Miért boldogabbak a férfiak?

Egyszóval – a férfiak boldogabbak, - na de mi mást is várhatunk az ilyen egyszerű teremtményektől...?

Életed során csak egy vezetékneved van. Az egész garázs a Tied. Az esküvői előkészületek maguktól lebonyolódnak. A csokoládé egyszerűen csak egy reggeli- fajta. Lehetsz köztársasági elnök.

Sosem eshetsz teherbe. Felvehetsz fehér trikót a vizes szórakoztató-parkba. De nem is szükséges semmilyen trikót felvenned az ilyen helyre. Igazat mondanak neked az autószerelők. Számodra a világ egy nagy vizelde!

Sosem kell másik benzinkúthoz menned, mert ennek a vécéje rettenetesen piszkos. Sosem kell afölött gondolkoznod, hogy az anyacsavart balra vagy jobbra csavarva kell megengedni. Egyazon munka – jobb fizetés... A ráncok növelik a karaktert. Esküvői ruha 10 000.Szmoking-bérlet 1 000.-

Az emberek , amikor veled beszélnek , nem vizsgálgatják a melleidet. Az új lábbelid nem nyom, nem torzítja a lábad, sosem gerjeszt rajta hólyagot. Mindig egyforma a kedélyállapotod. Telefonálásod 30 mp alatt teljesen be van fejezve. Tudsz az autódba tankolni.

Ötnapos szbadságodra elegendő egyetlen koffer. A nyilvánosság előtt sosem esik le a ruhád pántja. Egyszerűen nem veszed tudomásul, hogy gyűrött a ruhád... Az arcodon minden eredeti színben van. Minden frizurád kibír éveket, ha éppen nem évtizedeket. Elegendő, ha csak az arcod és nyakad borotválod. Egész életedben játszhatsz játékokkal. A hasad általában elfedi a széles csípőidet.

Minden évszakra elegendő egy azonos színű pénztárca és lábbeli. A „körömápolást“ elvégezheted egy bicskával is. Kedvedre választhatsz, akarsz vagy sem bajuszt viselni. 25 rokonodnak az ajándékvásárlást elintézed december 24.-én 25 perc alatt.

Nem csoda, hogy a férfiak boldogabbak...!

Küldd el ezt minden nőnek, akik ezt képesek elfogadni, de azoknak a férfiaknak is, akik ezt várhatóan élvezettel fogják olvasni!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful