voor maximaal comfort, gewichtsverdeling en bescherming tegen scherpe voorwerpen Geavanceerd design maakt het extreem flexibel tijdens het lopen, maar buigt om de knie met het bukken Kan op verschillende hoogten in de broek worden geplaatst om zo de juiste positie te verzekeren, voor maximale bescherming Altijd op zijn plek hoge zijden voorkomen dat de kniebeschermer wegglijd Past in kniezakken van alle Snicker Workwear broeken materiaal: 100% Polyethyleen. maten: One size.

0800
REG. DESIGN

0408

9111 service kniebeschermers


betrouwbare, gecertificeerde kniebescherming voor indoor werkzaamheden op vlakke ondergronden. comfortabele, flexibel en geschikt voor het snickers kneeguard positioneringssysteem. en 14404, type 2 level 0. Betrouwbare en gecertificeerde bescherming voor schilders, service technici en degene die af en toe op hun knien werken Licht en zacht voor optimaal comfort Flexibel tijdends het lopen, maar sluit rond de knie wanneer u bukt Kan in verschillende hoogtes worden geplaatst om de juiste positie voor maximale bescherming te waarborgen Altijd op op de juiste plaats hoge zijkanten voorkomt dat de knie van de beschermer glijdt materiaal: 100% polyethyleen. maten: One size.

9118 vloerleggers kniebeschermers


kniebescherming voor de vloerenlegger. vormvaste kniestukken verschuiven niet en gaan niet op reis terwijl u hard aan het werk bent. Het meest geschikt voor Snickers Vloerleggersbroek 3223 Kniebeschermers die, tijdens hard werk en gedurende een lange periode, hun vorm behouden Gemaakt van polyethyleen balletjes, dus licht in gewicht en luchtdoorlatend Zo ontwikkeld dat ze niet gaan glijden en op hun plek blijven zitten wanneer u op uw knien kruipt materiaal: 100% polyethyleen. maten: One size.

kniebes cHermers

35

1122 winter jack, pagina 42

Xtr Het ultieme werkjack.


Voor uitzonderlijke werkprestaties draagt u ons nieuw ontworpen XTR A.P.S. Waterproof winterjack. Het geavanceerde drie-in-n-ontwerp bestaat uit een waterproof shelljack, een uitneembaar fleecejack en, indien samen gecombineerd, een warm winterjack. Reken op high-tech waterdichtheid, flexibiliteit en functionaliteit.

meer dan fleece.


Snickers Workwear leidt de weg in warme en behaaglijke werkkleding. Onze fleecekleding heeft geavanceerde designs, ergonomische vormen en verrassende functionaliteit, zoals het gemak van gepatenteerde MultiPockets.

bescHerming Het Hele jaar door.


Met Snickers Workwear kunt u rekenen op betrouwbare bescherming met geavanceerde materialen, in elk seizoen. Van winter tot zomer, wij hebben het juiste werkjack voor uw werkbehoeften.

gentegreerde functionaliteit.
Onze uitstekende werkjacks hebben een reeks oplossingen die uw werkdag vereenvoudigen. Zeer duurzame materialen, vuilafstotende stoffen, Cordura-verstevigingen, handige zakken en slimme telefoonvakken met hands-freeopeningen zijn slechts enkele voorbeelden.

bewegingsvrijHeid.
Ons assortiment werkjacks heeft moderne, ergonomische designs met voorgevormde mouwen voor extreme bewegingsvrijheid en werkcomfort. Combineer onze geavanceerde fleecejacks met onze innovatieve bodywarmers voor nog meer bewegingsvrijheid.

De reflecterende details op Snickers Workwear-jacks bieden een betere zichtbaarheid voor extra werkveiligheid.

xtr het Perf


Voor extreme prestaties op het werk draagt u ons nieuwe geavanceerde XTR A.P.S. waterdichte winterjack. Het geavanceerde ontwerp met drie-jacks-in-n heeft een waterdicht buitenjack, een uitneembaar fleecejack en, als u die combineert, een warm winterjack. U kunt rekenen op high-tech waterdichte bescherming, flexibiliteit en functionaliteit het hele jaar door.
Geavanceerd drie-jacksin-n-ontwerp. Vensters in de capuchon voor een beter zicht aan de zijkant. Hi-Vis gekleurde capuchon voor een betere bescherming. Uitneembaar fleecejack. Goed bereikbare borstzak met vak voor mobiele telefoon. Superieure waterproof technologie in overeenstemming met EN 343.

Waterdichte naden voorkomen dat er vocht doordringt.

Reflecterende details voor een betere zichtbaarheid.

0404

1198 Xtr a.p.s. waterproof winter jack


Het ultieme, no compromise winterjack. geavanceerd drie-jacks-in-n design om u warm en droog te houden in alle seizoenen. reken op high-tech bescherming tegen regen, flexibiliteit and functionaliteit. Drie jacks in n: Een waterdicht buitenjack, een uitneembare fleecejack en, wanneer gecombineerd, een warm winter jack Superieure waterproof technologie conform EN 343 en met waterdichte naden voor 100% bescherming Verbeterde bescherming dankzij High Vis gekleurde capuchon met vensters voor beter zicht naar buiten Reflecterende items in de stof geweven voor verbeterde zichtbaarheid materiaal: High-technology 2-layer stof van A.P.S. 100% Power Polyamide 240 g/m, versterkt met A.P.S. 100% Rugged Polyester 305 g/m voor maximale bescherming tegen regen. 2-zijdig geborstelde fleece voering. maten: XSXXXL.

5804

2004

9504

38

jacks

eCte werkJaCk

uitneembaar fleeCeJaCk

Draag het fleecejack alleen of als de perfecte tweede laag voor een superieure warmte tijdens het werk.

waterdiCht buitenJaCk

Met superieure waterdichte technologie in overeenstemming met EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte, met tape afgewerkte naden die voorkomen dat er vocht doordringt, voor 100% bescherming.

warm winterJaCk

Bevestig het fleecejack in het buitenjack en u heeft een warm en waterdicht winterjack dat u tegen de weersomstandigheden beschermt. Met een gekleurde Hi-Vis capuchon met vensters voor een beter zicht aan de zijkant.
1198 Xtr a.p.s. waterproof winter jack, pagina 38 3244 Xtr canvas+ broek, pagina 20

jacks

39

de favorieten slijtvast, warm en comfortabel


Waterdichte en duurzame stof met soepele doorgestikte voering. Met fleece gevoerde voorzakken en handige binnenzakken met pennenvak. Goed toegankelijke borstzak, perfect voor een mobiele telefoon. Voorgebogen mouwen voor een perfecte bewegingsvrijheid. Reflecterende details voor een betere zichtbaarheid.

NIEUWE KLEUR
Herfst 2012

jacks

1704

0404

2004

1804 5804
REG. DESIGN

9504

1119 winterjack, power polyamide


de vakmans favoriet in de kou. slijtvast en waterafstotend winterjack met ergonomisch ontwerp. reken op warme bescherming en comfort met maximale bewegingsvrijheid. Daadwerkelijk voorgebogen mouwen anticipeert een natuurlijke werkhouding Hoog gesneden front voor makkelijke toegang tot uw broekzakken en langer rugpand voor verhoogde bescherming in alle werkposities Grote, met fleece gevoerde voorzakken, grote binnenzakken met penvakjes en makkelijk toegankelijke borstzak voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon Met fleece gevoerde kraag en zachte binnenvoering voor optimale isolatie Reflectieve details voor verhoogde zichtbaarheid materiaal: 100% Power Polyamide 220 g/m2. Slijtvast, water afstotend en extreem duurzaam. Met quilt gevoerd. maten: XSXXXL.

40

jacks

van de vakman
Handige grote binnenzakken. Zachte warme binnenlaag van fleece. Goed bereikbare borstzak met hands-free mogelijkheid. Winddichte, waterafstotende en luchtdoorlatende Soft Shell stof. Revolutionaire Twisted Arm voor een fantastische bewegingsvrijheid. Reflecterende details voor een betere zichtbaarheid.

E NIEUW N KLEURE

jacks

1604

1704

2004

0400 3204 5804 9500

1212 soft shell jack


actieve inspiratie op het werk. soft shell jack van 3-layer, elastisch, ademend en waterafstotend polyester met een warme fleece voering. u kunt rekenen op comfort met elke beweging en genoeg ruimte om uw bedrijfslogo te plaatsen. Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Borstzak met rits en handige hands-free voorziening Reflectietape voor verhoogde zichtbaarheid Twee grote binnenzakken; ideaal voor papieren of notebook materiaal: Winddicht, waterafstotend, ademend en elastisch. Gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester, 285 g/m. maten: XSXXXL.

1119 winterjack, power polyamide, pagina 40 3355 denim werkbroek, pagina 26

jacks

41

2004

5804

9504

1188 waterproof winter jack


warm en droog in de regen en kou. een waterdicht winter jack om op te vertrouwen, geeft warm werk comfort bij elke beweging, zelf wanneer de elementen zich tegen u keren. Anticipeert een natuurlijke werkhouding met echte voorgebogen mouwen Getapete naden voor extra bescherming tegen regen conform EN 343 Hoog gesneden voorkant voor makkelijke toegang tot de broekzakken en langer in de rug voor verbeterde bescherming tegen tocht Makkelijk toegankelijke borstzak met pen en GSM compartimenten Reflecterende items voor verbeterde zichtbaarheid materiaal: 100% Polyester met PU coating 235 g/m, 100% Polyester 305 g/m voor bescherming tegen regen. Quilt gevoerd. maten: XSXXXL.

0404

NIEUW Herfst 2012


0400
REG. DESIGN

7700

7800

jacks

1122 winter jack


je beste vriend in de kou. blijf warm in deze verrassend lichte en toch slijtvast winterjas, met hedendaags design, moderne kleuren en dubbele quilt en pile voering. gesneden voor uitstekende bewegingsvrijheid. Echte voorgebogen mouwen en ergonomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Grote zakken aan de voorkant, zak met rits voor het veilig opbergen van sleutels, borstzak met mobiele telefoon en pen compartimenten en een handige binnenzak Winter jas met reflecterende eigenschappen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid Elastische taille en verstelbare klittenband manchetten voor een optimale pasvorm en comfort Zachte kraag voor meer comfort material: Zeer duurzaam 100% Power Polyester, 275 g/m2. Quilt en pile voering. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

7200

NIEUW Herfst 2012


0400
REG. DESIGN

1822 winter parka


blijf langer warm. draag deze opmerkelijk lichte en toch slijtvast parka, met hedendaags design, moderne kleuren en dubbele quilt en pile voering. reken op betrouwbare on-the-job comfort, zelfs bij het zitten. Echte voorgebogen mouwen en ergonomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Klimaatregeling in de taille en manchetten dicht om warm te blijven, open om de ventilatie te verhogen Grote handwarm zakken, rits voor het veilig opbergen van sleutels en borstzak met mobiele telefoon en pen compartimenten Roll-in capuchon met rits bedekking voor optimale bescherming en zachte kraag voor meer comfort Winter jas met reflecterende eigenschappen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid material: Zeer duurzaam 100% Power Polyester, 275 g/m2. Quilt en pile voering. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

7800

42

jacks

NIEUW Herfst 2012


5800
REG. DESIGN

9500

1129 winter pilot jack


voor warmte met attitude, neem deze stoere winter pilot jas. Quilt gevoerd voor echt werkcomfort en ontworpen voor uitstekende bewegingsvrijheid. Echte voorgebogen mouwen en ergonomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Grote zakken aan de voorkant en een armzak met rits en mobiele telefoon en pen compartimenten Zachte kraag voor meer comfort Elastische manchetten en taille voor extra gebruiksgemak Voldoende ruimte op de borst om een bedrijfslogo aan te brengen material: 100% Twill Polyester, 275 g/m2. Quilt voering. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

0400

1800
REG. DESIGN

9500

1118 poly canvas winter jack


voor betrouwbare warmte. een ruig winterjack met zachte gewatteerde voering en ergonomische snit voor echt werk comfort en maximale bewegingsvrijheid. Echt voorgebogen mouwen anticipeert een natuurlijke werkhouding Hoog gesneden voorkant voor makkelijke toegang tot broekzakken Gevormde rug die de natuurlijke vorm van het lichaam volgt, extra lang voor bescherming in alle houdingen. materiaal: 100% Polyester Canvas 200 g/m2. Gewatteerde voering. maten: XSXXXL.

jacks

0404

0404

3204

5804

REG. DESIGN

8888 3-layer windstopper soft shell jack


met vertrouwen de wind in. dit geavanceerde rekbare jack van 100% windproof en ademende 3-layer windstopper stof houdt je warm en geventileerd bij elke beweging. uitgevoerd met geavanceerde versterkingen voor extra duurzaamheid. Hedendaags ontwerp, ergonomische snit en voorgebogen mouwen zorgen voor exeptioneel veel bewegingsvrijheid Versterkingen van rip-stop Cordura op de zakken, mouwen en onderste zoom zorgen voor extreme duurzaamheid Heerlijke micro fleece voering voor extra warmte in kille werk condities Klimaat regulatie in de taille en de onderste zoom dicht om warm te blijven, open om ventilatie te verhogen Borstzak met handig vak voor mobiele telefoon en grote makkelijk toegankelijke voorzakken materiaal: Absoluut windproof, ademend, water afstotend en elastische 3-layer WINDSTOPPER Soft Shell stof, 51% Polyester, 37% Polyamide en 12% ePTFE membraan, 299 g/m2. Micro fleece voering. maten: XSXXXL.

1604

jacks

43

0400

1210 soft shell jack met capuchon


een must voor de moderne vakman. winddicht, waterafstotend en ademend. dit fantastische jack in elastisch soft shell geeft je comfortabele bescherming. Gelamineerde Soft Shell stof met een waterafstotende score van 8,000 MM voor betrouwbare regenbescherming Ademende score van 3,000 MVP verhoogt het draagcomfort Waterdichte YKK rits vooraan voor extra bescherming Rits onder de oksel voor extra ventilatie, voorkomt ophoping van vocht Waterdichte YKK rits aan de borst- en armzakken materiaal: Winddicht, waterafstotend, ademend en rekbaar. Gelamineerde Soft Shell stof in 94% Polyester en 6% Spandex, 380 g/m. maten: XSXXXL.
5800

BEDRUKt

NIEUW Herfst 2012

0400

5804

1219 soft shell jack met capuchon


ontworpen om elke beweging te volgen, tijdens en na het werk. dit winddicht, waterafstotend en ademend soft shell jack met fleece voering combineert warmte met ventilatie, geeft u comfortabele bescherming met een attitude. Echt voorgebogen mouwen en ergonomische snit voor een maximale bewegingsvrijheid Ritsen onder de oksels voor extra ventilatie Verstelbare capuchon voor betrouwbare bescherming en een perfecte pasvorm Verstelbare taille en elastische manchetten met klittenband zorgen voor een optimale pasvorm en helpen lichaamswarmte vast te houden Grote voorzakken met ritssluiting, grote binnenzak met pen / telefoon compartimenten en eenvoudige toegang tot borstzak, ideaal voor mobiele telefoon material: Winddicht, waterafstotend, ademend en elastisch 3-laags gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester, 285 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.
3204

jacks

1227 soft shell damesjack


actieve inspiratie, ontworpen voor dames. een casual soft shell jack van 3-layer, elastisch, ademend en waterafstotend polyester met een warme fleece voering. reken op comfort en een perfecte vrouwelijke pasvorm. Model speciaal ontworpen voor vrouwen met een moderne pasvorm en maximale bewegingsvrijheid Borstzak met rits en handige hands-free voorziening Reflectietape voor verhoogde zichtbaarheid Verborgen knoop voor ID-badge Holder (art. 9750) Twee grote binnenzakken; ideaal voor papieren of notebook materiaal: Winddicht, waterafstotend, ademend en elastisch. Gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester, 285 g/m. maten: XSXXL.

0404

44

jacks

1600

3200

5800

REG. DESIGN

8088 windstopper fleece jack


vergeet wind. reken op betrouwbare warmte en zacht werkcomfort in deze verbazingwekkende rekbare fleece. uitgevoerd in 100% windproof en ademende 3-layer windstopper stof voor maximale bescherming en ventilatie. Hedendaags ontwerp, ergonomische snit en voorgebogen mouwen zorgen voor exeptioneel veel bewegingsvrijheid Mooi gentegreerde fleece capuchon met 3-weg verstelsysteem voor optimale pasvorm en bescherming Heerlijke micro fleece voering voor extra warmte in kille werk condities Klimaat regulatie in de taille en de onderste zoom dicht om warm te blijven, open om ventilatie te verhogen Makkelijk toegankelijke voorzakken en ruime binnenzakken met vakjes voor mobiele telefoon en pen materiaal: Absoluut windproof, ademend, waterafstotend en elastisch 3-layer WINDSTOPPER fleece materiaal, 100% Polyester 240 g/m2, ePTFE membraan. Micro fleece voering. maten: XSXXXL.

0400

0418
PATENT INFO

jacks

8010 windproof fleece jack


voor uitstekende warmte en bescherming, probeert u dit zeer functionele windproof fleece jack. u kunt rekenen op extreem comfort dankzij de ultieme combinatie van isolatie en ademend vermogen. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Reflecterende piping helpen u op te vallen in het duister Waardering ademend vermogen 10,000 MVP en waterdichtheid 10,000 MM stof Twee ruime zijzakken met rits en een borstzak Twee ruime binnenzakken materiaal: 100% Polyester, 3-laags gelamineerd anti-pilling fleece aan 2 zijden geborsteld. Hexagon structuur aan de binnenkant en winddichte film met hoog ademend vermogen, 320 g/m. maten: XSXXXL.

1804

0404

1404
PATENT INFO

5804

9504

8008 Zip fleece sweater


je favoriet als tweede laag. deze fleece sweater geeft je de essentile isolatie voor een warme en comfortabel werkdag. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Comfortabele hoge ritskraag met ritsbescherming aan de binnenkant Duimgrip in de manchetten houden de mouwen op hun plaats Soepel werkcomfort door zacht geborsteld fleece aan de binnenkant Geavanceerd design met drop-needle knit voor hedendaagse pasvorm materiaal: 100% Polyester, 2-zijdig geborstelde fleece met anti-pilling, 300 g/m maten: XSXXXL.
1604

jacks

45

0404

1604
PATENT INFO

5804

9504

8009 fleece jack


blijf warm en flexibel in dit fleece jack met ingebouwde functionaliteit. een perfecte tweede laag voor essentile isolatie voor een warme en comfortabele werkdag. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Buitenzakken met rits en ruime binnenzakken Soepel werkcomfort door zacht geborsteld fleece aan de binnenkant Comfortabele hoge kraag ter bescherming van de nek Duimgrip in de manchetten houden de mouwen op hun plaats materiaal: 100% Polyester, 2-zijdig geborstelde fleece met anti-pilling, 300 g/m. maten: XSXXXL.

1404

NIEUW Herfst 2012

0404

jacks

8011 pile fleece sweater


een zachte en warme tweede laag? de keuze is aan u. in dit lichtgewicht pile fleece sweater met geavanceerd body-mapped ontwerp, een combinatie van isolatie met ventilatie voor een superieur werkcomfort. Geavanceerd body-mapped ontwerp, een combinatie van isolatie met ventilatie in de oksels voor superieur comfort Comfortabele hoge kraag beschermt uw nek tegen de elementen Buitenzakken met rits en eenvoudig toegang tot borstzak, ideaal voor mobiele telefoon Klimaatregeling in de taille dicht om warm te blijven, open om ventilatie te verhogen Duimgreep in de manchetten houdt de mouwen in positie materiaal: Warme, zachte en lichte stof in 100% Polyester lange Pile aan de buitenkant, 250 g/m in combinatie met 100% Polyester Jersey, 350 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

3204

0404

8258 pile fleece jack


een revolutionaire jack. scherp ontwerp en extra warmte in combinatie met energie en attitude. en dan spreken we nog niet over de zakken met rits en polyamide verstevigingen waar nodig. Warme en zachte 2-laags stof bestaande uit Polyester Pile en fleece voor draagcomfort Geavanceerde pasvorm voor een inspirerende, eigentijdse look Hoge kraag met YKK rits verhoogt het comfort en de flexibiliteit materiaal: Extra warme, zachte en isolerende stof in 100% Polyester Pile aan de buitenkant, 620 g/m, Fleece aan de binnenkant. Polyamide verstevigingen aan de kraag en aan de zakken. maten: XSXXXL.
5804

46

jacks

NIEUW Herfst 2012


0400
REG. DESIGN

7200

7800

4522 winter bodywarmer


warm en vrij! de perfecte lichaams verwarmer, met eigentijds design en moderne kleuren. deze lichtgewicht en toch slijtvaste bodywarmer met dubbele quilt en pile voering is de ideale aanvulling op uw soft shell jas, hoodie of fleece. Hedendaags design en ergonomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Grote zakken aan de voorkant en borstzak met mobiele telefoon en pen compartimenten en een handige binnenzak Kortere voorkant, langere rug voor bewegingsvrijheid en extra bescherming over de onderrug Bodywamer met reflecterende eigenschappen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid Zachte kraag voor meer comfort materiaal: Zeer duurzaam 100% Power Polyester, 275 g/m2. Quilt en pile voering. maten: XSXXXL.

7700

1512 duratwill jack


een duurzaam werkjack. u zult nog lang kunnen genieten van het slimme, functionele design van dit gemakkelijk te onderhouden duratwill jack. DuraTwill een gemakkelijk mooi te houden stof die goed bestand is tegen vocht, olie en vuil Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Verstelbare taille en multifunctionele manchetten voorzien van klittenband en elastiek voor optimale pasvorm en het behoud van lichaamswarmte Zak voor mobiele telefoon, twee grote borstzakken met beschermende flap, perfect voor uw portemonnee of PDA Twee ruime zijzakken voor extra gemak en een grote binnenzak die perfect is voor uw PDA, tekeningen, etc materiaal: DuraTwill. Duurzame stof: zachte katoen aan de binnenkant, licht gempregneerd, en polyamide aan de buitenkant voor betere bescherming. 52% Katoen/48% Polyamide 240 g/m. maten: XSXXXL.

jacks

7404

0400

9500

1513 service jack


werkt zo goed als het eruit ziet. een modern, zeer functioneel werkjack uit easy care service line stof, ontworpen voor een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid. Gemaakt van easy care Service Line, een stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Verstelbare taille en multifunctionele manchetten voorzien van klittenband en elastiek voor een optimale pasvorm en het behoud van lichaamswarmte Zak voor mobiele telefoon, twee grote borstzakken met beschermende flap, perfect voor uw portemonnee of PDA materiaal: Duurzame, easy care Service Line, een stof die bestand is tegen industrieel wassen en vorm en kleur op lange termijn weet te behouden. 65% Polyester/ 35% Katoen, 250 g/m. maten: XSXXXL.
1800

jacks

47

regen en lawaai?
De afneembare beschermende capuchon met geavanceerd afstelsysteem kan over oorbeschermers worden gedragen voor extra warmte in veeleisende omgevingen.

warmte en ventilatie.
De geavanceerde anatomisch gevormde voering combineert warmte met ventilatie voor een ongevenaard werkcomfort. Gazen voering aan de achterkant en in de oksels voor optimale ventilatie en een lekker warme doorgestikte voering aan de voorkant voor de benodigde warmte rond vitale organen zoals het hart en de longen.

blijf droog.
Reken op een voortreffelijk droog werkcomfort in ons 2-layer GORE-TEXjack met gelaste naden. Het is 100% waterdicht, winddicht en blijft urenlang uitstekend ademen.

regel de temperatuur.
Handige klimaatregeling bij de taille voor het regelen van de temperatuur. Dicht voor warmte, open voor meer ventilatie.

1988 gore-teX winter jack, pagina 51

bliJf droog
Droog en comfortabel blijven in de regen is een kwestie van het kiezen van het juiste type werkkleding. Met het Snickers Workwear Active Climate System kunt u kiezen uit drie verschillende types regenkleding. Voor lange regenachtige dagen zijn de geavanceerde prestaties van onze 100% waterdichte, winddichte en zeer goed luchtdoorlatende GORETEX kleding de beste keuze. Als u vooral kortere diensten draait in regenachtig weer, houdt onze nieuwe geavanceerde allweather kleding van A.P.S.stof u goed bedekt. En voor minder actieve diensten, wanneer de ventilatie niet zo belangrijk is, is onze PUkleding ideaal.

Wind/Regen

Extern materiaal GORE-TEX membraan

Voering

Waterdamp transpiratie

Als u 100% droog wilt blijven tijdens lange perioden in de regen, kiest u onze GORE-TEX producten.

transpiratie

wind

sneeuw en regen

stof met vuilafstotende afwerklaag A.P.S. membraan binnenvoering huid lichaamswarmte

Voor een betrouwbare waterdichte bescherming voor kortere perioden in de regen kiest u onze A.P.S. producten.

Voor een snelle en betrouwbare bescherming tijdens zware regen of stilstaande taken kiest u onze PU producten.

en 343 bescHerming tegen slecHt weer Deze norm omvat materialen en naden en is opgedeeld in twee secties: waterdichtheid en waterdampdoorlaatbaarheid. er zijn 3 klassen voor waterdichtheid. Klasse 2 voor WP (waterdruk) 8000 Pa en klasse 3 voor Wp 13000 Pa. Klasse 1 is hetzelfde als klasse 2, maar zonder voorbehandeling.

er zijn 3 klassen voor waterdampdoorlaatbaarheid, oftewel RET, (hoe lager de beoordeling hoe groter de waterdampdoorlaatbaarheid). klasse 1: RET 40 klasse 2: 20 < RET 40 klasse 3: RET 20 De waterdichtheid wordt bovenin het symbool weergegeven en de waterdampdoorlaatbaarheid onderaan in het symbool.

xtr eiSen aan werkJaCkS gore-tex extreme


Voor extreme prestaties probeert u ons nieuwe geavanceerde XTR 3-layer waterdichte GORE-TEXjack. Hiermee kunt u de weersomstandigheden het hoofd bieden en droog, warm en geventileerd blijven met een verbazingwekkend werkcomfort, de hele dag. U kunt rekenen op superieure weersbescherming in combinatie met uitstekende functionaliteit en duurzaamheid. En vergeet alles wat u weet over geavanceerde GORE-TEX sportkleding. Want GORE-TEX-werkkleding moet tests doorstaan die nog veel veeleisender zijn. Een hogere waterdruk, intensievere wasprogrammas en bovendien hogere vereisten op het gebied van functioneel ont werp, waterdichte naden en lange duurzaamheid. Zoals ons nieuwe XTR GORE-TEXjack om u gegarandeerd in de voorste gelederen te houden.
Gentegreerde in 3 richtingen verstelbare beschermende capuchon. Grote voorzakken met waterdichte ritssluitingen.

Audio-zak met vak voor mobiele telefoon toegankelijk zonder dat u de grote ritssluiting hoeft te openen.

Voorgebogen mouwen en ergonomische snit voor een uitzonderlijke bewegingsvrijheid.

