You are on page 1of 2

Mananca sanatos - sucurile naturale

-1Profita cat mai poti de abundenta fructelor proaspete si pline de vitamine. Acum, si la noi magazinele abunda in oferte de bauturi racoritoare acidulate sau neacidulate, pe baza de fructe – sucuri de fructe naturale, nectar, amestecuri de sucuri de fructe. Fie ca le cumparati din magazine gata preparate, fie ca le pregatiti acasa, nu ratati ocazia de a profita de anotimpul fructelor proaspete. Suc de mere si morcovi Acest suc este bogat in vitaminele A si C; purifica organismul si ajuta in tratamentul problemelor digestive si al starilor de greata. Stoarceti cu ajutorul storcatorului de fructe 2 mere, taiate sferturi, 2 portocale, decojite, 1 lamaie, decojita, si 4 morcovi. Adaugati o lingurita pudra de ghimbir, amestecati si consumati imediat. (2 portii) Nectar de portocale si banane Acest suc este bogat in vitamina C, potasiu, calciu, fier si magneziu, si, de aceea, este ideal pentru mentinerea sanatatii oaselor si sangelui. Stoarceti 2 portocale si 2 lamai, decojite. Pasati 2 banane decojite si amestecati cu 200 ml lapte semi-degresat si 100 ml iaurt dietetic. Turnati in pahare si consumati imediat. (2 portii) Stiti ce beti? Ce este Bautura racoritoare cu parfum puternic; se pastreaza doar cateva zile la frigider. Cea mai buna racoritoare; se pastreaza la frigider cel mult o saptamana. Suc de fructe pasteurizat, cu valabilitate de cel mult o luna. Suc natural de fructe, care poate fi pastrat la frigider o luna. Varianta cea mai ieftina, disponibila intr-o gama larga de arome.

Produs Nectar Suc proaspat stors Suc de fructe Suc natural Bauturi pe baza de suc de Fructe

Ce contine Amestec de pulpa si suc natural de fructe cu continut mare de fibre. Suc natural pur, are acelasi gust cu cel obtinut in casa; contine adesea pulpa de fruct. 100% suc de fructe obtinut prin stoarcere/ presare si pasteurizat inainte de ambalare. Concentrat de fructe si apa, pasteurizat inainte de ambalare. Suc concentrat de fructe; unele contin doar aroma de fructe.

Mananca sanatos - sucurile naturale
-2Cum le alegem Congelare Decongelare Continut nutritiv

de culoare visiniuinchis. Zmeura Asezati-le pe o tava tapetata cu hartie. Prune Taiati-le in doua. Mure Asezati-le pe o tava tapetata cu hartie. prajituri. potasiu. scoateti-le samburii si puneti-le in cutii de Nu deschideti cutiile inainte de plastic. intr-un singur strat. Alegeti-le pe cele intregi si brumate. fibre solubile. solidificare. in sirop rece (450 g decongelare. si Decongelati-le. C. Alegeti-le pe cele proaspat culese. Vitamina C. Vitaminele A. intregi. potasiu . fibre solubile. zahar. Dupa ce folosi la salate de fructe. cu aspect brumat. 1 litru apa si 1 lingura suc treptat. in congelati-le neacoperite. treptat. pe cele hartie. treptat. dupa frigider. fibre solubile. Vitamina C. samburi le puteti adauga la scoateti-le samburii si congelatichecuri. dupa frigider.Daca doriti sa le consuma ca atare.ti-le. intr-un singur strat. tari. in frigider. Alegeti-le pe cele bine coapte. pe cele fara congelati pentru prajituri. intregi. le puteti pune in pungi de plastic. in congelati-le neacoperite. Vitamina C. nezbarcite Visine Asezati-le pe o tava tapetata cu Decongelati-le treptat. solidificare. de lamaie). si Decongelati-le. fibre. sufleuri etc. s-au solidificat. le puteti pune in compoturi sau le puteti pungi de plastic. evitatile pe cele umede si mucegaite. le puteti pune in pungi de plastic. le in cutii de plastic. si congelate cu samburi le puteti congelati-le neacoperite. Decongela. intr-un singur strat.Alegeti fructe proaspete. coapte.