Reflecterende 3M- details voor een betere zichtbaarheid.

Geavanceerde 3-layer ademende GORE-TEXstof houdt u droog, warm en geventileerd.

Klimaatregeling in de taille voor optimale ventilatie.

Verstevigde GORE-TEX-stof op de mouwen en zakken voor extra duurzaamheid.

50

regenkleding

Shell JaCket

2604

3204

0404

0404

5804

REG. DESIGN

REG. DESIGN

1888 Xtr 3-layer gore-teX jack


geavanceerd design, extreme prestaties. een baanbrekend hoog functioneel werkjack van versterkte 3-layer gore-teX stof, voor het ultiem droog en ventilerend werk comfort. de hele dag, zowel tijdens het werk als daarbuiten. voldoet aan en 343. Voorgebogen mouwen en ergonomische snit voor maximale bewegingsvrijheid Klimaat regulatie in de taille en de onderste zoom dicht om warm te blijven, open om ventilatie te verhogen Keurig geintegreerde beschermende capuchon, die op drie manieren verstelbaar is, voor optimale bescherming en pasvorm Handige buitenzak met vak voor mobiele telefoon toegankelijk zonder de hoofdrits te hoeven openen Reflectieve details in stof geweven voor verhoogde zichtbaarheid materiaal: Geavanceerde 3-layer ademende GORE-TEX stof 100% Polyester 200 g/m2 en 100% Polyamide 285 g/m2, ePTFE membraan, met ingebouwde voering en gesealde naden voor 100% waterproof en windproof bescherming en comfort. maten: XSXXXL.

1988 2-layer gore-teX jack


werk buiten, voel alsof je binnen bent. geavanceerd werkjack van 2-layer gore-teX materiaal voor superieure waterproof en windproof bescherming. uitgevoerd met geavanceerde voering voor een superieure combinatie van comfort, warmte en ventilatie. voldoet aan en 343. Voorgebogen mouwen en ergonomische snit voor maximale bewegingsvrijheid Body-mapped voering voor superieur comfort ventilerend net in de rug en in de oksels gecombineerd met warme doorgestikte voering rond de borst Klimaat regulatie in de taille en de onderste zoom dicht om warm te blijven, open om ventilatie te verhogen Roll-in capuchon van super lichte GORE-TEX stof met geavanceerd verstel systeem voor optimale bescherming en pasvorm 3M reflectieve details voor verhoogde zichtbaarheid materiaal: Geavanceerde 2-layer ademende GORE-TEX stof 100% Polyester 165 g/m2 en 100% Polyamide 215 g/m2, ePTFE membraan, met gesealde naden en body-mapped voering voor 100% waterproof en windproof bescherming, warmte en comfort. maten: XSXXXL.

regenkleding

51

NIEUW Herfst 2012


0404
REG. DESIGN

1978 a.p.s. waterdicht jack


de vakmans favoriet voor elk seizoen. geavanceerde wind-, en waterdichte jas die ademt terwijl u werkt. de combinatie van droog en geventileerd comfort met de vrijheid van beweging en ingebouwde functionaliteit. Echte voorgebogen mouwen en ergonomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Klimaatregeling in de taille en manchetten dicht om warm te blijven, open om de ventilatie te verhogen Roll-in capuchon voor betrouwbare bescherming en gemak Grote waterdichte zakken aan de voorkant en borstzak met Thermoplastic zak flappen versterkt voor extra duurzaamheid Waterdichte jas met reflecterende eigenschappen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid materiaal: Geavanceerde en lichtgewicht polyamide rip-stop APS stof en gesealde naden voor een waterdicht, winddicht en ademende bescherming. Mesh voering voor extra comfort. 100% Polyamide 107 g/m2. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

5800

NIEUW Herfst 2012

regenkleding

5800
REG. DESIGN

1878 a.p.s. waterdichte parka


bedek en blijf droog. geavanceerde wind-, en waterdicht parka die ademt terwijl u werkt. reken op een betrouwbare bescherming en ventilatie, zelfs bij het zitten of stil staan. Echte voorgebogen mouwen en ergonomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid Klimaatregeling in de taille en manchetten dicht om warm te blijven, open om de ventilatie te verhogen Roll-in capuchon voor betrouwbare bescherming en gemak Grote waterdichte zakken aan de voorkant en borstzak met Thermoplastic zak flappen versterkt voor extra duurzaamheid Waterdichte jas met reflecterende eigenschappen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid materiaal: Geavanceerde en lichtgewicht polyamide rip-stop A.P.S. stof en gesealde naden voor een waterdicht, winddicht en ademende bescherming. Mesh voering voor extra comfort. 100% Polyamide 107 g/m2. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

0400

NIEUW Herfst 2012


REG. DESIGN

3378 a.p.s. waterdichte broek


trek aan en blijf droog en geventileerd, ongeacht het seizoen. water-, en winddichte broek van ademende lichtgewicht stof. rekenen op een betrouwbare bescherming met duurzame versterkingen en ingebouwde functionaliteit. Geavanceerde hedendaagse snit met extreem Twisted Leg design voor uitstekend draagcomfort met elke beweging Stevige Polycanvas versterkingen voor verbeterde duurzaamheid en reflecterende eigenschappen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid Superieure kniebescherming, daar de kniestukzakken zijn ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem Door ritsen en klittenband op de been openingen kunt u de broek aan en uittrekken zonder het verwijderen van uw laarzen of schoenen Handige, grote voorzakken met waterdichte ritsen en klittenband gereedschap/hamerhouders in de taille materiaal: Geavanceerde en lichtgewicht polyamide rip-stop APS stof en gesealde naden voor een waterdicht, winddicht en ademende bescherming. Mesh voering voor extra comfort. 100% Polyamide 107 g/m2. maten: 4660, 92104, 148154. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

0400

52

regenkleding

3978 a.p.s. allweather broek


High-tech bescherming. onze unieke a.p.s. allweather broek bezorgt je geavanceerde en volledig waterdichte technologie, een uiterst ademende werking en pasvorm genspireerd door onze 3-serie broeken. Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Reflecterende kenmerken voor verhoogde zichtbaarheid Slimme bijstelling in de taille voor optimale regeling met elastische band in de rug om te passen over verschillende soorten onderkleding Twee klittenbanden bij elke broekspijp om de broek strak rond benen en laarzen te kunnen trekken. Zo voorkomt u dat de broek irritante krasgeluiden maakt Voorgebogen knien anticiperen op natuurlijke buig- en zitmomenten tijdens het werk materiaal: High-technology 2-laags stof in A.P.S. 100% Power Polyamide 240 g/m, verstevigd met A.P.S. 100% Stevige Polyester 305 g/m voor maximale waterdichte bescherming. maten: XSXXXL.
0404

1778 a.p.s. waterdichte parka


High-tech bescherming. onze dynamische a.p.s. waterdichte parka bezorgt je geavanceerde en volledig waterdichte technologie, een uiterst ademende werking en een fantastische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid. Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Reflecterende kenmerken voor verhoogde zichtbaarheid High-tech audio zak met mobiel vak en handen-vrij opening bereikbaar zonder de hoofdrits te moeten openen Ontworpen met klimaatregeling aan de taille voor extra bescherming tegen slecht weer. Houd de bijstelling gesloten als je het warm wil hebben en open als je meer ventilatie wenst Ventilatie rits in de rug sluit deze om warm te hebben en open het om de ventilatie beduidend te verhogen materiaal: High-technology 2-laags stof in A.P.S. 100% Power Polyamide 240 g/m, verstevigd met A.P.S. 100% Stevige Polyester 305 g/m voor maximale waterdichte bescherming. maten: XSXXXL.
5804

0404

regenkleding

9504

9038 regen jack pu Zwart/geel


praktisch en essentieel. blijf droog met onze volledig waterdichte pu-gecoate regen jack. ontworpen met een moderne snit, gelaste naden, reflecterende tape en het comfort van een zachte fleece kraag. Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Reflecterende kenmerken voor verhoogde zichtbaarheid Dubbele, waterdichte YKK rits voor extra bescherming Zachte fleece aan de binnenkant van de kraag zorgt voor extra warmte en comfort materiaal: Licht en glad, waterdicht Polyurethaan-gecoat 100% Polyester tricot, 170 g/m. maten: XSXXXL.

9506

0406

9037 regenbroek pu Zwart/geel


praktisch en essentieel. blijf droog met onze volledig waterdichte pu-gecoate regenbroek. ontworpen met een moderne snit, gelaste naden, reflecterende tape en elastische taille met trekkoord. Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Reflecterende kenmerken voor verhoogde zichtbaarheid Twee grote voorzakken Klittenbanden aan de enkels materiaal: Licht en glad, waterdicht Polyurethaan-gecoat 100% Polyester tricot, 170 g/m. maten: XSXXXL.

9506

0406

regenkleding

53

uitgeruSt voor extreme bewegingSvriJheid de nieuwe generatie gereedschapshouders


U kent het klappen van de zweep. Altijd onderweg. Van de auto naar de werk plaats, steeds weer ergens anders heen. Wanneer u dat speciale gereedschap nodig heeft, heeft u het ook meteen nodig. U moet dus eigenlijk altijd goed bij uw gereedschap kunnen. En daar draait het om bij de nieuwe generatie gereedschapstassen en riemen van Snickers Workwear. Ontworpen met geavanceerde ergonomische eigenschappen en functionaliteit voor de grootste bewegingsvrijheid op uw werk.

Handige gereedscHapsHouders.
Met onze baanbrekende Flexi Tool Tas/Rugzak kunt u uw onmisbare gereedschappen op uw rug dragen - en uw handen vrij houden voor andere dingen of om veilig een ladder te kunnen beklimmen.

duurZame materialen.
De Flexi Tool Tassen en Tool Tas/Rugzakken hebben stevige, met rubber beklede aluminium handgrepen. De slijtvaste bodems van rubber-plastic maken geen plekken op de vloer en zorgen dat de gereedschapstassen niet heen en weer schuiven in de auto.
De slijtvaste Flexi Tool Bag heeft een ergonomisch gebogen ontwerp zodat u de tas gemakkelijk langs uw lichaam kunt dragen.

goede toegang tot uw gereedscHappen.


U kunt rekenen op een perfect zicht op en toegang tot uw gereedschappen. Alle Flexi Tool tassen en Tool Tas/Rugzakken hebben gereedschapslussen, vakken, elastieken, multifunctionele zakken en speciale houders voor uw accuboormachine.

Xtr de perfecte toolbelt.


Onze nieuwe geavanceerde XTR Toolbelt geeft een nieuwe betekenis aan het meenemen van gereedschappen. De riem heeft een uniek zakbevestigingssysteem waarmee u de duurzame leren zakken precies kunt plaatsen waar u ze wilt hebben.
De nieuwe XTR Toolbelt is verkrijgbaar in twee speciale versies: voor timmermannen en voor elektriciens.

Neerklapbare, met rubber beklede aluminium handgreep. Vergrendeld in de vertikale stand zodat u de tas goed kunt dragen. Multifunctionele zak met beschermflap.

Ergonomisch gebogen ontwerp voor meer draagcomfort.

Slijtvaste bodem van rubberplastic zorgt dat de tas minder snel plekken maakt op de vloer.

NIEUW zomer 2012

gereedscHapsdragers

0404

Groot assortiment gereedschapsvakken, inclusief speciale houders voor uw accuboormachine.

REG. DESIGN

9822 flexi tool bag 30 l


cutting-edge gereedschapstas met geavanceerd ergonomische ontwerp en uitstekende functionaliteit, waardoor u eenvoudig en te allen tijde toegang heeft tot uw gereedschap. slijtvast en flexibel met een scala aan gereedschap vakken, waarbij ook tijdens vervoer alles op hun plaats blijft. Ergonomisch gebogen ontwerp en buitenpadding voor extra comfort en gemak bij het dragen aan de zijkant van je lichaam Kantelbaar, met rubber bekleed aluminium handvat kantelt naar beneden voor een superieure overzicht en toegang tot uw gereedschap, vergrendelt in opstaande positie om stabiel te dragen Duurzame gereedschapslussen en compartimenten, inclusief een speciale houder voor een accuboormachine, en een gemakkelijk toegankelijke, multi-purpose vak met beschermende flap Slijtvaste bodem van rubber-plastic, vermindert het risico om markeringen op de vloer achter te laten en voorkomt schuiven van de gereedschapstas in de auto Ergonomische en gevoerde schouderband voor superieur draagcomfort, terwijl het anti-slip materiaal de gereedschapstas weerhoudt van je schouder te glijden materiaal: Slijtvaste EVA basis en robuuste PE-boards met textiel interieur (polyamide). maten: 30 L.

REG. DESIGN

9820 flexi tool bag 15 l


de optimale gereedschapstas voor uw essentile gereedschap wanneer u onderweg bent. geavanceerd ergonomisch ontwerp om comfortabel te dragen en neerklapbare handgreep voor eenvoudige toegang te allen tijde. duurzaam en compact, met een reeks praktische gereedschap vakken. Ergonomisch gebogen ontwerp en buitenpadding voor extra comfort en gemak bij het dragen aan de zijkant van je lichaam Kantelbaar, met rubber bekleed aluminium handvat kantelt naar beneden voor een superieure overzicht en toegang tot uw gereedschap, vergrendelt in opstaande positie om stabiel te dragen Duurzame gereedschapslussen en compartimenten, inclusief een speciale houder voor een accuboormachine, en een gemakkelijk toegankelijke, multi-purpose vak met beschermende flap Slijtvaste bodem van rubber-plastic, vermindert het risico om markeringen op de vloer achter te laten en voorkomt schuiven van de gereedschapstas in de auto Ergonomische en gevoerde schouderband voor superieur draagcomfort, terwijl het anti-slip materiaal de gereedschapstas weerhoudt van je schouder te glijden materiaal: Slijtvaste EVA basis en robuuste PE-boards met textiel interieur (polyamide). maten: 15 L.

NIEUW zomer 2012

0404

56

gereeds cHap sdra gers

Verstelbare gewatteerde schouderbanden voor comfortabel dragen zonder handen. Groot assortiment gereedschapsvakken, inclusief speciale houder voor uw accuboormachine.

Neerklapbare, met rubber beklede aluminium handgreep. Vergrendeld in de vertikale stand zodat u de tas goed kunt dragen.

NIEUW zomer 2012


Ergonomisch ontwerp met gewatteerde achterkant voor veel draagcomfort.

gereedscHapsdragers

Slijtvaste bodem van rubberplastic zorgt dat de tas minder snel plekken maakt op de vloer.
0404

REG. DESIGN

9812 flexi tool bag / backpack 23 l


revolutionaire gereedschap tas / rugzak voor hands-free dragen. neem je gereedschap mee op je rug hou handen vrij voor andere dingen of om veilig op een ladder te klimmen. vertrouw op een geavanceerd ergonomische ontwerp en cutting-edge functionaliteit voor extreme mobiliteit op het werk. Superieur draagcomfort dankzij het ergonomische ontwerp met gewatteerde rug en verstelbare gevoerde schouderbanden Kantelbaar, met rubber bekleed aluminium handvat kantelt naar beneden voor een superieure overzicht en toegang tot uw gereedschap, vergrendelt in opstaande positie om stabiel te dragen Duurzame gereedschap lussen en compartimenten, inclusief een speciale houder voor een accuboormachine, en een gemakkelijk toegankelijke, multi-purpose vak met beschermende flap Slijtvaste bodem van rubber-plastic, vermindert het risico om markeringen op de vloer achter te laten en voorkomt schuiven van de gereedschapstas in de auto Elastische koorden binnen voor eenvoudige opslag en snelle toegang tot waterpassen, lange boren en langer gereedschap materiaal: Slijtvaste EVA basis en robuuste PE-boards met textiel interieur (polyamide). maten: 23 L.

REG. DESIGN

9810 flexi tool bag / backpack 19 l


de ultieme manier om je essentile hulpmiddelen mee te nemen. compacte gereedschap tas / rugzak met geavanceerd ergonomische ontwerp, waarmee u uw handen vrij blijven voor andere dingen of om veilig een ladder op te klimmen. slijtvast en flexibel met een aantal praktische gereedschap vakken. Superieur draagcomfort dankzij het ergonomische ontwerp met gewatteerde rug en verstelbare gevoerde schouderbanden Kantelbaar, met rubber bekleed aluminium handvat kantelt naar beneden voor een superieure overzicht en toegang tot uw gereedschap, vergrendelt in opstaande positie om stabiel te dragen Duurzame gereedschap lussen en compartimenten, inclusief een speciale houder voor een accuboormachine, en een gemakkelijk toegankelijke, multi-purpose vak met beschermende flap Slijtvaste bodem van rubber-plastic, vermindert het risico om markeringen op de vloer achter te laten en voorkomt schuiven van de gereedschapstas in de auto Elastische koorden binnen voor eenvoudige opslag en snelle toegang tot waterpassen, lange boren en langer gereedschap materiaal: Slijtvaste EVA basis en robuuste PE-boards met textiel interieur (polyamide). maten: 19 L.

NIEUW zomer 2012

0404

gereeds cHap sdra gers

57

xtr de PerfeCte toolbelt


De XTR Toolbelt van Snickers Workwear brengt het vervoeren van uw gereedschap pen een stap verder. Met zijn geavanceerde ergonomische ontwerp en verstelbare gewatteerde bretels, wordt het gewicht van uw heupen afgenomen voor meer werk comfort. Met het unieke flexibele zakbevestigingssysteem kunt u de slijtvaste leren zakken precies plaatsen waar u ze wilt hebben. De XTR Toolbelt is verkrijgbaar in verschillende versies voor timmermannen en elektriciens, met speciale zakken die de specifieke werkzaamheden vereenvoudigen. Doe de riem dus om, sluit de inno vatieve aluminium gesp en neem alle spijkers, schroeven en gereedschappen mee die u nodig heeft overal naartoe, de hele dag.

NIEUW zomer 2012

Reflecterende details voor een betere zichtbaarheid.

gereedscHapsdragers
Slijtvaste leren zakken met dubbele naden en klinknagels voor meer duurzaamheid.

Zakken voor schroeven en spijkers met een unieke opening zodat u er altijd goed bij kunt.

58

gereeds cHap sdra gers

REG. DESIGN

REG. DESIGN

9770 Xtr carpenters toolbelt


gear up met deze ultieme gereedschapsriem. reken op geavanceerd ergonomisch ontwerp, gevoerde beugels en een flexibel bevestigingssysteem, inclusief slijtvaste leren vakken en een speciale timmermans of elektriciens gereedschapzak bevat. Cordura verstevigde riem in geavanceerd ergonomische ontwerp met een innovatief en flexibel tas bevestigingssysteem Verstelbare en afneembare riem met schoudervulling om het gewicht op je heupen te verminderen voor een betere ergonomie en comfort Speciale lederen timmermans etui met gereedschap compartimenten en lussen, waaronder een hamerlus houder, mes bevestigingsknopen en pen compartiment Twee duurzame leren spijker & schroef zakken met schuine vormgeving en brede openingen voor gemakkelijke toegang Robuust en gepatenteerde aluminium gesp is ontworpen voor eenvoudig openen en sluiten materiaal: Riem van 100% Nylon, 100% Polyamide en 100% Cordura. Lederen zakken. maten: S,M,L (4448, 4854, 5460)

9780 Xtr electricians toolbelt


gear up met deze ultieme gereedschapsriem. reken op geavanceerd ergonomisch ontwerp, gevoerde beugels en een flexibel bevestigingssysteem, inclusief slijtvaste leren vakken en een speciale electriciens gereedschapzak. Cordura verstevigde riem in geavanceerd ergonomische ontwerp met een innovatief en flexibel tas bevestigingssysteem Verstelbare en afneembare riem met schoudervulling om het gewicht op je heupen te verminderen voor een betere ergonomie en comfort Speciale electriciens lederen etui met gereedschap compartimenten en lussen voor schroevendraaiers, tangen, mes, voltmeter en hamer Twee duurzame leren spijker & schroef zakken met schuine vormgeving en brede openingen voor gemakkelijke toegang Robuust en gepatenteerde aluminium gesp is ontworpen voor eenvoudig openen en sluiten materiaal: Riem van 100% Nylon, 100% Polyamide en 100% Cordura. Lederen zakken. maten: S,M,L (4448, 4854, 5460)

Verstelbare bretels, gewatteerd op de schouders voor meer comfort.

Stevige en innovatieve aluminium gesp die eenvoudig kan worden geopend en gesloten.

gereedscHapsdragers

0404

Ergonomisch ontwerp en wattering in meerdere lagen voor meer werkcomfort.

In de timmermansversie heeft de gereedschapstas een hele reeks vakken en lussen voor verschillende gereedschappen, zoals een hamerhouder, knopen voor messen en een pennenvak.

In de elektriciensversie heeft de gereedschapstas en hele reeks vakken en lussen voor schroevendraaiers, tangen, mes en voltmeter en ook een hamerhouder en knoop voor een mes.

gereeds cHap sdra gers

59

NIEUW zomer 2012

0400

gereedscHapsdragers

In de timmermansversie heeft de gereedschapstas een hele reeks vakken en lussen voor verschillende gereedschappen, zoals een hamerhouder, knopen voor messen en een pennenvak.

In de elektriciensversie heeft de gereedschapstas en hele reeks vakken en lussen voor schroevendraaiers, tangen, mes en voltmeter en ook een hamerhouder en knoop voor een mes.

9771 carpenters toolbelt


Houd het allemaal op zijn plaats met deze stevige gereedschapsriem. ontworpen met versterkte functionaliteit en een flexibel bevestigingssysteem inclusief slijtvaste leren tassen en een speciaal timmerman gereedschapsvak. Versterkte riem met gebogen ontwerp en een innovatieve en flexibel buidel bevestigingssysteem Zachte bekleding voor extra draagcomfort Speciale timmerman lederen etui met gereedschap compartimenten en lussen, waaronder een hamerlus houder, mes knopen en pen compartiment Twee duurzame leren spijker & schroef zakken met schuine vormgeving en brede openingen voor gemakkelijke toegang Robuust en gepatenteerde aluminium gesp is ontworpen voor eenvoudig openen en sluiten materiaal: Riem van 100% Nylon, 100% Polyamide en 100% Cordura. Lederen zakken. maten: S,M,L (4448, 4854, 5460).

9781 electricians toolbelt


gear up met deze stevige gereedschapsriem. reken op geavanceerd ergonomische ontwerp, gevoerde beugels en een flexibel bevestigingssysteem, inclusief slijtvaste leren vakken en een speciale electriciens gereedschapzak. Versterkte riem met gebogen ontwerp en een innovatieve en flexibel buidel bevestigingssysteem Zachte bekleding voor extra draagcomfort Speciale electriciens lederen etui met gereedschap compartimenten en lussen voor schroevendraaiers, tangen, mes, voltmeter en hamer Twee duurzame leren spijker & schroef zakken met schuine vormgeving en brede openingen voor gemakkelijke toegang Robuust en gepatenteerde aluminium gesp is ontworpen voor eenvoudig openen en sluiten materiaal: Riem van 100% Nylon, 100% Polyamide en 100% Cordura. Lederen zakken. maten: S,M,L (4448, 4854, 5460).

60

gereeds cHap sdra gers

NIEUW zomer 2012


0404
REG. DESIGN

NIEUW zomer 2012


0404

9790 Xtr toolbelt


de ultieme gereedschapsriem. reken op geavanceerd ergonomisch design en voortreffelijke voering voor een betere werkcomfort, een flexibele zak bevestigingssysteem en cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid. Geavanceerd ergonomisch ontwerp met ondersteuning op de juiste plaatsen en multi-layer padding voor extra draagcomfort Slijtvaste Cordura versterking aan de binnenzijde voor extra duurzaamheid en reflecterende eigenschappen aan de buitenkant voor een betere zichtbaarheid Innovatief zak bevestigingssysteem, geeft u de vrijheid om zakken toe te voegen en te posititioneren zoals je wilt Robuust en gepatenteerde aluminium gesp ontworpen voor het eenvoudig openen en sluiten met een hand Verkrijgbaar in drie maten voor een optimale pasvorm materiaal: 100% Nylon, 100% Polyamide en 100% Cordura. maten: S,M,L (4448, 4854, 5460).

9791 toolbelt
klaar de klus met deze stabiele gereedschapsriem in gebogen, slank design. reken op versterkte functionaliteit en een flexibel zak bevestigingssysteem voor extra gemak. Gebogen design en zachte padding voor een beter werkcomfort Versterkt met een extra zware stof aan de binnenkant voor verbeterde duurzaamheid Innovatief zak bevestigingssysteem, geeft u de vrijheid om zakken toe te voegen en te posititioneren zoals je wilt Robuust en gepatenteerde aluminium gesp ontworpen voor het eenvoudig openen en sluiten met een hand Verkrijgbaar in drie maten voor een optimale pasvorm materiaal: 100% Nylon, 100% Polyamide. maten: S,M,L (4448, 4854, 5460).

NIEUW zomer 2012

NIEUW zomer 2012

gereedscHapsdragers

0404
REG. DESIGN REG. DESIGN

0404

9785 electricians tool pouch


gemaakt voor de electricien. extreem slijtvast leren gereedschaptas voor uw essentile gereedschap. uniek ontworpen voor snickers workwear toolbelts. Slijtvaste tas gemaakt in dik leer, met dubbele naden en klinknagels voor extra duurzaamheid Speciale versterkte compartimenten en duurzame Nylon lussen voor makkelijke toegang tot schroevendraaiers, tangen, mes, voltmeter Hamerhouder van duurzaam polyamide kunststof, geschikt voor de Hultafors elektriciens hamer Mes bevestigingsknopen geschikt voor de Hultafors messen Unieke oplossing voor eenvoudige en betrouwbare bevestiging van de gereedschapsriem materiaal: 100% Leer. maten: One size.

9775 carpenters tool pouch


gemaakt voor de timmerman. extreem slijtvast leren gereedschaptas voor uw essentile gereedschap. uniek ontworpen voor snickers workwear toolbelts. Slijtvaste tas gemaakt in dik leer, met dubbele naden en klinknagels voor extra duurzaamheid Speciale versterkte compartimenten en duurzame nylon lussen voor goed overzicht en gemakkelijke toegang tot uw gereedschap Hamerhouder van duurzaam polyamide plastic Pen compartiment en mes bevestiging knopen geschikt voor de Hultafors messen Unieke oplossing voor eenvoudige en betrouwbare bevestiging van de gereedschapsriem materiaal: 100% Leer. maten: One size.

NIEUW zomer 2012

NIEUW zomer 2012

REG. DESIGN

0404 0404

9795 nail & screw pouches


altijd binnen handbereik. extreem slijtvaste leren spijker & schroef zakken, uniek ontworpen voor snickers workwear toolbelts. Kit met twee slijtvaste zakken gemaakt in dik leer, met dubbele naden en klinknagels voor extra duurzaamheid Slim gebogen design en de brede openingen voor gemakkelijke toegang Twee compartimenten en extra lus voor extra gebruiksgemak Unieke oplossing voor eenvoudige en betrouwbare bevestiging van de gereedschapsriem materiaal: 100% Leer. maten: One size.

9792 bretels
ontlast het gewicht op je heupen. slijtvast maar heel comfortabele bretels voor snickers workwear toolbelts. Ergonomisch ontwerp met gevoerde en versterkte schouders voor een verbeterd werkcomfort en duurzaamheid Gemakkelijk aan te passen voor een perfecte pasvorm Elastiek in de rug voor extra gemak bij het naar voren buigen Aluminium haken voor eenvoudige bevestiging aan de riem Kan worden vastgemaakt op twee posities op de band voor een optimale pasvorm materiaal: 100% Nylon. maten: One size.

gereeds cHap sdra gers

61

9799 toolbelt base pack flexipocket


de ideale verzamelplek. flexipocket pakket gereedschapsriem (9702), grote gereedschapstas (9708), tas voor middelgroot gereedschap en spijkers (9709), bretels/harnas (9723) en hamerhouder (9082). dit is werkelijk gemak en comfort! Spaart de rug Lichter, slijtvast en flexibeler dan een traditionele leren riem Flexibel keuze uit een groot aantal verschillende accessoires en combinaties voor uw behoeften van het moment Groot aantal praktische zakken en vakken Gemakkelijk schoon te houden, droogt sneller dan leer materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% Polyethyleen. maten: One size.

gereedscHapsdragers

9900

0400

0400

9794 flexiHolsterpocket
slim ontworpen losse holsterpocket. Losse holsterpocket die zowel aan klittebandbevestigers als een normale riem bevestigd kan worden Zeer duurzaam Cordura materiaal voor een lange levensduur Een hoofd compartiment met kleinere buitencompartimenten Trensen op kritieke plaatsen voor maximale duurzaamheid materiaal: 100% Cordura Polyamide 300 g/m. maten: One size.

9708 flexi tool pouch


ideaal voor groot, volumineus gereedschap. gewatteerde gereedschapstas met massas functionaliteit en werkgemak. Model voor Snickers FlexiPocket gereedschapsriem 9702 Gewatteerd voor comfort tijdens het werk Twee grote vakken voor lang gereedschap en grote zaken Vijf smalle, diepe vakken In het midden twee vakken voor middelgroot gereedschap materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% Polyethyleen. maten: One size.

62

gereeds cHap sdra gers

0400

0400

9709 flexi tool & nail pouch


voor middelgroot gereedschap en spijkers/schroeven. gewatteerde tas waarin belangrijke zaken zitten waar ze horen: binnen handbereik. Model voor Snickers FlexiPocket gereedschapsriem 9702 Gewatteerd voor comfort tijdens het werk Drie vakken voor spijkers en schroeven (twee groot, n klein) Twee vakken voor lang gereedschap of duimstokken Twee mes bevestigingsknopen met elastische meshouders materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% Polyethyleen. maten: One size.

9706 flexi tool pouch


duurzame gereedschapstas met twee gereedschapsvakken, mes bevestigingsknoop en twee ogen voor extra functionaliteit. Past aan gereedschapsriem Snickers FlexiPocket 9702 en Snickers gereedschapslussen (Binnenmaat ca. 11 x 26 cm) Smalle tas met twee vakken voor gereedschap Mesknop en twee ogen voor extra gemak Uitzonderlijk duurzaam 100% polyamide voor een lange levensduur materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% Polyethyleen. maten: One size.

gereedscHapsdragers

0400

0400

9715 flexi nail pouch pocket


no-nonsense spijkertas. stevig en praktisch. Past in Snickers Holsterpockets (Binnenmaat ca. 15 x 17 cm) Uitzonderlijk duurzaam 100% polyamide voor een lange levensduur Voor een aanzienlijke langere levensduur van uw holsterzakken Verstelbare draadopening zodat de zak open of dicht gehouden kan worden materiaal: 100% Polyamide 290 g/m. maten: One size.

9710 flexi power tool Holster


de ultieme holster (rechts model). perfect voor de meeste normaal verkrijgbare boren en verstelbaar voor veilige en praktische positionering. Past aan gereedschapsriem Snickers FlexiPocket 9702 en Snickers gereedschapslussen Optimale pasvorm door verstelbare klittenbanden Geschikt voor de meeste boren Extra band voor boorkoppen en sleutel materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% polyethyleen. maten: One size.

0400

0400

9740 flexi telefoonhouder, klein


klein en flexibel. geavanceerd model voor gegarandeerde beveiliging van kleine telefoons. kan verticaal of horizontaal worden gedragen de keus is aan u. Geschikt voor kleine mobiele telefoons (binnenmaat ca. 8 x 15 cm) Aan de binnenzijde beveiligd met klittenband De onderzijde voorzien van een beveiliging die de telefoon op zijn plek houdt wanneer de klep open is Gemakkelijk te openen en te sluiten materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% Polyethyleen. maten: One size.

9700 flexi velcro fasteners


de flexipocket klittenbandbevestiger maakt het leven eenvoudiger. kan aan de riem worden bevestigd. Flexibel kies uit de vele beschikbare accessoires en combineer ze naar u behoefte. materiaal: 100% Polyester. maten: One size.

gereeds cHap sdra gers

63

0400 0400

9702 flexitoolbelt
Hiermee kan de doorwerker uit de voeten. solide, anatomisch gevormde gereedschapsriem met lichtgewicht wattering en flexibele functionaliteit. doet wat hij doen moet. Anatomisch gevormd en gewatteerd voor maximaal comfort en gemak Lichtgewicht polyethyleen schuimvulling in de wattering Polyester jersey aan de binnenkant zorgt voor ventilatie en comfort. 14 beschermde klittenbandlussen voor diverse gereedschaps- en materiaaltassen Vier kliksloten die kunnen worden bevestigd aan FlexiPocket bretels/harnas voor maximale ergonomische steun materiaal: 100% Polyamide 290 g/m, 100% Polyester, 100% Polyethyleen. maten: One size.

9723 flexibretels
vermindert het gewicht van de gereedschapsriem 9702. Twee grote D-ringen om voorwerpen aan te bevestigen Vier lussen voor riem of broek Gewatteerd bij de schouders Te verstellen riem over de borst houdt de schouderriemen samen Op de rug lopen de riemen door een D-ring voor meer bewegingsvrijheid materiaal: 100% Polyester. maten: One size.

gereedscHapsdragers

0400

0400

9760 badgehouder
Handige badgehouder die uw identiteitskaart stevig op zn plaats houdt. eenvoudig en snel met een clip te bevestigen, waar u maar wilt. draag het met trots. Eenvoudig en snel met een clip te bevestigen, waar u maar wilt Inclusief afsluiting aan de bovenkant ter bescherming tegen water en vuil Kan probleemloos tegen temperaturen tot wel 18C UV-behandeld materiaal: 50% Polyamide/ 50% PVS. maten: One size.

9761 yo-yo voor id badgehouder


daar en weer terug. gewoon uittrekken, laat je id kaart zien en laat het automatische terugwind mechanisme de rest doen. Makkelijk aan de ID badgehouder 9760 te bevestigen Verzekerd toegang tot uw ID card en zit altijd op zijn plaats 60 cm lang en duurzaam koord aan een roterende disk materiaal: Nylon koord, Plastic huis.

0400

9736 Hamerhouder display box, 10 stuks

0000

9716 Hamerhouder
uitstekende hamerhouder. geavanceerd model, geavanceerd materiaal. perfect voor grote en kleine hamers en gaat tijdenlang mee. Sterk en slijtvast voor extra lange levensduur Makkelijk te bevestigen aan Snickers gereedschapslussen, broeken, riemen, Toolvesten en FlexiPocket-systeem Praktisch wanneer u in een voertuig zit Gemaakt van zachte polyamide stof die geen krassen maakt op kwetsbare oppervlakken materiaal: 100% Polyamide. maat: One size.

9082 Hamerhouder
geschikt voor gereedschapslussen aan snickers broeken en gereedschapvesten en het snickers flexipocket systeem. Een populaire keuze. Een metalen hamerhouder in een slim en veilig model. Klaar voor actie materiaal: Metaal. koot: One size.

64

gereeds cHap sdra gers

0404

9504

4192 toolvest, duratwill


upgrade naar ongelimiteerde flexibiliteit. draag het snickers flexi toolvest van duurzame duratwill en uw essentile gereedschap is altijd binnen handbereik, terwijl het gewicht gelijk wordt verdeeld tussen uw schouders en heupen. Een veelzijdig Flexi ToolVest met een mesh constructie voor superieure ventilatie Klittenbandbevestigers voor het Snickers FlexiPocket gereedschapsdraagsysteem Gentegreerd tussenstuk voor het vergroten van het vest met een maat zodat het over een winterjack kan worden gedragen Brede schouderbanden om het gewicht te verdelen Verstelbare ergonomische riem neemt druk van de schouders weg materiaal: DuraTwill. Duurzame stof: zachte katoen aan de binnenkant, licht gempregneerd aan de buitenkant voor betere bescherming. 52% Katoen/ 48% Polyamide, 240 g/m. 100% Polyester Mesh. maten: XSXXL.
7404

gereedscHapsdragers

0404

1804

4294 flexi toolvest, canvas+


veelzijdigheid zonder grenzen. Het ultieme flexi toolvest om veel gebruikt gereedschap binnen handbereik te hebben terwijl het gewicht gelijk wordt verdeeld. Een flexibel Flexi Toolvest van Canvas+ met ventilerende rug Klittenbandbevestigers voor het Snickers FlexiPocket gereedschapsdraagsysteem Gentegreerd tussenstuk voor het vergroten van het vest met een maat zodat het over een winterjack kan worden gedragen Brede schouderbanden om het gewicht te verdelen Verstelbare ergonomische riem neemt druk van de schouders weg materiaal: Canvas+. Zeer comfortabele en slijtvaste stof. 60% Katoen/ 40% Polyester, 340 g/m. 100% Polyester mesh. maten: XSXXL.
9504

bescHerm uw rug.
Als u zware gereedschappen moet dragen, spaart u uw rug door het gewicht goed te verdelen. Ons geavanceerde Toolvest met brede schouders en gentegreerde ergonomische riem is speciaal ontworpen voor werkcomfort.

De integrale tailleriem haalt het gewicht van uw schouders. In twee standen te dragen, aan de buitenkant

of aan de binnenkant van het gereedschapsvest voor optimale bescherming de keuze is aan u.

Met gentegreerde binnenexpander waarmee het gereedschapsvest eenvoudig kan worden vergroot en over een jas kan worden gedragen.

gereeds cHap sdra gers

65

2816 Zipped logo Hoodie, pagina 70 3244 Xtr canvas+ werkbroek met holsterpockets, pagina 20 2712 rugby shirt, pagina 69 3355 denim werkbroek, pagina 26

functionaliteit overal. bewegingsvrijHeid.


Ervaar werkkleding die met u meewerkt en meebeweegt. De Snickers Workwear T-shirts, Poloshirts, Sweaters en Shirts hebben ergonomische designs voor echte bewegingsvrijheid en een buitengewoon werkcomfort. We weten wat ervoor nodig is een klus te klaren. Verschillende van onze T-shirts en Poloshirts beschikken over het gemak van onze gepatenteerde MultiPockets, zodat u voorover kunt buigen zonder dat uw mobieltje op de grond valt.

meer dan uitstraling.


Een modern design is slechts het begin. Met onze inspirerende ontwerpen, kwaliteitsstoffen en kleuren krijgt u slijtvaste kleding om in te werken. Echt te werken.

gepatenteerde multipockets

Hoogwaardige materialen.
Onze kleding is gemaakt van duurzame materialen met diverse kwaliteiten, zoals stevige maar comfortabele stoffen, easy care-afwerking, UV-bescherming en geavanceerde, ademende materialen.

het JuiSte materiaal voor de JuiSte taak.


Uw werk en werkomstandigheden bepalen welk materiaal u dient te kiezen voor uw bovenkleding. Neem bijvoorbeeld onze poloshirts die verkrijgbaar zijn in drie verschillende stoffen. Voor een duurzaam maar wel uitzonderlijk zacht comfort kiest u ons 100% zwaar voorgewassen katoen. Voor nog meer duurzaamheid en onderhoudsvrije eigenschappen, inclusief kleur- en vormvastheid bij wassen op 85 C, is onze soepele polyesterkatoen de perfecte keuze. En voor echt droog en fris werkcomfort bij warm weer geeft onze high-tech ademende A.V.S. stof u anti-odourcomfort en UV-bescherming.

NIEUWE KLEUR
0400
PATENT INFO

1800

5800

9500

2812 sweatshirt met multipockets


mooi, hardwerkend een moderne favoriet. ontworpen voor comfort, deze ronde hals sweater met gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril De zeer stabiele, driedraads geweven stof behoudt zijn vorm was na was Voorgewassen voor een comfortabele voorgekrompen pasvorm Geribde manchetten en boord beschermen tegen koude wind Geavanceerd ontwerp met hedendaagse pasvorm materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% Katoen 20% Polyester, 330 g/m. Voorgewassen. maten: XSXXXL.

1600

sweaters / sHirts / polo's

NIEUW Herfst 2012


1804 3204 9504

2820 logo sweatshirt


een standaard voor iedere vakman. ronde hals trui met een modern design en gedrukt snickers workwear-logo op de borst. slijtvaste trots op zijn best. Zeer stabiele drie draads stof die zijn vorm behoudt - was na was Voor-gewassen voor een comfortabele voorgekrompen pasvorm Geribde manchetten en onderboord beschermen tegen een koele bries Gedrukt neklabel om irritatie te voorkomen Geavanceerd ontwerp voor een perfecte pasvorm materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% katoen en 20% Polyester, 330 g/m. Voorgewassen. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

0400

NIEUW Lente 2012


2814 sweat pants
relaxed en comfortabel, naar en van het werk. moderne sweat pants met voorgebogen pijpen voor een optimale pasvorm. gemaakt van zware en duurzame, maar toch uiterst zacht stof, dat zijn vorm behoudt - was na was. Elastische tailleband met koord voor een perfecte pasvorm Zeer stabiele drie draads stof die zijn vorm behoudt - was na was Voorgebogen pijpen voor een optimale pasvorm en bewegingsvrijheid Handige mobiele telefoon zak op het rechterbeen Twee grote zijzakken voor extra gemak materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% katoen en 20% Polyester, 320 g/m. Ongeborstelde achterzijde voor minder warmte en meer comfort. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

0400

7400

9500

1800

68

sHirt s

PATENT INFO

NIEUWE KLEUR
0400

2813 Zip sweatshirt met multipockets


een hedendaagse look, moderne pasvorm, robuust comfort en gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril De zeer stabiele, driedraads geweven stof behoudt zijn vorm was na was Voorgewassen voor een comfortabele voorgekrompen pasvorm Tricot nek met rits voor extra comfort en gemak Geavanceerd ontwerp met hedendaagse pasvorm materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% Katoen 20% Polyester, 330 g/m. Voorgewassen. maten: XSXXXL.

1600

5800

9500 1800

NIEUW Lente 2012


0400

2712 rugby shirt


een moderne klassieker, ontworpen om lang mee te gaan. rugby shirt van zware maar soepele stof voor zacht werkcomfort. ideaal voor bedrijfslogo's. Grote ruimten met weinig naden voor om makkelijk bedrijfslogo's te kunnen plaatsen Gemaakt van zware maar soepele stof en voorgwassen stof, voor zowel comfort als duurzaamheid Geavanceerd ontwerp, elastische manchetten en zijsplitten voor optimale pasvorm Borstzak voor extra gemak materiaal: Silicium-gewassen en geborstelde stof van 80% katoen, 20% polyester, 300 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

sweaters / sHirts / polo's

1800 9500

PATENT INFO

2808 sweatshirt Hoodie


1800

9518

2004 0418

versterk je uitstraling in deze hoge kwaliteit hoodie met verstelbare trekkoorden in de capuchon. reken op driedraads geweven stof comfort en gepatenteerd multipockets gemak. Met gepatenteerde MultiPockets, twee slimme zijzakken, perfect voor een bril of mobiele telefoon. Met kabelgeleiding systeem aan de binnenkant voor audio kabels Elastisch trekkoord in de capuchon Gemaakt van 80% Katoen en 20% Polyester voor comfort en duurzaamheid Versterkte ellebogen voor extra stevigheid Geavanceerd ontwerp voor eigentijdse pasvorm materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% Katoen/20% Polyester, 330 g/m. Voorgewassen. maten: XSXXXL.

NIEUW Herfst 2012


0400 1604

2815 logo Hoodie


Hoodie op of af? Het is aan jou in deze stevige en duurzame, maar toch zachte en comfortabel hoodie. met rits voor het veilig opbergen van sleutels. Zeer stabiele drie draads stof die zijn vorm behoudt - was na was Elastiek trekkoord bij capuchon Kangoeroezak om de handen warm te houden Voor-gewassen voor een comfortabele voorgekrompen pasvorm Geribde manchetten en onderboord beschermen tegen een koele bries materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% katoen en 20% Polyester, 330 g/m. Voor-gewassen. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

2004

3204

1804 9504

sHirt s

69

5800

2004

2807 Hoodie jack


spreekt voor zich. ervaar de inspirerende snit, het eigentijdse design en het knusse comfort van onze warme Hoodie en je bent verkocht. perfect voor het werk of juist niet. Fleece en jersey gelaagd materiaal voor extra warmte Snickers borduursel van topkwaliteit vooraan in het midden YKK rits vooraan voor maximaal comfort Geavanceerd ontwerp voor een eigentijdse pasvorm materiaal: Warm, comfortabel en duurzaam. 85% Polyester/15% Katoen, 550 g/m. maten: XSXXXL.
0400

sweaters / sHirts / polo's

0418
PATENT INFO

9518

2004

2809 Zipped sweatshirt Hoodie


toon uw vaardigheden. deze stevige hoodie met rits en verstelbare trekkoorden in de capuchon geeft drie-draads stof comfort en gepatenteerd multipockets gemak. Met gepatenteerde MultiPockets, twee slimme zijzakken, perfect voor een bril of mobiele telefoon. Met kabelgeleiding systeem aan de binnenkant voor audio-kabels Twee ruime binnenzakken Elastisch trekkoord in de capuchon Gemaakt van 80% Katoen en 20% Polyester voor comfort en duurzaamheid Versterkte ellebogen voor extra stevigheid materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% Katoen/20% Polyester, 330 g/m. Voorgewassen. maten: XSXXXL.
1800

NIEUW Herfst 2012


0400 1804 2004 3204 9504

2816 Zipped logo Hoodie


open om te ventileren, dicht om warm te blijven. geniet van deze stevige en duurzame, maar toch zachte en comfortabel hoodie. met rits voor het veilig opbergen van sleutels. Zeer stabiele drie draads stof die zijn vorm behoudt - was na was Elastiek trekkoord bij capuchon Kangoeroezak om de handen warm te houden Voorgewassen voor een comfortabele voorgekrompen pasvorm Geribde manchetten en onderboord beschermen tegen een koele bries materiaal: Comfortabele, duurzame stof van 80% katoen en 20% Polyester, 330 g/m. Voorgewassen. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.
1604

70

sHirt s

0400

0900

1800

9500

2800 Hoodie
robuuste Hoodie met ruime kangoeroezak om de handen op te warmen. ideaal voor bedrijfsprofilering. Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m. maten: XSXXXL.

5800

sweaters / sHirts / polo's

0400

0900

1800

5800

2801 classic Zip Hoodie


robuuste Hoodie met ruime kangaroo zakken om de handen op te warmen. ideaal voor bedrijfsprofilering. Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m. maten: XSXXXL.

9500

NIEUWE KLEUREN

0400

0900

1600

1700

1800

5800

2810 sweatshirt
robuust sweatshirt in een reeks aan kleuren. ideaal voor bedrijfsprofilering. Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m. maten: XSXXXL.

9500

sHirt s

71

0400

2811 dames schilders Zip Hoodie


robuuste Hoodie met vrouwelijke pasvorm en ruime kangoeroezakken om de handen op te warmen. ideaal voor bedrijfsprofilering. Speciaal damesontwerp voor een moderne pasvorm Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m2. maten: XSXXL.

0900

sweaters / sHirts / polo's

NIEUW Herfst 2012


2000 5800

2817 sweatshirt jack


een inspirerend sweatshirt jack. een perfecte combinatie van modern design en warm werkcomfort, met een reeks van zakken. Zachte fleece pile voering, zelfs in de capuchon en zakken voor extra warmte Grote voorzakken met opgezette zakken, zak met rits voor het veilig opbergen van sleutels en een handige pennenzakje op de mouw Elastische rib aan manchetten en onderboord helpen om koude lucht buiten te houden YKK rits aan de voorzijde voor maximaal comfort Geavanceerd ontwerp voor een perfecte pasvorm materiaal: Comfortabele en duurzame stof van 80% katoen en 20% Polyester, 320 g/m. Gevoerd met 100% Polyester Pile, 250 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.
0400

NIEUW Herfst 2012


0418 1618 1718 9518

2819 logo jack


werkt overal. dit logo jack in een aantrekkelijk, eigentijdse design maakt een impact - of u nu aan het werk bent of niet. gemaakt van de klassieke polyester tricot stof met geborsteld fleece voering voor zachte werkcomfort. Comfortabele hoge kraag beschermt uw nek tegen de elementen Elastische rib aan manchetten en onderboord helpen om koude lucht buiten te houden Twee makkelijk toegankelijke zakken met rits aan de voorkant YKK rits aan de voorzijde voor maximaal comfort Geavanceerd ontwerp voor een perfecte pasvorm materiaal: 100% Polyester Tricot, 350 g/m. Geborsteld fleece aan de binnenkant. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

3218

72

sHirt s

0895

9508
PATENT INFO

Test-No. XXX

Hohenstein

8503 service shirt


een harde werker. prachtige professionele pasvorm met uniek nonscratch-ontwerp, easy care-oppervlak en het gemak van gepatenteerde multipockets. Beschikt verder over handige functies zoals de makkelijke, gepatenteerde MultiPockets en twee doordachte zijzakken; ideaal voor mobiele telefoon, MP3 of bril Easy care-afwerking: behoudt kleur en vorm bij op 85 C wassen UV protectie 50+ Uniek nonscratch-ontwerp ter bescherming van het werkoppervlak Geavanceerd ontwerp voor eigentijdse pasvorm materiaal: Robuust, easy care stof 65% Polyester/35% Cotton Twill, 155 g/m. maten: XSXXXL.
0408

sweaters / sHirts / polo's

NIEUW Lente 2012


0400 0800
PATENT INFO
Test-No. XXX Hohenstein

3200

8506 rip stop shirt k/m


een lichtgewicht favoriet met korte mouwen. gemaakt van duurzaam maar toch zachte rip-stop stof, biedt dit shirt u verbluffend comfort gecombineerd met het gemak van de gepatenteerde multipockets Uitgevoerd met gepatenteerde MultiPockets, twee doordachte zijzakken, ideaal voor een mobiele telefoon, PDA of bril Lichtgewicht en toch duurzame rip-stop stof, voor-gewassen voor een groter werkcomfort Shirt in geavanceerde ontwerp met eigentijdse pasvorm Geprint neklabel om irritatie te voorkomen Drukknopen voor eenvoudige sluiting en verbeterde duurzaamheid materiaal: Zachte en comfortabele voorgewassen rip-stop stof. 80% katoen, 20% polyester, 150 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

9500

NIEUW Lente 2012


0400 0800
PATENT INFO
Test-No. XXX Hohenstein

3200

8508 rip stop shirt lange mouwen


een lichtgewicht favoriet. gemaakt van duurzame maar toch zachte rip-stop stof, biedt dit shirt u een verbluffend werkcomfort gecombineerd met gepatenteerd multipocket gemak. Uitgevoerd met gepatenteerde MultiPockets, twee doordachte zijzakken, ideaal voor een mobiele telefoon, PDA of bril Lichtgewicht en toch duurzaam rip-stop stof, voorgewassen voor een beter en zacht werkcomfort Shirt met geavanceerde ontwerp voor eigentijdse pasvorm Gedrukt neklabel om irritatie te voorkomen Drukknopen voor eenvoudige sluiting en verbeterde duurzaamheid materiaal: Zachte en comfortabele voorgewassen rip-stop stof. 80% katoen, 20% polyester, 150 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

9500

sHirt s

73

NIEUWE KLEUREN

0418

1404

1704
PATENT INFO

1804

1895

2501 a.v.s. t-shirt


Het ultieme in droog en fris comfort. geavanceerd uv-beschermend t-shirt van hoog functionele stof voor extreem vocht transport in warme omstandigheden. reken op koel werk design met gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Active Vaporize System (A.V.S.) is een geavanceerd, ademend materiaal voor extreem vocht transport Innovatieve combinatie van A.V.S. polyester en bamboe koolstof stoffen voor fris anti-odor comfort en UV-bescherming Superieur design en stretch materiaal voor optimale body fit Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets materiaal: 50% Wicking Polyester, 50% Bamboe Koolstof Polyester 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling en UV-bescherming. maten: XSXXXL.

0416

sweaters / sHirts / polo's

NIEUWE KLEUREN

0416

0418

1704

1804

9504

PATENT INFO

2706 a.v.s. poloshirt


blaas wat stoom af en blijf fris. reken op extreem vocht transport in dit geavanceerde uvbeschermende poloshirt van hoogfunctionele stof. Hedendaags design voor koel comfort gecombineerd met gepatenteerd multipocket gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Active Vaporize System (A.V.S.) is een geavanceerd, ademend materiaal voor extreem vocht transport Innovatieve combinatie van A.V.S. polyester en bamboe koolstof stoffen voor fris anti-odor comfort en UV-bescherming Superieur design en stretch materiaal voor optimale body fit Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets materiaal: 50% Wicking Polyester, 50% Bamboe Koolstof Polyester 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling en UV-bescherming. maten: XSXXXL.

1404

0418
PATENT INFO

2707 a.v.s. poloshirt, met bies


blijf droog en fris. geavanceerd uv-beschermend poloshirt van hoogfunctionele stof, voor extreem vocht transport bij elke beweging. superieur draagcomfort gecombineerd met gepatenteerd multipocket gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Active Vaporize System (A.V.S.) is een geavanceerd, ademend materiaal voor extreem vocht transport Innovatieve combinatie van A.V.S. polyester en bamboe koolstof stoffen voor fris anti-odor comfort en UV-bescherming Superieur design en stretch materiaal voor optimale body fit Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets materiaal: 50% Wicking Polyester, 50% Bamboe Koolstof Polyester 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling en UV-bescherming. maten: XSXXXL.

5818

74

sHirt s

NIEUWE KLEUREN

0400

0700

5800

9500

Test-No. XXX

Hohenstein

2504 t-shirt met multipockets


een geavanceerd, zware kwaliteit t-shirt compleet met gepatenteerd multipockets gemak en zacht, maar duurzaam katoen comfort. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets Lycra in nek behoudt de vorm was na was Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% Zware Katoen voor extra duurzaamheid, 200 g/m. maten: XSXXXL.

1600

sweaters / sHirts / polo's

0400
PATENT INFO

0700

9500

2710 polo shirt met multipockets


een sportieve classic met een moderne twist. dit knappe polo shirt met raglanmouwen combineert het comfort en robuustheid van zware, zacht gewassen katoen met gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets Printed neklabel voor maximaal comfort 2-button design en raglanmouwen voor een hedendaagse look materiaal: 100% soft washed, zware katoen voor uitstekend werk comfort, 240 g/m. maten: XSXXXL.

5800

NIEUWE KLEUREN

1600

0400
PATENT INFO

0900

Test-No. XXX

Hohenstein

2709 dames polo shirt


een hedendaagse pasvorm voor de moderne vrouw. raak geinspireerd door dit sportieve, verstevigde polo shirt ontworpen blijvend comfort en gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Geavanceerd ontwerp met vrouwelijke pasvorm Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Printed neklabel voor maximaal comfort Easy care finish: behoud kleur en pasvorm bij wassen op 85 C materiaal: Easy care finish stof 65% Polyester 35% Katoen, 220 g/m. maten: XSXXL.

9500

sHirt s

75

0795
PATENT INFO

3214

2400 logo t-shirt, long sleeve


trots op je werk met dit snickers logo t-shirt met lange mouwen. gemaakt van zwaar maar zacht en comfortabele voorgewassen katoen, met 3d-effect print en gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Vooruitstrevend design met 3D-effect injectie print Zware, voorgewassen katoen voor zacht draagcomfort Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% zware soft washed katoen, 240 g/m. maten: XSXXXL.

0400

sweaters / sHirts / polo's

0400
PATENT INFO

0795

2500 logo t-shirt


toon uw vakmanschap. draag een snickers logo t-shirt van zachte en comfortabel voorgewassen katoen met 3d-effect print en gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Vooruitstrevend design met 3D-effect injectie print Voorgewassen katoen voor zacht draagcomfort Kabellus bij de nek voor hands-free en MP3 kabel vanaf de MultiPockets Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% soft washed katoen, 200 g/m. maten: XSXXXL.

3214

NIEUWE KLEUREN

0400

0900

1300

1700

3200

5800

9500

Test-No. XXX

Hohenstein

2708 polo shirt


aantrekkelijk, robuust polo shirt verkrijgbaar in een reeks van kleuren. ideaal voor bedrijfsprofilering. Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Easy care finish: behoudt kleur en pasvorm bij wassen op 85 C Borstzak voor extra gemak en een smart look materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 220 g/m. maten: XSXXXL.

1600

76

sHirt s

NIEUWE KLEUREN

0400

0700

0900

1300

1600

3200

5800

9500

Test-No. XXX

Hohenstein

2502 t-shirt
een comfortabel, klassiek katoenen t-shirt met vele mogelijkheden om bedrijfslogos te plaatsen. Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Lycra in nek behoudt de vorm was na was Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% Gekamd Katoen, 160 g/m. maten: XSXXXL.
1700

0900

0795

9507

sweaters / sHirts / polo's

Test-No. XXX

Hohenstein

2402 t-shirt lange mouw


een stoer, stevig t-shirt met lange mouwen met katoen comfort en vele mogelijkheden om bedrijfslogos te plaatsen. Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Lycra in nek behoudt de vorm was na was Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% Gekamd Katoen, 200 g/m. maten: XSXXXL.

0400

0400

Test-No. XXX

Hohenstein

2403 dames stretch t-shirt, lange mouw


een frisse look, optimale pasvorm en extra bewegingsvrijheid. beschikbaar in diverse kleuren ideaal voor bedrijfsprofilering. Ontworpen voor een meer aangesloten, vrouwelijker pasvorm Lycra in de stof bied meer bewegingsvrijheid Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek materiaal: 90% Katoen 10% Lycra, 190 g/m. maten: XSXXL.

0900

NIEUWE KLEUREN

0900

1600

9500

Test-No. XXX

Hohenstein

2503 dames stretch t-shirt


een frisse look, optimale pasvorm en extra bewegingsvrijheid. beschikbaar in diverse kleuren ideaal voor bedrijfsprofilering. Ontworpen voor een meer aangesloten, vrouwelijker pasvorm Lycra in de stof bied meer bewegingsvrijheid Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek materiaal: 90% Katoen 10% Lycra, 190 g/m. maten: XSXXL.

0400

sHirt s

77

warm en droog.
Echt werkcomfort begint direct op uw huid. Onze first-layer kledingstukken zijn gemaakt van een zeer efficinte stof die transpiratie en vocht van uw lichaam afvoert om uw warm en droog te houden.

comfort direct op uw Huid.


Met onze first-layer kledingstukken kunt u op een verbazingwekkende pasvorm rekenen dankzij een superieur design en uitzonderlijk comfortabel high-stretchmateriaal.

Xtr tHe ultimate first layer.


Voor uitzonderlijke werkprestaties draagt u ons nieuwe XTR op het lichaam ontworpen ondergoed. Een nieuwe generatie first layer met een geavanceerd ontwerp, stoffen en functionaliteit voor het ultieme droge en frisse werkcomfort.

stevig in de scHoenen.
Voor werkcomfort bij elke stap draagt u onze high-tech werksokken met een innovatief design en ademend Coolmax materiaal.

anti-odour comfort.
De innovatieve A.V.S. stof in onze first-layer kledingstukken is een mix van comfortabel wicking polyester en bamboe koolstof van nanoformaat, wat comfort brengt door het hoge ademend vermogen en de frisse anti-odour.

vocht

stof

a.v.s. active vaporize system Ademt en houdt uw lichaam droog transpiratie en vocht worden van uw huid weg getransporteerd.
transpiratie huid

9430 Xtr body engineered long sleeve t-shirt, pagina 80 9431 Xtr body engineered long johns, pagina 81

xtr de PerfeC
Geavanceerd op het lichaam ontworpen stof die transpiratie en vocht van uw huid afvoert. Extra isolatie bij schouders en nieren.

ondergoed

0418

Sneldrogende stretch stof.

Extra ventilatie in oksel, op de rug, op de borst en in het ellebooggedeelte van de mouw.

Extra bescherming op ellebogen.

REG. DESIGN
Test-No. XXX Hohenstein

9430 Xtr body engineered long sleeve t-shirt


optimaliseer je lichaamsbewegingen met deze nieuwe generatie first layer. Het ultime t-shirt met lange mouwen voor droog en fris draagcomfort, met baanbrekend design, materiaal en functionaliteit. Houdt het lichaam droog en fris met zijn innovatieve en snel drogende stof dat transpiratie en vocht van de huid afvoert Geavanceerd ontwerp en technologie voor de optimale combinatie van ventilatie, isolatie en bescherming Extra ventilatie waar je het meest transpireert in de oksels, op de rug, op de borst en daar waar de arm buigt Extra ventilatie op belangrijke plaatsen de schouders en de nieren Extra bescherming daar waar het nodig is op de ellebogen materiaal: Een high-tech en extreem ademende A.V.S. stof van 56% Polyamide, 40% Polypropylene, 4% Elastan en anti-odor Bamboe koolstof, 200 g/m. maten: XSXXL.

80

ondergoed

te eerSte laag
Geavanceerd op het lichaam ontworpen stof die transpiratie en vocht van uw huid afvoert. Sneldrogende stretch stof. Extra verdichting aan achterkant, dijen en liezen.

ondergoed

Extra bescherming op de knien.

0418

Extra ventilatie achter op de rug en in de knik van de knien.

REG. DESIGN
Test-No. XXX Hohenstein

9431 Xtr body engineered long johns


een first layer revolutie. ontdek een nieuwe dimensie in droog en frisse werkomstandigheden met deze nieuwe generatie long johns, met baanbrekend design, materiaal en functionaliteit. Houdt het lichaam droog en fris met zijn innovatieve en snel drogende stof dat transpiratie en vocht van de huid afvoert Geavanceerd ontwerp en technologie voor de optimale combinatie van ventilatie, isolatie en bescherming Extra ventilatie waar je het meest transpireert op de rug en in je knieholtes Extra compressie om de spieren te ondersteunen en activeren je rug, dijen en lies Extra bescherming daar waar het nodig is op de knien materiaal: Een high-tech en extreem ademende A.V.S. stof van 56% Polyamide, 40% Polypropylene, 4% Elastan en anti-odor Bamboe koolstof, 200 g/m. maten: XSXXL.

ondergoed

81

Geavanceerde op het lichaam afgestemde stof die zweet en vocht wegvoert van uw huid.

Extra isolatie bij de schouders en de nieren.

NIEUW Lente 2012 NIEUW Lente 2012

Extra compressie op de rug, dijen en liezen.

ondergoed

0418

0418

Extra ventilatie op de rug. Extra ventilatie onder de armen, op de rug en op de borst.

Snel drogende elastische stof.

REG. DESIGN
Test-No. XXX Hohenstein Test-No. XXX Hohenstein

REG. DESIGN

9432 Xtr body engineered tee


voel het verschil in dit ultieme first layer t-shirt. reken op cutting edge design, materiaal en functionaliteit - en ontdek een nieuw niveau in droog en fris werkcomfort. Houdt je lichaam droog en fris met zijn innovatieve en sneldrogende stretch stof die transpiratie en vocht weg van je huid transporteert T-shirt met geavanceerde design en technologie voor de optimale combinatie van ventilatie en isolatie Extra ventilatie waar het meest transpireert - in de oksels, op de rug en op de borst Extra isolatie voor belangrijke gebieden - de schouders en de nieren materiaal: Een high-tech A.V.S. stof met een uiterst ademende mix van 56% Polyamide, 40% Polypropyleen, 4% Elastan, 200 g/m. maten: XSXXL.

9433 Xtr first layer shorts


first layer shorts die echt een verschil maken, de hele dag. reken op cutting edge design, materiaal en functionaliteit geeft u het ultieme in droog en fris werkcomfort. Houdt je lichaam droog en fris met zijn innovatieve en sneldrogende stretch stof die transpiratie en vocht weg van je huid transporteert Korte broek met geavanceerde design en technologie voor de optimale combinatie van ventilatie en duurzaamheid Extra ventilatie aan de achterkant waar je het meest transpireert Extra stevig om belangrijke spieren te ondersteunen en te activeren - aan de achterzijde, dijen en lies materiaal: Een high-tech A.V.S. stof met een uiterst ademende mix van 56% Polyamide, 40% Polypropyleen, 4% Elastan, 200 g/m maten: XSXXL.

82

ondergoed

Warm, licht en flexibel: voor gebruik als een warme eerste laag of als een lichtere tweede laag.

Geavanceerd op het lichaam toegesneden ontwerp voor een perfecte combinatie van isolatie en ventilatie. Zachte, snel drogende microfleece met een ruitenstructuur aan de binnenkant waardoor de kleding beter ademt.

Handige armzak met ritssluiting.

NIEUW Herfst 2012

NIEUW Herfst 2012

ondergoed

0400

0400

Tegen geuren behandelde stof met bamboe-houtskool voor een fris werkcomfort.

Gaas onder de armen voor extra ventilatie.

9435 body mapping Zip micro fleece pullover


isolatie waar u het wilt, ventilatie waar u het nodig hebt. zip micro fleece pullover in lichtgewicht hoogfunctionele stof en geavanceerd body-mapped design. ideaal als een warme eerste laag of als een lichtere tweede laag. Houdt je lichaam droog en fris de hele dag met zijn innovatieve natuurlijke anti geur behandeling en sneldrogende stof Geavanceerde body-mapped ontwerp voor een superieure balans tussen isolatie en ventilatie Micro fleece stof met blokstructuur aan de binnenzijde voor een betere ventilatie en mesh in de oksels voor extra ventilatie Armzak met rits voor extra gebruiksgemak Hoge kraag voor extra warmte en bescherming materiaal: Sneldrogend A.I.S., ademend met anti geur behandeling. 92% Bamboe Charcoal Polyester, 8% Elastan, 285 g/m. Polyester mesh, 120 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

9438 body mapping micro fleece jack


warm, licht en flexibel. dit zip micro fleece jack in hoogfunctionele stof en geavanceerd body-mapped ontwerp is ideaal als een warme eerste laag of een lichtere tweede laag. rekenen op de isolatie, daar waar het er toe doet en ventilatie waar het nodig is. Houdt je lichaam droog en fris, de hele dag, met zijn innovatieve natuurlijke anti geur behandelde en sneldrogende stof Geavanceerde body-mapped ontwerp voor een superieure balans tussen isolatie en ventilatie Micro fleece stof met blokstructuur aan de binnenzijde voor een betere ventilatie en mesh in de oksels voor extra ventilatie Armzak met rits voor extra gebruiksgemak Hoge kraag voor extra warmte en bescherming materiaal: Sneldrogend A.I.S., ademend met anti geur behandeling. 92% Bamboe Charcoal Polyester, 8% Elastan, 285 g/m. Polyester mesh, 120 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

ondergoed

83

NIEUW Herfst 2012

9414 micro fleece long johns


voor extra warmte en comfort aan de binnenkant bij het werken buiten in de kou. u kunt rekenen op superieure isolatie en vochttransport in deze micro fleece long johns, ideaal als een warme eerste laag of als een lichtere tweede laag. Geweldige pasvorm en draagcomfort dankzij de stretch stof Lichtgewicht en sneldrogende stof om je lichaam droog te houden Geborstelde stof aan de binnenkant voor extra warmte en zacht comfort Elastische manchetten aan de onderkant van de benen behouden hun vorm om koude lucht buiten te houden Verdekte tailleband ontworpen voor maximaal comfort materiaal: 94% ademend AIS Active Insulation System Polyester en 6% Elastan, 230 g/m. maten: XSXXXL. Nieuwe pasvorm, zie pagina 122.

0400

ondergoed

9413 Zip micro fleece pullover


blijf warm en comfortabel van binnen tijdens werken in de kou. reken op superieure isolatie en vocht transport in deze sneldrogende micro fleece Zip pullover. Geweldige pasvorm en draagcomfort dankzij extreme stretch stof Ritskraag met ritsbescherming aan de binnenkant voor comfort en gemak Duimgrip in de manchetten houden de mouwen op hun plaats Elastische manchetten behouden hun vorm om zo de koude lucht buiten te houden Verlengd in de rug zodat deze in de broek blijft, ook wanneer u bukt materiaal: 94% ademende A.I.S Active Insulation System Polyester en 6% Elastan, 230 g/m. maten: XSXXXL.

0400

9405 first layer t-shirt


uitstekend droog comfort, direct op de huid. een eerste laag, eerste keus hoog functionele stof dat transpiratie en vocht van de huid afvoert. Houdt het lichaam de hele dag droog en met zijn innovatieve natuurlijke anti-odor behandeling en snel drogende stof Optimale pasvorm dankzij het superieure design en extreem high-stretch materiaal 6-draads, flat-lock naden voor extra duurzaamheid en comfort materiaal: 68% Wicking Polyester, 20% Bamboe Koolstof Polyester, 12% Spandex 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling. maten: XSXXXL.

0400

84

ondergoed

0400 0400

9406 first layer long sleeve t-shirt


draag dit first layer long sleeve t-shirt voor warm en droog comfort op uw huid. u kunt rekenen op een efficint transport van vocht en transpiratie, weg van uw lichaam. Houdt het lichaam de hele dag droog en met zijn innovatieve natuurlijke anti-odor behandeling en snel drogende stof Optimale pasvorm dankzij het superieure design en extreem high-stretch materiaal Verlengd in de rug zodat deze in de broek blijft, ook wanneer u bukt 6-draads, flat-lock naden voor extra duurzaamheid en comfort materiaal: 68% Wicking Polyester, 20% Bamboe Koolstof Polyester, 12% Spandex 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling. maten: XSXXXL.

9408 first layer long johns


Houdt je benen warm, droog en fris. reken op heerlijk draagcomfort in deze first layer long johns van hoog functionele stof dat transpiratie en vocht van de huid afvoert. Houdt het lichaam de hele dag droog en met zijn innovatieve natuurlijke anti-odor behandeling en snel drogende stof Optimale pasvorm dankzij het superieure design en extreem high-stretch materiaal Tailleband ontworpen voor maximaal comfort 6-draads, flat-lock naden voor extra duurzaamheid en comfort Houdt koude lucht buiten met elastische manchetten bij de enkels materiaal: 68% Wicking Polyester, 20% Bamboe Koolstof Polyester, 12% Spandex 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling. maten: XSXXXL.

ondergoed

NIEUW Lente 2012

0400

0400

Test-No. XXX

Hohenstein

9407 first layer briefs


droog, fris en comfortabel. deze first layer briefs zijn uitgerust met hoog functionele stof dat transpiratie en vocht van de huid afvoert. Houdt het lichaam de hele dag droog en met zijn innovatieve natuurlijke anti-odor behandeling en snel drogende stof Optimale pasvorm dankzij het superieure design en extreem high-stretch materiaal Tailleband ontworpen voor maximaal comfort 6-draads, flat-lock naden voor extra duurzaamheid en comfort materiaal: 68% Wicking Polyester, 20% Bamboe Koolstof Polyester, 12% Spandex 140 g/m A.V.S., ademend met anti-odor behandeling. maten: XSXXXL.

9436 2-pack stretch shorts


voor echt zacht katoen comfort, draag deze shorts van soepele stretch stof. maak je klaar voor een superieure pasvorm waar het het belangrijkst is direct op uw huid. Shorts met een superieure pasvorm dankzij het moderne design en soepele stretch materiaal Opmerkelijk zacht katoen voor maximaal comfort Tailleband met geborstelde binnenzijde voor meer comfort 6-draads, platte naden voor extra duurzaamheid en comfort materiaal: 95% Katoen, 5% Elastan, 210 g/m. maten: XSXXXL.

ondergoed

85

NIEUW Herfst 2012


Gewatteerde enkelbescherming.

Extra ventilatie bovenop de voet.

Duurzame zool van Cordura garen.

Dikkere hiel en teen voor meer duurzaamheid.


0900

Test-No. XXX

Hohenstein

9209 cordura socks


vergeet koude voeten. met deze uitstekende dikke wollen sokken kan dat. Hoog aangezet, dik, zacht, versterkt en met een superieure wollen badstof kwaliteit voor extreem warm werkcomfort. Hoge schacht voor extra warmte en isolatie Gladde teennaad voor optimaal comfort Dikkere hiel en tenen voor een betere duurzaamheid en steun Iets dunner bij instap voor maximaal comfort materiaal: 70% Polycolon (PP fiber), 7% Cordura, 17% Polyamide, 6% Lycra. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

ondergoed

NIEUW Herfst 2012

0418

0418

1804

Test-No. XXX

Hohenstein

Test-No. XXX

Hohenstein

Test-No. XXX

Hohenstein

9202 mid socks, wool mix


blijf warm en fit in deze ultieme wool-blend sokken voor hardwerkende voeten. geavanceerd design met voetbescherming, vocht transport en antibacterile behandeling verzekeren superieur werk comfort. Verdikking bij enkels voor extra bescherming Rechts en links apart gevormd en gebreide ribboog voor optimale pasvorm Kanalen in de zool voor vochtafvoer Dikkere hiel en tenen voor meer duurzaamheiden steun Antibacterile behandeling materiaal: Isolerende Wool Mix, 70% Wol, 6% Zijde, 20% Polyamide, 4% Lycra. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

9203 High socks, wool mix


warmte en bescherming bij elke stap. verbazingwekkende wool-blend hoge werksokken. geavanceerd design met scheenbescherming en antibacterile behandeling voor superieur werk comfort. Verdikking bij enkels voor extra bescherming Rechts en links apart gevormd en gebreide ribboog voor optimale pasvorm Kanalen in de zool voor vochtafvoer Dikkere hiel en tenen voor meer duurzaamheid en steun Antibacterile behandeling materiaal: Isolerende Wool Mix, 70% Wol, 6% Zijde, 20% Polyamide, 4% Lycra. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

9210 High Heavy wool socks


vergeet koude voeten. met deze uitstekende dikke wollen sokken kan dat. Hoog aangezet, dik, zacht, versterkt en met een superieure wollen badstof kwaliteit voor extreem warm werkcomfort. Hoge schacht voor extra warmte en isolatie Gladde teennaad voor optimaal comfort Dikkere hiel en tenen voor een betere duurzaamheid en steun Iets dunner bij instap voor maximaal comfort materiaal: 84% Merinoull, 12% Lycra, 4% Polyamide. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

86

ondergoed

Geavanceerd Coolmaxmateriaal.

Stootbescherming voet.

Speciaal gebreid voor extra ventilatie. Kanalen voor vochttransport. Rechts en links gebreid voor optimale pasvorm.
0700

Test-No. XXX

Hohenstein

9201 coolmax mid socks


verbeter uw voetenwerk met deze baanbrekende ademende werksokken. innovatief design met voetbescherming en geavanceerd coolmax materiaal voor verbazingwekkende prestaties en droog comfort bij elke stap. Verdikking bij enkels voor extra bescherming Rechts en links apart gevormd en gebreide ribboog voor optimale pasvorm materiaal: Vocht transporterende Coolmax stof, 60% Coolmax, 14% Wol, 6% Zijde, 16% Polyamide, 4% Lycra. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

ondergoed

NIEUW Herfst 2012

0700

1800

0400

Test-No. XXX

Hohenstein

Test-No. XXX

Hohenstein

Test-No. XXX

Hohenstein

9200 coolmax low socks

9208 Thin coolmax socks

9204 sokken, two-pack


klaar om te wisselen. met dit two-pack van zachte en comfortabele werk sokken heb je altijd een paar reserve. Dri-release stof voor droog werk comfort Elastisch breisel bij de wreef voor optimale pasvorm dikkere hiel en tenen voor meer duurzaamheid materiaal: 80% Dri-release, 15% Lycra, 5% Nylon. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

stap in top performance en blijf koel met deze high-tech werk sokken. met innovatief design en geavanceerd ademend coolmax materiaal voor droog comfort bij elke stap. Verdikte achterkant voor achilles bescherming materiaal: Vocht transporterende Coolmax stof, 60% Coolmax, 14% Wol, 6% Zijde, 16% Polyamide, 4% Lycra. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

verwen je voeten in de zomer met dunne coolmax sokken. met slim, laag uitgesneden design en high-tech garen voor superieure ventilatie en comfort, de hele dag lang. Laag uitgesneden ontwerp voor extra koeling het comfort Gladde teennaad voor optimaal comfort Dikkere hiel en tenen voor een betere duurzaamheid en steun Extra ventilatie aan de bovenkant van de voet Elastische breisel op boog voor een perfecte pasvorm materiaal: 75% Coolmax, 21% Polyamide, 4% Lycra. maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48.

ondergoed

87

3964

De damescollectie van Snickers Workwear draait om n ding: onvoorwaardelijke functionaliteit, werkcomfort en bescherming, speciaal ontworpen voor dames. Neem bijvoorbeeld onze werk broeken. Ze hebben een lage damespasvorm, Twisted Leg ontwerp en Snickers Gusset in het kruis voor een moderne vrouwelijke pasvorm en maximale bewegingsvrijheid.

bewegingsvrijHeid.
De dameskleding van Snickers Workwear heeft een geavanceerd design voor een mooie vrouwelijke pasvorm met buitengewone bewegingsvrijheid.

vrouwelijke vorm.
Elk dameskledingstuk is speciaal voor vrouwen ontworpen. Onze geavanceerde werkbroeken hebben bijvoorbeeld een lage taille en een perfecte vorm voor het vrouwelijk lichaam.

functionaliteit op Het werk.


Speciaal voor vrouwen, zonder dat de functionaliteit eronder lijdt. Klittenbandbevestigingen voor gereedschap, voor- en holsterzakken, duimstokzak en vak voor mobieltje houden alles binnen handbereik.

gecertificeerde kniebescHerming.
Op je knien werken is zwaar. Daarom bieden onze werkbroeken en kniebeschermers met het gepatenteerde KneeGuard plaatsingssysteem u de meest geavanceerde, gecertificeerde kniebescherming. U kunt uzelf dus nu beschermen en uw knien sparen voor morgen. Lees meer over onze geavanceerde kniebeschermers op pagina 35.

lage taille.
Onze geavanceerde dameswerkbroeken van de 3-serie hebben een lage taille en een perfecte pasvorm voor dames.

3272 dames broek, pagina 90 1227 dames soft shell jack, pagina 90 2503 dames stretch t-shirt, pagina 91

3713 service broek, dames


ontworpen voor vrouwen op het werk. on-the-move, easy care broek in duurzame stof, met een eigentijds ontwerp en een pasvorm die maximale bewegingsvrijheid garandeert. Gemaakt van easy care stof, een stof die vorm en kleur uitstekend weet te behouden Model speciaal ontworpen voor vrouwen met een moderne pasvorm en maximale bewegingsvrijheid Linkerbeenzak met handige klittenbandsluiting en telefoonvak Twee diepe zakken met zakvakken op het voor- en achterpand, plus een onzichtbare klittenbandsluiting van de flap op het achterpand Riemtunnel in het midden op de achterkant voorkomt dat de riem over uw broek schuift en dus stevig op zijn plaats blijft zitten materiaal: Duurzame, easy care stof die bestand is tegen industrieel wassen en vorm en kleur op lange termijn weet te behouden. 65% Polyester/35% Katoen, 250 g/m. maten: 3254, 1822, 7692.

1800

9500 0400

damesbroeken/jacks

PATENT INFO

3272 duratwill damesbroek met holsterpockets


de ultieme werkbroek voor vrouwen met een moderne laag gesneden taille en een perfecte vrouwelijke pasvorm. gemaakt van duratwill stof met cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid. met een range van slimme zakken, inclusief holsterzakken. Lage dames snit, geavanceerde Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Sterke Cordura verstevigingen op de knien en de binnenkant van de holsterzakken voor extra duurzaamheid Kniestukzakken voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming, met extra stof aan de voorzijde voor meer comfort bij het zitten of knielen Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Slim duimstokzak design met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: DuraTwill. Duurzame stof: zachte katoen aan de binnenkant, licht gempregneerd aan de buitenkant voor betere bescherming. 52% Katoen/48% Polyamide, 240 g/m. Met 100% CorduraPolyamide verstevigingen. maten: 3254, 1822, 7692.

7404

9595

1227 soft shell damesjack


actieve inspiratie, ontworpen voor dames. een casual soft shell jack van 3-layer, elastisch, ademend en waterafstotend polyester met een warme fleece voering. reken op comfort en een perfecte vrouwelijke pasvorm. Model speciaal ontworpen voor vrouwen met een moderne pasvorm en maximale bewegingsvrijheid Borstzak met rits en handige hands-free voorziening Reflectietape voor verhoogde zichtbaarheid Twee grote binnenzakken; ideaal voor papieren of notebook materiaal: Winddicht, waterafstotend, ademend en elastisch. Gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester, 285 g/m. maten: XSXXL.

0404

90

dameskleding

PATENT INFO
Test-No. XXX Hohenstein

2709 dames polo shirt


een hedendaagse pasvorm voor de moderne vrouw. raak genspireerd door dit sportieve, verstevigde polo shirt ontworpen blijvend comfort en gepatenteerd multipockets gemak. Uitgerust met gepatenteerd MultiPockets gemak, twee handige zijzakken, perfect voor een GSM, PDA of bril Geavanceerd ontwerp met vrouwelijke pasvorm Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Printed neklabel voor maximaal comfort Easy care finish: behoudt kleur en pasvorm bij wassen op 85 C materiaal: Easy care finish stof 65% Polyester 35% Katoen, 220 g/m. maten: XSXXL.

0400

0900

NIEUWE KLEUREN

1600 9500

NIEUWE KLEUREN
Test-No. XXX Hohenstein

2503 dames stretch t-shirt


een frisse look, optimale pasvorm en extra bewegingsvrijheid. beschikbaar in diverse kleuren ideaal voor bedrijfsprofilering. Ontworpen voor een meer aangesloten, vrouwelijker pasvorm Lycra in de stof bied meer bewegingsvrijheid Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek materiaal: 90% Katoen 10% Lycra, 190 g/m. maten: XSXXL.

0400

0900

dames sHirts

9500 1600

Test-No. XXX

Hohenstein

2403 dames stretch t-shirt, lange mouw


een frisse look, optimale pasvorm en extra bewegingsvrijheid. beschikbaar in diverse kleuren ideaal voor bedrijfsprofilering. Ontworpen voor een meer aangesloten, vrouwelijker pasvorm Lycra in de stof bied meer bewegingsvrijheid Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek materiaal: 90% Katoen 10% Elastane, 190 g/m. maten: XSXXL.

0400

0900

2811 dames schilders Zip Hoodie


robuuste Hoodie met vrouwelijke pasvorm en ruime kangaroo zakken om de handen op te warmen. ideaal voor bedrijfsprofilering. Speciaal damesontwerp voor een moderne pasvorm Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m2. maten: XSXXL.

0400

0900

dameskleding

91

val op.
Onze nieuwe moderne Hi-Vis-kleding brengt persoonlijke bescherming naar een hoger niveau. Met de bekende Snickers Workwear-functionaliteit en werkcomfort en altijd goed zichtbaar met deze kleding.

Hoge ZicHtbaarHeid

een ecHte levensredder.


Wij nemen persoonlijke bescherming altijd serieus. Daarom hebben onze Hi-Vis-jacks, T-shirts, Poloshirts en vesten reflecterende strepen rondom, ook over en om de schouders, zodat u vanuit alle richtingen zichtbaar bent (ook als u bukt).

ZicHtbaar comfort.
De binnenkant van de ongevoerde Snickers Workwear Hi-Vis-jacks en broeken is van comfortabel katoen en de buitenkant van vuilafstotend polyester. Een briljante mix voor verbeterd comfort en verminderd risico op transpiratie.

duurZame stoffen voor kleurvaste bescHerming.


Onze High-Visibility kledingstukken zijn gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit om te zorgen voor langdurende bescherming. Dankzij een hoeveelheid duurzaam polyester in ieder kledingstuk behouden ze hun vorm en intense signaalkleur en weerstaan ze vocht, olie en vuil, wasbeurt na wasbeurt.

en 471 hoge zichtbaarheidskleding. Deze norm specificeert vereisten voor kleding die de aanwezigheid van de gebruiker visueel aangeven. Er zijn prestatievereisten voor zowel kleur, retroreflectie, minimumdelen en rangschikking van de materialen. er zijn 3 verschillende klassen en klasse 3 is de hoogste klasse. klasse 3: Totale oppervlakte fluorescerende delen moeten minimaal 0,8 m2 zijn, en 0,2 m moet reflecterend materiaal zijn. klasse 2: Totale oppervlakte fluorescerende delen moeten minimaal 0,5 m zijn, en 0,13 m moet reflecterend materiaal zijn. klasse 1: Totale oppervlakte fluorescerende delen moeten minimaal 0,14 m2 zijn, en 0,10 m moet reflecterend materiaal zijn. Hi-vis-profielen Als u uw Hi-Vis-kleding voorziet van bedrijfslogos, gelden er speciale vereisten. Te grote logos kunnen de classificatie van het kledingstuk in gevaar brengen. Voor optimale en veilige uitvoering met bedrijfslogos neemt u contact op met Snickers Workwear voor meer informatie. We helpen u graag met de beste oplossing om uw bedrijf op te laten vallen. let op: Hi-Vis-kleding is niet beschikbaar in special maten (zie matentabel op pagina 122) omdat deze kleding niet kan worden gecertificeerd volgens EN471. Het fluorescerende gedeelte van kleine maten is bijvoorbeeld niet groot genoeg.

1333 Hi-vis winter jack, klasse 3, pagina 97

HoLstERPocKEts
PATENT INFO

Verkrijgbaar met en zonder

3233, 3333 broek High visibility, klasse 2


een heldere innovatie. geavanceerde werkbroek die hoge zichtbaarheid combineert met een hedendaags design met ongelimiteerde functionaliteit. reken op een perfecte pasvorm en een range van slimme zakken. en 471, klasse 2. Geavanceerde snit met Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Drie reflecterende strepen op de achterzijde van de pijpen voor verhoogde zichtbaarheid Kniestukzakken voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming, met extra stof aan de voorzijde voor meer comfort bij het zitten of knielen Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Slim duimstokzak design met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid materiaal: Comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m, fluorcarbon afwerking. 100% Cordura-Polyamide knieverstevigingen. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256. 3233 met holsterzakken 3333 zonder holsterzakken

Hi-vis-broeken

6674

5574

PATENT INFO

0313 High visibility bodybroek, klasse 2


briljant van onder tot boven. revolutionaire bodybroek met een geavanceerde pasvorm met twisted leg design, superieure kniebescherming, cordura verstevigingen voor extra duurzaamheid en een indrukwekkende reeks zakken. en 471, klasse 2. Geavanceerde snit met Twisted Leg design welke op uw volgende beweging anticipeert Kniestukzakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming en met extra stof aan de voorkant voor meer comfort Stretchstof in de rug en brede, verstelbare schouderbanden voor uitstekende bewegingsvrijheid en draagcomfort Twee grote opgezette borstzakken met extra vakken Slim ontworpen duimstokzak met losse hoeken voor betere bewegingsvrijheid en functionaliteit materiaal: Comfortabele katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m2, fluorocarbon finish. 100% CorduraPolyamide knieverstevigingen. maten: 4464, 84120, 146162, 250260.

6674

5574

94

Hoge ZicHtb a arHeid

PATENT INFO

3639 winterbroek High visibility, klasse 2


warmte bij elke stap. High visibility winterbroek met zachte quilt voering voor warm werkcomfort. in befaamd 3-series design met geavanceerde snit, betrouwbare bescherming en ongelimiteerde functionaliteit. en 471, klasse 2. Drie reflecterende strepen op de achterzijde van de pijpen voor verhoogde zichtbaarheid Geavanceerde extra hoge rug en Twisted Leg design welke op u volgende beweging anticipeert Broekspijpen met ritsen om makkelijk aan en uit te trekken Met Cordura verstevigde kniezakken ontworpen voor het KneeGuard systeem voor superieure kniebescherming Linkerzak met vak voor mobiele telefoon en pen voor gemakkelijke toegang materiaal: 100% Polyester 230 g/m, met Cordura-Polyamide versteviging. 100% Polyester voering. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256.

6658

Hi-vis-pirate broek/sHorts/broeken

5558

3833 broek High visibility, klasse 1


val op. Hoge zichtbaarheids broek in een hedendaags design. geavanceerde snit voor een perfecte pasvorm tijdens intensief werk. reken op een eerste klas bescherming en ingebouwde functionaliteit. en 471, klasse 1. Revolutionair model met Twisted Leg-design, waardoor het kniestuk altijd op de juiste plaats blijft zitten wanneer u knielt Twee makkelijk toegankelijke cargozakken op het been met apart vakken voor mobiele telefoon en vier pen/gereedschap vakken Beenzakken met aparte klittenbandstroken voor zakken en vak voor mobiele telefoon om deze makkelijk te kunnen openen en sluiten Twee ruime voor-, en achterzakken Donkere kleuren bij de knien en laag op de pijpen voor een schonere look (vuil is minder zichtbaar) materiaal: Comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m, fluorcarbon afwerking. maten: 4262, 84120, 144160, 184204, 248256.

7455

7466

3033 short Hv, klasse 1


5574

6674

bescherming in het kort: val op in de ultieme hoge zichtbaarheid short. met een innovatieve snit voor een perfecte pasvorm en een range van slimme zakken, inclusief holsterzakken. en 471, klasse 1. Geavanceerde snit met Snickers Gusset in het kruis voor perfect draagcomfort met iedere beweging Makkelijk toegankelijke cargozak op het been met apart vak voor mobiele telefoon en vier penvakken Slim duimstokzak design met losse hoek voor verbeterde functionaliteit en bewegingsvrijheid Twee holsterzakken met buitenvakken, ideaal voor klein gereedschap, pennen etc Twee ruime voor-, en achterzakken en klittenbandbevestigers materiaal: Comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m, fluorcarbon afwerking. maten: 4462.

Hoge ZicHtb a arHeid

95

9133 vest High visibility, klasse 2


een levensredder in een tas. innovatief hoge zichtbaarheidsvest met slimme binnenzak, die tevens als tas voor het vest dient. en 471, klasse 2. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Grote binnenzak die ook dient als handige tas voor het vest Altijd bij de hand en makkelijk op te bergen in uw auto Grote armsgaten voor maximale bewegingsvrijheid Makkelijke drukknopen beschermen tevens tegen het beschadigen van de kleding onder het vest materiaal: 100% duurzame en comfortable polyester mesh, 120 g/m. maten: S/M, L/XL, XXL/XXXL.

5500

6600

4293 flexi toolvest High visibility, klasse 1


Heldere veelzijdigheid op het werk. een high visibility flexi toolvest met mesh delen voor verbeterde ventilatie. Houdt uw essentiele gereedschap binnen handbereik. blinkt uit in elk opzicht. en 471, klasse 1. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Klittebandbevestigers voor het Snickers Flexi Pocket gereedschapsdraagsysteem Geintegreerd tussenstuk voor het vergroten van het vest met een maat zodat het over een winterjack kan worden gedragen Brede schouderbanden om het gewicht te verdelen Verstelbare ergonomische riem neemt druk van de schouders weg materiaal: Comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m, fluorcarbon afwerking. 100% Polyester mesh. maten: XSXXL.

5500

Hi-vis-jacks/vest

6600

5558

1213 soft shell jack High visibility, klasse 3


uitstraling in het donker. modern high visibility soft shell jack van 3-layer elastisch polyester met een warme fleece voering. reken op waterafstotend en ademend comfort. en 471, klasse 3. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Borstzak met rits en handige hands-free voorziening Twee ruime zijzakken voor extra gemak en een grote binnenzak, voor tekeningen, notitieblokken etc. Verstelbaar elastiekkoordje onderin voor maximale bewegingsvrijheid en om kou buiten te houden materiaal: Winddicht, waterafstotend, ademend en elastisch. Gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester 285 g/m. maten: XSXXXL.

6658

96

Hoge ZicHtb a arHeid

6658

1333 winterjack High visibility, klasse 3


blijf warm in dit high visibility winterjack. waterafstotend, ademend en gevoerd voor betrouwbare warmte en comfort in slecht weer. en 471, klasse 3. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Voorgevormde mouwen geven een natuurlijke werkhouding Hoog gesneden voorpand voor eenvoudig toegang tot de broekzakken Anatomisch gevormd rugpand dat de natuurlijke vorm van het lichaam volgt. Extra lang om in alle houdingen te beschermen materiaal: 100% Polyester 230 g/m, Quilt gevoerd. maten: XSXXXL.
5558

Hi-vis-jacks

1433 Hi-vis jack, klasse 3


een echte levensredder. superieur high visibility jack met twisted arm design en uitzonderlijke bewegingsvrijheid. ontworpen om vanuit elke richting gezien te worden. en 471, klasse 3. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Korter voorpand voor optimale bewegingsvrijheid, langer rugpand voor betere bescherming van de onderrug Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Zak voor mobiele telefoon, twee grote borstzakken met beschermende flap, perfect voor uw portemonnee of PDA materiaal: Comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m, fluorcarbon afwerking. maten: XSXXXL.

5574

6674

1533 jack Hv, klasse 2


altijd zichtbaar. een zeer functioneel, uiterst zichtbaar jack met twisted arm design, hedendaagse look en zakken voor al uw benodigdheden. en 471, klasse, 2. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Korter voorpand voor optimale bewegingsvrijheid, langer rugpand voor betere bescherming van de onderrug Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Zak voor mobiele telefoon, twee grote borstzakken met beschermende flap, perfect voor uw portemonnee of PDA Twee ruime zijzakken voor extra gemak en een grote binnenzak die perfect is voor uw PDA, tekeningen, etc materiaal: Comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. 40% Katoen, 60% Polyester, 290 g/m, fluorcarbon afwerking. maten: XSXXXL.

6674

5574

Hoge ZicHtb a arHeid

97

5558

1733 regen parka High visibility, klasse 3


blijf zichtbaar in de regen in deze ademende, high visibility regen parka. gemaakt van 2-layer polyester stof met membraan en getapete naden voor droog werk comfort en bescherming. en 471, klasse 3. Reflecterende banden rondom, inclusief over de schouders zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit staat garant voor een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Opstaande, gevoerde kraag met capuchon voor extra bescherming tegen wind en regen materiaal: High-technology 2-layer stof met membraan, 100% Polyester 185 g/m. maten: XSXXXL.
6658

Hi-vis-jacks/broeken

9063 pu regenjack High visibility, klasse 3


ga de elementen te lijf in dit compleet waterdichte, pu-gecoate hoge zichtbaarheids regenjack. gelaste naden en ingebouwde ventilatie verzekeren een droge en comfortabele werkdag. en 471, klasse 3 en en 343 slecht weer. Zachte 3M reflecterende banden rondom, op de capuchon, de schouders en armen zodat je zichtbaar bent uit alle richtingen zelfs wanneer u voorover buigt Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Geavanceerde longvormige ventilatie in de rug voor verhoogd draagcomfort Kap kan opgeborgen worden in de kraag voor maximale flexibiliteit en gemak Twee grote voorzakken en met klitteband verstelbare manchetten materiaal: Licht en soepel waterdicht Polyurethaan gecoate 100% Polyester tricot, 170 g/m. maten: XSXXXL.

6600

5500

9073 pu regenbroek High visibility, klasse 2


droog in een zucht. je hoeft alleen maar deze volledig waterdichte, pu gecoate hoge zichtbaarheids regenbroek aan te trekken. gelaste naden houden elke regendruppel daar waar ze horen buiten. en 471, klasse 2 en en 343 slecht weer. Superieure waterdichte technologie, overeenkomstig EN 343 en ontworpen met volledig waterdichte naden, die beschermen tegen vochtpenetratie voor 100% bescherming Slim en handige pull-on broek ontwerp makkelijk aan te trekken, makkelijk op te bergen Zachte 3M reflecterende banden Twee grote voorzakken Elastische taille en met klittenband verstelbaar bij de enkels materiaal: Licht en soepel waterdicht Polyurethaan gecoate 100% Polyester tricot, 170 g/m. maten: XSXXXL.

5500

6600

98

Hoge ZicHtb a arHeid

PATENT INFO

8033 High-vis fleece, klasse 3


de heldere tweede laag. deze high visibility fleece met duimgrepen houdt u warm en zichtbaar vanuit elke richting. met een reeks zakken, inclusief gepatenteerde multipockets. en 471, klasse 3. Zachte, reflecterende banden rondom en over de schouders en armen zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Met gepatenteerde MultiPockets, twee slimme zijzakken, perfect voor een bril of mobiele telefoon. Met kabelgeleiding systeem aan de binnenkant voor audio-kabels Mouwen blijven op hun plek dankzij duimgreep in de manchetten. Verstelbaar elastiekkoordje onderin voor maximale bewegingsvrijheid en om de koude buiten te houden Twee grote binnenzakken; ideaal voor papieren of een notebook materiaal: 100% Polyester, 2-zijdig gekamd, anti-pilling fleece, 280 g/m. maten: XSXXXL.

5504

6604

PATENT INFO

2833 sweatshirt High visibility, klasse 3


een licht in de duisternis. Hoge zichtbaarheids sweatshirt met ronde hals en gepatenteerde multipockets. val op in stijl zelfs wanneer u voorover buigt. en 471, klasse 3. Zachte, reflecterende banden rondom en over de schouders en armen zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Beschikt verder over handige functies zoals de gepatenteerde MultiPockets, twee doordachte zijzakken, ideaal voor mobiele telefoon, PDA of bril Ventilatie in oksels voor verhoogd draagcomfort Draadlus in de nek voor hands-free en MP3 snoer vanaf de MultiPockets Moderne pasvorm en design details in contrasterende kleuren voor een hedendaagse look materiaal: 100% Polyester, 280 g/m. maten: XSXXXL.

6604

5504

Hi-vis-tops

PATENT INFO

2633 polo shirt a.v.s. Hv, klasse 2/3


een sportieve favoriet. blijf bij met dit geavanceerde hoge zichtbaarheids polo shirt. gemaakt van sneldrogend a.v.s. materiaal dat ademt terwijl het u droog houdt. en 471, klasse 2/3. Zachte, reflecterende banden rondom en over de schouders en armen zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Beschikt verder over handige functies zoals de gepatenteerde MultiPockets, twee doordachte zijzakken, ideaal voor mobiele telefoon, PDA of bril Active Vaporize System (A.V.S.) is een geavanceerde, ademende en sneldrogende stof voor extreem comfort Draadlus in de nek voor hands-free en MP3 snoer vanaf de MultiPockets Sportief design met contrasterende details voor een actieve look materiaal: High Tech, lichtgewicht en ademende 100% A.V.S. Active Vaporize System Polyester piqu, 150 g/m. maten: XSXXXL.

5500

6600

PATENT INFO

2533 t-shirt a.v.s. High-vis, klasse 2/3


Helder aan de buitenkant, droog aan de binnenkant. extreem comfortabel en geavanceerd hoge zichtbaarheids t-shirt dat straalt en ademt terwijl het u droog houdt. en 471, klasse 2/3. Zachte, reflecterende banden rondom en over de schouders en armen zodat u vanuit elke richting goed zichtbaar bent zelfs wanneer u voorover buigt Beschikt verder over handige functies zoals de gepatenteerde MultiPockets, twee doordachte zijzakken, ideaal voor mobiele telefoon, PDA of bril Active Vaporize System (A.V.S.) is een geavanceerde, ademende en snel drogende stof voor extreem comfort Draadlus in de nek voor hands-free en MP3 snoer vanaf de MultiPockets Modern design voor een hedendaagse pasvorm materiaal: High Tech, lichtgewicht en ademende 100% A.V.S. Active Vaporize System Polyester piqu, 150 g/m. maten: XSXXXL.

6600

5500

Hoge ZicHtb a arHeid

99

100

1277 dames schilders soft shell jack, pagina 104 1275 schilders soft shell jack, pagina 104 3275 schilders broek, pagina 102

voel u vriJ, oP het werk.


nieuwe schilderscollectie perfecte pasvorm, fantastisch comfort.

Snickers Workwear presenteert de nieuwe generatie schilderskleding. Een geavanceerde collectie voor hardwerkende mannen en vrouwen die het beste verdienen. Met een geavanceerd ergonomisch ontwerp en een perfecte pasvorm combineert deze kleding optimaal comfort en bewegingsvrijheid met precies de juiste ingebouwde functionaliteit die u nodig heeft om uw werk te kunnen doen. Zo wordt uw werkdag eenvoudiger, veiliger en productiever. Schilderen is nog nooit zo leuk geweest.

perfecte pasvorm, fantastiscH comfort.


Onze nieuwe schildersbroek heeft een geavanceerde ergonomische snit met Twisted Leg ontwerp voor een perfecte pasvorm, voortreffelijk werkcomfort en optimale bewegingsvrijheid.

vrouwelijke pasvorm.
Alle dameskleding van onze nieuwe Schilderscollectie is speciaal gevormd voor vrouwen. De broeken hebben een lage, voorgevormde taille en het Soft Shell-jack is ontworpen met een perfecte pasvorm voor vrouwen.
De handige doekhouderlus is verstevigd met polyester voor extra duurzaamheid,

ingebouwde functionaliteit.
U kunt rekenen op precies de juiste functionaliteit en verstevigingen die een schilder nodig heeft. Bijvoorbeeld de slijtvaste met polyester verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, de plamuurmes-/duimstokzak en de gepatenteerde messenhouder.

geavanceerde kniebescHerming.
Bescherm uw knien met de meest geavanceerde gecertificeerde kniebescherming die er is. De met polyester verstevigde kniebeschermerzakken zijn ontworpen voor het gepatenteerde KneeGuard plaatsingssysteem, dat u superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming biedt die al uw bewegingen volgt.
Met de plamuurmes-/duimstokzak en gepatenteerde messenhouder voor Hultafors-messen heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

101

0909
PATENT INFO

REG. DESIGN

3275 schilders broek met holsterpockets


deze vooruitstrevende schildersbroek combineert geavanceerd design met precies de juiste functionaliteit. reken op een perfecte pasvorm, verbazingwekkend werkcomfort en superieure gecertificeerde kniebescherming. Geavanceerde hedendaagse snit met extreem Twisted Leg design voor uitstekend werkcomfort bij iedere beweging Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en lussen voor borstels, handschoenen, opener en essentieel gereedschap Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming Slijtvaste met Polyester verstevigde lus voor doeken, duimstokzak met gepatenteerde meshouder voor het Hultafors schildersmes Ruime, makkelijk toegankelijke beenzak met compartimenten voor mobiele telefoon en pennen materiaal: 100% Katoen, 325 g/m, met 100% Polyester verstevigingen. maten: 4258, 84104, 146154.

broeken

PATENT INFO

REG. DESIGN

3775 dames schilders broek met holsterpockets


de ultieme schilders broek voor dames. combineert een geavanceerde vrouwelijke pasvorm met precies de juiste functionaliteit, verstevigingen voor verbazingwekkend werkcomfort en superieure gecertificeerde kniebescherming. Lage dames snit met gevormde tailleband en Twisted Leg design voor uitstekend werkcomfort bij elke beweging Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en lussen voor borstels, handschoenen, opener en essentiel gereedschap Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming Slijtvaste met Polyester verstevigde lus voor doeken, duimstokzak met gepatenteerde meshouder voor het Hultafors schildersmes Ruime, makkelijk toegankelijke beenzak met compartimenten voor mobiele telefoon en pennen materiaal: 100% Katoen, 325 g/m, met 100% Polyester verstevigingen. maten: 3254, 1822, 7692.

0909

102

s cHilder

PATENT INFO

REG. DESIGN

3375 schilders broek


deze duurzame schilders broek combineert geavanceerd design met precies de juiste functionaliteit en verstevigingen voor dagelijks werkcomfort en geavanceerde kniebescherming. Hedendaagse snit met Twisted Leg design voor een verhoogd werk comfort Slijtvaste met Polyester verstevigde lus voor doeken en duimstokzak Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming Gepatenteerde mesbevestiger voor het Hultafors schildersmes Ruime, makkelijk toegangkelijke beenzak, voorzakken en ruime achterzakken materiaal: 100% Katoen, 325 g/m, met 100% Polyester verstevigingen. maten: 4258, 84104, 146154.

0909

PATENT INFO

REG. DESIGN

broeken / bodybroeken

3975 schilders pirate broek


vooruitstrevende schilders pirate broek met geavanceerd design voor maximale ventilatie en comfort. reken op betrouwbare functionaliteit en superieure gecertificeerde kniebescherming bij elke beweging. Geavanceerde snit met losse pasvorm, uitgevoerd met Twisted Leg design en Snickers Gusset in het kruis voor maximale ventilatie en werk comfort Makkelijk toegankelijke holsterzakken met buitencompartimenten en lussen voor borstels, handschoenen, opener en essentieel gereedschap Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard positionerings systeem voor superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming Slijtvaste met Polyester verstevigde lus voor doeken, duimstokzak met gepatenteerde meshouder voor het Hultafors schildersmes Ruime, makkelijk toegankelijke beenzak met compartimenten voor mobiele telefoon en pennen materiaal: 100% Katoen, 325 g/m, met 100% Polyester verstevigingen. maten: 4462, 84104.
0909

PATENT INFO

REG. DESIGN

0375 schilders bodybroek


de nieuwe generatie bodybroek voor schilders. reken op een hedendaags design met precies de juiste funtionaliteit en verstevigingen voor dagelijks werk comfort en superieure gecertificeerde kniebescherming. Met Polyester verstevigde zakken voor kniebeschermers ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming Slijtvaste met Polyester verstevigde lus voor doeken, duimstokzak met gepatenteerde meshouder voor het Hultafors schildersmes Brede, verstelbare schouder banden met klitteband bevestiging en stretch stof in de rug voor werk comfort en bewegingsvrijheid Twee grote makkelijk toegankelijke borstzakken, de linker met telefoon vakje en pen compartimenten Ruime, makkelijk toegankelijke beenzak, voorzakken en ruime achterzakken materiaal: 100% Katoen, 325 g/m, met 100% Polyester verstevigingen. maten: 4462, 84116, 146156.

0909

s cHilder

103

1275 schilders soft shell jack


flitsend naar je werk in dit rekbare en waterafstotende soft shell jack dat ademd terwijl je werkt. reken op met fleece gevoerd warm comfort bij elke beweging en voldoende ruimte voor het bedrijfslogo. Revolutionair Twisted Arm met ergonomische snit waarborgd een natuurlijke werkhouding en bewegingsvrijheid Warm werk comfort met fleece voering en fleece in de kraag Borstzak met rits en hands-free oplossing Twee ruime zijzakken en binnenzak voor documenten Verstelbare taille en elastische manchetten geven een optimale pasvorm en houden het lichaam warm materiaal: Windproof, waterafstotend, ademende stretch. 3-layer gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester. maten: XSXXXL.
0900

1277 dames schilders soft shell jack


een casual dames soft shell jack van stretch en water afstotende stof die ademd terwijl je werkt. reken op met fleece gevoerd warm comfort en een perfecte vrouwelijke pasvorm. Speciaal voor vrouwen ontworpen voor een moderne pasvorm en maximale bewegingsvrijheid Warm werk comfort met fleece voering en fleece in de kraag Chest pocket with zipper and convenient hands-free solution Twee ruime zijzakken en drie binnenzakken voor documenten Verstelbare taille en elastische manchetten geven een optimale pasvorm en houden het lichaam warm materiaal: Windproof, waterafstotend, ademende stretch. 3-layer gelamineerde Soft Shell stof van 100% Polyester. maten: XSXXL.

jacks

0900

0900 0900

0900

2801 schilders Zip Hoodie


robuuste Hoodie met ruime kangaroo zakken om de handen op te warmen. ideaal voor bedrijfsprofilering. Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m. maten: XSXXXL.

2810 sweatshirt
robuust sweatshirt in een reeks aan kleuren. ideaal voor bedrijfsprofilering. Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m. maten: XSXXXL.

2811 dames schilders Zip Hoodie


robuuste Hoodie met vrouwelijke pasvorm en ruime kangaroo zakken om de handen op te warmen. ideaal voor bedrijfsprofilering. Speciaal damesontwerp voor een moderne pasvorm Geborstelde binnenkant voor extra comfort 2x2 rib met Lycra voor solide prestaties materiaal: 65% Polyester 35% Katoen, 300 g/m. maten: XSXXXL.

104

s cHilder

Test-No. XXX

Hohenstein

2502 t-shirt
een comfortabel, klassiek katoenen t-shirt met vele mogelijkheden om bedrijfslogos te plaatsen. Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Lycra in nek behoudt de vorm was na was Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% Gekamd Katoen, 160 g/m. maten: XSXXXL.
0900

Test-No. XXX

Hohenstein

2402 schilders t-shirt lange mouw


een stoer, stevig t-shirt met lange mouwen met katoen comfort en vele mogelijkheden om bedrijfslogos te plaatsen. Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek Lycra in nek behoudt de vorm was na was Printed neklabel voor maximaal comfort materiaal: 100% Gekamd Katoen, 200 g/m. maten: XSXXXL.
0900

Test-No. XXX

Hohenstein

sHirts

2503 dames schilders stretch t-shirt


een frisse look, optimale pasvorm en extra bewegingsvrijheid. beschikbaar in diverse kleuren ideaal voor bedrijfsprofilering. Ontworpen voor een meer aangesloten, vrouwelijker pasvorm Lycra in de stof bied meer bewegingsvrijheid Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek materiaal: 90% Katoen 10% Lycra, 190 g/m. maten: XSXXL.
0900

Test-No. XXX

Hohenstein

2403 dames schilders stretch t-shirt, lange mouw


een frisse look, optimale pasvorm en extra bewegingsvrijheid. beschikbaar in diverse kleuren ideaal voor bedrijfsprofilering. Ontworpen voor een meer aangesloten, vrouwelijker pasvorm Lycra in de stof bied meer bewegingsvrijheid Voor een lange levensduur, versterkte naden bij schouder en nek materiaal: 90% Katoen 10% Lycra, 190 g/m. maten: XSXXL.
0900

9081 rip-stop schilders cap


top kwaliteit cap met voldoende ruimte voor het plaatsen van logos en extra lichte stof voor werk comfort op warme dagen. Veel ruimte voor makkelijk aanbrengen van logos Extra lichte maar duurzame rip-stop stof en metalen oogjes aan de achterkant voor extra comfort Makkelijk verstelbaar aan de achterkant voor een optimale fit materiaal: Rip-Stop 100% Katoen. maten: One size.

0900

s cHilder

105

9257 flame retardant sokken, pagina 111 9427 flame retardant long sleeve t-shirt, pagina 111 9447 flame retardant long johns, pagina 111

2857 flame retardant sweatshirt, pagina 110 3257 flame retardant broek met holsterpockets, pagina 109 1557 flame retardant jacket, pagina 108

106

De omstandigheden waarin uw werkt geven u geen ruimte voor compro missen of twijfel vooral waar het om mogelijke risicos gaat van vonken en vlammen. Daarom hebben we een collectie vlamvertragende kleding ontwikkeld die een voortreffelijk niveau van bescherming combineert met de functionaliteit en het comfort op het werk dat u van Snickers Workwear verwacht. Het resultaat daarvan is een collectie die voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en de vereisten van hardwerkende professionals zoals u. Zo wordt iedere werkdag een veiliger en comfortabeler ervaring.

bluS uw twiJfelS

gemaakt om te bescHermen
Alle kledingstukken voelen licht aan en het materiaal is zacht, anders dan andere vlamwerende collecties die vaak van dik en oncomfortabel materiaal zijn gemaakt. Dat is echter niet ten koste van de veiligheid gegaan. Alle Snickers Workwear vlamwerende kleding voldoet aan de betreffende veiligheidsstandaards van EN11612.

ingebouwde functionaliteit
Van ondergoed tot een volledige overall biedt onze kledingcollectie superieure functionaliteit. De zakken en naden zijn zo genaaid dat uw handen er goed bij kunnen en dat er zo weinig mogelijk toegang is voor vonken of producten die vrijkomen bij het lassen en de broeken hebben de meest geavanceerde gecertificeerde kniebescherming die er is.

voordelen van Het materiaal


Het materiaal dat we voor onze vlamwerende broeken en jacks hebben gebruikt is speciaal behandelde katoen, dat speciaal is ontworpen om te beschermen bij contact met vlammen, convectie- of uitgestraalde warmte. Ons ondergoed biedt hetzelfde beschermingsniveau en dankzij het gebruik van geavanceerd materiaal is het ook perfect ademend en zeer comfortabel.

comfort Zonder compromis


Het zou makkelijk zijn om vlamvertragende kleding te maken die comfort inruilt voor zware, onhandelbare materialen maar dat zou niets zijn voor Snickers Workwear. Onze collectie is zacht, licht, koel en heeft het Twisted Leg-ontwerp en voorgebogen mouwen alles voor uw comfort en bewegingsvrijheid.

en 11612 Deze standaard specificeert de prestaties voor kleding die is gemaakt van flexibele materialen en die is ontworpen om het lichaam van de persoon die ze draagt, met uitzondering van de handen, te beschermen tegen hitte en/of vlammen. klasse van kledingstuk a beperkte vlamverspreiding a1 Horizontale bevlamming a2 kantbevlamming b convectieve warmte c warmtestraling d spetters gesmolten aluminium e spetters gesmolten ijzer f contactwarmte

en 11611 Deze standaard specificeert de minimale basis veiligheidsvereisten en de testmethoden voor beschermende kledingstukken inclusief capuchons, schorten, mouwen en beenkappen/ overschoenen die zijn ontworpen om het lichaam van de persoon die ze draagt inclusief handen en voeten te beschermen en die moeten worden gedragen tijdens het lassen en dergelijke werkzaamheden met vergelijkbare risicos. a1: Geeft aan dat de kleding voldoet aan de vereisten voor beperkte vlamverspreiding bij horizontale bevlamming. a2: Geeft aan dat de kleding voldoet aan de vereisten voor beperkte vlamverspreiding bij kantbevlamming. klasse 1: Handmatige lastechnieken met een lichte vorming van spetters en druppels. klasse 2: Handmatige lastechnieken met een sterke vorming van spetters en druppels.

en 1149-5 Deze Europese standaard specificeert materiaal- en ontwerpvereisten voor antistatische beschermende kleding, gebruikt als onderdeel van een totaal geaard systeem, om te voorkomen dat er brand ontstaat. Het materiaal moet

voldoen aan de vereisten van EN 1149-1 (Oppervlakteweerstand) of 1149-3 (Inductielading). De vereisten kunnen onvoldoende zijn in zuurstofrijke explosieve omgevingen. Deze Europese standaard is niet van toepassing voor bescherming tegen netspanning.

107

0400

vlamvertragend

REG. DESIGN

1557 flame retardant jack


Hedendaags design met anti-flame bescherming door geavanceerd materiaal en neer gevouwen zomen. licht en comfortabel dankzij voorgebogen mouwen en ergonomische snit. uitgevoerd met functionele borst-, en voorzakken. conform en 11612. Verbeterd, vereenvoudigd design voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1,E2,F1) Voorgebogen mouwen en ergonomische snit verhogen de bewegingsvrijheid Alle zomen neer gevouwen om te voorkomen dat vonken en lasspatten binnendringen Borst en voorzakken bedekt met over gevouwen zoom combineert makkelijke toegang met optimale bescherming Verstelbare manchetten materiaal: 100% Vlamvertragende katoen, 290 g/m2. maten: XSXXXL.

REG. DESIGN

1157 flame retardant winterjack


blijf warm in dit attractieve winterjack dat anti-flame bescherming combineert met comfort door voorgebogen mouwen en ergonomische snit. met een reeks van makkelijk toegankelijke zakken en neer gevouwen zomen. voldoet aan en11612. Verbeterd, vereenvoudigd design voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1,E2,F1) Voorgebogen mouwen en ergonomische snit verhogen de bewegingsvrijheid Alle zomen neer gevouwen om te voorkomen dat vonken en lasspatten binnendringen Gewatteerd voor extra warmte op kille dagen Verstelbare manchetten en taille maakt klimaat regulatie mogelijk materiaal: 100% Vlamvertragende katoen, 290 g/m2. Gewatteerd. maten: XSXXXL.

0400

108

vl amvertra gend

0400

vlamvertragend

REG. DESIGN

3357 flame retardant broek


werk veilig en comfortabel dankzij twisted leg design en ergonomische snit voor verbeterde bewegingsvrijheid. reken op superieure gecertificeerde kniebescherming, neer gevouwen zomen en zak omslagen die binnendringen van vonken voorkomen. voldoet aan en11612. Verbeterd, vereenvoudigd design voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1,E2,F1) Geavanceerd Twisted Leg design en ergonomische snit voor uitstekende bewegingsvrijheid Alle zomen neer gevouwen om te voorkomen dat vonken en lasspatten binnendringen Kneepad pockets designed for the KneeGuard positioning system for superior knee protection Kniebeschermer zakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming materiaal: 100% Flame retardant cotton, 290 g/m2. maten: 4258, 84104, 146154.

REG. DESIGN

3257 flame retardant broek met holsterpockets


veiligheid met verhoogde functionaliteit. geavanceerde broek met twisted leg design, superieure gecertificeerde kniebescherming en het gemak van holster pockets. neer gevouwen zomen en bedekt zakken voorkomt het binnendringen van vonken. voldoet aan en11612. Verbeterd, vereenvoudigd design voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1,F1) Geavanceerd Twisted Leg design en ergonomische snit voor uitstekende bewegingsvrijheid Alle zomen en zak bedekkingen neer gevouwen om te voorkomen dat vonken en lasspatten binnendringen Kniebeschermer zakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Functionele holster pockets, duimstokzak, beenzak en een achterzak combineert makkelijke toegang met optimale bescherming materiaal: 100% Vlamvertragende katoen, 290 g/m2. maten: 4258, 84104, 146154.

0400

vl amvertra gend

109

REG. DESIGN

6057 flame retardant las overall


lichte en comfortabele overall met fantastische pasvorm dankzij voorgebogen mouwen en ergonomisch twisted leg design. uitgevoerd met neer gevouwen zomen om te voorkomen dat vonken binnendringen. voldoet aan en11611 en en11612. Verbeterd, vereenvoudigd design voldoet aan EN11611 (Klasse 1, A1) en EN11612 (A1,B1,C1,E2,F1) Geavanceerd Twisted Leg design en ergonomische snit voor uitstekende bewegingsvrijheid Alle zomen en zak bedekkingen neer gevouwen om te voorkomen dat vonken en lasspatten binnendringen Kniebeschermer zakken ontworpen voor het KneeGuard positioneringssysteem voor superieure kniebescherming Verstelbare manchetten en taille maakt klimaat regulatie mogelijk materiaal: 100% Vlamvertragende katoen, 290 g/m2. maten: SXXL, ML long.

0400

vlamvertragend

2857 flame retardant sweatshirt


voor extra warmte, zonder afbreuk te doen aan bescherming. Zacht anti-flame sweatshirt aanvoelend als katoen. aansluitende manchetten en zomen voor verhoogde isolatie en bescherming. voldoet aan en11612 en en1149 anti static. Voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1) en EN1149 Anti static Zacht, als katoen aanvoelend voor meer comfort Geavanceerd op hitte en vlammen reagerend materiaal dat stolt bij hitte en zorgt voor permanente vlambescherming Aansluitende manchetten en hoge kraag verbeteren de isolatie en bescherming Isolerende en transpiratie afvoerende stof reguleert temperatuur en verhoogd het comfort materiaal: 60% ModAcrylic, 40% Katoen met anti static, 280 g/m2. maten: XSXXXL.

0400

9417 flame retardant t-shirt


superieur comfort en volledige first-layer anti-flame bescherming. geavanceerd materiaal dat stolt bij contact met hitte en zodoende een beschermende laag vormt. met transpiratie afvoerende stof voor verhoogd comfort. voldoet aan en11612 en en1149 anti static. Voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1) en EN1149 Anti static Zacht, als katoen aanvoelend voor meer comfort Geavanceerd op hitte en vlammen reagerend materiaal dat stolt bij hitte en zorgt voor permanente vlambescherming Optimale pasvorm dankzij superieur design en high-stretch materiaal Isolerende en transpiratie afvoerende stof reguleert temperatuur en verhoogd het comfort materiaal: 60% ModAcrylic, 40% Cotton with anti static, 1x1 rib 220 g/m. maten: XSXXXL.

0400

110

vl amvertra gend

9427 flame retardant long sleeve t-shirt


volledige first-layer bovenlichaam anti-flame bescherming met fantastische pasvorm. geavanceerd materiaal dat stolt bij contact met hitte en daardoor zorgt voor een beschermende laag. met transpiratie afvoerende stof voor verhoogd werk comfort. voldoet aan en11612 en en1149 anti static. Voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1) en EN1149 Anti static High-stretch en zacht, als katoen aanvoelend materiaal voor meer comfort Geavanceerd op hitte en vlammen reagerend materiaal dat stolt bij hitte en zorgt voor permanente vlambescherming Aansluitende manchetten en hoge kraag verbeteren de isolatie en bescherming Isolerende en transpiratie afvoerende stof reguleert temperatuur en verhoogd het comfort materiaal: 60% ModAcrylic, 40% Katoen met anti static, 1x1 rib 220 g/m2. maten: XSXXXL.

0400

9437 flame retardant briefs


first layer anti-flame bescherming met werk comfort. briefs gemaakt van transiratie afvoerende stof welke als zachte katoen aanvoelt. voldoet aan en11612 en en1149 anti static. Voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1) en EN1149 Anti static High-stretch en zacht, als katoen aanvoelend materiaal voor meer comfort Geavanceerd op hitte en vlammen reagerend materiaal dat stolt bij hitte en zorgt voor permanente vlambescherming Isolerende en transpiratie afvoerende stof houd u warm en fris Tailleband ontworpen voor maximaal comfort materiaal: 60% ModAcrylic, 40% Katoen met antistatische 1x1 rib 220 g/m2. maten: XSXXXL.

vlamvertragend

0400

9447 flame retardant long johns


blijf warm met deze complete onderlichaam anti-flame bescherming, direct op uw huid. met isolerende en transpiratie afvoerende stof voor superieur comfort onder alle condities. voldoet aan en11612 en en1149 anti static. Voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1) en EN1149 Anti static High-stretch en zacht, als katoen aanvoelend materiaal voor meer comfort Geavanceerd op hitte en vlammen reagerend materiaal dat stolt bij hitte en zorgt voor permanente vlambescherming Elastische zomen verhogen de isolatie en bescherming Isolerende en transpiratie afvoerende stof reguleert temperatuur en verhoogd het comfort materiaal: 60% ModAcrylic, 40% Katoen metanti static, 1x1 rib 220 g/m2. maten: XSXXXL.

0400

9257 flame retardant socks


anti-flame en elektrostatische bescherming door geavanceerd materiaal en ontwerp. Zachte en als katoen aanvoelend. met verstevigingen aan hiel en tenen voor verhoogde duurzaamheid. voldoet aan en11612 en en1149 anti static. Voldoet aan EN11612 (A1,B1,C1) en EN1149 Anti static Anti-statische bescherming Zacht, als katoen aanvoelend voor meer comfort Isolerende en transpiratie afvoerende stof reguleert temperatuur en verhoogd het comfort Geavanceerd op hitte en vlammen reagerend materiaal dat stolt bij hitte en zorgt voor permanente vlambescherming materiaal: 28% ProtexM (Acrylic), 23% katoen 23% Wol 21% Polyamide 4% Lycra 1% Belltron maten: 37/39, 40/42, 43/45, 46/48. uk sizes: 46, 68, 810, 1113.

0400

vl amvertra gend

111

9518 craftsmen glove, pagina 114 2710 Heavy polo shirt, pagina 75 9610 waterproof backpack, pagina 115 3244 Xtr canvas+ broek, pagina 20

bescHerm uw Hoofd.
Veel lichaamswarmte ontsnapt via het hoofd gebruik dus een muts of een pet wanneer het buiten koud is. In de brandende zon kan een pet alle verschil maken.

bescHerming op maat.
Verken ons boeiende assortiment accessoires en creer uw persoonlijke oplossing die aan uw werkbehoeften voldoet. Reken op extra bescherming en gemak bij elk product.

bescHerm uw Handen.
Uw handen zijn uw belangrijkste gereedschap. Ook de sterkste handen moeten voorzichtig behandeld worden. Voel hoe het geavanceerde model van onze werkhandschoenen uw handen beschermt en warm houdt.

een 388 Handschoenen die beschermen tegen mechanische risicos Deze standaard is van toepassing op alle soorten beschermende handschoenen op het gebied van fysieke abcd en mechanische aanvallen door schuren, snijden, scheuren en prikken. Bescherming tegen mechanische risicos wordt uitgedrukt door een pictogram gevolgd door vier cijfers (prestatieniveaus) die allemaal een testprestatie vertegenwoordigen tegen een specifiek risico. Het prestatieniveau is van 15, waarbij 4 of 5 het beste resultaat is. a. weerstand tegen schuren: gebaseerd op het aantal cycli dat nodig is om door de voorbeeldhandschoen heen te schuren. b. weerstand tegen snijden: gebaseerd op het aantal cycli dat nodig is om door het voorbeeld heen te snijden met een constante snelheid. c. weerstand tegen scheuren: gebaseerd op de kracht die nodig is om het voorbeeld te scheuren. d. weerstand tegen doorprikken: gebaseerd op de kracht die nodig is om het voorbeeld te doorboren met een punt van standaardgrootte. In alle gevallen geeft 0 het laagste prestatieniveau aan, op de volgende manier. Dit zijn de vereisten voor de verschillende prestatieniveaus. Het prestatieniveau wordt naast het pictogram weergegeven. Prestatieniveau a. Weerstand tegen schuren (cycli) b. Weerstand tegen snijden (factor) c. Weerstand tegen scheuren (newton) d. Weerstand tegen doorprikken (newton) 0 <100 <1,2 <10 <20 1 100 1,2 10 20 2 500 2,5 25 60 3 2000 5,0 50 100 4 8000 10,0 75 150 5 20,0

en 511 Handschoenen die beschermen tegen de kou Deze standaard is van toepassing op handschoenen die de handen tegen convectie- en contactkou tot -50 C beschermen. Bescherming tegen kou wordt uitgedrukt door een pictogram gevolgd door een reeks van 3 prestatieniveaus die betrekking hebben op specifieke beschermende eigenschappen.
abc

a. weerstand tegen convectiekou: Prestatieniveau 04. Gebaseerd op de thermische isolatie-eigenschappen van de handschoen. Deze worden verkregen door de overdracht van kou via convectie te meten. b. weerstand tegen contactkou: Prestatieniveau 04. Gebaseerd op de thermische weerstand van het materiaal van de handschoen bij contact met een koud voorwerp. c. doordringbaarheid door water: 0 of 1. 0 = water dringt door na 30 minuten blootstelling. 1 = er dringt geen water door. X=prestatieniveau niet getest. Alle handschoenen moeten ook ten minste prestatieniveau 1 bereiken voor schuren en scheuren volgens EN 388.

Geen naden op de vingertoppen voor maximaal comfort.

Zacht, luchtdoorlatend Chamude-materiaal.

Grip Tech verstevigingen voor een onovertrefbare grip en duurzaamheid.

Superieure bescherming met perfecte pasvorm.

1804

2221

9518 craftsmen glove, full grip


de nieuwe robuuste performance standaard. biedt een onverslaanbare grip, compromisloze bescherming en een uitstekende pasvorm ideaal voor het echt zware werk. Ontworpen met Chamude een zacht en licht materiaal ademend en wasbaar Palm en vingers verstevigd met Grip Tech, een duurzame rubber met een bijzondere textuur in het oppervlak voor een onverslaanbare greep en extra duurzaamheid Met 4-voudig stretch nylon voor maximaal comfort en maximale bewegingsvrijheid Voldoet aan de EN 388 norm voor Mechanische risico Geen naden aan de vingertoppen voor betere grip en comfort materiaal: 55% Nylon, 20% Polyester, 12% PVC, 9% Polyurethaan, 4% Katoen. maten: S/7XXL/11.

accessoires

0400 1800 0418

2221

2221

1X1

2221

9519 grip glove


Zorgt voor een compromisloze grip, zelfs op gladde oppervlakken, terwijl het ondersteunt en beschermt een plezier om mee te werken. Met Chamude, een zacht en licht materiaal ademend en wasbaar Met 4-voudig stretch nylon voor maximaal comfort en maximale bewegingsvrijheid Palm bedekt met PU web voor maximale grip Voldoet aan de EN 388 norm voor Mechanische risico materiaal: 68% Nylon, 12% Polyester, 16% Polyurethaan, 4% Katoen. maten: S/7XXL/11.

9517 winter glove


extreme bescherming in actie. gevoerde, waterdichte winterhandschoenen die ademen, voor de best mogelijke bescherming een must in koud of slecht weer. ontworpen voor maximale bescherming tegen de elementen, werkcomfort met en vaste grip. Ontworpen met Chamude een zacht en licht materiaal ademend en wasbaar Palm en vingers verstevigd met Grip Tech, een duurzame rubber met een bijzondere textuur in het oppervlak voor een onverslaanbare greep en extra duurzaamheid Met 4-voudig stretch nylon voor maximaal comfort en maximale bewegingsvrijheid Voldoet aan de EN 388 norm voor Mechanische risico en de EN 511 norm voor Bescherming tegen kou Geen naden aan de vingertoppen voor betere grip en comfort materiaal: Buitenstof van 56% Nylon, 20% polyester, 12% PVC, 8% polyurethaan, 4% katoen. Voering van 100% Micro-Fleece Polyester met 100% polyurethaan membraan. maten: S/7XXL/11.

9520 craftsmen glove, open finger


voor extra controle en flexibiliteit bij het werken met klein gereedschap, schroeven en spijkers, zonder concessies aan de superieure greep. Met Chamude, een zacht en licht materiaal ademend en wasbaar Drie opengewerkte vingers voor extra controle en flexibiliteit, ideaal voor fijn werk Palm en vingers verstevigd met Grip Tech, een duurzame rubber met een bijzondere textuur in het oppervlak voor een onverslaanbare greep en extra duurzaamheid Voldoet aan de EN 388 norm voor Mechanische risico Knokkels gewatteerd voor maximale bescherming materiaal: 45% Nylon, 18% Polyester, 17% PVC, 16% Polyurethaan, 4% Katoen. maten: S/7XXL/11.

114

ac cess oires

Slijtvaste 100% waterdichte stof.

Ergonomische schouderband.
0700

9609 waterproof duffel bag


omkleden? bewaar je reserve kleding schoon en droog in deze high-tech en duurzame 100% waterproof duffel bag. bied makkelijk toegang en handige oplossingen voor onderweg. Makkelijk roll-to-close ontwerp met clips voor 100% waterproof transport Houd natte kleding en schoenen gescheiden van uw droge en schone kleding in een speciaal binnenvak Waterproof ID-houder en makkelijk toegang tot kleinere spullen in een waterproof buitengedeelte met rits Superieur draagcomfort dankzij de ergonomische asymmetrische schouderband Comfortabel en gemakkelijk draagband met neopreen soft-grip sluiting materiaal: 55% PVC 35% Polyester 10% Polyamide maten: 40 Liter.

0600

Apart binnenvak voor natte kleding en schoenen.

Waterdicht voorvak.

9610 waterproof backpack


High-tech en duurzame 100% waterproof rugzak houd je kleding droog als je onderweg bent. Makkelijk roll-to-close ontwerp met clips voor 100% waterproof transport Superieur draagcomfort dankzij ingebouwde rugsteun en ergonomisch gevoerde schouderbanden Waterproof ID-houder en makkelijk toegang tot kleinere spullen in een waterproof buitengedeelte met rits Makkelijk toegankelijke buitencompartiment voor flesje water of frisdrank Comfortabel en gemakkelijk draagband met neopreen soft-grip sluiting materiaal: 55% PVC 35% Polyester 10% Polyamide maten: 30 Liter.
0700 0600

accessoires

0400

NIEUWE KLEUR
0400

0900

1400

9500

9081 rip-stop cap


blijf koel en maak een duidelijk statement. top kwaliteit cap met voldoende ruimte voor een bedrijfslogo en extra lichte stof voor werken in warmte. Ruimte voor duidelijke bedrijfslogos Extra licht maar duurzame rip-stop stof voor koel comfort op warme dagen Voorgevormde klep voor de juiste look Metalen net ventilatie openingen voor nog meer comfort Makkelijk te verstellen aan de achterkant voor optimale fit materiaal: Rip-Stop 100% Katoen. maten: One size.

9083 snickers workwear logo cap


innovatie aan de top. premium kwaliteit cap met snickers workwear logo een unieke feature die uw (zonne)bril op zijn plek houdt wanneer u deze even niet gebruikt. Speciaal ontworpen om uw (zonne)bril op zijn plaats te houden wanneer u deze even niet gebruikt Voorgebogen klep voor de juiste look. Metalen net ventilatie openingen voor nog meer comfort Makkelijk te verstellen aan de achterkant voor optimale fit 3D Snickers Workwear borduring. materiaal: 100% katoen. maten: One size.

ac cess oires

115

1804 9507

1804

0407 5807
Test-No. XXX Hohenstein

1304

1604

1904

3204

Test-No. XXX

Hohenstein

9099 winter cap


blijf warm in deze comfortabele power polyamide winter cap met reflecterende eigenschappen en zachte pile voering om de kou buiten te houden en de sneeuw van je hoofd. Zachte warme pile voering om de kou buiten te houden Oorflappen met verstelbare band die je bovenop kunt vastmaken, of aan de achterkant, of onder de kin 3M Reflectiestrepen op de klep, zijkant en achterkant materiaal: Buitenkant 100% Power Polyamide, binnenkant 100% Polyester pile. maten: S, M, L.

9085 striped beanie


gebruik je hoofd. combineer warmte waar het belangrijk is in deze dikke en heerlijke omkeerbare beanie. Dik en zacht voor warm werkcomfort op koude dagen Stretch stof voor een optimale pasvorm en comfort Beanie in de hedendaagse en omkeerbaar design met strepen en Snickers Workwear gebreid in de stof materiaal: 100% gebreid Acryl. maten: One size.

9086 reversable beanie


attitude aan de top. deze omkeerbare muts met hedendaagse oversized ontwerp werkt net zo goed binnen als buiten. Oversized design voor meer relaxed uiterlijk Licht, zacht en rekbaar materiaal voor een optimale pasvorm en comfort - binnen en buiten Beanie in de hedendaagse en reversibele design met Snickers Workwear symbool gebreid in stof materiaal: 70% Acryl, 30% Wol, gebreid. maten: One size.

accessoires

0418

1804

9518

0400

1800

Test-No. XXX

Hohenstein

9093 2-layer windstopper beanie


wees slim blijf warm en zichtbaar. deze windstopper beanie heeft een reflecterende striping en een zachte fleece voering om u hoofd warm en zichtbaar te houden altijd. Gemaakt van geavanceerd 2-layer ademend WINDSTOPPER materiaal voor uitstekende wind bescherming Reflecterende band in stof Gebreide wol blend voor extra warmte op koude dagen Gevoerd met zachte micro fleece voor extra draagcomfort materiaal: Geavanceerd ademend 100% winddicht 2-layer GORE WINDSTOPPER materiaal, 30% wol en 70% Acryl. maten: One size.

9090 pile fleece beanie


bescherm je hoofd en trotseer de elementen in comfort. warm waar het nodig is, deze isolerende beanie houd je oren beschermd wanneer het koud wordt. Gevormd om de oren te bedekken voor extra bescherming Laat geluid goed door dankzij perforatie in de stof bij de oren Houd je hoofd warm op koude dagen met extra isolatie waar nodig Heerlijk werk comfort dankzij een perfecte combinatie van fleece en pile stoffen materiaal: 100% Polyester Fleece en 100% Polyester Pile. maten: S, M, L.

NIEUWE KLEUR
Herfst 2012

1800

0400

9500

0400

9080 fleece beanie


warmte aan de top. bedek je hoofd met deze zachte en comfortabele fleece beanie en vergeet de kou. Warm draagcomfort op koude dagen dankzij de zachte, strech micro fleece stof Kan ook onder een veiligheidshelm worden gedragen Voldoende ruimte voor het aanbrengen van een bedrijfslogo materiaal: 100% Micro Polyester Fleece, 240 g/m. maten: S/M, L/XL.

9084 logo beanie


warm waar het nodig is. 80% van onze lichaamswarmte verdwijnt door het hoofd. dus bescherm u zelf met deze zachte en comfortabele beanie. Heerlijke fleece voering voor warm werkcomfort op kille dagen Zachte stretch stof voor optimale pasvorm en comfort Hedendaags design met Snickers Workwear logo materiaal: 100% Acryl met 100% Polyester Fleece voering. maten: One size.

116

ac cess oires

9025 ergonomische riem


1800

0400 2000

ervaar deze elastische riem van absolute topkwaliteit en voorzien van onderscheidende gesp in geschutbrons. ontworpen voor on-the-job comfort en eigentijdse flair. 40 mm brede elastische riem voegt zich naar uw lichaam Snel en eenvoudig sluitsysteem Gesp van geschutbrons van absolute topkwaliteit met het Snickers Workwear-logo Discreet maar eigentijds Snickers Workwear op de riem gegraveerd materiaal: Comfortabele elastische stof van 95% Polyester/5% Elasthan. maten: One size, verstelbaar 120 cm, 47.

9500

9033 snickers workwear logo riem


0800

0400 6600

een must voor snickers workwear vakman. slijtvaste riem met anti-kras gesp. verkrijgbaar in verschillende kleuren. Anti-kras kunststof gesp met Snickers Workwear symbool Snel en makkelijk sluit systeem 40 mm brede riem met uitgesproken Snickers Workwear logos Stevige webbing voor extra duurzaamheid Verkrijgbaar in drie kleuren, inclusief Hi-Vis nuance materiaal:100% Polyester webbing. maten: 90, 110, 130 cm / 35, 43, 51.

9026 ergonomische riem


de innovatieve gesp sluiting zegt alles. dit is de ultieme duurzame riem waar u in elke situatie op kunt rekenen. Snel en eenvoudig sluitsysteem Stevig en ruige webbing voor extra duurzaamheid Gesp van geschutbrons van absolute topkwaliteit met het Snickers Workwear-symbool materiaal: 100% Polyester webbing. maten: 90, 110, 130 cm / 35, 43, 51.
0400

accessoires

NIEUW
Herfst 2012
1300

9034 leren riem


buckle-up in deze slijtvaste klassieke leren riem in top-kwaliteit, met een stevige gesp voor een lange levensduur. verkrijgbaar in drie maten voor een optimale pasvorm. Non-chrome, eco-vriendelijk behandeld hoogwaardig leer 4 mm dik en 45 mm breed voor extra sterkte en duurzaamheid Stevige gesp met stalen pen voor verbeterde duurzaamheid Ideaal als u werkt in een omgeving met hitte en vuur Verkrijgbaar in 3 maten voor een optimale pasvorm materiaal: 100% leer. maten: 90, 110, 130 cm / 35, 43, 51.

0400

9050 elastische bretels


totaal elastisch. deze betrouwbare bretels zijn voorzien van brede banden om het gewicht gelijk te verdelen en werkcomfort te waarborgen. Extra brede elastische banden voor comfort, ondersteuning en optimale pasvorm. Brede en stevige clips voor zekere bevestiging Makkelijk in lengte te verstellen materiaal: 90% Polyester 10% Lycra. maten: One size.

0418

9044 bretels
flexibele basisbretels. gestroomlijnd design en langdurige betrouwbaarheid. Met vier bevestigingspunten of minder, als u de duurzame D-ringen bij de bretels gebruikt Kan aan de zijkant van de broek worden vastgemaakt met klittenbandlussen Houdt de broek omhoog zonder de bewegingsvrijheid te belemmeren materiaal: Polyester 66%/Rubber 34%. maten: One size.
0400

ac cess oires

117

borduurmotieven van Hoge kwaliteit


Met borduurwerk krijgt u kwaliteit bij iedere steek, maar vergeet niet dat woorden of symbolen die kleiner zijn dan 5 mm moeilijk leesbaar kunnen zijn.

logos op t-sHirts
Heat-seal is de beste keuze bij het aanbrengen van logos op uw bedrijfs-t-shirts. U kunt rekenen op hoge kwaliteit in alle maten en kleuren.

a.p.s. en gore-teX logos


Bij het aanbrengen van logos op uw waterdichte kleding is heat-seal d manier. Als u liever borduurwerk wilt, tapen we de achterkant van het borduurmotief af om ervoor te zorgen dat het kledingstuk waterdicht blijft.

fleece-logos
Voor fleece met een bedrijfslogo erop is borduurwerk de beste keuze, omdat heat-seal lelijke plekken kunnen maken in de stof.

reflecterende strepen
We kunnen extra reflecterende strepen op uw werkbroek en jacks stikken. Een voordelige oplossing om uw persoonlijke bescherming te verbeteren.

Hi-vis-logos
Het aanbrengen van logos op Hi-Vis-kleding vereist bijzondere aandacht. Te grote logos kunnen de classificatie van het kledingstuk in gevaar brengen. Voor optimale en veilige logos neemt u contact op met Snickers Workwear voor meer informatie.

3314 canvas+ broek, pagina 24 2504 t-shirt met multipockets, pagina 75 3214 canvas+ broek met holsterpockets, pagina 24 1212 soft shell jack, pagina 41

118

toon uw logo

Wanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zich terugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over uzelf en uw bedrijf. Het helpt uw bedrijf op te laten vallen, zorgt ervoor dat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen. Bij Snickers Workwear weet u zeker dat u zich tot de juiste experts richt experts die u een volledig assortiment van services met toegevoegde waarde en productopties bieden. Zoals de juiste kleuren, op maat gemaakt borduurwerk en gepersonaliseerde verpakkingen, om een paar voorbeelden te noemen. Neem vandaag nog contact op met ons om naar de inspirerende details te informeren.

Ons borduurwerk biedt kwaliteit met iedere steek. Het laat uw werkkleding er beter uitzien en op alle juiste manieren opvallen - voor een lange periode.

Met onze geavanceerde heat-seal techniek krijgt u opvallende opdrukken van hoge kwaliteit in de maten en kleuren van uw keuze.

Bij Snickers Workwear gebruiken we alleen garens van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw logo gedurende een lange tijd blijft opvallen.

Voor de allerbeste bedrijfsprofilering kunt u gerust contact opnemen met onze experts. Zij weten wat het beste werkt en kunnen een voordelige oplossing vinden die bij u en uw bedrijf past.

PerSoonlijke verPakking Wanneer u een reeks kleding bestelt voor al uw werknemers, hebben we de perfecte service voor u: persoonlijke verpakking. Dit betekent dat iedereen al zijn of haar kleding krijgt in een verpakking met zijn of haar naam erop. Dit vereenvoudigt de distributie binnen uw bedrijf en garandeert dat iedereen de juiste kleding en de juiste maten krijgt. Eenvoudig, handig en persoonlijk.

high-teCh aan het werk.


Bij Snickers Workwear maken we bij voorkeur gebruik van geavanceerde materialen in onze ontwerpen voor werkkleding. We maken gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen wanneer en waar die het draagcomfort, veiligheid en duurzaamheid kunnen verbeteren.

Wind/Regen

gore-teX materialen
GORE-TEX-werkkleding is uiterst duurzaam, waterdicht om u droog te houden, winddicht om u warm te houden en ademend om u de hele dag door comfortabel te houden. Het GORE-TEX-membraan bestaat uit meer dan 1,4 miljoen porin per vierkante centimeter. De porin zijn 20.000 keer kleiner dan een waterdruppel, maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul. Dit voorkomt dat er water binnendringt en tevens helpt het bij het natuurlijke afkoelingsproces van uw lichaam doordat er transpiratievocht kan ontsnappen. Speciale GORE-SEAM-tape zorgt ervoor dat alle naden 100% waterdicht zijn.

Extern materiaal

GORE-TEX membraan

HigH-tecH materialen

Voering

Waterdamp transpiratie

windstopper materialen
WINDSTOPPER-materialen combineren een volledige winddichtheid met een maximaal ademend vermogen om u warm en comfortabel te houden: De winddichtheid beschermt uw lichaamswarmte tegen de ijzige invloeden van weer en wind Maximaal ademend vermogen voorkomt oververhitting en ophoping van transpiratie doordat transpiratievocht eenvoudig kan ontsnappen Een duurzame waterafstotende afwerking zorgt voor extra bescherming tegen de elementen.

a.i.s. active insulation system


Een lichtgewicht, zachte micro-fleece stof. Dit is een ideale middelste laag voor activiteiten buitenshuis vanwege de goede isolerende en vochtafvoerende eigenschappen. Zo blijft u warm, droog en comfortabel. Beschikbaar in twee versies: met en zonder winddicht membraan.
Transpiratie

Wind

Volledige winddichtheid Stof

Licht extern materiaal

Winddicht en ademend membraan

WINDSTOPPER membraan Huid Huidgevoelige binnenlaag Lichaamswarmte

Maximaal ademend vermogen

120

diversen / HigH tecH materialen

Vocht

Stof

a.v.s. active vaporiZe system


High-tech, lichtgewicht stof. Deze kleding heeft uitstekende ademende eigenschappen, zodat u zich ook bij zwaar werk droog en comfortabel blijft voelen.
Transpiratie Huid

Transpiratie

Wind

Sneeuw en regen

Stof met vuilafstotende afwerklaag

A.P.S. membraan

a.p.s. active protection system


Houdt u droog en comfortabel bij zware omstandigheden. De 3-laags constructie is ontwikkeld om wind, water en vuil buiten te houden en toch optimaal ademend te zijn.
Huid

Binnenvoering

HigH-tecH materialen

Lichaamswarmte

SuperFabric
m a t e r i a l

made with

brand

cordura

by HDM, Inc.TM

materiaal: 100 % polyamide. eigenschappen: Cordura van Dupont is een hightechstof, gemaakt van polyamidevezel met een luchtige structuur, die voldoet aan de strengste normen op het gebied van sterkte en duurzaamheid, maar toch licht en stijlvol blijft. Omdat het een extreem stevig en slijtvast materiaal is, gebruiken we het voor de versterking van slijtgevoelige delen van Snickerskleding, zoals zakken, knien en mouwen. Bovendien is het water- en vuilafstotend, eenvoudig te verzorgen en vormvast. Dit materiaal is niet geschikt voor lassen of slijpen.

superfabric brand material


SuperFabric brand material is een geavanceerd in meerdere stappen ontworpen proces dat gewone stoffen verandert in een reeks unieke, beschermende oplossingen, die algemeen bekend staan als SuperFabric-materialen. Deze nieuwe beschermende stoffen zijn ontwikkeld voor optimale weerstand tegen snijden, prikken en schuren terwijl ze toch zeer flexibel blijven. Optionele eigenschappen zoals vlamwerendheid, speciale grip en dergelijke zorgen voor een complete, op maat gemaakte oplossing.

uv-bescHerming
Teveel direct zonlicht kan de huid beschadigen. UV-beschermende kleding van Snickers is voorzien van een UPF (Ultraviolet Protection Factor) van 40+ of 50+. We hebben onze kleding getest in overeenstemming met de internationale normen EN 13758 en AS/NZS 4399:1996.

coolmaX
Coolmax-stoffen zijn ontworpen om vocht van het lichaam weg te voeren en om de droogtijd van de stof te verbeteren, zodat u zich langer koel en droog voelt. Via kanalen in de vezelstructuur van de stof is Coolmax in staat transpiratie te verplaatsten, weg van het lichaam naar de buitenkant van de stof, waar het snel kan verdampen. De prestaties van Coolmax zijn inherent aan de vezelstructuur zelf. Deze vezelstructuur zorgt voor consistente prestaties, was na was. Door de zachte, lichtgewicht en ademende stof voelen uw kleren altijd natuurlijk aan. De extra prestaties van de stof houden uw kleren comfortabel en voorzien uw dagelijkse kleding te allen tijde van koel comfort.

Test-No. XXX

Hohenstein

vertrouwen in teXtiel
De International Oeko-Tex Association is een onafhankelijk testinstituut dat textiel test op schadelijke stoffen volgens Oeko-Tex Standard 100 voor textielproducten van alle types die geen enkel risico vormen voor de gezondheid. Het Oeko-Tex label geeft de extra voordelen aan van geteste veiligheid voor huidvriendelijke kleding en ander textiel.

diversen / HigH tecH materialen

121

goed meten voor de JuiSte PaSvorm


De beste manier om perfect passende kleding te krijgen, is echt passen. Als dat niet mogelijk is, raden we u aan onze meettips zorgvuldig op te volgen om zeker te weten dat u de juiste maat krijgt. Snickers Workwear heeft alle standaardmaten op voorraad om snel te kunnen leveren (zie het specifieke kledingstuk voor de standaardmaten). We bieden ook speciale maten het kan iets langer duren, maar het is de moeite waard. belangrijke meettips 1. Vraag iemand anders om uw maten op te nemen. 2. Neem uw maten op met strakke onderkleding aan. 3. Meet dicht tegen/om uw lichaam, maar zonder het meetlint zo strak aan te trekken dat het in uw lichaam snijdt. 4. Zorg er bij het meten van de binnenkant van uw been voor dat het meetlint goed strak staat.

a. lichaamslengte
Bovenkant van het hoofd tot de voetzool

b. borst
Borstbreedte, horizontaal op het breedste punt.

c. taille
Taillebreedte, horizontaal ter hoogte van de navel. let op! Als u een grote buik heeft, is het beter om de breedte van uw heupen te nemen om de juiste broekmaat te vinden. Maar als u meet voor bijvoorbeeld een overall, moet u de taillemaat nemen.

maattabel

d. Heupen
Heupbreedte, horizontaal op het breedste punt.

c d

e. binnenbeen
Kruis tot de voetzool. Een zeer belangrijke maat die ervoor zorgt dat de kniebeschermers op de juiste hoogte komen te zitten.
PICTOGRAM
8385

92100

8088

170182

SIZE at m ma M MEN Heren

Ieder CE-gemarkeerd kledingstuk moet voorzien zijn van een label met een pictogram die de maat en lichaamsmaten weergeeft van de persoon voor wie het kledingstuk bedoeld is. Dit betekent dus dat u altijd in het kledingstuk kunt kijken voor de maat.

over aangepaste maten Snickers Workwear is continue bezig met het aanpassen van de maten om het CEN het Europees Comit voor Normalisatie, te volgen. Dit betekent dat nieuwe producten een kleinere pasvorm kunnen hebben vergeleken met de rest van de collectie. Deze nieuwe producten zijn gemarkeerd met: Nieuwe pasvorm.

122

overige / ma at tabel

Let op!

alle afmetingen Zijn licHaamsafmetingen. Meet zorgvuldig voor de juiste maat.


= De omkaderde maten zijn vaak uit voorraad leverbaar. In onze prijslijst staat per artikel vermeld welke maten nog meer leverbaar zijn en welke condities daar voor gelden. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Customer Service. = Vaak niet standaard maar wel leverbaar. Check onze prijslijst of neem contact op met onze Customer Service voor meer informatie.

Heren broeken
uw lichaamslengte 170182 cm a
Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

normale licHaamslengte
40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 68 72 76 80 84 88 92 96 100 104 112 120 128 136 144 152 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 128 136 144 152 160 168 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 27 32 28 32" 30 32" 31 32" 33 32" 35 32" 36 32" 38 32" 39 32" 41 32" 44 32" 47 32" 50 32 54 32 57 32 60 32

uw lichaamslengte (158170 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

korte licHaamslengte
80 72 88 84 76 92 88 80 96 92 84 100 96 88 104 100 92 108 104 96 112 108 100 116 112 104 120 116 112 128 120 120 136 124 128 144 128 136 152 132 144 160

76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 28 30 30 30" 31 30" 33 30" 35 30" 36 30" 38 30" 39 30" 41 30" 44 30" 47 30 50 30 54 30 57 30

uw lichaamslengte (146158 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

eXtra korte licHaamslengte


180 72 88 70 184 76 92 70 188 80 96 70 192 84 100 70 196 88 104 70 200 92 108 70 204 96 112 70 208 100 116 70 212 104 120 70 216 112 128 70 220 120 136 70 224 128 144 70 228 136 152 70 232 144 160 70

28 28 30 28" 31 28" 33 28" 35 28" 36 28" 38 28" 39 28 41 28 44 28 47 28 50 28 54 28 57 28

uw lichaamslengte (182194 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

lange licHaamslengte
142 72 88 88 144 76 92 88 146 80 96 88 148 84 100 88 150 88 104 88 152 92 108 88 154 96 112 88 156 100 116 88 158 104 120 88 160 112 128 88 162 120 136 88 164 128 144 88 166 136 152 88 168 144 160 88 170 152 168 88

maattabel

28 35 30 35" 31 35" 33 35" 35 35" 36 35" 38 35" 39 35" 41 35" 44 35" 47 35 50 35 54 35 57 35 60 35

uw lichaamslengte (194206 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

eXtra lange licHaamslengte


242 72 88 94 244 76 92 94 246 80 96 94 248 84 100 94 250 88 104 94 252 92 108 94 254 96 112 94 256 100 116 94 258 104 120 94 260 112 128 94 262 120 136 94 264 128 144 94 266 136 152 94 268 144 160 94 270 152 168 94

28 37 30 37 31 37 33 37" 35 37" 36 37" 38 37" 39 37" 41 37 44 37 47 37 50 37 54 37 57 37 60 37

Bovenstaande maten gelden niet voor de artikelen 3244, 3255, 3257, 3275, 3310, 3355, 3357, 3375, 3393. Zie catalogus of neem contact op met onze customer service voor meer informatie.

Heren bodybroeken
uw lichaamslengte 170182 cm a
Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

normale licHaamslengte
42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 72 76 80 84 88 92 96 100 104 112 120 128 136 144 152 88 92 96 100 104 108 112 116 120 128 136 144 152 160 168 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 28 32" 30 32" 31 32" 33 32" 35 32" 36 32" 38 32" 39 32" 41 32" 44 32" 47 32" 50 32 54 32 57 32 60 32

uw lichaamslengte (158170 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

korte licHaamslengte
80 72 88 84 76 92 88 80 96 92 84 100 96 88 104 100 92 108 104 96 112 108 100 116 112 104 120 116 112 128 120 120 136 124 128 144 128 136 152 132 144 160

76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 28 30 30 30" 31 30" 33 30" 35 30" 36 30" 38 30" 39 30" 41 30" 44 30" 47 30 50 30 54 30 57 30

uw lichaamslengte (146158 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

eXtra korte licHaamslengte


180 72 88 70 184 76 92 70 188 80 96 70 192 84 100 70 196 88 104 70 200 92 108 70 204 96 112 70 208 100 116 70 212 104 120 70 216 112 128 70 220 120 136 70 224 128 144 70 228 136 152 70 70 232 144

28 28 30 28" 31 28" 33 28" 35 28" 36 28" 38 28" 39 28 41 28 44 28 47 28 50 28 54 28 57 28

uw lichaamslengte (182194 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

lange licHaamslengte
142 72 88 88 144 76 92 88 146 80 96 88 148 84 100 88 150 88 104 88 152 92 108 88 154 96 112 88 156 100 116 88 158 104 120 88 160 112 128 88 162 120 136 88 164 128 144 88 166 136 152 88 168 144 160 88 170 152 168 88

28 35 30 35" 31 35" 33 35" 35 35" 36 35" 38 35" 39 35" 41 35" 44 35" 47 35 50 35 54 35 57 35 60 35

uw lichaamslengte (194206 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

eXtra lange licHaamslengte


242 72 88 94 244 76 92 94 246 80 96 94 248 84 100 94 250 88 104 94 252 92 108 94 254 96 112 94 256 100 116 94 258 104 120 94 260 112 128 94 262 120 136 94 264 128 144 94 266 136 152 94 268 144 160 94 270 152 168 94

28 37 30 37 31 37 33 37" 35 37" 36 37" 38 37" 39 37" 41 37 44 37 47 37 50 37 54 37 57 37 60 37

matenconversie, Heren: XS=40/42, S=44/46, M=48/50, L=52/54, XL=56/58, XXL=60/62, XXXL=64/66


overige / ma at tab el 123

Heren piratenbroeken
uw lichaamslengte 170182 cm a
Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

normale licHaamslengte
40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 68 72 76 80 84 88 92 96 100 104 112 120 128 136 144 152 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 128 136 144 152 160 168 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 27 32 28 32" 30 32" 31 32" 33 32" 35 32" 36 32" 38 32" 39 32" 41 32" 44 32" 47 32" 50 32 54 32 57 32 60 32

uw lichaamslengte (158170 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

korte licHaamslengte
80 72 88 84 76 92 88 80 96 92 84 100 96 88 104 100 92 108 104 96 112 108 100 116 112 104 120 116 112 128 120 120 136 124 128 144 128 136 152 132 144 160

76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 76 28 30 30 30" 31 30" 33 30" 35 30" 36 30" 38 30" 39 30" 41 30" 44 30" 47 30 50 30 54 30 57 30

Heren sHorts
uw lichaamslengte 170182 cm a
Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

normale licHaamslengte
40 42 44 46 48 50 52 54 56 58 60 62 64 66 68 70 68 72 76 80 84 88 92 96 100 104 112 120 128 136 144 152 84 88 92 96 100 104 108 112 116 120 128 136 144 152 160 168 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 82 27 32 28 32" 30 32" 31 32" 33 32" 35 32" 36 32" 38 32" 39 32" 41 32" 44 32" 47 32" 50 32 54 32 57 32 60 32

Heren jacks
uw lichaamslengte (170182 cm) a
Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

normale licHaamslengte
Xs 72 84 33" Xs sHort 72 84 33" Xs long 72 84 33" s 80 92 36" s sHort 80 92 36" s long 80 92 36" m 88 100 39" m sHort 88 100 39" m long 88 100 39" l 96 108 43" l sHort 96 108 43" l long 96 108 43" Xl 104 116 46" Xl sHort 104 116 46" Xl long 104 116 46" XXl 120 132 52" XXl sHort 120 132 52" XXl long 120 132 52" XXXl 136 148 58" XXXl sHort 136 148 58" XXXl long 136 148 58" XXXXl 152 164 65 XXXXl-s 152 164 65 XXXXl-l 152 164 65 XXXXXl 168 180 71 XXXXXl-s 168 180 71 XXXXXl-l 168 180 71

uw lichaamslengte (158170 cm) a


Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

korte licHaamslengte

maattabel

uw lichaamslengte (182194 cm) a


Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

lange licHaamslengte

Heren overalls
uw lichaamslengte (170182 cm) a
Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

normale licHaamslengte
Xs 72 84 33" Xs sHort 72 84 33" Xs long 72 84 33" s 80 92 36" s sHort 80 92 36" s long 80 92 36" m 88 100 39" m sHort 88 100 39" m long 88 100 39" l 96 108 43" l sHort 96 108 43" l long 96 108 43" Xl 104 116 46" Xl sHort 104 116 46" Xl long 104 116 46" XXl 120 132 52" XXl sHort 120 132 52" XXl long 120 132 52" XXXl 136 148 58" XXXl sHort 136 148 58" XXXl long 136 148 58" XXXXl 152 164 65 XXXXl-s 152 164 65 XXXXl-l 152 164 65 XXXXXl 168 180 71 XXXXXl-s 168 180 71 XXXXXl-l 168 180 71

uw lichaamslengte (158170 cm) a


Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

korte licHaamslengte

uw lichaamslengte (182194 cm) a


Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

lange licHaamslengte

De maten hierboven gelden niet voor de 6057. Zie maten in de catalogus of neem contact op met customer service voor meer informatie.

gereedscHapsvesten
uw lichaamslengte (170182 cm) a
Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

normale licHaamslengte
Xs 72 84 33" s 80 92 36" m 88 100 39" l 96 108 43" Xl 104 116 46" XXl 120 132 52" XXXl 136 148 58" XXXXl 152 164 65 XXXXXl 168 180 71

sHirts & fleeces


uw lichaamslengte (170182 cm) a
Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

normale licHaamslengte
Xs 72 84 33" s 80 92 36" m 88 100 39" l 96 108 43" Xl 104 116 46" XXl 120 132 52" XXXl 136 148 58"

matenconversie, Heren: XS=40/42, S=44/46, M=48/50, L=52/54, XL=56/58, XXL=60/62, XXXL=64/66


124 overige / ma at tabel

dames broeken
normale licHaamslengte/ *uk siZe
uw lichaamslengte (164176 cm) a
Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e
32 6* 60 84 79 2431" 16 60 84 73 2429 116 60 84 67 2427" 64 60 84 85 2433 164 60 84 91 2436 34 8* 64 88 79 2531" 17 64 88 73 2529 117 64 88 67 2527" 68 64 88 85 2533 168 64 88 91 25x36 36 10* 68 92 79 2731" 18 68 92 73 2729 118 68 92 67 2727" 72 68 92 85 2733 172 68 92 91 27x36 38 12* 72 96 79 2831" 19 72 96 73 2829" 119 72 96 67 2827" 76 72 96 85 2833" 176 72 96 91 28x36 40 14* 76 100 79 3031" 20 76 100 73 3029" 120 76 100 67 3027" 80 76 100 85 3033" 180 76 100 91 30x36 42 16* 80 104 79 3131" 21 80 104 73 3129" 121 80 104 67 3127" 84 80 104 85 3133" 184 80 104 91 31x36 44 18* 84 108 79 3331" 22 84 108 73 3329 122 84 108 67 3327" 88 84 108 85 3333 188 84 108 91 33x36 46 20* 88 112 79 3531" 23 88 112 73 3529 123 88 112 67 3527" 92 88 112 85 3533 192 88 112 91 35x36 48 22* 96 120 79 3831" 24 96 120 73 3829 124 96 120 67 3827" 96 96 120 85 3833 196 96 120 91 38x36 50 24* 104 128 79 4131" 25 104 128 73 4129 125 104 128 67 4127" 100 104 128 85 4133 200 104 128 91 41x36 52 26* 112 136 79 4431" 26 112 136 73 4429 126 112 136 67 4427" 104 112 136 85 4433 204 112 136 91 44x36 54 28* 120

144 79 4731
27 120

uw lichaamslengte (152164 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

korte licHaamslengte
144 73 4729
127 120 144 67 4727 108 120 144 85 4733 208 120

uw lichaamslengte (140152 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

eXtra korte licHaamslengte

uw lichaamslengte (176188 cm a
Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

lange licHaamslengte

uw lichaamslengte (188200 cm) a


Uw taille (cm) c Uw heupen (cm) d Uw binnenbeen lengte (cm) e Uw taille/binnenbeen (Inches) c/e

eXtra lange licHaamslengte


144 91 47x36

dames jacks
uw lichaamslengte (170182 cm) a
Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b
Xs 64 80 31" Xs sHort 64 80 31" Xs long 64 80 31" s 72 88 35" s sHort 72 88 35" s long 72 88 35"

normale licHaamslengte
m l 80 96 38" m sHort 80 96 38" m long 80 96 38" 88 104 41" l sHort 88 104 41" l long 88 104 41"

Xl 104 120 47"

XXl 120 136 54" XXl sHort 120 136 54" XXl long 120 136 54"

XXXl 136 152 60" XXXl sHort 136 152 60" XXXl long 136 152 60"

XXXXl 152 168 66" XXXXl-s 152 168 66" XXXXl-l 152 168 66"

XXXXXl 168 184 72" XXXXXl-s 168 184 72" XXXXXl-l 168 184 72"

maattabel

uw lichaamslengte (158170 cm) a


Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

korte licHaamslengte
Xl sHort 104 120 47" Xl long 104 120 47"

uw lichaamslengte (182194 cm) a


Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

lange licHaamslengte

dames sHirts
uw lichaamslengte (164176 cm) a
Uw taille (cm) c Uw borstomvang (cm) b Uw borstomvang (Inches) b

normale licHaamslengte
Xs 64 80 31" s 72 88 35" m 80 96 38" l 88 104 41" Xl 104 120 47" XXl 120 136 54"

matenconversie, dames: XS=32/34, S=36/38, M=40/42, L=44/46, XL=48/50, XXL=52/54 uk-maten: XS=68, S=1012, M=1416, L=1820, XL=2224, XXL=2628
= De maten in het groene kader zijn de standaard voorraad items voor de Nieuwe Pasvorm. = De omkaderde maten zijn vaak uit voorraad leverbaar. In onze prijslijst staat per artikel vermeld welke maten nog meer leverbaar zijn en welke condities daar voor gelden. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Customer Service. = Vaak niet standaard maar wel leverbaar. Check onze prijslijst of neem contact op met onze Customer Service voor meer informatie.

de volgende producten kunnen niet worden gemaakt in speciale maten


(aangegeven in de tabellen buiten de blauwe gebieden) Broeken: 3310 Jacks: 1110, 1210, 8088, 8888 Regenkleding: 1878, 1888, 1978, 1988, 3378, 9037, 9038, 9063, 9073 De volgende artikelen zijn te bestellen in ongewassen finish! 3215, 3255, 3355

overige / ma at tab el

125

3314 canvas+ broek pagina: 24

0214 bodybroek met holsterpockets, canvas+ pagina: 29

broeken
0404 1212 1704 1818 0404 1818 2004 3204 5804 9595 9595

kniebescHermers

3211 cooltwill broek met holsterpockets pagina: 26


0404 1818

3355 denim werkbroek pagina: 26

0312 bodybroek, duratwill pagina: 29


0404 1604 1704 1818

9110 kniebeschermers pagina: 35

9595

6504

3204

7404

9595

0604

3212 duratwill broek met holsterpockets pagina: 25


0404 1604 1704 1818

3393 utility werkbroek, rip-stop pagina: 30


0400

6013 service overall pagina: 31

9111 service kniebeschermers pagina: 35

0400

1800

3204

7404

7595

9595

2000

9500

0800

3214 canvas+ broek met holsterpockets pagina: 24


0404 0909 1212 1704 1818

3619 winter broek, power polyamide pagina: 27

9118 vloerleggers kniebeschermers pagina: 28, 35

pirates
0404 1704 2004 2004 3204 5804 9595 5804 9504 0408

3215 comfort cotton broek met holsterpockets pagina: 27


0404

3713 service broek, dames pagina: 31, 90

3913 pirate broek, rip-stop pagina: 32

jacks
0400 1800 0404 1804 9595 9500 2004

3223 rip-stop vloerleggerbroek pagina: 28


0404 1804

3813 cargo broek pagina: 30

3923 pirate broek met holsterpockets, rip-stop pagina: 32


0404 1804

1110 Xtr shield jack pagina: 23

indeX

0400

1800

5804

9500

2004

9504

0404

3244 Xtr canvas+ werkbroek met holsterpockets pagina: 20


0404

3823 service gereedschapstas broek pagina: 30

1118 waterproof winter jack pagina: 43

sHorts
0400 1800 2004 0400 9500

3255 denim werkbroek pagina: 26

3863 service toolpocket trousers pagina: 31


0400 1800

3014 canvas+ shorts pagina: 33

1119 winterjack, power polyamide pagina: 40


0404 1704 1804

0404

1818

6504

9500

9595

2004

5804

9504

3272 duratwill damesbroek met holsterpockets pagina: 27, 90


7404

5283 broek met holsterpockets pagina: 30

3023 Holster pocket shorts, rip-stop pagina: 33


0404 1804 2004

1122 winter jack pagina: 42

0404

1818

0400

7200

9595

9595

3204

9504

7700

7800

3310 Xtr shield broek pagina: 23

5383 broek pagina: 30

3113 service shorts pagina: 33

1129 winter pilot jacket pagina: 43

0404

1818

0400

1800

0400

5800

0404

9595

9500

9500

3311 cooltwill broek pagina: 26

3123 shorts, rip-stop pagina: 33

1188 all weather winterjack pagina: 42


0404 2004

bodybroeken
0404 1818 0404 1804 2004 9595 3204 9504 5804 9504

3312 duratwill broek pagina: 25

0212 bodybroek met holsterpockets, duratwill pagina: 29

1198 Xtr a.p.s. waterproof winter jack pagina: 38

0404

1604

1704

1818

1704

7404

0404

2004

3204

7404

7595

9595

9595

5804

9504

126

inde X

1210 soft shell jack met capuchon pagina: 44


0400

8010 windproof fleecejack pagina: 45


0418

9037 regenbroek pu pagina: 53

9715 flexi nail pouch pocket pagina: 63

0406

5800

1804

9506

0400

1212 soft shell jack pagina: 41

8011 pile fleece jack pagina: 46

9038 regenjack pu pagina: 53

9716 Hamerhouder pagina: 64

0400

1604

1704

2004

0404

0406

3204

5804

9500

3204

9506

0400

1219 soft shell jack met capuchon pagina: 44


0400 3204

8088 windstopper fleece jacket pagina: 45


0400 1600

gereedscHapsdragers
4192 toolvest, duratwill pagina: 65

9723 flexibraces/ Harness pagina: 64

5804

3200

5800

0400

1227 soft shell damesjack pagina: 44, 90

8258 pile/fleecejack pagina: 46

9736 Hammer Holder display box 10 pcs pagina: 64

0404

0404

7404

0404

5804

9504

0400

1512 duratwill jack pagina: 47

4294 flexi toolvest, canvas+ pagina: 65

9740 flexi telefoonhouder, klein pagina: 63

slecHt weer
0404 1804 7404 9504 0400

1513 service jack pagina: 47

1778 a.p.s. waterdichte parka pagina: 53


0404 5804

9082 flexi Hamerhouder pagina: 64

9760 badgehouder pagina: 64

0400

1800

indeX

9500

9504

0000

0400

1822 winter parka pagina: 42

1878 a.p.s. waterdichte parka pagina: 52


0400

9700 flexi velcro fasteners pagina: 63

9761 yo-yo voor id badgehouder pagina: 64

0400

7800

5800

0400

0400

4522 winter bodywarmer pagina: 47

1888 Xtr 3-layer gore-teX jack pagina: 51


0404

9702 flexi toolbelt pagina: 64

9770 Xtr carpenters toolbelt pagina: 59

0400

7200

7700

7800

2604

0400

0404

8888 3-layer windstopper soft shell jack. pagina: 43

1978 a.p.s. waterdicht jack pagina: 52


0400

9706 flex tool pouch pagina: 63

9771 carpenters toolbelt pagina: 60

0404

1604

3204

5804

5800

0400

0404

1988 gore-teX winter jacket pagina: 51

9708 flexi tool pouch pagina: 62

9775 carpenters tool pouch pagina: 61

fleece
0404 3204 5804 0400 0404

8008 fleecejack met volledige rits pagina: 45

3378 a.p.s. waterdichte broek pagina: 52

9709 flexi tool & nail pouch pagina: 63

9780 Xtr electricians toolbelt pagina: 59

0404

1604

1404

3204

5804

0400

0400

0404

8009 fleecetrui met rits pagina: 46

3978 a.p.s. allweather broek pagina: 53

9710 flexi power tool Holster pagina: 63

9781 electricians toolbelt pagina: 60

0404

1604

1404

5804

9504

0404

0400

0404

inde X

127

9785 electricians tool pouch pagina: 61

2709 dames polo shirt pagina: 75, 91

2809 sweatshirt Hoodie met rits pagina: 70


0418 1800

t-sHirts
0400 0900 0404 1600 9500 2004 9518

9790 Xtr toolbelt pagina: 61

2400 logo t-shirt ls pagina: 76

2710 polo shirt met multipockets pagina: 75


0400 0700

2810 sweatshirt pagina: 71, 104

0400

0795

0400

0900

1600

1700

0404

3214

5800

9500

1800

5800

9500

9791 toolbelt pagina: 61

2402 t-shirt lange mouw pagina: 77, 105

2811 dames schilders Zip Hoodie pagina: 70, 91, 104

sHirts
0400 0795 0400 0404 0900 9507 0900

9792 bretels pagina: 61

2403 dames stretch t-shirt, lange mouw pagina: 77, 91, 105
0400

8503 service shirt pagina: 73

2812 sweatshirt met multipockets pagina: 68


0400 1600 1800

0408

0895

0404

0900

9508

5800

9500

9795 nail & screw pouches pagina: 61

2500 logo t-shirt pagina: 76

8506 rip stop shirt k/m pagina: 73

2813 Zip sweatshirt met multipockets pagina: 69


0400 1600 1800

0400

0795

0400

0800

0404

3214

3200

9500

5800

9500

9794 flexi Holsterpockets pagina: 62

2501 a.v.s. t-shirt pagina: 74

8508 rip stop shirt lange mouwen pagina: 73


0400 0800

2814 sweat pants pagina: 68

indeX

0416

0418

1404

0400

1800

0400

1704

1804

1895

3200

9500

7400

9500

9799 toolbelt base pack flexi pocket pagina: 62

2502 t-shirt pagina: 77, 105

2815 logo Hoodie pagina: 69

sweatsHirts
0400 0700 0900 1300 1600 0400 1604 1804 9900 1700 3200 5800 9500 2004 3204 9504

9810 flexi tool bag/ backpack 19 l pagina: 57

2503 dames stretch t-shirt pagina: 77, 91, 105


0400 0900

2712 rugby shirt pagina: 69

2816 Zipped logo Hoodie pagina: 70

0400

1800

0400

1604

1804

0404

1600

9500

9500

2004

3204

9504

9812 flexi tool bag/ backpack 23 l pagina: 57

2504 t-shirt met multipockets pagina: 75


0400 0700 1600

2800 Hoodie pagina: 71

2817 sweatshirt jack pagina: 72

0400

0900

1800

0400

2000

0404

5800

9500

5800

9500

5800

9820 flexi tool bag 15 l pagina: 56

2706 a.v.s. polo shirt pagina: 74

2801 classic Zip Hoodie pagina: 71, 104

2819 logo jack pagina: 72

0416

0418

1404

0400

0900

1800

0418

1618

1718

0404

1704

1804

9504

5800

9500

3218

9518

9822 flexi tool bag 30 l pagina: 56

2707 a.v.s. poloshirt, met bies pagina: 74

2807 Hoodie jack pagina: 70

2820 logo sweatshirt pagina: 68

0418

0400

2004

0400

1804

0404

5818

5800

3204

9504

2708 polo shirt pagina: 76

2808 sweatshirt Hoodie pagina: 69

0400

0900

1300

1600

0418

1800

1700

3200

5800

9500

2004

9518

128

inde X

9408 first layer long johns pagina: 85

2403 dames stretch t-shirt, lange mouw pagina: 77, 91, 105
0400

1733 Hi-vis regenparka, klasse 3 pagina: 98


5558

sokken /ondergoed
0400 0900 6658

9200 coolmax lage sokken pagina: 87

9413 Zip micro fleece pullover pagina: 84

2503 dames stretch t-shirt pagina: 77, 91, 105


0400 0900

2533 t-shirt a.v.s. High-vis, klasse 2/3 pagina: 99


5500

0700

0400

1600

9500

6600

9201 coolmax middelhoge sokken pagina: 87

9414 micro fleece long johns pagina: 84

2709 dames polo shirt pagina: 75, 91

2633 Hi-vis a.v.s. polo shirt, klasse 2/3 pagina: 99


5500

0400

0900

0700

0400

1600

9500

6600

9202 mid socks, wool mix pagina: 86

9430 Xtr body engineered ls t-shirt pagina: 80

2811 womens Zip Hoodie pagina: 72, 91, 104

2833 Hi-vis sweatshirt, klasse 3 pagina: 99


5504

0400

0418

0418

0900

6604

9203 High socks, wool mix pagina: 86

9431 Xtr body engineered long johns pagina: 81

3272 duratwill damesbroek met holsterpockets pagina: 27, 90


7404

3033 Hi-vis shorts, klasse 1 pagina: 95


5574

0418

0418

9595

6674

9204 sokken, two-pack pagina: 87

9432 Xtr body engineered tee pagina: 82

3713 service broek, dames pagina: 31, 90

3233 High visibility broek met holsterpockets, klasse 2. pagina: 94


5574

0400

1800

indeX

0400

0418

9500

6674

9208 thin coolmax socks pagina: 87

9433 Xtr first layer shorts pagina: 82

3333 broek High visibility, klasse 2 pagina: 94

HigH visibility
5574 1800 0418 6674

9209 cordura socks pagina: 86

9435 body mapping Zip micro fleece pullover pagina: 83

0313 High visibility bodybroek, klasse 2 pagina: 94


5574

3639 Hi-vis winterbroek, klasse 2 pagina: 95


5558

0400

0400

6674

6658

9210 High Heavy wool socks pagina: 86

9436 2-pack stretch shorts pagina: 85

1213 soft shell jack High visibility, klasse 3 pagina: 96


5558

3833 broek High visibility, klasse 1 pagina: 95

7455

1804

0400

6658

7466

9405 first layer t-shirt pagina: 84

9438 body mapping micro fleece jack pagina: 83

1333 Hi-vis winter jack, klasse 3 pagina: 97


5558

4293 flexi toolvest High visibility, klasse 1 pagina: 96

5500

0400

0400

6658

6600

9406 first layer ls t-shirt pagina: 85

1433 Hi-vis jack, klasse 3 pagina: 97

8033 High-vis fleece, klasse 3 pagina: 99

dames
5574 5504 0400 6674 6604

9407 first layer briefs pagina: 85

1227 soft shell damesjack pagina: 44, 90

1533 Hi-vis jack, klasse 2 pagina: 97

9063 Hi-vis pu regenjack, klasse 3 pagina: 98

5574

5500

0400

0404

6674

6600

inde X

129

9073 Hi-vis pu regenbroek, klasse 2 pagina: 98


5500

2811 dames schilders Zip Hoodie pagina: 91, 104

6057 flame retardant las overall pagina: 110

9050 elastische bretels pagina: 117

6600

0900

0400

0418

9133 Hi-vis vest, klasse 2 pagina: 96


5500

3275 schilders broek met holsterpockets pagina: 102

9257 flame retardant socks pagina: 111

9080 fleece beanie pagina: 116

0400

1800

6600

0909

0400

9500

3375 schilders broek pagina: 103

9417 flame retardant t-shirt pagina: 110

9081 rip-stop cap pagina: 105, 115

scHilders
0400 0900 0909 0400 1400 9500

0375 schilders bodybroek pagina: 103

3775 dames schilders broek met holsterpockets pagina: 102

9427 flame retardant long sleeve t-shirt pagina: 111

9083 logo cap pagina: 115

0909

0909

0400

0404

1275 schilders soft shell jack pagina: 104

3975 schilders pirate broek pagina: 103

9437 flame retardant briefs pagina: 111

9084 logo beanie pagina: 116

0900

0909

0400

0400

1277 dames schilders soft shell jack pagina: 104

9081 rip-stop cap pagina: 105

9447 flame retardant long johns pagina: 111

9085 striped beanie pagina: 116

indeX

1304

1604

0900

0900

0400

1804

2402 schilders t-shirt lange mouw pagina: 105

9086 reversable beanie pagina: 116

anti-flame
0900

accessories
1804 1904 3204

2403 dames schilders stretch t-shirt lange mouw pagina: 105

1157 flame retardant winterjack pagina: 108

9025 ergonomische riem pagina: 117

9090 pile/fleece beanie pagina: 116


0400

0400

1800

0900

0400

2000

9500

1800

2502 t-shirt pagina: 105

1557 flame retardant jack pagina: 108

9026 vaste riem pagina: 117

9093 windstopper beanie pagina: 116

0418

1804

0900

0400

0400

9518

2503 dames schilders stretch t-shirt pagina: 105

2857 flame retardant sweatshirt pagina: 110

9033 riem pagina: 117

9099 winter cap pagina: 116

0400

0800

0407

5807

0900

0400

6600

9507

2801 schilders Zip Hoodie pagina: 104

3257 flame retardant broek met holsterpockets pagina: 109

9034 leren riem pagina: 117

9517 winter handschoen pagina: 114

0400

0900

0400

1300

1800

2810 sweatshirt pagina: 104

3357 flame retardant broek pagina: 109

9044 bretels pagina: 117

9518 craftsmen handschoen pagina: 114

0900

0400

0400

1804

130

inde X

9519 grip handschoen pagina: 114

9520 craftsmen hand schoen, open vinger pagina: 114

9609 waterproof duffel bag pagina: 115


0600

9610 waterproof backpack pagina: 115


0600

0400

0418

0700

0700

SniCkerS kleurCodeS

04 Zwart

06 Geel

07 Licht grijs

08 Aluminium Grijs

09 Wit

12 Cognac (Bruin)

13 Chocolate (Bruin)

14 Sand

16 Chilli Red

17 Ocean Blue

kleurcodes

18 Donker grijs

19 Gebroken wit

20 Khaki

26 Mosterd

32 Olive Green

55 Oranje, High Visibility

58 Staal grijs

65 Denim

66 Geel, High Visibility

72 Blended olive

74 Gemeleerd grijs

75 Gemeleerd blauw

77 Blended licht grijs

78 Blended staal grijs

95 Donker blauw

Symbolen

Deze symbolen helpen u het juiste kledingstuk te vinden. Ze worden gebruikt als richtlijnen bij de productbeschrijvingen in deze brochure. De volgende beschrijvingen zijn van toepassing:
Persoonlijke beschermingsmiddelen (Personal Protective Equipment PPE). Wanneer het CE-merk alleen wordt gebruikt in de beschrijvingen van onze broeken, verwijst het naar kniebe scherming. Het wordt ook gebruikt om te laten zien dat onze werkhandschoenen voldoen aan de CE-standaards. EN 343 Bescherming tegen slecht weer EN 471 Hoge zichtbaarheidskleding EN 388 Handschoenen die beschermen tegen mechanische risicos EN 511 Handschoenen die tegen kou beschermen EN 11611 Lasbescherming EN 11612 Bescherming tegen warmte en vlammen EN 1149 Elektrostatische eigenschappen KneeGuard MultiPocket Mobiele telefoon UV-bescherming Mag niet in de droogtrommel Niet strijken Strijken op maximaal 110C Strijken op maximaal 150C Strijken op maximaal 200C Mag in de droogtrommel lage temp. Mag in de droogtrommel matige temp. Niet bleken Maximale wastemp. 40C Maximale wastemp. 60C Maximale wastemp. 85C Chemisch reinigen Niet chemisch reinigen

patent en registered community design (rcd) Innovatie en productontwikkeling vormen het hart van Snickers Workwear. Als resultaat van die gerichte aandacht hebben veel van onze geavanceerde producten of oplossingen geregistreerde patenten. Veel producten vallen ook onder het Registered Community Design. In deze catalogus zijn producten met een Registered Community Design of met functies die onder patent-aanvragen of patenten vallen gemarkeerd met de onderstaande symbolen. Bezoek snickersworkwear.com voor meer informatie.
PATENT INFO

Dit product is gepatenteerd of heeft een patent-aanvraag in geselecteerde landen zowel in Europa als wereldwijd. Dit product heeft een Registered Community Design (RCD) of nationale ontwerpregistratie.

REG. DESIGN

SniCkerS workwear in euroPa


Hoofdkantoor, Zweden Box 989 191 29 SOLLENTUNA info@snickersworkwear.com Tel. +46 (0)8 92 51 00 Fax. +46 (0)8 92 51 98 oostenrijk Snickers Workwear Austria GmbH Gierstergasse 6 1120 WIEN Tel. +43 (0) 1 8101 728 Fax. +43 (0) 1 8101 814 belgi Snickers Original NV Antwerpsesteenweg 285 2800 MECHELEN Tel. +32 (0)15 44 65 30 Fax. +32 (0)15 44 65 39 kroati Morlak d.o.o. Put Blata bb 21215 KASTEL LUKSIC (SPLIT) Tel. +385 (0)21/228-245 Fax. +385 (0)21/261-210 tsjecHi Clinitex CZ s.r.o. Arel IN PARK 1. mje 3236/103 703 00 OSTRAVA Tel. +420 596 636 360 Fax. +420 597 579 005 denemarken Hultafors Group Denmark A/S Energivej 37 2750 BALLERUP Tel. +45 44 86 06 00 Fax. +45 44 86 06 06 estland & letland Tamrex Ohutuse O Laki 5 10621 TALLINN Tel. +37 2 654 9900 Fax. +37 2 654 9901 finland Hultafors Group Finland Oy Konalantie 47 00390 HELSINKI Tel. +358- (0)20 741 0130 Fax. +358- (0)20 741 0148 frankrijk Snickers Workwear France SARL 59 Rue des Petits Champs 75001 Paris Tel. +33 (0)1 53 40 89 90 Fax +33 (0)1 53 40 89 89 duitsland HULTAFORS GROUP GERMANY GmbH Im Meisenfeld 26 32602 VLOTHO Tel. +49 (0) 5228 957 0 Fax. +49 (0) 5228 957 290 greece A & D Nikolopouloi o.e 11 Koritsas Street 17778 Tavros, ATHENS Tel. +30 210 345 56 09 Fax. +30 210 345 56 42 Hongarije NET-GA Kft. 1183 Budapest Szchenyi Istvn u. 2. Tel. +36 30 283 2041 Hongarije Klma-Express Kft. Bodza u. 2 1104 BUDAPEST Tel. +36 1 260 39 50 Fax. +36 1 262 07 58 ierland Snickers Workwear Unit B5, Calmount Business Park Ballymount DUBLIN 12 Tel. +353 (0)1 409 8400 Fax. +353 (0)1 409 8499 ijsland Rmi ehf. Brautarholt 26-28 105 REYKJAVIK Tel. +354- 511 1100 Fax. +354- 511 1110 itali (noord oost) Nordtec s.r.l. Via Negrelli, 13 39100 BOLZANO (BZ) Tel. +39 0471 061 666 Fax. +39 0471 061 669 itali (noord) Nimac s.r.l. Via Caduti di Reggio Emilia, 11 Casalecchio di Reno 40033 BOLOGNA Tel. +39 051 750 572 Fax. +39 051 750 725 nederland Snickers Original BV Wilmersdorf 26 (7327 AC) Postbus 20077 7302 HB APELDOORN info@snickers-workwear.nl Tel. +31 (0)55 599 98 60 Fax. +31 (0)55 599 98 70 noorwegen Hultafors Group Norge A/S Postboks 108, Kalbakken 0902 OSLO Tel. +47 23 06 88 80 Fax. +47 22 16 49 80 polen Wordt beheerd vanuit Hultafors Group Germany GmbH
Northwest region Kris Odziez Robocza Ul. 1-Go Maja 35 71-627 SZCZECIN Tel. +48 91 488 5885 Fax. +48 91 489 0554

portugal Flexiwear, Lda Rua Entre Muros 54 Armazm BC 2660-533 SO JULIO DO TOJAL Tel. +351 211 554 561 Fax. +351 211 554 561 sloveni BMC d.o.o. eje pri Komendi 105 1218 KOMENDA Tel. no. 01/8313156 Fax. no. 01/8315630 spanje AT Snickers Workwear Labradores, 11 Pol. Ind. Prado Espino 28660 Boadilla del Monte, MADRID Tel. +34 91 633 44 50 Tel. +34 91 632 07 15 sweden Hultafors Group Sverige AB Box 38 SE 517 21 BOLLEBYGD Tel. + 46 33 723 74 00 Fax. +46 33 723 74 10 Zwitserland Hultafors Group Switzerland AG Gaswerkstrasse 32 CH-4900 Langenthal Tel. +41 (0)62 923 62 81 Fax. +41 (0)62 923 62 85 groot-brittanni Snickers Workwear Ltd Unit N3, Gate 4, Meltham Mills Ind Estate, Meltham HOLMFIRTH HD9 4DS Tel. +44 (0)1484 85 44 88 Fax. +44 (0)1484 85 47 33

De productontwikkeling bij Snickers Workwear behoudt zich het recht om zonder voorafgaande kennisgeving doorlopend producten, product groepen en materialen te verbeteren of te vervangen door alternatieven.

De inhoud van deze publicatie is onderworpen aan auteursrechten en mag niet worden gekopieerd of gereproduceerd.

snickersworkwear.nl

CONCEPT, PRODUCTIE EN REPRO: VALENTIN&BYHR. FOTOGRAFIE: MAGNUS CARLSSON. PRODUCTFOTOS: BSMART, PRINT: FALKENBERGS TRYCKERI. januari 2012. ART. NR 99790000006.